ethereal έγραψε: 30 Ιούλ 2022, 00:12
Airman68 έγραψε: 30 Ιούλ 2022, 00:04
(Εντέχνως) δε μου λες όμως, αυτοί βάζουν υπογραφή στο έργο;
Συγγνώμη που παρεμβαίνω, αλλά τόση ώρα ρωτάς και ξαναρωτάς περί δικαιώματος υπογραφής σε έργο και κάτι τέτοια παρωχημένα.
Σου είπε κανείς ότι με το που τελειώνει κάποιος μια ανώτατη σχολή του πετάνε μπροστά του ένα κάρο χαρτούρα κι αρχίζει να πατάει τζίφρες και σφραγίδες ως τελειωμένος καρεκλοκένταυρος;
Και συγκρίνεις έναν επαγγελματία των κλάδων υγείας ή του τεχνικού κόσμου (αφού σε αυτούς είδα πως περισσότερο επικεντρώθηκε η κουβέντα) με τους κατ' εξοχήν γραφειοκράτες και ευθυνόφοβους, κατά πλειονότητα, στρατιωτικούς;
Καλά κάνεις και παρεμβαίνεις αλλά κάπου δεν παρακολούθησες σωστά την όλη συζήτηση:
Πρώτον, πουθενά δεν έχω κάνει οποιαδήποτε σύγκριση με επαγγελματίες του κλαδου υγείας. Τσέκαρε τις δημοσιεύσεις μου να δεις.
Δεύτερον όταν ο Στέργιος γράφει:
"Ζουν σε δικό τους κόσμο.
Μόνο αυτοί είναι υπεύθυνοι και κανένας άλλος.
Δεν είναι υπεύθυνος ας πούμε ένας νέος πολιτικός μηχανικός ή εργοδηγός για τις ζωές των εργατών του,οι οποίοι μπορεί να κάνουν κάποιες άκρως επικίνδυνες εργασίες,και
δεν ειναι υπεύθυνοι για το αν το έργο μπορεί να καταρρεύσει και να σκοτωθούν άνθρωποι"
συγκρίνει την ευθύνη που φέρει ο φρέσκος Ανθυπολοχαγός με την ευθύνη ενός πεπειραμένου πολιτικού μηχανικού που βάζει την υπογραφή του και ευθύνεται για το έργο, τις ανθρώπινες ζωές κλπ. με σκοπό να μειώσει τον Ανθυπολοχαγό ή τις απολαβές του.
Αν συγκρίνουμε ανόμια επίπεδα εμπειρίας και ευθύνης να κάνουμε το ίδιο και με τις απολαβές τους, συμφωνείς;