break έγραψε: 28 Ιούλ 2022, 21:20
Π.χ. για τον κορκωνέα που ανάφερες, δεν είναι ότι υπήρχε βάσιμη υποψία ότι με το που θα αποφυλακισθεί θα να πάει να βρει κάποιο άλλο πιτσιρικά να το σκοτώσει.
Ο Κορκονέας δεν μπορούσε και να ήθελε να ξανακάνει κάτι.Ένας μεμονωμένος ήταν.Εδώ όμως έχουμε κάποιον που ανήκει στις εγκληματικές συλλογικότητες της αναρχοαριστεράς και που είναι βέβαιο ότι μόλις βγει θα διαπράξει νέα εγκλήματα μαζί με όλους αυτούς που διαδηλώνουν τώρα για λογαριασμό του.
Οι συμμορίες της αναρχοαριστεράς είναι το θέμα και όχι ο τοξοβόλος μόνος του.
Είναι ένα πολύ καλό αφήγημα για να μαζεύει τα πρόβατα που του λακιζουν προς τα δεξιά ο Κούλης και η συμμορία του.
Αν τα πετσοΜΜΕ παίξουν λίγο και ηρωική αντίσταση στους μετανάστες, τα κρατήσαμε στο μαντρί και τρώμε το δημόσιο χρήμα ανενόχλητοι.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 28 Ιούλ 2022, 21:42
Αν τα ξανακάνει, θα συλληφθεί, και θα πληρώσει ανάλογα.
Έλα όμως που δεν πάει έτσι. Αν θέλει να το πάει εσείς θα με φυλακίζεται και εγώ θα βγαίνω έξω να κάνω τα ίδια τότε θα εκτίει και την πλήρη ποινή.
Κορόιδα είναι οι άλλοι να τον βγάζουν έξω νωρίτερα ώστε να εγκληματεί συχνότερα ;
9 χρόνια φυλακή είναι μέσα, πλήρωσε. Εδώ οι φαν της νέας δημοκρατίας μας λένε πόσο δραματικά είναι 17 λεπτά. Τώρα έγινα τα 9 χρόνια της πλάκας; αν καταδικαστεί για αδικήματα που έκανε η κάνει πάλι, μέσα. Τώρα ας τον βγάλουν. Ας σταματήσουν τα λαικιστικα παιχνίδια πάνω σε ανθρώπινες ζωές.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Π.χ. για τον κορκωνέα που ανάφερες, δεν είναι ότι υπήρχε βάσιμη υποψία ότι με το που θα αποφυλακισθεί θα να πάει να βρει κάποιο άλλο πιτσιρικά να το σκοτώσει.
Ο Κορκονέας δεν μπορούσε και να ήθελε να ξανακάνει κάτι.Ένας μεμονωμένος ήταν.Εδώ όμως έχουμε κάποιον που ανήκει στις εγκληματικές συλλογικότητες της αναρχοαριστεράς και που είναι βέβαιο ότι μόλις βγει θα διαπράξει νέα εγκλήματα μαζί με όλους αυτούς που διαδηλώνουν τώρα για λογαριασμό του.
Είναι ένα πολύ καλό αφήγημα για να μαζεύει τα πρόβατα που του λακιζουν προς τα δεξιά ο Κούλης και η συμμορία του.
Αν τα πετσοΜΜΕ παίξουν λίγο και ηρωική αντίσταση στους μετανάστες, τα κρατήσαμε στο μαντρί και τρώμε το δημόσιο χρήμα ανενόχλητοι.
Υπάρχει ένα πολύ απλό αντίδοτο σε αυτό το κόλπο εάν υπάρχει.Να μην παίρνουν τα άλλα κόμματα τη θέση των αναρχοσυμμοριτών και των λαθρομεταναστών.Έτσι κι αλλιώς η πλειοψηφία της κοινής γνώμης είναι εναντίον τους.Εάν κάποιοι δεν θέλουν να εκμεταλλεύεται το θέμα ο Κούλης δεν έχουν παρά να ταχθούν και αυτοί εναντίον τους.
Όσο δεν το κάνουν δημιουργούν πρόβλημα στον εαυτό τους.
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 28 Ιούλ 2022, 21:42
Αν τα ξανακάνει, θα συλληφθεί, και θα πληρώσει ανάλογα.
Έλα όμως που δεν πάει έτσι. Αν θέλει να το πάει εσείς θα με φυλακίζεται και εγώ θα βγαίνω έξω να κάνω τα ίδια τότε θα εκτίει και την πλήρη ποινή.
Κορόιδα είναι οι άλλοι να τον βγάζουν έξω νωρίτερα ώστε να εγκληματεί συχνότερα ;
9 χρόνια φυλακή είναι μέσα, πλήρωσε. Εδώ οι φαν της νέας δημοκρατίας μας λένε πόσο δραματικά είναι 17 λεπτά. Τώρα έγινα τα 9 χρόνια της πλάκας; αν καταδικαστεί για αδικήματα που έκανε η κάνει πάλι, μέσα. Τώρα ας τον βγάλουν. Ας σταματήσουν τα λαικιστικα παιχνίδια πάνω σε ανθρώπινες ζωές.
