!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ποιο απο ολα;
Re: Ποιο απο ολα;
Εσένα στα κάρβουνα.
Ο σκετος καφες ειναι οκ, δεν σπαει η νηστεια με τον σκετο καφε ή σκετο τσαι.jason0 έγραψε: 28 Ιούλ 2022, 02:35ΒιταμίνεςFeindflug έγραψε: 28 Ιούλ 2022, 02:33Το να αποφύγεις την μπύρα, δεν είναι καν πρόβλημα, τύπε.jason0 έγραψε: 28 Ιούλ 2022, 02:27
Ωραίο το fasting τυπε αλλά θέλει να είσαι μοναχός, απομόνωση, ουτε μια μπύρα κάνει να πιεις
Το δύσκολο είναι να κανονίσεις να μην έχεις να κάνεις κάποια σημαντική εργασία ή να οδηγήσεις αρκετή ώρα. Δεν είμαι σίγουρος ότι θα μπορέσω να ανταπεξέλθω σε τέτοιες απαιτήσεις υπό συνθήκες fasting.
Το κανα πριν κάνα μήνα για 3 μέρες, είχα στεγνώσει, γκρανκασα
Αλλά το κανα με απομόνωση, ούτε καφέ σε παιρνει
Και το πρωτο γευμα 4η μέρα σιζαρς σαλάτα απ τα γκουντις με πήγε αίμα, μάλλον έχασα και άλλα
Σκετο καφε πινω τωρα, εχω καθιερωσει το 24ωρο αναμεσα στα γευματα.
Whatever the mind can conceive and believe, it can achieve.
Αν δεν υπαρχει προβλημα υγειας, ολα ειναι πιο ευκολα κατα τη διαρκεια της νηστειας, εχεις παραπανω ενεργεια και δυναμη γενικοτερα. Το σημαντικο ειναι λαμβανεις επαρκη ποσοτητα σε ηλεκτρολυτες κατα τη διαρκεια του γευματος. Υπαρχουν επισης διαφορες συνταγες για ροφημα με ηλεκτρολυτες με συστατικα που δεν χαλαει η νηστεια και που σε στηριζουν κατα τη διαρκεια της.Feindflug έγραψε: 28 Ιούλ 2022, 02:33Το να αποφύγεις την μπύρα, δεν είναι καν πρόβλημα, τύπε.
Το δύσκολο είναι να κανονίσεις να μην έχεις να κάνεις κάποια σημαντική εργασία ή να οδηγήσεις αρκετή ώρα. Δεν είμαι σίγουρος ότι θα μπορέσω να ανταπεξέλθω σε τέτοιες απαιτήσεις υπό συνθήκες fasting.
Παραδειγμα: 1 μεγαλο ποτηρι νερο γυρω στα 400ml και βαζεις μεσα τα εξης:
1/2 cup lemon juice:
• Potassium: 75mg
• Magnesium: 8mg
και προσθετεις και φυσικο θαλασσινο αλατι
1/4 tsp sea salt:
• Sodium: 460mg
• Potassium: 2.7mg
• Magnesium: 5.2mg
• Chloride: 601mg
• Various trace minerals
Καλο ανακατεμα και το πινεις κατα τη διαρκεια της νηστειας. Μετα απο καθε γουλια, καλο ειναι να ξεπλενεις το στομα πολυ καλα με καθαρο νερο να μην μενει η οξυτητα απο το λεμονι στα δοντια!
Προσοχη! Μονο αν δεν υπαρχουν προβληματα υγειας !!!
Ισα ισα, σε τετοιες συνθηκες η οδηγηση ειναι πιο ανετη και γρηγορη - you are going fasterFeindflug έγραψε: 28 Ιούλ 2022, 02:33Το να αποφύγεις την μπύρα, δεν είναι καν πρόβλημα, τύπε.
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Παίζει, δικέ μου, να είμαι στο επόμενο The Fast and The Furious;Yochanan έγραψε: 28 Ιούλ 2022, 09:17Ισα ισα, σε τετοιες συνθηκες η οδηγηση ειναι πιο ανετη και γρηγορη - you are going fasterFeindflug έγραψε: 28 Ιούλ 2022, 02:33Το να αποφύγεις την μπύρα, δεν είναι καν πρόβλημα, τύπε.jason0 έγραψε: 28 Ιούλ 2022, 02:27
Ωραίο το fasting τυπε αλλά θέλει να είσαι μοναχός, απομόνωση, ουτε μια μπύρα κάνει να πιεις
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
48ωρο fasting και επιβολή θελήσεως στο σώμα;
Τέτοια διαστήματα μεσολαβούν αρκετές φορές όταν ξεχνάω να φάω.
Τέτοια διαστήματα μεσολαβούν αρκετές φορές όταν ξεχνάω να φάω.
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
Εαν ενας ανθρωπος δεν εχει προβληματα υγειας, η διαλειματικη νηστεια ειναι αρκετα ωφελιμη. Σε καθε περιπτωση, καλο ειναι να συμβουλευτει τον γιατρο του για το αν μπορει να μπει σε κατι τετοιο.Bazoomba έγραψε: 28 Ιούλ 2022, 11:25 48ωρο fasting και επιβολή θελήσεως στο σώμα;
Τέτοια διαστήματα μεσολαβούν αρκετές φορές όταν ξεχνάω να φάω.![]()
Το συνηθες μοντελο 16-8 αποδιδει πολυ καλα.
Το 24ωρο μοντελο, αποδιδει ακομα καλυτερα αλλα απαιτει πειθαρχια και αυτοελεγχο. Παλιοτερα που το ειχα εφαρμοσει σε καθημερινη βαση (ενα γευμα ανα 24 ωρες) ειχα δει μεγαλη βελτιωση στα παντα! Πλεον, δυστυχως δεν το εφαρμοζω σε καθημερινη βαση, ειδικα τωρα το καλοκαιρι.
Feindflug έγραψε: 28 Ιούλ 2022, 11:17Παίζει, δικέ μου, να είμαι στο επόμενο The Fast and The Furious;Yochanan έγραψε: 28 Ιούλ 2022, 09:17Ισα ισα, σε τετοιες συνθηκες η οδηγηση ειναι πιο ανετη και γρηγορη - you are going fasterFeindflug έγραψε: 28 Ιούλ 2022, 02:33
Το να αποφύγεις την μπύρα, δεν είναι καν πρόβλημα, τύπε.
Αυτό δεν είναι επιβολή θελήσεως στο σώμα, τύπε, Αλτσχάιμερ είναι.Bazoomba έγραψε: 28 Ιούλ 2022, 11:25 48ωρο fasting και επιβολή θελήσεως στο σώμα;
Τέτοια διαστήματα μεσολαβούν αρκετές φορές όταν ξεχνάω να φάω.![]()
Dein Herz, meine Gier
Ίδια φαλάκρα με τον Βιν Ντίζελ έχει ο Βέγγος, τύπε.
Dein Herz, meine Gier
Απιστευτες ταινιες, κορυφαιες ατακες, αψογη ερμηνεια σε ολες, απο τους καλυτερους ηθοποιους που εχουν υπαρξει στο Ελληνικο κινηματογραφο.