Πώς έφτασες να το πας σε αυτοκτονίες λόγω μπούλινγκ ενώ άλλο συζητούσαμε, μόνο εσύ ξέρεις...Naida έγραψε: 30 Ιούλ 2022, 22:11 Α στο καλό, πως νομίζαμε ότι αυτοκτονούν παιδιά και άνθρωποι εξαιτίας του μπουλινγκ. Ποιος ξέρει πως έγινε αυτή η παρανόηση.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ελιτίστικος Φεμινοκατινισμός
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ
Re: Ελιτίστικος Φεμινοκατινισμός
Από την αποπλανητική έλξη στον σημειωτικό τυχοδιωκτισμό μια αμφίκρημνη παλινδρομία
Μερικοί ζουν για το μπούλινγκ. Έχει αναχθεί σε τέχνη και επιστήμη. Στους εργασιακούς χώρους το μπούλινγκ είναι ραφιναρισμένο και πολλές φορές συμμετέχουν όλοι, από τον απλό υπάλληλο έως τον διευθυντή. Μπορεί να γίνεται και εναντίον μορφωμένων, εργατικών και ταλαντούχων, εκεί προσφέρει περισσότερη ικανοποίηση, ιδιαίτερα αν ο στόχος είναι εύκολος, μια γυναίκα συνήθως και όχι άνδρας.
Έτσι μπορεί να ισχυρίζεται ο καθένας και η καθεμιά "α είμαι άριστος/η", "α εγώ είμαι μπροστά έτη φωτός" σε σχέση με τον στόχο που τον έχει καταρρακώσει.
Όσον αφορά την θάλασσα, έχω επιπλέον κιλά και έχω κάνει μαστεκτομή, αλλά μ' αρέσει το κολύμπι και μπροστά στο νερό και το κολύμπι δεν με επηρεάζει τίποτα.
Έτσι μπορεί να ισχυρίζεται ο καθένας και η καθεμιά "α είμαι άριστος/η", "α εγώ είμαι μπροστά έτη φωτός" σε σχέση με τον στόχο που τον έχει καταρρακώσει.
Όσον αφορά την θάλασσα, έχω επιπλέον κιλά και έχω κάνει μαστεκτομή, αλλά μ' αρέσει το κολύμπι και μπροστά στο νερό και το κολύμπι δεν με επηρεάζει τίποτα.
Κι εγώ φοράω παρεό ρε Νάιδα αλλά όχι επειδή είναι τσαχπίνικο και χαριτωμένο αλλά επειδή είναι ένα απολύτως πρακτικό ρούχο όταν φεύγεις από την παραλία και πας στην ταβέρνα ή στο αυτοκίνητο ή βόλτα στην περιοχή.
Απλώς έχω ψιλοκουραστεί με τους παπάρες που θεωρούν ότι αν βάλεις τσαχπίνικο παρεό στο πρόβλημα, θα πάψει να υφίσταται το πρόβλημα.
Και θα επαναλάβω ότι δεν ξέρω ούτε μία χοντρή ή χοντρό που αποφεύγει τη θάλασσα επειδή ντρέπεται. Ε, αν υπάρχουν κάποιοι ή κάποιες που δεν αντέχουν τα υποτιμητικά βλέμματα (πράγμα που είναι σπάνιο γιατί δεν είναι οι παραλίες γεμάτες από μοντέλα) και θέλουν πραγματικά να κάνουν μπάνιο σε πολυπληθείς παραλίες χωρίς να δεχθούν ούτε μια περίεργη ματιά, τι να πω; Ας βάλουν τον κώλο τους κάτω να αδυνατίσουν.
Απλώς έχω ψιλοκουραστεί με τους παπάρες που θεωρούν ότι αν βάλεις τσαχπίνικο παρεό στο πρόβλημα, θα πάψει να υφίσταται το πρόβλημα.
