Το στηρίζεις που;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ακόμα ένα περιστατικό αυτοδικίας
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Ακόμα ένα περιστατικό αυτοδικίας
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- YouOnlyLiveOnce

Η αστυνομια δεν ταυτοποιησε τα αποτυπωματα πανω στο μαχαιρι με αυτα του Ζακ.
Και τωρα που αναφερουν εναν χαρτη (οπου εκει βρεθηκαν αποτυπωματα του)
θυμαμαι που σας ρωτουσα τι ειναι αυτο που φαινεται να κραταει την ωρα που
παει να βγει απο την κατω βιτρινα; και μου ειχατε πει κασετινα κοσμηματων,
η καδρακι η εικονα.Αλλα οταν πεφτει η μια κλωτσια και του φευγει απο τα χερια
η κινηση που κανει σας ειχα πει οτι μου μοιαζει με χαρτι.
Να ηταν αυτο τελικα ο χαρτης;
Ίφιδα έγραψε: 28 Σεπ 2018, 09:57Άλλο λέει Εσθήρ. Αν δεν ειχε πάρει το ντράγκι που πήρε, πιθανότατα δεν θα έβγαζε το ανάλογο αμόκ, πανικό κλπ, πιθανότητα δεν θα ηταν νεκρός.Εσθήρ έγραψε: 28 Σεπ 2018, 00:58Αυτο ειναι το ζητουμενο;Σε αυτο εδω το θεμα;ΟΚ..πρεζακιας ηταν,θα πεθαινε που θα πεθαινε..ας τον σκοτωσει ενας μαλακας;Πόσες πιθανότητες είχε να πεθάνει ο Ζακ έτσι αν δεν ήταν στην μέση η πρέζα; Μάλλον καμία.
Κα ο Πάνας δεν ειναι ο φασίστας, χαλαρώστε λίγο με τον Χαοτικός κι μ αυτά τα εμείς κι εσείς, να ξεράσω μού ρχεται.
Καλημέραααααααααααα
υ.γ. α. ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΛΥΝΤΣΑΡΙΣΜΑ ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ ΤΟΝ ΟΡΙΣΜΟ ΠΙΟ ΠΑΝΩ, ΕΛΕΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΛΑΨΑ
ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΛΥΝΤΣΑΡΙΣΜΑ
Εγώ σε ποιο θέμα να χαλαρώσω. Δεν κατάλαβα.
Επίσης
Αν δεν ειχε πάρει το ντράγκι που πήρε, πιθανότατα δεν θα έβγαζε το ανάλογο αμόκ, πανικό κλπ, πιθανότητα δεν θα ηταν νεκρός
Το αμόκ του τον σκότωσε η οι κλωτσιές;
Και βέβαια ήταν λιντσάρισμα.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Προς το παρόν, σύμφωνα με τα ιατρικά πορίσματα τουλάχιστον, δεν τον σκότωσαν οι κλωτσιές.Χαοτικός έγραψε: 28 Σεπ 2018, 11:12Ίφιδα έγραψε: 28 Σεπ 2018, 09:57Άλλο λέει Εσθήρ. Αν δεν ειχε πάρει το ντράγκι που πήρε, πιθανότατα δεν θα έβγαζε το ανάλογο αμόκ, πανικό κλπ, πιθανότητα δεν θα ηταν νεκρός.Εσθήρ έγραψε: 28 Σεπ 2018, 00:58
Αυτο ειναι το ζητουμενο;Σε αυτο εδω το θεμα;ΟΚ..πρεζακιας ηταν,θα πεθαινε που θα πεθαινε..ας τον σκοτωσει ενας μαλακας;
Κα ο Πάνας δεν ειναι ο φασίστας, χαλαρώστε λίγο με τον Χαοτικός κι μ αυτά τα εμείς κι εσείς, να ξεράσω μού ρχεται.
Καλημέραααααααααααα
ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΛΥΝΤΣΑΡΙΣΜΑ
Επίσης
Αν δεν ειχε πάρει το ντράγκι που πήρε, πιθανότατα δεν θα έβγαζε το ανάλογο αμόκ, πανικό κλπ, πιθανότητα δεν θα ηταν νεκρός
Αυτό που σίγουρα έπαιξε τεράστιο ρόλο είτε στην κλινική αιτιολόγηση του θανάτου είτε στην αιτία που προκάλεσε τις κλωτσιές (δηλαδή το αμόκ) ήταν τα ναρκωτικά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
ΓΑΛΗ έγραψε: 28 Σεπ 2018, 11:24Προς το παρόν, σύμφωνα με τα ιατρικά πορίσματα τουλάχιστον, δεν τον σκότωσαν οι κλωτσιές.Χαοτικός έγραψε: 28 Σεπ 2018, 11:12Ίφιδα έγραψε: 28 Σεπ 2018, 09:57
Άλλο λέει Εσθήρ. Αν δεν ειχε πάρει το ντράγκι που πήρε, πιθανότατα δεν θα έβγαζε το ανάλογο αμόκ, πανικό κλπ, πιθανότητα δεν θα ηταν νεκρός.
