Ρε μαλάκα σοβαρά τώρα. Αφού στα επιχειρήματα σας γαμάμε. Τι να μας πεις;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ακόμα ένα περιστατικό αυτοδικίας
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Ακόμα ένα περιστατικό αυτοδικίας
Ρε μαλάκα σοβαρά τώρα. Αφού στα επιχειρήματα σας γαμάμε. Τι να μας πεις;
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
Παντα εχω επιχειρηματα ,παντα εχω δικιο , ποτέ δεν λεω μαλακιες.
και πριν αλεκτωρ...
Ρε μαλάκα σοβαρά τώρα. Αφού στα επιχειρήματα σας γαμάμε. Τι να μας πεις
- ΜπλεΜπουμπυς
Όταν ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών λέει ότι
https://twitter.com/praxis_review/statu ... 7817897985
, εννοεί ότι σε όποιον δεν αρέσει μπορεί να έχει την ίδια κατάληξη;"αυτή είναι η πρακτική και σε όποιον αρέσει"
https://twitter.com/praxis_review/statu ... 7817897985
Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
Δηλαδή; τι είναι φασιστικό από αυτά που λέμε;
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Tι ηρθε πρωτο, το αμοκ η οι κλωτσιες; αυτο τον σκοτωσε.Χαοτικός έγραψε: 28 Σεπ 2018, 11:12
Εγώ σε ποιο θέμα να χαλαρώσω. Δεν κατάλαβα.
Επίσης
Αν δεν ειχε πάρει το ντράγκι που πήρε, πιθανότατα δεν θα έβγαζε το ανάλογο αμόκ, πανικό κλπ, πιθανότητα δεν θα ηταν νεκρός
Το αμόκ του τον σκότωσε η οι κλωτσιές;
Και βέβαια ήταν λιντσάρισμα.
οχι, δεν ηταν λυντσαρισμα.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Ποιος Αλέκτωρ μωρή λουλού; Αλέκτωρ Αλέκτωρ του κώλου σας ο ινσπέκτορ.perseus έγραψε: 28 Σεπ 2018, 11:45 Παντα εχω επιχειρηματα ,παντα εχω δικιο , ποτέ δεν λεω μαλακιες.και πριν αλεκτωρ...
Ρε μαλάκα σοβαρά τώρα. Αφού στα επιχειρήματα σας γαμάμε. Τι να μας πεις
Πες τώρα
- SuperRogue
- Phorum.gr user: SuperRogue
Χαοτικός έγραψε: 28 Σεπ 2018, 11:43 Ρε μαλάκα σοβαρά τώρα. Αφού στα επιχειρήματα σας γαμάμε. Τι να μας πεις;
Επιχείρημα έγραψε: Κάντε ότι κοιμάστε.
- Cecily Anne
Σε ποιές δεξιές εφημερίδες αναφέρεσαι;Εσθήρ έγραψε: 28 Σεπ 2018, 11:38Ξεκολλα κοπελα μου.Εγω απο την αρχη εχω πει οτι, το ΛΙΝΤΣΑΡΙΣΜΑ...οι κλωτσιες,αφου δεν απειλουνταν,διοτι ανετα αν ενιωθε απειλη ο νεαντερνταλ,μπορουσε να απομακρυνθει....,δεν ηταν ο ιδιος εγκλωβισμενος στο μαγαζι,στριμωγμενος σε μια γωνια,οξω ηταν.....απο οποιαδηποτε αιτια και να πεθανε ο ζακ,ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΛΟΓΗΤΑΙ,ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΝΌΜΟΣ ΤΗΣ ΖΟΥΓΚΛΑΣ.Τελεια και παυλα.Προς το παρόν, σύμφωνα με τα ιατρικά πορίσματα τουλάχιστον, δεν τον σκότωσαν οι κλωτσιές.
Καθεστεκαια αναλυετε την μανα μου την ιδια,ενω η εικονα μιλαει μονη της.Μεχρι και οι πιο δεξιες εφημεριδες μιλανε για λιντσαρισμα και αποτροπαιο γεγονος..και εσεις μου ταυτιζεστε με τα ναζιστοειδη.ΕΥΓΕ!