Και θα επαναλάβω ότι δεν ξέρω ούτε μία χοντρή ή χοντρό που αποφεύγει τη θάλασσα επειδή ντρέπεται. Ε, αν υπάρχουν κάποιοι ή κάποιες που δεν αντέχουν τα υποτιμητικά βλέμματα (πράγμα που είναι σπάνιο γιατί δεν είναι οι παραλίες γεμάτες από μοντέλα) και θέλουν πραγματικά να κάνουν μπάνιο σε πολυπληθείς παραλίες χωρίς να δεχθούν ούτε μια περίεργη ματιά, τι να πω; Ας βάλουν τον κώλο τους κάτω να αδυνατίσουν.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Δυστυχώς κάποιοι δεν μπορούν λόγω φαρμάκων ή ιδιαίτερων προβλημάτων υγείας. Οκ, δεν είναι ο κανόνας αλλά υπάρχουν και αυτοί.ΓΑΛΗ έγραψε: 30 Ιούλ 2022, 22:22 Ε, αν υπάρχουν κάποιοι ή κάποιες που δεν αντέχουν τα υποτιμητικά βλέμματα (πράγμα που είναι σπάνιο γιατί δεν είναι οι παραλίες γεμάτες από μοντέλα) και θέλουν πραγματικά να κάνουν μπάνιο σε πολυπληθείς παραλίες χωρίς να δεχθούν ούτε μια περίεργη ματιά, τι να πω; Ας βάλουν τον κώλο τους κάτω να αδυνατίσουν.
- ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ
Η εικόνα του σώματος πράγματι είναι ζουμερό ζήτημα. Εκεί νομίζω πως είναι και το προσωπικό στοίχημα του καθενός. Πώς θα διαχειριστεί μια δεδομένη εικόνα του σώματός του; Πώς έφτασε στο σημείο να "υποφέρει βασανιστικά" από την εικόνα αυτή; Πώς έφτασε στη μη επιθυμητή, υποθέτω, εικόνα σώματος;κλπ κλπST48410 έγραψε: 30 Ιούλ 2022, 22:14 Γενικά υπάρχουν άτομα που υποφέρουν βασανιστικά από την εικόνα του σώματός τους.
Νομίζω πως χρειάζεται και μια σοβαρή ανάληψη ευθύνης και αυτενέργεια από τον καθένα μας. Για να μιλήσω π.χ. προσωπικά, όταν κοιτάχτηκα στον καθρέφτη γύρω στα 17 είπα: "ρε, τι άγαλμα της πείνας είναι αυτό;;;" και είπα να κάνω κάτι για αυτό. Αλλά για όλη τη ζωή.
Από την αποπλανητική έλξη στον σημειωτικό τυχοδιωκτισμό μια αμφίκρημνη παλινδρομία
Μα όλα αυτά στο φάσμα του μπουλινγκ είναι. Πως ακριβώς νομίζεις ότι λειτουργεί; βλέπουν το κορίτσι, την γυναίκα με τα κιλά στο σχολείο, στην παραλία, στην εργασία κτλ και κάνουν μπουλινγκ. Αντίστοιχα στο πολύ αδύνατο κορίτσι. Ή στο πολύ αδύνατο αγόρι ή στο χοντρό αγόρι ή στο θηλυπρεπή αγόρι ή στον κοντό χοντρό, πολύ αδύνατο άντρα, στον γκέι άντρα. Κάποιοι δεν το λαμβάνουν υπόψη, κάποιοι το λαμβάνουν υπόψη αλλά προσπαθούν να το υπερβούν, κάποιοι δεν μπορούν να το υπερβούν και κλείνονται στον εαυτό τους, στην μοναχικότητα τους, στερούνται απολαύσεις της ζωής και άλλοι φτάνουν να τερματίζουν την ζωή τους για αυτούς τους λόγους.ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ έγραψε: 30 Ιούλ 2022, 22:19Πώς έφτασες να το πας σε αυτοκτονίες λόγω μπούλινγκ ενώ άλλο συζητούσαμε, μόνο εσύ ξέρεις...Naida έγραψε: 30 Ιούλ 2022, 22:11 Α στο καλό, πως νομίζαμε ότι αυτοκτονούν παιδιά και άνθρωποι εξαιτίας του μπουλινγκ. Ποιος ξέρει πως έγινε αυτή η παρανόηση.![]()
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Ας μην ξεχνάμε ότι παίζει και το φαινόμενο της ανορεξίας.ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ έγραψε: 30 Ιούλ 2022, 22:27Η εικόνα του σώματος πράγματι είναι ζουμερό ζήτημα. Εκεί νομίζω πως είναι και το προσωπικό στοίχημα του καθενός. Πώς θα διαχειριστεί μια δεδομένη εικόνα του σώματός του; Πώς έφτασε στο σημείο να "υποφέρει βασανιστικά" από την εικόνα αυτή; Πώς έφτασε στη μη επιθυμητή, υποθέτω, εικόνα σώματος;κλπ κλπST48410 έγραψε: 30 Ιούλ 2022, 22:14 Γενικά υπάρχουν άτομα που υποφέρουν βασανιστικά από την εικόνα του σώματός τους.
