!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ακόμα ένα περιστατικό αυτοδικίας
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Highlander
Re: Ακόμα ένα περιστατικό αυτοδικίας
Αν έδειχναν τον ίδιο ζήλο οι μπάτσοι τον Σεπτέμβριο του 2013 στο Κερατσίνι, για να αφοπλίσουν τον μαχαιροβγάλτη, ο Παύλος θα έγραφε ακόμη τραγούδια.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Highlander την 28 Σεπ 2018, 13:40, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
- Cecily Anne
Koίτα από πάνω.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Για να μην έχεις την εύκολη απάντηση της μπάλας στην εξέδρα.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- Highlander
- Cecily Anne
Ο ΣΥΡΙΖΑ τον κατηγορεί για τέτοιο επάγγελμα ή εσύ;
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- Highlander
Πρωτογενές πλεόνασμα kill-Παντελήδων
Στη δολοφονία του Γρηγοροπουλου ταυτίζονται με τον Κορκονεα και τον Σαραλιωτη
Στη δολοφονία του Παύλου Φυσσα ταυτίζονται με τον Ρουπακια και τους άλλους χρυσαυγιτες.
Στη δολοφονία του Ζακ Κωστόπουλου ταυτίζονται με τον κοσμηματοπώλη και τον μεσίτη.

Στη δολοφονία του Παύλου Φυσσα ταυτίζονται με τον Ρουπακια και τους άλλους χρυσαυγιτες.
Στη δολοφονία του Ζακ Κωστόπουλου ταυτίζονται με τον κοσμηματοπώλη και τον μεσίτη.

Το να μη δικαιολογείς τις ενέργειες ενός τοξικομανή είναι σα να μην δικαιολογείς τις ενέργειες ενός υπνοβάτη που βλέπει εφιάλτη. Τις δικαιολογείς ή όχι, το σίγουρο είναι ότι ο άνθρωπος είναι εκτός εαυτού. Άρα η όποια κατηγορία μπορείς να του αποδώσεις αφορά στο πλαίσιο που είναι εντός εαυτού, δηλαδή στοιχειωδώς νηφάλιος. Όλοι ξέρουν το πόσο επικίνδυνο μπορεί να γίνει κάποιο πρεζόνι για τη δόση του, τόσο για τον εαυτό του (βασικό) όσο και για τους άλλους. Το συναίσθημα μηδενίζεται, τα φρένα παύουν να λειτουργούν. Όπως ακριβώς και στους σχιζοφρενείς. Και ακριβώς γι' αυτό, υπάρχουν τα ελαφρυντικά του νόμου. Επειδή δεν υπάρχει πρόθεση να... (αυτό απαιτεί μια στοιχειώδη λογική επεξεργασία και ψυχραιμία) υπάρχει μόνον μία ζωώδης ανάγκη επιβίωσης.Naida έγραψε: 28 Σεπ 2018, 13:09Ας ξεκινήσουμε ότι δεν δικαιολογώ τις ενέργειες του θύματος εάν επιχείρησε τη ληστεία. Δεν υπάρχει κατανόηση σ' αυτό. Μπήκες να κλέψεις φίλε όλα είναι πιθανά για την κατάληξή σου.ΓΑΛΗ έγραψε: 28 Σεπ 2018, 12:21
E, τί να εννοώ βρε Naida;
Εννοώ ότι ένας άνθρωπος που βρίσκεται σε φάση κρίσης προκαλεί πάντα φόβο. Όποιος θεωρεί ότι ο φόβος -σε συνδυασμό με τον θυμό- είναι μία κατάσταση στην οποία μπορεί ο καθένας να ελέγξει τον εαυτό του και ο ιδανικός χρόνος για την εκδήλωση συναισθημάτων αγάπης και κατανόησης για τον πλησίον, είναι ψεύτης ή απίστευτα αφελής.
Προσωπικώς, δεν έχω καταλάβει ακόμα τι ακριβώς έγινε. Μπορώ να δώσω στον Ζακ -και στον κάθε Ζακ- όσες δικαιολογίες θες. Αλλά το να εξαντλήσω όλη την κατανόηση μου για τα "γιατί" του Ζακ και να δω τον καταστηματάρχη ως έναν άνθρωπο που έτσι ξαφνικά βρήκε την ευκαιρία να ικανοποιήσει τα δολοφονικά του ένστικτα σε έναν αδύναμο άνθρωπο, το βρίσκω παράλογο.