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
Βλεπεις τιποτα φασιστικο σε αυτη την δηλωση?Ρε μαλάκα σοβαρά τώρα. Αφού στα επιχειρήματα σας γαμάμε. Τι να μας πεις
Όχι. Βλέπεις εσύ κάτι το φασιστικό;perseus έγραψε: 28 Σεπ 2018, 11:50Βλεπεις τιποτα φασιστικο σε αυτη την δηλωση?Ρε μαλάκα σοβαρά τώρα. Αφού στα επιχειρήματα σας γαμάμε. Τι να μας πεις
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Ασέβαστος έγραψε: 28 Σεπ 2018, 11:48Tι ηρθε πρωτο , ;το αμοκ. η οι κλωτσιες; , αυτο τον σκοτωσε.Χαοτικός έγραψε: 28 Σεπ 2018, 11:12
Εγώ σε ποιο θέμα να χαλαρώσω. Δεν κατάλαβα.
Επίσης
Αν δεν ειχε πάρει το ντράγκι που πήρε, πιθανότατα δεν θα έβγαζε το ανάλογο αμόκ, πανικό κλπ, πιθανότητα δεν θα ηταν νεκρός
Το αμόκ του τον σκότωσε η οι κλωτσιές;
Και βέβαια ήταν λιντσάρισμα.
οχι , δεν, ηταν λυντσαρισμα.
εννοει οτι, αρεσει δεν αρεσει, ετσι γινονται οι συλληψεις. δεν εχει ανακαλυφθει ευκολοτερος τροπος, πουθενα στον πλανητη.ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 28 Σεπ 2018, 11:45 Όταν ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών λέει ότι, εννοεί ότι σε όποιον δεν αρέσει μπορεί να έχει την ίδια κατάληξη;"αυτή είναι η πρακτική και σε όποιον αρέσει"
συγκεκριμμενα, στο μεγαλυτερο μερος του πλανητη, γινονται με πολλη περισσοτερη βια. εδω οι μπατσοι φερονται πολυ μεταξωτα.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Ημούν σαφής: έγραψα συριζαυγίτης, διατί περί αυτού ακριβώς πρόκειται. Μαζί ζαίοι, χρυσαυγίτες και λοιποί εθνολαϊκιστές ανατρέψατε βιαίως τη δημοκρατικά εκλεγμένη μνημονιακή κυβέρνηση, για να εγκαθιδρύσετε καθεστώς. Το όνειδος αυτό, το κυλώνειον άγος, θα σας στοιχειώνει μέχρι το πικρό τέλοςYouOnlyLiveOnce έγραψε: 28 Σεπ 2018, 09:41Ε τι να πω; Δεν ειναι συριζα.
Λεει ξεκαρα σε ποιο κομμα ανηκει.Δε μπορω να το πω γιατι θα ηταν σαν να λεω το ονομα του ,
οπου λογικα δεν πρεπει να το πουμε.
Πως μπερδευτηκες βρε παιδακι μου και θεωρησες οτι ειναι συριζα δεν μπορω να καταλαβω![]()
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ την 28 Σεπ 2018, 11:56, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
SuperRogue έγραψε: 28 Σεπ 2018, 11:49Χαοτικός έγραψε: 28 Σεπ 2018, 11:43 Ρε μαλάκα σοβαρά τώρα. Αφού στα επιχειρήματα σας γαμάμε. Τι να μας πεις;Επιχείρημα έγραψε: Κάντε ότι κοιμάστε.
Το ποστ ωραίο. Αλλά παραμένει η διαπίστωση. Πρέπει να ξεβλαχέψετε λίγο για να μας κοντράρετε στα ίσια.
Άσε που τελικά θα καταδικαστεί ο άνθρωπος και θα είναι εντελώς στ' αρχίδια σας
Είστε νεοδημοκράτες.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 28 Σεπ 2018, 11:55Ημούν σαφής: έγραψα συριζαυγίτης, διατί περί αυτού ακριβώς πρόκειται. Μαζί ζαίοι, χρυσαυγίτες και λοιποί εθνολαϊκιστές ανατρέψατε βιαίως τη δημοκρατικά εκλεγμένη μνημονιακή κυβέρνηση, για να εγκαθιδρύσετε καθεστώς. Το όνειδος αυτό, το κυλώνειον άγος, θα σας στοιχειώνει μέχρι το πικρό τέλοςYouOnlyLiveOnce έγραψε: 28 Σεπ 2018, 09:41Ε τι να πω; Δεν ειναι συριζα.
Λεει ξεκαρα σε ποιο κομμα ανηκει.Δε μπορω να το πω γιατι θα ηταν σαν να λεω το ονομα του ,
οπου λογικα δεν πρεπει να το πουμε.
Πως μπερδευτηκες βρε παιδακι μου και θεωρησες οτι ειναι συριζα δεν μπορω να καταλαβω![]()
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 15 Απαντήσεις
- 374 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
-
- 0 Απαντήσεις