για μας ειναι αργα ετσι κι αλλιως γερομπισμπικη
για το Γενος λεγω
θέλουμε μερικά εκατομμύρια σαν και αυτη και ειμαστε κομπλε
για μας ειναι αργα ετσι κι αλλιως γερομπισμπικη
πάντως, ρε πστ μ, κάποιοι άνθρωποι έχουν όλο το πακέτο: και όμορφοι, και δεξιοί, και έξυπνοι και επιτυχημένοι
εγώ είμαι δεξιός και όμορφος απο αυτάΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 28 Ιούλ 2022, 18:13πάντως, ρε πστ μ, κάποιοι άνθρωποι έχουν όλο το πακέτο: και όμορφοι, και δεξιοί, και έξυπνοι και επιτυχημένοι
τι να πούμε εμείς που είμαστε μόνο δεξιοί και επιτυχημένοι![]()
Εγώ τελείωσα το δημοτικό με 10, τύπισσα.Cecily Anne έγραψε: 28 Ιούλ 2022, 19:21 Βασικά δεν ξέρω κανένα που να έχει τελειώσει με 10. Σε καμία σχολή.
Πολύ δεξιός ο ΠόντικαςΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 28 Ιούλ 2022, 18:13πάντως, ρε πστ μ, κάποιοι άνθρωποι έχουν όλο το πακέτο: και όμορφοι, και δεξιοί, και έξυπνοι και επιτυχημένοι
τι να πούμε εμείς που είμαστε μόνο δεξιοί και επιτυχημένοι![]()
Να σε κάνω ένα ταχύρρυθμο στο πολυτονικό να την ψαρωσεις;
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Σίγουρα αυτό θα σκέφτεται και η γκόμενα για τον τύπο στα αριστερά της.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 28 Ιούλ 2022, 18:13πάντως, ρε πστ μ, κάποιοι άνθρωποι έχουν όλο το πακέτο: και όμορφοι, και δεξιοί, και έξυπνοι και επιτυχημένοι
Τι εννοείς πάντα;ΓΑΛΗ έγραψε: 28 Ιούλ 2022, 19:37 Η αλήθεια είναι ότι πάντα ήταν λίγο αμήχανη στιγμή για την αριστερά η αριστεία όταν δεν παίζει γόνος στο πλαίσιο.
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Σ' αυτά που προβάλλει σήμερα ως ζητούμενα η αριστερά, αναφέρομαι.Beria έγραψε: 28 Ιούλ 2022, 19:41Τι εννοείς πάντα;ΓΑΛΗ έγραψε: 28 Ιούλ 2022, 19:37 Η αλήθεια είναι ότι πάντα ήταν λίγο αμήχανη στιγμή για την αριστερά η αριστεία όταν δεν παίζει γόνος στο πλαίσιο.
Στα χρόνια του πατέρα μου -αμεσως μετά τον πόλεμο - διαγωνίζονταν ποιος θα φτάσει πιο ψηλά σε μόρφωση και γνώσεις.
Το 60 και το 70 η θέση ήταν πρώτοι στα μαθήματα, πρώτοι στους αγώνες
Τι γενίκευση είναι αυτή;
Ναι, αλλά έγραψες πάνταΓΑΛΗ έγραψε: 28 Ιούλ 2022, 19:44Σ' αυτά που προβάλλει σήμερα ως ζητούμενα η αριστερά, αναφέρομαι.Beria έγραψε: 28 Ιούλ 2022, 19:41Τι εννοείς πάντα;ΓΑΛΗ έγραψε: 28 Ιούλ 2022, 19:37 Η αλήθεια είναι ότι πάντα ήταν λίγο αμήχανη στιγμή για την αριστερά η αριστεία όταν δεν παίζει γόνος στο πλαίσιο.
Στα χρόνια του πατέρα μου -αμεσως μετά τον πόλεμο - διαγωνίζονταν ποιος θα φτάσει πιο ψηλά σε μόρφωση και γνώσεις.
Το 60 και το 70 η θέση ήταν πρώτοι στα μαθήματα, πρώτοι στους αγώνες
Τι γενίκευση είναι αυτή;