Νομίζω πως χρειάζεται και μια σοβαρή ανάληψη ευθύνης και αυτενέργεια από τον καθένα μας. Για να μιλήσω π.χ. προσωπικά, όταν κοιτάχτηκα στον καθρέφτη γύρω στα 17 είπα: "ρε, τι άγαλμα της πείνας είναι αυτό;;;" και είπα να κάνω κάτι για αυτό. Αλλά για όλη τη ζωή.
Οπότε, κάπου καλό είναι να διαχωρίζουμε το πως και πότε κάτι είναι ευθύνη των παρατηρητών και πότε του φαινόμενου.
Γιατί αυτά που δεν μπορεί να λύσει ο διαιτολόγος ίσως να είναι θέμα ψυχολόγου.
Αν όμως κάποιος δεν θέλει να πάει ούτε στον έναν ούτε στον άλλον, είναι αφελές να θεωρεί ότι το πρόβλημα του θα λυθεί με κάποιον από μηχανής θεό.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Λίνο Βεντούρα έγραψε: 30 Ιούλ 2022, 20:00mao mao έγραψε: 30 Ιούλ 2022, 19:48 Η καμπάνια είναι σωστή. Το θέμα με την αφίσα είναι άνευ σημασίας. Ας βάλουν μια καινούρια αφίσα με άτομα που έχουν δώσει συγκατάθεση.![]()
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
θα μου πείτε και μένα το αστείο;Orion22 έγραψε: 30 Ιούλ 2022, 22:34Λίνο Βεντούρα έγραψε: 30 Ιούλ 2022, 20:00mao mao έγραψε: 30 Ιούλ 2022, 19:48 Η καμπάνια είναι σωστή. Το θέμα με την αφίσα είναι άνευ σημασίας. Ας βάλουν μια καινούρια αφίσα με άτομα που έχουν δώσει συγκατάθεση.![]()
![]()
Τι να κάνουμε ρε ΓΑΛΗ, εμένα μ αρέσει που είναι τσαχπινικο με τα κρόσσια του, τους κόμπους του, τα άνοιγματα του, το χρώμα του και όλα αυτά που μ αρέσουν που το κάνουν τσαχπινικο.ΓΑΛΗ έγραψε: 30 Ιούλ 2022, 22:22 Κι εγώ φοράω παρεό ρε Νάιδα αλλά όχι επειδή είναι τσαχπίνικο και χαριτωμένο αλλά επειδή είναι ένα απολύτως πρακτικό ρούχο όταν φεύγεις από την παραλία και πας στην ταβέρνα ή στο αυτοκίνητο ή βόλτα στην περιοχή.
Και όχι μωρέ ΓΑΛΗ δεν θα αδυνατίσει η άλλη για το υποτιμητικό βλέμμα που θα της ρίξει ο χ, ψ. Θα μάθει να αγνοεί το υποτιμητικό βλέμμα του χ, ψ γιατί ο χ, ψ είναι ο παρεισακτος στην κοινωνία και όχι η χοντρή, η κοντή, η ψηλή, η κουτσή, η αλλήθωρη, η καραφλή κ.ο.κ.
Και αυτός που ρίχνει το υποτιμητικό βλέμμα θα τον μάθει η κοινωνία ότι είναι ο μαλακας της παρέας. Όχι ο μάγκας. Η άλλη η κοινωνία η δική μας, όχι δικη σας που είναι τέλεια και δεν έχει κανένα ψεγαδι.
