Είναι υπεύθυνος ο διοικητής εάν ένας στρατιώτης αυτοκτονήσει;Bandit59 έγραψε: 29 Ιούλ 2022, 23:08Γιατί ο στρατιωτικός έχει ευθύνη για τις ζωές των στρατιωτών του. Αν ποτέ συνόδευες φέρετρο θα καταλάβαινες. Γιατί ο στρατιωτικός πάει σπίτι του και είναι εκθετος στο κάθε τι που θα γίνει στο στρατόπεδο. Από αυτοκτονία μέχρι κλοπή. Γιατί ο κανονισμός αναφέρει ρητά : Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΕΊΝΑΙ ΥΠΕΎΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΌΤΙ ΠΡΆΤΤΕΙ Ή ΠΑΡΑΛΕΙΠΕΙ ΝΑ ΠΡΆΞΕΙ Η ΜΟΝΆΔΑ ΤΟΥ. Πες μου εσύ κάποιον άλλον εργαζόμενο με αυτές τις ευθύνες.stergiosbik έγραψε: 29 Ιούλ 2022, 22:54Το πόσα παίρνω εγώ είναι άνευ σημασίας.Airman68 έγραψε: 29 Ιούλ 2022, 13:50
Να υποθέσω ότι πληρώνεσαι όσο ο σκουπιδιάρης και λες και ευχαριστώ;
Αυτό που συζητάμε είναι το γιατί ένας νέος ανθυπολοχαγός θα πρέπει να παίρνει περισσότερα από κάποιον άλλον νεοεισερχόμενο σε κάποιον επαγγελματικό κλάδο.
Προφανώς δεν θεωρώ ότι τα 820 είναι πολλά.
Η απορία μου είναι στο που διαφέρει ο στρατιωτικός σε σχέση με έναν άλλον εργαζόμενο,έστω ιδιων προσόντων.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
«Βατερλό» στις στρατιωτικές σχολές με την Ελάχιστη Βάση Εισαγωγής: 139 θέσεις κενές στη ΣΣΕ
Re: «Βατερλό» στις στρατιωτικές σχολές με την Ελάχιστη Βάση Εισαγωγής: 139 θέσεις κενές στη ΣΣΕ
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
stergiosbik
Re: «Βατερλό» στις στρατιωτικές σχολές με την Ελάχιστη Βάση Εισαγωγής: 139 θέσεις κενές στη ΣΣΕ
Γιατρός,νοσοκόμος,φαρμακοποιος αυτά που μου έρχονται αμέσως στο μυαλό.Bandit59 έγραψε: 29 Ιούλ 2022, 23:08Γιατί ο στρατιωτικός έχει ευθύνη για τις ζωές των στρατιωτών του. Αν ποτέ συνόδευες φέρετρο θα καταλάβαινες. Γιατί ο στρατιωτικός πάει σπίτι του και είναι εκθετος στο κάθε τι που θα γίνει στο στρατόπεδο. Από αυτοκτονία μέχρι κλοπή. Γιατί ο κανονισμός αναφέρει ρητά : Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΕΊΝΑΙ ΥΠΕΎΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΌΤΙ ΠΡΆΤΤΕΙ Ή ΠΑΡΑΛΕΙΠΕΙ ΝΑ ΠΡΆΞΕΙ Η ΜΟΝΆΔΑ ΤΟΥ. Πες μου εσύ κάποιον άλλον εργαζόμενο με αυτές τις ευθύνες.stergiosbik έγραψε: 29 Ιούλ 2022, 22:54Το πόσα παίρνω εγώ είναι άνευ σημασίας.Airman68 έγραψε: 29 Ιούλ 2022, 13:50
Αυτό που συζητάμε είναι το γιατί ένας νέος ανθυπολοχαγός θα πρέπει να παίρνει περισσότερα από κάποιον άλλον νεοεισερχόμενο σε κάποιον επαγγελματικό κλάδο.
Η απορία μου είναι στο που διαφέρει ο στρατιωτικός σε σχέση με έναν άλλον εργαζόμενο,έστω ιδιων προσόντων.
