Πόσα πτητικά εξάμηνα κόλλησες δίχως να πετάς ή πετώντας προσχήματικα απλά για να συμπληρώσεις;;;;Airman68 έγραψε: 29 Ιούλ 2022, 17:51Να σου μιλήσω συγκεκριμένα για να μην λέμε θεωρίες.Ασέβαστος έγραψε: 29 Ιούλ 2022, 17:32εστω.Airman68 έγραψε: 29 Ιούλ 2022, 15:15
Οι στρατιωτικές εγκαταστάσεις δε φτάνουν για όλους και δεν υπάρχουν παντού.
Τα στρατιωτικά πρατήρια είναι επίσης ελάχιστα και σε 2-3 κεντρικές πόλεις. Οι μεταθέσεις όμως δεν αφορούν μόνο αυτές τις πόλεις αλλά και πολλά παραμεθόρια μέρη.
Επίσης, πληρωμένες διακοπές πού τις είδες; Τα θέρετρα είναι μετρημένα και αν μαζέψεις αρκετά μόρια να πας μετά θα πρέπει να περιμένεις αρκετά χρόνια για να ξαναέρθει η σειρά σου.
Μην εξιδανικεύεις τις καταστάσεις αν δεν ξέρεις...
και παλι, πολυ παραπανω απο το τιποτα. και σιγουρα δεν ξερω ολα τα benefits που εχουν. ειμαι σιγουρος οτι υπαρχουν κι αλλα. οποτε τα 800 δεν ειναι σε καμμια περιπτωση το ιδιο με τα 800 οποιουδηποτε αλλου μισθωτου.
Όσα χρόνια υπηρέτησα στην επαρχία:
- Δεν υπήρχε στρατιωτικό σουπερμάρκετ
- Δεν μου διατέθηκε στάγιερ για μετακόμιση
- Οίκημα μου διατέθηκε επειδή είμουν στα πληρώματα επιφυλακής. Δεν μπορούσαν όλοι να μείνουν εκεί.
Όσα χρόνια υπηρέτησα στην Αθήνα:
- Δεν μου δόθηκε σπίτι/διαμέρισμα για να μείνω
- Το στρατιωτικό πρατήριο της Αεροπορίας ήταν στο Ελληνικό (τώρα έχει κλείσει) και του Στρατού κάπου στην Κατεχάκη. Κανένα δεν με βόλευε για να κάνω τα ψώνια μου
Φόρμα πτήσεως μας παρείχε η υπηρεσία αλλά νομίζω αυτό γίνεται σε όλα τα επαγγέλματα που απαιτούν εξειδικευμένη στολή.
Διακοπές σε θέρετρο της Αεροπορίας (1 εβδομάδα στον Άγιο Ανδρέα) πήγα πρώτη φορά μετά από 10 χρόνια και μετά πάλι μετά από 5.
Άλλα benefits δεν είχα και ας είσαι σίγουρος ότι υπάρχουν κι άλλα...
Εδώ σε θέλω μάστορα.