https://www.thetoc.gr/koinwnia/article/ ... -tou-apth/
Τα ζαιολυμματα και τα κνιτολυμματα μας τα εκαναν ζεπελιν παντου κανουν καταληψεις βρωμιζουν τους τοιχουυς με συνθηματα
Έχεις ιδέα τι πάει να πει να τελειώσεις το μαθηματικό με 10; Βασικά οκ δεν ξέρω κανέναν που να έχει τελειώσει κάτι με 10 αλλά το πολυτεχνείο δεν θα με έκανε τόσο μεγάλη εντύπωση όσο το μαθηματικό.EKPLIKTIKOS έγραψε: 28 Ιούλ 2022, 14:14 Θα,έπρεπε να γράψω μπράβο της αλλά η αλήθεια είναι ότι η ειλικρινής απάντηση είναι "στ αρχιδια μου"![]()
Yochanan έγραψε: 28 Ιούλ 2022, 15:27 εξυπνη, ομορφη και οργανωμενη
ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΛΩΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΗ ΑΜΕΣΑ
για το Γένος

Ναι, αλλά και πάλι στ αρχιδια μου;Δημοκράτης έγραψε: 28 Ιούλ 2022, 15:25Έχεις ιδέα τι πάει να πει να τελειώσεις το μαθηματικό με 10EKPLIKTIKOS έγραψε: 28 Ιούλ 2022, 14:14 Θα,έπρεπε να γράψω μπράβο της αλλά η αλήθεια είναι ότι η ειλικρινής απάντηση είναι "στ αρχιδια μου"![]()
Εκεί η πλειοψηφία δεν θα ήταν φοιτητές εξ αρχής. Το ότι είχαν (σωστή) δωρεάν παιδιά, δεν σημαίνει ότι ο κάθε παπάρας έμπαινε πανεπιστήμιο.plouf έγραψε: 28 Ιούλ 2022, 14:17Τα ζαιολυμματα και τα κνιτολυμματα μας τα εκαναν ζεπελιν παντου κανουν καταληψεις βρωμιζουν τους τοιχουυς με συνθηματα
και βρωμιζουν ολους τους χωρους.ας τολμουσαν αυτα να τα κανουν στην Σοβιετια η στην Ανατολικη Ευρωπη και θα τρωγανε ξυλο με το τουλουμι.![]()
έχεις κόψει πέρα ε; Είπε κανένας ότι θα πρέπει να είσαι εσύ περήφανος για το τι κατάφερε η κοπελα; Σε είπε κανένας ότι οι ειδήσεις που γράφονται γενικώς έχουν κάποια σχέση με εσένα; είσαι το κέντρο του σύμπαντος και δεν θα πρέπει να δημοσιοποιούν τίποτα αν δεν έχει σχέση με εσένα;EKPLIKTIKOS έγραψε: 28 Ιούλ 2022, 17:29Ναι, αλλά και πάλι στ αρχιδια μου;Δημοκράτης έγραψε: 28 Ιούλ 2022, 15:25Έχεις ιδέα τι πάει να πει να τελειώσεις το μαθηματικό με 10EKPLIKTIKOS έγραψε: 28 Ιούλ 2022, 14:14 Θα,έπρεπε να γράψω μπράβο της αλλά η αλήθεια είναι ότι η ειλικρινής απάντηση είναι "στ αρχιδια μου"![]()
![]()
Γιατι θα πρέπει να με ενδιαφέρει; Συνέβαλα κάπου στην επιτυχία της ωστε να ειμαι υπερήφανος; Με αφορά καπου; Θα κερδίσω κάτι, έστω από το γεγονός ότι έμαθα εν ειδει κουτσομπολιου ότι έκανε αυτό το κατόρθωμα, θα ελεγες οτι αυτη η γνωση μου ειναι καπου χρησιμη, περα απο το trivial οτι "ειναι εφικτο αφου καποιος το έκανε"; Η απάντηση είναι όχι: έχει την ίδια αξία για εμένα με το κατόρθωμα του Μάκη του γείτονα του δυσκοιλιου να χεσει μετά από τρεις ημέρες![]()
Μπράβο της λοιπόν, και μπράβο και στον Μάκη, αλλά εμένα στ αρχιδια μου, να πούμε![]()