Δε νομίζω να χρειάζεσαι εξήγηση γιατί αυτοί έχουν ακόμη μεγαλύτερη ευθυνη σε σχέση με τον στρατιωτικό.
Εξαρτάται από τις συνθήκες. Αν κάποιος αυτοκτόνησε λόγω καψονιών και μπούλιγκ, φυσικά και έχει ευθύνη.Naida έγραψε: 29 Ιούλ 2022, 23:11Είναι υπεύθυνος ο διοικητής εάν ένας στρατιώτης αυτοκτονήσει;Bandit59 έγραψε: 29 Ιούλ 2022, 23:08Γιατί ο στρατιωτικός έχει ευθύνη για τις ζωές των στρατιωτών του. Αν ποτέ συνόδευες φέρετρο θα καταλάβαινες. Γιατί ο στρατιωτικός πάει σπίτι του και είναι εκθετος στο κάθε τι που θα γίνει στο στρατόπεδο. Από αυτοκτονία μέχρι κλοπή. Γιατί ο κανονισμός αναφέρει ρητά : Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΕΊΝΑΙ ΥΠΕΎΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΌΤΙ ΠΡΆΤΤΕΙ Ή ΠΑΡΑΛΕΙΠΕΙ ΝΑ ΠΡΆΞΕΙ Η ΜΟΝΆΔΑ ΤΟΥ. Πες μου εσύ κάποιον άλλον εργαζόμενο με αυτές τις ευθύνες.stergiosbik έγραψε: 29 Ιούλ 2022, 22:54
Το πόσα παίρνω εγώ είναι άνευ σημασίας.
Προφανώς ΔΕΝ θέλεις να καταλάβεις. Κανένας από αυτούς δεν έχει χρεωμένες ζωές. Κανένας δεν θα συνοδεύσει φέρετρο. Ο γιατρός, νοσοκόμος, φαρμακοτρίφτης όταν πάνε σπίτι τους κοιμουνται ξένοιαστοι.stergiosbik έγραψε: 29 Ιούλ 2022, 23:17Γιατρός,νοσοκόμος,φαρμακοποιος αυτά που μου έρχονται αμέσως στο μυαλό.Bandit59 έγραψε: 29 Ιούλ 2022, 23:08Γιατί ο στρατιωτικός έχει ευθύνη για τις ζωές των στρατιωτών του. Αν ποτέ συνόδευες φέρετρο θα καταλάβαινες. Γιατί ο στρατιωτικός πάει σπίτι του και είναι εκθετος στο κάθε τι που θα γίνει στο στρατόπεδο. Από αυτοκτονία μέχρι κλοπή. Γιατί ο κανονισμός αναφέρει ρητά : Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΕΊΝΑΙ ΥΠΕΎΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΌΤΙ ΠΡΆΤΤΕΙ Ή ΠΑΡΑΛΕΙΠΕΙ ΝΑ ΠΡΆΞΕΙ Η ΜΟΝΆΔΑ ΤΟΥ. Πες μου εσύ κάποιον άλλον εργαζόμενο με αυτές τις ευθύνες.stergiosbik έγραψε: 29 Ιούλ 2022, 22:54
Δε νομίζω να χρειάζεσαι εξήγηση γιατί αυτοί έχουν ακόμη μεγαλύτερη ευθυνη σε σχέση με τον στρατιωτικό.