Καλημέραααααααααααα
ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΛΥΝΤΣΑΡΙΣΜΑ
Επίσης
Αυτό που σίγουρα έπαιξε τεράστιο ρόλο είτε στην κλινική αιτιολόγηση του θανάτου είτε στην αιτία που προκάλεσε τις κλωτσιές (δηλαδή το αμόκ) ήταν τα ναρκωτικά.
Ποιον κλώτσησε ο Ζακ;
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
Επειδη ζυμωνουν ψωμι πανε στην λαικη και μανταρουν 2 σωβρακα ειναι πονοψυχες,μεγαλυτερα φασισταρια απο εσας δεν υπαρχουν.
Καλημέρα ,πίνω τώρα
Τι εννοείς ότι έπαιξαν σημαντικό ρόλο στην αιτία που προκάλεσε τις κλωτσιές τα ναρκωτικά;
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Σώβρακα δε μαντάρουμε φίλτατε. Παίρνουμε καινούρια. Αλλά γιατί μας λες φασισταριά;perseus έγραψε: 28 Σεπ 2018, 11:29 Επειδη ζυμωνουν ψωμι πανε στην λαικη και μανταρουν 2 σωβρακα ειναι πονοψυχες,μεγαλυτερα φασισταρια απο εσας δεν υπαρχουν.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Ψωμί δεν ζυμώνω εγώ. Σώβρακα μαντάρω εντάξει. Αλλά γιατί αυτό αποκλείει την πονοψυχιά;perseus έγραψε: 28 Σεπ 2018, 11:29 Επειδη ζυμωνουν ψωμι πανε στην λαικη και μανταρουν 2 σωβρακα ειναι πονοψυχες,μεγαλυτερα φασισταρια απο εσας δεν υπαρχουν.
-
User_601
Ξεκολλα κοπελα μου.Εγω απο την αρχη εχω πει οτι, το ΛΙΝΤΣΑΡΙΣΜΑ...οι κλωτσιες,αφου δεν απειλουνταν,διοτι ανετα αν ενιωθε απειλη ο νεαντερνταλ,μπορουσε να απομακρυνθει....,δεν ηταν ο ιδιος εγκλωβισμενος στο μαγαζι,στριμωγμενος σε μια γωνια,οξω ηταν.....απο οποιαδηποτε αιτια και να πεθανε ο ζακ,ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΛΟΓΗΤΑΙ,ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΝΌΜΟΣ ΤΗΣ ΖΟΥΓΚΛΑΣ.Τελεια και παυλα.Προς το παρόν, σύμφωνα με τα ιατρικά πορίσματα τουλάχιστον, δεν τον σκότωσαν οι κλωτσιές.
Καθεστεκαια αναλυετε την μανα μου την ιδια,ενω η εικονα μιλαει μονη της.Μεχρι και οι πιο δεξιες εφημεριδες μιλανε για λιντσαρισμα και αποτροπαιο γεγονος..και εσεις μου ταυτιζεστε με τα ναζιστοειδη.ΕΥΓΕ!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος User_601 την 28 Σεπ 2018, 11:40, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- perseus
Σιγα μην ζυμωνες εσυ ποκοφικο
- perseus
Διοτι ειστε, φαινεται απο την γραφη σας.
Δεν θέλω ρε να ζυμώσω. Με το ζόρι; Κοσκινίζω όμως ρε και 10 και δώδεκα μέρες. Εσύ τι κάνεις;
-
User_601
Αυτο θα πει,δενε χω επιχειρηματα και λεω μαμακιες.perseus έγραψε: 28 Σεπ 2018, 11:29 Επειδη ζυμωνουν ψωμι πανε στην λαικη και μανταρουν 2 σωβρακα ειναι πονοψυχες,μεγαλυτερα φασισταρια απο εσας δεν υπαρχουν.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 15 Απαντήσεις
- 374 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
-
- 0 Απαντήσεις