Κατά τ άλλα όποτε θελήσει να αδυνατίσει η κάθε χοντρή , θα αδυνατίσει.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Μπράβο σου και δεν διαφωνώ σε θεωρητικό επίπεδο. Στην πράξη γνωρίζω άτομα που άλλαξε η εικόνα τους λόγω αγωγής και δεν μπόρεσαν να επανέλθουν ποτέ σε φυσιολογικά κιλά. Και εκεί το ψυχολογικό φορτίο ήταν τεράστιο γιατί πριν την αρρώστια έλεγχαν το βάρος τους με ευκολία. Δεν είναι ότι ξαφνικά το έριξαν στο φαγητό. Όμως τα φάρμακα δεν μπορούσαν να διακοπούν για κανένα λόγο.ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ έγραψε: 30 Ιούλ 2022, 22:27Η εικόνα του σώματος πράγματι είναι ζουμερό ζήτημα. Εκεί νομίζω πως είναι και το προσωπικό στοίχημα του καθενός. Πώς θα διαχειριστεί μια δεδομένη εικόνα του σώματός του; Πώς έφτασε στο σημείο να "υποφέρει βασανιστικά" από την εικόνα αυτή; Πώς έφτασε στη μη επιθυμητή, υποθέτω, εικόνα σώματος;κλπ κλπST48410 έγραψε: 30 Ιούλ 2022, 22:14 Γενικά υπάρχουν άτομα που υποφέρουν βασανιστικά από την εικόνα του σώματός τους.
Γενικά όσοι έχουν πετύχει να έχουν ένα ωραίο σώμα με γυμναστική και πειθαρχία, θεωρούν ότι κάτι τέτοιο είναι εφικτό για όλους ή σχεδόν όλους. Μικρότερος το πίστευα κι εγώ αλλά με τον καιρό βλέπω πολλούς να τυραννιούνται με πενιχρά αποτελέσματα.
Ένα από τα συμπτώματα του μπούλινγκ είναι και η κατάθλιψη. Ο γιατρός σου συνταγογραφεί αντικαταθλιπτικά που αυξάνουν την όρεξη και αλλάζουν τον μεταβολισμό.ST48410 έγραψε: 30 Ιούλ 2022, 22:25 Δυστυχώς κάποιοι δεν μπορούν λόγω φαρμάκων ή ιδιαίτερων προβλημάτων υγείας. Οκ, δεν είναι ο κανόνας αλλά υπάρχουν και αυτοί.
Αποτέλεσμα εθισμός και αύξηση βάρους.
Εδώ προηγείται το μπούλινγκ της παχυσαρκίας ή των παραπάνω κιλών.
Αυτό είναι θέμα παιδείας που παίρνει κάποιος από το σπίτι του. Και αφορά τόσο σ' αυτούς που κάνουν μπούλινγκ όσο και σ' αυτούς που το δέχονται.Naida έγραψε: 30 Ιούλ 2022, 22:28Μα όλα αυτά στο φάσμα του μπουλινγκ είναι. Πως ακριβώς νομίζεις ότι λειτουργεί; βλέπουν το κορίτσι, την γυναίκα με τα κιλά στο σχολείο, στην παραλία, στην εργασία κτλ και κάνουν μπουλινγκ. Αντίστοιχα στο πολύ αδύνατο κορίτσι. Ή στο πολύ αδύνατο αγόρι ή στο χοντρό αγόρι ή στο θηλυπρεπή αγόρι ή στον κοντό χοντρό, πολύ αδύνατο άντρα, στον γκέι άντρα. Κάποιοι δεν το λαμβάνουν υπόψη, κάποιοι το λαμβάνουν υπόψη αλλά προσπαθούν να το υπερβούν, κάποιοι δεν μπορούν να το υπερβούν και κλείνονται στον εαυτό τους, στην μοναχικότητα τους, στερούνται απολαύσεις της ζωής και άλλοι φτάνουν να τερματίζουν την ζωή τους για αυτούς τους λόγους.ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ έγραψε: 30 Ιούλ 2022, 22:19Πώς έφτασες να το πας σε αυτοκτονίες λόγω μπούλινγκ ενώ άλλο συζητούσαμε, μόνο εσύ ξέρεις...Naida έγραψε: 30 Ιούλ 2022, 22:11 Α στο καλό, πως νομίζαμε ότι αυτοκτονούν παιδιά και άνθρωποι εξαιτίας του μπουλινγκ. Ποιος ξέρει πως έγινε αυτή η παρανόηση.![]()
Αλλά είναι υπερβολή να συνδέεται αυτό το θέμα με το αν τολμούν ή δεν τολμούν να εμφανιστούν οι χοντροί και χοντρές στις παραλίες.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Θα μπορούσα να συμφωνήσω μαζί σου αν τα πολλά παραπάνω κιλά ήταν μόνο θέμα αισθητικό. Αλλά είναι και θέμα υγείας κι ας μην κρυβόμαστε. Δεν μπορούν να αδυνατίσουν όποτε θέλουν. Αν ήταν τόσο απλό, αρκετοί θα το είχαν κάνει ήδη. Είναι φανερό πως το επιθυμούν και δεν είναι κάτι εύκολο για αυτούς.Naida έγραψε: 30 Ιούλ 2022, 22:36 Και όχι μωρέ ΓΑΛΗ δεν θα αδυνατίσει η άλλη για το υποτιμητικό βλέμμα που θα της ρίξει ο χ, ψ. Θα μάθει να αγνοεί το υποτιμητικό βλέμμα του χ, ψ γιατί ο χ, ψ είναι ο παρεισακτος στην κοινωνία και όχι η χοντρή, η κοντή, η ψηλή, η κουτσή, η αλλήθωρη, η καραφλή κ.ο.κ.
Και αυτός που ρίχνει το υποτιμητικό βλέμμα θα τον μάθει η κοινωνία ότι είναι ο μαλακας της παρέας. Όχι ο μάγκας. Η άλλη η κοινωνία η δική μας, όχι δικη σας που είναι τέλεια και δεν έχει κανένα ψεγαδι.
Κατά τ άλλα όποτε θελήσει να αδυνατίσει η κάθε χοντρή , θα αδυνατίσει.
Έχω παιδάκι γνωστού που είναι κάτι παραπάνω από υπέρβαρο και γίνεται πόλεμος στο σπίτι για να περιορίσουν τις ποσότητες της τροφής. Γλυκά και σνακς εννοείται ότι έχουν εξαφανιστεί. Αν δει αυτή την καμπάνια, δεν ξέρω αν θα του κάνει καλό. Και δεδομένου ότι η παιδική παχυσαρκία δεν αφορά μερικά περιστατικά αλλά μεγάλο αριθμό παιδιών, είμαι πολύ σκεπτικός για την καμπάνια του νήματος.
Ε πως είναι υπερβολή βρε; όλα συνδέονται μεταξύ τους.ΓΑΛΗ έγραψε: 30 Ιούλ 2022, 22:46Αυτό είναι θέμα παιδείας που παίρνει κάποιος από το σπίτι του. Και αφορά τόσο σ' αυτούς που κάνουν μπούλινγκ όσο και σ' αυτούς που το δέχονται.Naida έγραψε: 30 Ιούλ 2022, 22:28Μα όλα αυτά στο φάσμα του μπουλινγκ είναι. Πως ακριβώς νομίζεις ότι λειτουργεί; βλέπουν το κορίτσι, την γυναίκα με τα κιλά στο σχολείο, στην παραλία, στην εργασία κτλ και κάνουν μπουλινγκ. Αντίστοιχα στο πολύ αδύνατο κορίτσι. Ή στο πολύ αδύνατο αγόρι ή στο χοντρό αγόρι ή στο θηλυπρεπή αγόρι ή στον κοντό χοντρό, πολύ αδύνατο άντρα, στον γκέι άντρα. Κάποιοι δεν το λαμβάνουν υπόψη, κάποιοι το λαμβάνουν υπόψη αλλά προσπαθούν να το υπερβούν, κάποιοι δεν μπορούν να το υπερβούν και κλείνονται στον εαυτό τους, στην μοναχικότητα τους, στερούνται απολαύσεις της ζωής και άλλοι φτάνουν να τερματίζουν την ζωή τους για αυτούς τους λόγους.ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ έγραψε: 30 Ιούλ 2022, 22:19
Πώς έφτασες να το πας σε αυτοκτονίες λόγω μπούλινγκ ενώ άλλο συζητούσαμε, μόνο εσύ ξέρεις...![]()
Αλλά είναι υπερβολή να συνδέεται αυτό το θέμα με το αν τολμούν ή δεν τολμούν να εμφανιστούν οι χοντροί και χοντρές στις παραλίες.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...