Ναι βρε.
Ευτυχώς που υπάρχουν οι φεμέν, οι ρούμποι και το ελτζιμπιταριό για να μας δίνουν οδηγίες.
Ναι βρε.
ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ έγραψε: 28 Ιούλ 2022, 10:31Πάστα φλόρα με παπάρια
γέμισαν αγγειά τ' αμπάρια
φτύστα για να μαλακώσουν
κι ό,τι έχουν να στο δώσουν
ετσι γαμαει κ παραγγελνει η πατριαρχια για το τι θα λετε κ θα κανετε για να μας φτιαχνετεNaida έγραψε: 28 Ιούλ 2022, 14:09Αγις έγραψε: 28 Ιούλ 2022, 14:02''φτιαξε με μωρη παλιονοικυρα ''Naida έγραψε: 28 Ιούλ 2022, 13:53
Κάτσε περίμενε, οποιος πηδαει αγρίως είναι και πατριαρχης; γιατί κάτι μας λέγατε δεν υπάρχει πατριαρχια.
- θα πλενω τα πιατα μια εβδομαδα πασα μου ''
'' ναιιιι αχχχχχχ ετσι μωρη πλυστρααα ναιιι''
- θα βαλω στο πλυντηριο τα παντα ολα κ θα σιδερωνω για ημερες ''
'' μμμΜΜΜμμμμμμμμμΜΜΜΜΜΜ με στεγνωσες- παρτα μωρηηηηη προκομενηηηη''
[img]https://i.postimg.cc/ZYGMkHyt/teno ... .gif[/img]
Τι να κάνουμε, αφού τα έχετε όλα μπλέντερ.
Λέτε τι να σας λένε οι πατριαρχικοί; Πω πω πάλι καλά που μ αφήνει να λέω ότι θέλω.Αγις έγραψε: 28 Ιούλ 2022, 17:16ετσι γαμαει κ παραγγελνει η πατριαρχια για το τι θα λετε κ θα κανετε για να μας φτιαχνετεNaida έγραψε: 28 Ιούλ 2022, 14:09Αγις έγραψε: 28 Ιούλ 2022, 14:02 ''φτιαξε με μωρη παλιονοικυρα ''
- θα πλενω τα πιατα μια εβδομαδα πασα μου ''
'' ναιιιι αχχχχχχ ετσι μωρη πλυστρααα ναιιι''
- θα βαλω στο πλυντηριο τα παντα ολα κ θα σιδερωνω για ημερες ''
'' μμμΜΜΜμμμμμμμμμΜΜΜΜΜΜ με στεγνωσες- παρτα μωρηηηηη προκομενηηηη''
[img]https://i.postimg.cc/ZYGMkHyt/teno ... .gif[/img]
μαλακια του
μπα, οχι. για τις φεμιναζι σε καθε περιπτωση ειναι πατριαρχης και εσυ θυμα, ασχετα ποιος κανει ποιες δουλειες και αν τα βρισκετε μεταξυ σας.Gherschaagk έγραψε: 28 Ιούλ 2022, 13:31Δλδ αν εγώ αναλάβω το πλύσιμο των πιάτων κι αυτός την οδήγηση, είναι πατριάρχης κι εγώ θύμα της πατριαρχίας;
Διαφωνώ sweety. Το 1/3 της απόλαυσης είναι η λεκτική μας επικοινωνία. Εσύ βέβαια μπορεί να την βρίσκεις να της λες βάλε σβέλτο και όχι αβαΑγις έγραψε: 28 Ιούλ 2022, 17:54μαλακια τουNaida έγραψε: 28 Ιούλ 2022, 17:53Τι να κάνουμε, αφού τα έχετε όλα μπλέντερ.ΓΑΛΗ έγραψε: 28 Ιούλ 2022, 14:59
Ναι βρε.
Ευτυχώς που υπάρχουν οι φεμέν, οι ρούμποι και το ελτζιμπιταριό για να μας δίνουν οδηγίες.Λέτε τι να σας λένε οι πατριαρχικοί; Πω πω πάλι καλά που μ αφήνει να λέω ότι θέλω.Αγις έγραψε: 28 Ιούλ 2022, 17:16
ετσι γαμαει κ παραγγελνει η πατριαρχια για το τι θα λετε κ θα κανετε για να μας φτιαχνετε
ειπαμε καπου οτι οποιος πηδαει αγριως η ημερως ειναι κατι;Naida έγραψε: 28 Ιούλ 2022, 13:53
Κάτσε περίμενε, οποιος πηδαει αγρίως είναι και πατριαρχης; γιατί κάτι μας λέγατε δεν υπάρχει πατριαρχια.
Όχι ρε πστ μου, τι μου θύμησες τώρα!hellegennes έγραψε: 28 Ιούλ 2022, 12:49
Και πώς σού φαίνεται που η Άυλα είχε κακώσεις από το ρόπαλο του Τζονταλάρ;
Και πώς σου φαίνεται που η Φολάρα ήταν παρούσα όταν ο Μπρουντ βίαζε κατά συρροήν την Άυλα στην σπηλιά;
Αφού λέτε ότι άμα η άλλη γουστάρει τις αγριαδες κτλ είναι φαν της πατριαρχιας. Ε δεν πρέπει ο γαμέας να είναι πατριαρχικός;
οταν σε ξεκωλιαζει πες τον οπως θεςNaida έγραψε: 28 Ιούλ 2022, 18:12Αφού λέτε ότι άμα η άλλη γουστάρει τις αγριαδες κτλ είναι φαν της πατριαρχιας. Ε δεν πρέπει ο γαμέας να είναι πατριαρχικός;
το οτι καποιος και καποια γουσταρουν πατριαρχια, αγριαδα, η οτι αλλο στο κρεβατι τους δε σημαινει οτι ειναι κοινωνικη νορμα.Naida έγραψε: 28 Ιούλ 2022, 18:12Αφού λέτε ότι άμα η άλλη γουστάρει τις αγριαδες κτλ είναι φαν της πατριαρχιας. Ε δεν πρέπει ο γαμέας να είναι πατριαρχικός;
οχι βεβαιαΑσέβαστος έγραψε: 28 Ιούλ 2022, 18:24το οτι καποιος και καποια γουσταρουν πατριαρχια, αγριαδα, η οτι αλλο στο κρεβατι τους δε σημαινει οτι ειναι κοινωνικη νορμα.