Όλοι έχουμε τις καλές και τις κακές μας στιγμές. Όλοι ξέρουμε, πόσες φορές θυμώσαμε ή ξεσπάσαμε με ασύμμετρη βία σε σχέση με το πραγματικό γεγονός. Όπως ξέρουμε και τις φορές που αντιδράσαμε με ασύμμετρη κατανόηση. Και φυσικά, τα αποτελέσματα των δύο συμπεριφορών. Δεν ξέρω το τι προκύπτει στο δικό σου ζύγισμα μεταξύ των δύο συμπεριφορών αλλά στο δικό μου -δυστυχώς- προκύπτει ότι το γαρ πολύ της κατανόησης γεννά παραφροσύνη. Τα αυγά των φιδιών δεν θα τα βρεις μόνον σε φωλιές φιδιών. Κάποιες φορές τα γεννούν και τα περιστέρια.
Ναι, εγώ το βλέπω ως ασύμμετρη βία. Ξεκάθαρα. Κι επειδή δεν έχω ιδέα για την προσωπικότητα του καταστηματάρχη και του φίλου του, πιθανόν να ισχύει και αυτό που λες. Να είναι δύο τύποι, που δέρνουν τα παιδιά και τη γυναίκα τους ή οποιονδήποτε πιο αδύνατο από αυτούς. Ή μπορεί να έχουν φτάσει στο "άι σιχτίρ, κουράστηκα να είμαι καλός και ήπιος άνθρωπος και να πληρώνω συνέχεια γι' αυτό". Και ειλικρινά δεν καταλαβαίνω βρε Naida, ποιος είναι αυτός που μπορεί να διαχωρίσει πότε είναι απαραίτητο στοιχείο και πότε απαράδεκτο αυτό το ξέσπασμα. Πότε η ασύμμετρη βία είναι το απευκταίο και πότε το ζητούμενο. Πότε το θύμα είναι παράπλευρη απώλεια και πότε λαϊκός ήρωας κλπNaida έγραψε: 28 Σεπ 2018, 13:09 Όπως δε βρίσκω και καμία δικαιολογία για τον ιδιοκτήτη. Ούτε για θυμό, ούτε για αγανάκτηση. Βρήκε ευκαιρία να πουλήσει το αντριλίκι του και τη μαγκιά του σ' έναν άνθρωπο που δε μπορούσε να σταθεί στα πόδια του, αιμόφυρτο που είχε εγκλωβιστεί. Και δεν ήταν μόνο ο ιδιοκτήτης. Ήταν και ο άλλος που φέρθηκε το ίδιο. Εσύ το βλέπεις ως ασύμμετρη βια λόγω θυμού, δεν αντιλέγω μπορεί να είναι και έτσι και στον Ζακ να έβλεπε κάθε ληστή, πρεζόνι, παρακμιακό που "υποβαθμίζει" τη περιοχή τους. Αλλά και πάλι αδιάφορος ο λόγος που άσκησε βια. Δεν οδήγησε το αμόκ του νεκρού στις κλωτσιές. Η νοοτροπία του ιδιοκτήτη και του φίλου και όποιου άλλου συμμετείχε στο λιντσάρισμα-τιμωρία, ήταν η αιτία για τις κλωτσιές.
Και όποιοι δώσουν την απάντηση που νομίζω, καλό θα είναι να διευκρινήσουν πως ακριβώς θα αντιμετωπίσουν το θέμα των ναρκομανών. Και ποια θα ήταν η θέση και τα δικαιώματα μιας τοξικομανούς drag queen στην ιδανική κοινωνία.