Τα γυρνάς τώρα.stergiosbik έγραψε: 29 Ιούλ 2022, 22:54Το πόσα παίρνω εγώ είναι άνευ σημασίας.Airman68 έγραψε: 29 Ιούλ 2022, 13:50Να υποθέσω ότι πληρώνεσαι όσο ο σκουπιδιάρης και λες και ευχαριστώ;stergiosbik έγραψε: 29 Ιούλ 2022, 11:38
Δηλαδή π.χ. ένας εργαζόμενος στα σκουπίδια πρέπει να αμοίβεται λιγότερο από έναν ανθυπολοχαγό;
Για πες,έχεις σκεφτεί ποτέ πως θα ήταν η ζωή σου στην πόλη χωρίς αυτούς να την καθαρίζουν;
Κοίτα λίγο πιο πάνω τι έλεγες
Yippie Kay Yay
-
stergiosbik
Ρε συ σοβαρεψου.Bandit59 έγραψε: 29 Ιούλ 2022, 23:21Προφανώς ΔΕΝ θέλεις να καταλάβεις. Κανένας από αυτούς δεν έχει χρεωμένες ζωές. Κανένας δεν θα συνοδεύσει φέρετρο. Ο γιατρός, νοσοκόμος, φαρμακοτρίφτης όταν πάνε σπίτι τους κοιμουνται ξένοιαστοι.stergiosbik έγραψε: 29 Ιούλ 2022, 23:17Γιατρός,νοσοκόμος,φαρμακοποιος αυτά που μου έρχονται αμέσως στο μυαλό.Bandit59 έγραψε: 29 Ιούλ 2022, 23:08
Γιατί ο στρατιωτικός έχει ευθύνη για τις ζωές των στρατιωτών του. Αν ποτέ συνόδευες φέρετρο θα καταλάβαινες. Γιατί ο στρατιωτικός πάει σπίτι του και είναι εκθετος στο κάθε τι που θα γίνει στο στρατόπεδο. Από αυτοκτονία μέχρι κλοπή. Γιατί ο κανονισμός αναφέρει ρητά : Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΕΊΝΑΙ ΥΠΕΎΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΌΤΙ ΠΡΆΤΤΕΙ Ή ΠΑΡΑΛΕΙΠΕΙ ΝΑ ΠΡΆΞΕΙ Η ΜΟΝΆΔΑ ΤΟΥ. Πες μου εσύ κάποιον άλλον εργαζόμενο με αυτές τις ευθύνες.
Τι μαλακίες λες;
-
stergiosbik
Κάπου κανεις λάθος.Airman68 έγραψε: 29 Ιούλ 2022, 23:24Τα γυρνάς τώρα.stergiosbik έγραψε: 29 Ιούλ 2022, 22:54Το πόσα παίρνω εγώ είναι άνευ σημασίας.Airman68 έγραψε: 29 Ιούλ 2022, 13:50
Δεν γυρνάω τίποτα.
Τη μια συγκρίνεις ανειδίκευτο εργάτη με απόφοιτο παραγωγικής σχολής που αντιστοιχεί σε ανώτατο εκπαιδευτικό ίδρυμα και την άλλη αναφέρεσαι σε ίδια προσόντα. Το ίδιο είναι;stergiosbik έγραψε: 29 Ιούλ 2022, 23:29Κάπου κανεις λάθος.Airman68 έγραψε: 29 Ιούλ 2022, 23:24Τα γυρνάς τώρα.stergiosbik έγραψε: 29 Ιούλ 2022, 22:54
Δεν γυρνάω τίποτα.