σε αυτά τα 9 χρόνια που είναι μέσα, αληθεύει ότι έκανε απόδραση και κάτι ληστείες πριν το ξαναμπαγλαρώσουν;
Let them make the first mistake. We make the last move.
Εννοείς ότι μκο που παίζουν συμπαράσταση τους μετανάστες δεν τρώνε δημόσιο χρήμα;
σε αυτά τα 9 χρόνια που είναι μέσα, αληθεύει ότι έκανε απόδραση και κάτι ληστείες πριν το ξαναμπαγλαρώσουν;
Δε νομίζω να καταδικαστηκε. Επίσης αφού τον ξαναέπιασαν, είναι ήδη 2μιση χρόνια. Έκανε χοντρός μαλακιες, και γι αυτό κατ εμέ δεν έπρεπε να κάνει απεργία πείνας, ως αυτοκριτική για το πόσο μαλακά είναι, αλλά τυπικά, έκανε τις ποινές που του αναλογουσαν. Και ήταν παραπάνω από 17 λεπτά.
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 28 Ιούλ 2022, 21:58
Δε νομίζω να καταδικαστηκε. Επίσης αφού τον ξαναέπιασαν, είναι ήδη 2μιση χρόνια. Έκανε χοντρός μαλακές, και γι αυτό κατ εμέ δεν έπρεπε να κάνει απεργία πείνας, ως αυτοκριτική για το πόσο μαλακά είναι, αλλά τυπικά, έκανε τις ποινές που του αναλογουσαν. Και ήταν παραπάνω από 17 λεπτά.
καταλαβαίνεις βέβαια ότι αυτά αρκούν για να μην υπάρξει αποφυλάκιση τώρα. Και πάλι καλά να λες, στην Αμερική θα έτρωγε άλλα 30 χρόνια ξέρω γω.
Δε νομίζω να καταδικαστηκε. Επίσης αφού τον ξαναέπιασαν, είναι ήδη 2μιση χρόνια. Έκανε χοντρός μαλακές, και γι αυτό κατ εμέ δεν έπρεπε να κάνει απεργία πείνας, ως αυτοκριτική για το πόσο μαλακά είναι, αλλά τυπικά, έκανε τις ποινές που του αναλογουσαν. Και ήταν παραπάνω από 17 λεπτά.
καταλαβαίνεις βέβαια ότι αυτά αρκούν για να μην υπάρξει αποφυλάκιση τώρα. Και πάλι καλά να λες, στην Αμερική θα έτρωγε άλλα 30 χρόνια ξέρω γω.
Εξαρτάται από πολιτεία εποχή. Παλιά τους έβγαζαν για πλάκα μετά από κάτι χρονάκια. Εγώ ξέρω πως τυπικά έκανε την ανάλογη περίοδο που του αναλογούσε, σε ένα δικαστικό σύστημα που σπάει ισόβια για πλάκα, και βγαίνεις σε 7 χρονάκια ενώ τσιμεντωσες τη γυναίκα σου. Ας φτιάχνατε πιο αυστηρό. Όχι μόνο όπου θέλουμε για πολιτικούς λόγους.
Εξαρτάται από πολιτεία εποχή. Παλιά τους έβγαζαν για πλάκα μετά από κάτι χρονάκια. Εγώ ξέρω πως τυπικά έκανε την ανάλογη περίοδο που του αναλογούσε, σε ένα δικαστικό σύστημα που σπάει ισόβια για πλάκα, και βγαίνεις σε 7 χρονάκια ενώ τσιμεντωσες τη γυναίκα σου. Ας φτιάχνατε πιο αυστηρό. Όχι μόνο όπου θέλουμε για πολιτικούς λόγους.
δεν είναι πολιτικοί οι λόγοι. η αριστερά τους παρουσιάζει ανέκαθεν έτσι, για να δημιουργεί χάος. Βλέπεις και τα συριζοτρόλ στο twitter. Κάνει απεργία πείνας ο Λαγός που δεν έχει σκοτώσει/ληστέψει ποτέ; "να ψοφήσει". Κάνει ο αρχιτρομοκράτης ληστής/δολοφόνος Κουφοντίνας; "κλαψ, κλαψ μη πεθάνει, θα τα κάψουμε όλα, πάμε πορεία".
Ναι και ; Τι πάει να πει είναι 9 μέσα ; Αφού 20 έφαγε !
Εσύ στο σουπερμάρκετ όταν χρωστάς 20 ευρώ τους μετράς μέχρι τα 9 και ρωτάς αγανακτισμένος πόσα ακόμα θέλουν να τους δώσεις ;
Και ο άλλος έπνιξε τα 3 μικρά παιδάκια του, έφαγε τρις ισόβια, και άλλα πολλά για απαγωγή, κλπ, και βγήκε στα 19 χρόνια. Ξέρεις από ευρωπαϊκό νομικό σύστημα; ο Γερμανός σίριαλ κίλερ που έγινε ταινιάρα " το χρυσό γάντι" βγήκε σε 13.