Τα ευχολόγια δεν θα ληφθούν υπ' όψιν. Όταν ο πέλεκυς πέφτει επί δικαίων και αδίκων, χρειάζεται κάτι περισσότερο από ευχολόγια για να δικαιολογηθούν οι φόνοι.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Cecily Anne
Μέχρι τους 99 στο μάτι πόσοι μένουν να ανεβάσεις για να πατσίσεις; Για να δούμε, αν ξέρεις αφαίρεση.Highlander έγραψε: 28 Σεπ 2018, 13:44 Πρωτογενές πλεόνασμα kill-Παντελήδων
![]()
- Dwarven Blacksmith
Κι εγώ μιλούσα για αυτό που αφορά την παρούσα συζήτηση, δηλαδή τη χρήση της φράσης Κωλντρονιζω.Kauldron έγραψε: 28 Σεπ 2018, 13:33Σε περίπτωση που δεν το κατάλαβες, μιλούσα για τη συζήτηση που είχες με τον Όττο (που και να μην το επεσήμαινα δηλαδή).Dwarven Blacksmith έγραψε: 28 Σεπ 2018, 00:57Όχι καμία σχέση, αυτό με το μπλιαχ το είπε 3 φορές. Κι εσένα άμα σου κολλήσει ένα φοβερό λογοπαίγνιο το επαναλαμβανεις συνέχεια, αυτό μου θύμισε.Kauldron έγραψε: 28 Σεπ 2018, 00:53
Εμμονή μπορεί να φαίνονται σε 'σενα η πίστη στην Πατρίδα και οχι η άποψη οτι είμαστε κάποιο κομμάτι ενός βράχου, αλλά για 'μας (αναφέρομαι και στον Όττο) είναι αντίληψη. Βέβαια εσύ είσαι προφήτης ξέρωγώ, και μπορείς να προβλέψεις 30 γενιές μπροστά τί θα γίνει. Ε, τί να κάνουμε, όλοι κληρονομικό χάρισμα δεν έχουμε.
Τεσπα, πολυτεχνίτη που να μην θεωρεί οτι τα ξέρει όλα δεν έχω γνωρίσει ποτέ μου, οπότε δε σε παρεξηγώ.
Οτινανισμός: Η συστηματική και εσκεμμένη αδιαφορία για τα επιχειρήματα του άλλου όταν δεν είναι συμφέρον, και η εμμονή σε ανούσια θέματα προς δημιουργία αντιπερισπασμού.Dwarven Blacksmith έγραψε: 28 Σεπ 2018, 13:46Κι εγώ μιλούσα για αυτό που αφορά την παρούσα συζήτηση, δηλαδή τη χρήση της φράσης Κωλντρονιζω.Kauldron έγραψε: 28 Σεπ 2018, 13:33Σε περίπτωση που δεν το κατάλαβες, μιλούσα για τη συζήτηση που είχες με τον Όττο (που και να μην το επεσήμαινα δηλαδή).Dwarven Blacksmith έγραψε: 28 Σεπ 2018, 00:57
Όχι καμία σχέση, αυτό με το μπλιαχ το είπε 3 φορές. Κι εσένα άμα σου κολλήσει ένα φοβερό λογοπαίγνιο το επαναλαμβανεις συνέχεια, αυτό μου θύμισε.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Εγώ συνήθως δεν κοιτάω πάνω. Κοιτάω...
Τι λες πανάθεμα σε; Είπες κανένα γαμάτο επιχείρημα που με στρίμωξε και πετάω την μπάλα στην εξέδρα;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Χαοτικός την 28 Σεπ 2018, 13:51, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
- Highlander
Για τους 99 στο Μάτι ευθύνεται η δεξιά.Cecily Anne έγραψε: 28 Σεπ 2018, 13:45Μέχρι τους 99 στο μάτι πόσοι μένουν να ανεβάσεις για να πατσίσεις; Για να δούμε, αν ξέρεις αφαίρεση.Highlander έγραψε: 28 Σεπ 2018, 13:44 Πρωτογενές πλεόνασμα kill-Παντελήδων
![]()
- Cecily Anne
Αυτά είναι. Θα ανεβούν όλοι οι μετά-πολυτεχνείο νεκροί μέχρι σήμερα για να μετρήσουμε κουκιά.
- Cecily Anne
Α, είναι 99, συμφωνεί η γραμμή σύριζα; Γιατί στο σχετικό νήμα που σε ρωτάει η Τζούνο, δεν απαντάς.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 15 Απαντήσεις
- 374 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
-
- 0 Απαντήσεις