Yippie Kay Yay
Κατάλαβα. Τότε σε αυτή την περίπτωση υποθέτω ότι οι ευθύνες είναι ανάλογες με όποιον έχει τη θέση να διοικεί κάποιο τμήμα που το έργο του επιφορτίζεται με την ευθύνη απέναντι στην ζωή. Φαντάσου δηλαδή πόσα θα έπρεπε να παίρνουν οι γιατροί, αστυνομικοί, πυροσβέστες μιας και είναι η καθημερινότητα τους αυτή και όχι μια φορά στα 20 χρόνια που μπορεί να τύχει κάποιο σοβαρό επεισόδιο εθνικό.Bandit59 έγραψε: 29 Ιούλ 2022, 23:18Εξαρτάται από τις συνθήκες. Αν κάποιος αυτοκτόνησε λόγω καψονιών και μπούλιγκ, φυσικά και έχει ευθύνη.Naida έγραψε: 29 Ιούλ 2022, 23:11Είναι υπεύθυνος ο διοικητής εάν ένας στρατιώτης αυτοκτονήσει;Bandit59 έγραψε: 29 Ιούλ 2022, 23:08
Γιατί ο στρατιωτικός έχει ευθύνη για τις ζωές των στρατιωτών του. Αν ποτέ συνόδευες φέρετρο θα καταλάβαινες. Γιατί ο στρατιωτικός πάει σπίτι του και είναι εκθετος στο κάθε τι που θα γίνει στο στρατόπεδο. Από αυτοκτονία μέχρι κλοπή. Γιατί ο κανονισμός αναφέρει ρητά : Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΕΊΝΑΙ ΥΠΕΎΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΌΤΙ ΠΡΆΤΤΕΙ Ή ΠΑΡΑΛΕΙΠΕΙ ΝΑ ΠΡΆΞΕΙ Η ΜΟΝΆΔΑ ΤΟΥ. Πες μου εσύ κάποιον άλλον εργαζόμενο με αυτές τις ευθύνες.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
stergiosbik
Την λέξη "έστω" την είδες;Airman68 έγραψε: 29 Ιούλ 2022, 23:32Τη μια συγκρίνεις ανειδίκευτο εργάτη με απόφοιτο παραγωγικής σχολής που αντιστοιχεί σε ανώτατο εκπαιδευτικό ίδρυμα και την άλλη αναφέρεσαι σε ίδια προσόντα. Το ίδιο είναι;
Δεν κατάλαβες ότι κάνω αυτόν τον συμβιβασμό για να βοηθήσω την σύγκριση;
Αλλά ακόμη και αν μείνω στην σύγκριση μεταξύ ενός ανειδίκευτου εργάτη κι ενός ανθυπολοχαγού πάλι θα πω ότι υπάρχουν θέσεις ανειδίκευτων που θα πρέπει να αμοίβονται εξίσου ή και καλύτερα.
Γιατί κάποιες θέσεις ανειδίκευτων είναι κρισιμοτερης σημασίας από έναν ανθυπολοχαγο ή πολύ επικίνδυνες.
-
stergiosbik
Ζουν σε δικό τους κόσμο.Naida έγραψε: 29 Ιούλ 2022, 23:35Κατάλαβα. Τότε σε αυτή την περίπτωση υποθέτω ότι οι ευθύνες είναι ανάλογες με όποιον έχει τη θέση να διοικεί κάποιο τμήμα που το έργο του επιφορτίζεται με την ευθύνη απέναντι στην ζωή. Φαντάσου δηλαδή πόσα θα έπρεπε να παίρνουν οι γιατροί, αστυνομικοί, πυροσβέστες μιας και είναι η καθημερινότητα τους αυτή και όχι μια φορά στα 20 χρόνια που μπορεί να τύχει κάποιο σοβαρό επεισόδιο εθνικό.
Μόνο αυτοί είναι υπεύθυνοι και κανένας άλλος.
Δεν είναι υπεύθυνος ας πούμε ένας νέος πολιτικός μηχανικός ή εργοδηγός για τις ζωές των εργατών του,οι οποίοι μπορεί να κάνουν κάποιες άκρως επικίνδυνες εργασίες,και δεν ειναι υπεύθυνοι για το αν το έργο μπορεί να καταρρεύσει και να σκοτωθούν άνθρωποι.
Το ίδιο ισχύει αν στην πρότασή σου αντικαταστήσεις τη λέξη ανθυπολοχαγό με μαθηματικό, δάσκαλο, λογιστή, προγραμματιστή ΗΥ, μετεωρολόγο, κ.ο.κ.stergiosbik έγραψε: 29 Ιούλ 2022, 23:38Την λέξη "έστω" την είδες;Airman68 έγραψε: 29 Ιούλ 2022, 23:32Τη μια συγκρίνεις ανειδίκευτο εργάτη με απόφοιτο παραγωγικής σχολής που αντιστοιχεί σε ανώτατο εκπαιδευτικό ίδρυμα και την άλλη αναφέρεσαι σε ίδια προσόντα. Το ίδιο είναι;
Αλλά ακόμη και αν μείνω στην σύγκριση μεταξύ ενός ανειδίκευτου εργάτη κι ενός ανθυπολοχαγού πάλι θα πω ότι υπάρχουν θέσεις ανειδίκευτων που θα πρέπει να αμοίβονται εξίσου ή και καλύτερα.
Γιατί κάποιες θέσεις ανειδίκευτων είναι κρισιμοτερης σημασίας από έναν ανθυπολοχαγο ή πολύ επικίνδυνες.
Ισχυρίζεσαι ότι όλοι αυτοί θα πρέπει να πληρώνονται όσο ένας σκουπιδιάρης;
Yippie Kay Yay
Μπορεί να κάνω λάθος αλλά ο πολιτικός μηχανικός με δικαίωμα υπογραφής δεν πληρώνεται περισσότερο από έναν ανθυπολοχαγό;stergiosbik έγραψε: 29 Ιούλ 2022, 23:42Ζουν σε δικό τους κόσμο.Naida έγραψε: 29 Ιούλ 2022, 23:35Κατάλαβα. Τότε σε αυτή την περίπτωση υποθέτω ότι οι ευθύνες είναι ανάλογες με όποιον έχει τη θέση να διοικεί κάποιο τμήμα που το έργο του επιφορτίζεται με την ευθύνη απέναντι στην ζωή. Φαντάσου δηλαδή πόσα θα έπρεπε να παίρνουν οι γιατροί, αστυνομικοί, πυροσβέστες μιας και είναι η καθημερινότητα τους αυτή και όχι μια φορά στα 20 χρόνια που μπορεί να τύχει κάποιο σοβαρό επεισόδιο εθνικό.Bandit59 έγραψε: 29 Ιούλ 2022, 23:18
Εξαρτάται από τις συνθήκες. Αν κάποιος αυτοκτόνησε λόγω καψονιών και μπούλιγκ, φυσικά και έχει ευθύνη.
Μόνο αυτοί είναι υπεύθυνοι και κανένας άλλος.
Δεν είναι υπεύθυνος ας πούμε ένας νέος πολιτικός μηχανικός ή εργοδηγός για τις ζωές των εργατών του,οι οποίοι μπορεί να κάνουν κάποιες άκρως επικίνδυνες εργασίες,και δεν ειναι υπεύθυνοι για το αν το έργο μπορεί να καταρρεύσει και να σκοτωθούν άνθρωποι.
Yippie Kay Yay
Εχω την αίσθηση πάντως ότι τα ένσημα του σκουπιδιάρη είναι βαρέα.Airman68 έγραψε: 29 Ιούλ 2022, 23:43Το ίδιο ισχύει αν στην πρότασή σου αντικαταστήσεις τη λέξη ανθυπολοχαγό με μαθηματικό, δάσκαλο, λογιστή, προγραμματιστή ΗΥ, μετεωρολόγο, κ.ο.κ.stergiosbik έγραψε: 29 Ιούλ 2022, 23:38Την λέξη "έστω" την είδες;Airman68 έγραψε: 29 Ιούλ 2022, 23:32
Τη μια συγκρίνεις ανειδίκευτο εργάτη με απόφοιτο παραγωγικής σχολής που αντιστοιχεί σε ανώτατο εκπαιδευτικό ίδρυμα και την άλλη αναφέρεσαι σε ίδια προσόντα. Το ίδιο είναι;
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Και δικαίως είναι αν θες τη γνώμη μου.Naida έγραψε: 29 Ιούλ 2022, 23:47Εχω την αίσθηση πάντως ότι τα ένσημα του σκουπιδιάρη είναι βαρέα.Airman68 έγραψε: 29 Ιούλ 2022, 23:43Το ίδιο ισχύει αν στην πρότασή σου αντικαταστήσεις τη λέξη ανθυπολοχαγό με μαθηματικό, δάσκαλο, λογιστή, προγραμματιστή ΗΥ, μετεωρολόγο, κ.ο.κ.stergiosbik έγραψε: 29 Ιούλ 2022, 23:38
Την λέξη "έστω" την είδες;
Αλλά οι μισθοί είναι διαφορετικοί (και πάλι δικαίως)
Yippie Kay Yay
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση