Μονο;Μεχρι και περιβαλλοντικα τελη πλερωνουμε.Εγω σορυ,ειμαι καθετα εναντια στην ΔΕΗ και σε αυτην την μορφη ενεργειας.Γουσταρω ηλιακη,αιολικη ,ενναλακτικες μορφες κλπ.Γιατι εγω πρεπει να πληρωνω για τον σκατοβωξιτη που καιει η ΔΕΗ;με ρωτησαν αν την θελω και αν συμφωνω να μολυνει το συμπαν;panos291 έγραψε: 28 Σεπ 2018, 00:50 Το ρευμα ειναι ενα κλασμα του λογαριασμού. Οτι μαλακια υπαρχει, την εχουν χωσει εκει μεσα. ΑΠΕ, τελη δημου, μεταφορα ρευματος κλπ.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Έσβησε το φως σε 150.000 νοικοκυριά η ΔΕΗ
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
-
User_601
Re: Έσβησε το φως σε 150.000 νοικοκυριά η ΔΕΗ
-
Spiros252
- Διαχειριστής
- Phorum.gr user: Spiros252
Φανταστείτε να φτάσει σε τέτοια ύψη ώστε όσοι έχουν πάνω από 2000 μισθό να μπορούν να το πληρώνουν. Τότε θα διαμαρτυρεστε. Οι άλλοι με τους καλούς μισθούς να σας λένε "μαλάκες είμαστε εμείς που το πληρώνουμε;;"
«Η παρουσία μας επιλέγει από ένα τεράστιο σύνολο μόνο σύμπαντα συμβατά με την ύπαρξή μας.
Αν και είμαστε μικροί και ασήμαντοι σε κοσμικό επίπεδο, αυτό μας κάνει κατά κάποιο τρόπο, κύριους της δημιουργίας».
Stephen Hawking
Αν και είμαστε μικροί και ασήμαντοι σε κοσμικό επίπεδο, αυτό μας κάνει κατά κάποιο τρόπο, κύριους της δημιουργίας».
Stephen Hawking
Spiros252 έγραψε: 28 Σεπ 2018, 00:57Φανταστείτε να φτάσει σε τέτοια ύψη ώστε όσοι έχουν πάνω από 2000 μισθό να μπορούν να το πληρώνουν. Τότε θα διαμαρτυρεστε. Οι άλλοι με τους καλούς μισθούς να σας λένε "μαλάκες είμαστε εμείς που το πληρώνουμε;;"![]()
τι να φανταστώ, για εκεί βαδίζουμε.
the end
- Κόκκορας
- Phorum.gr user: Κόκορας
δεν πρεπει να κοβεται σε οσους δεν μπορουν να τα βγαλουν περα
ειναι αλητεια
βασικο αγαθο
ειναι αλητεια
βασικο αγαθο
-
User_601
Σπυρο μου,δεν παιρνω 2000 ευρω μισθο.Δεν εχω δικο μου σπιτι,στο νοικι μενω..δενε χω κανενα περουσιακο στοιχειο παρα μονο ενα αυτοκινητακι....και πλερωνω την σκατοδεη/Απο την αλλη...υπαρχουν καποιοι παρτακιδες που χαλανε τα αντερα τους στην δεη,ζουνε την ζωαρα τους και επειδη η δεη μεχρι τωρα δεν εκοβε λογαριασμους,την ειχανε δει υπερανω και τα φορτωναν στον κοκορα.ΑΥΤΑ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΝΑΙ;Spiros252 έγραψε: 28 Σεπ 2018, 00:57Φανταστείτε να φτάσει σε τέτοια ύψη ώστε όσοι έχουν πάνω από 2000 μισθό να μπορούν να το πληρώνουν. Τότε θα διαμαρτυρεστε. Οι άλλοι με τους καλούς μισθούς να σας λένε "μαλάκες είμαστε εμείς που το πληρώνουμε;;"![]()
Δυστυχως παρα μα παρα πολλοι,εκμεταλευονται την κριση ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ.
Απο εκει και περα,οταν χρωστας στην κοσμοτε τι κανει;Οταν χρωστας σε καποιον αλλον τι κανει;ΔΕΝ ΤΑ ΚΟΒΟΥΝΕ;;;;;;;;; Η ΔΕΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΑΡΙΖΕΙ;Οταν χαριζει,θα κληθεις εσυ και εγω που πλερωνουμε,διοτι αυξανει λεμε το κοστος.Δηλαδη εγω καιε συ που ειαμστε συνεπεις....πληρωνουμε παραπανω για τα κνωδαλα που δεν πληρωνουν;Ε..ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.Ειναι οι μαλακες πλερωνουν για τους αλλους.Δεν το δεχομαι/
Δεν εχω σπιτι δικο μου,διοτι δεν πηρα ποτε κανενα δανειο,δεν ηθελα να χρωσταω σε κανεναν.Ποσοι αρχιδομαγκς πηραν δανεια που δεν μπορουσαν να πλερωσουν,και οι τραπεζες ευθυνονται για αυτο,που σου τα επρηζαν να παεις δανειο μεχρι και για πεντικιουρ της γιαγιας σου;
Ομως οι τραπεζες ειναι τραπεζες...ειναι γνωστο ΣΤΟΥΣ ΜΗ ΗΛΙΘΙΟΥΣ Τ ΡΟΛΟ ΒΑΡΑΝΕ.Εσυ σαν σκεφτομενος ανθρωπος και με σωας τα φρενα τι κανεις;
Θα το ξαναπω.Φταινε οι αλλοι,φταιει και ο πολιτης οταν ειναι ηλιθιος και ανευθυνος.
Κατα τα αλλα.. εμενα γιατι να μου αυξανεται το ρευμα μου,οταν η δεη δεν παιρνει τα χρωστουμενα απο αλλους;Ε...αυτο λεμε δεν ειναι σωστο.Τελεια και παυλα/.
-
User_601
ΟΚ και σε εεμνα αγαθο ειναι..ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΠΛΗΡΩΣΩ ΔΕΗ...ΠΛΕΡΩΣΕ ΤΑ ΕΣΥ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ.Σου αρεσε;Κόκκορας έγραψε: 28 Σεπ 2018, 01:05 δεν πρεπει να κοβεται σε οσους δεν μπορουν να τα βγαλουν περα
ειναι αλητεια
βασικο αγαθο
Αν το προβλημα που νομιζεις οτι εχεις ειναι οτι πληρωνεις για καυση βωξιτη, σου εχω κακα και καλα νεα.Εσθήρ έγραψε: 28 Σεπ 2018, 00:56Μονο;Μεχρι και περιβαλλοντικα τελη πλερωνουμε.Εγω σορυ,ειμαι καθετα εναντια στην ΔΕΗ και σε αυτην την μορφη ενεργειας.Γουσταρω ηλιακη,αιολικη ,ενναλακτικες μορφες κλπ.Γιατι εγω πρεπει να πληρωνω για τον σκατοβωξιτη που καιει η ΔΕΗ;με ρωτησαν αν την θελω και αν συμφωνω να μολυνει το συμπαν;panos291 έγραψε: 28 Σεπ 2018, 00:50 Το ρευμα ειναι ενα κλασμα του λογαριασμού. Οτι μαλακια υπαρχει, την εχουν χωσει εκει μεσα. ΑΠΕ, τελη δημου, μεταφορα ρευματος κλπ.
Έτσι. Τουλάχιστον τα νησιά θα έπρεπε να έχουν όλα αιολική ενέργεια. Και οικονομία και μείωση παραγωγής του διοξειδίου του άνθρακα.Εσθήρ έγραψε: 28 Σεπ 2018, 00:56Μονο;Μεχρι και περιβαλλοντικα τελη πλερωνουμε.Εγω σορυ,ειμαι καθετα εναντια στην ΔΕΗ και σε αυτην την μορφη ενεργειας.Γουσταρω ηλιακη,αιολικη ,ενναλακτικες μορφες κλπ.Γιατι εγω πρεπει να πληρωνω για τον σκατοβωξιτη που καιει η ΔΕΗ;με ρωτησαν αν την θελω και αν συμφωνω να μολυνει το συμπαν;panos291 έγραψε: 28 Σεπ 2018, 00:50 Το ρευμα ειναι ενα κλασμα του λογαριασμού. Οτι μαλακια υπαρχει, την εχουν χωσει εκει μεσα. ΑΠΕ, τελη δημου, μεταφορα ρευματος κλπ.
Για κείνους που διατείνονται οτι θα χαλάσει το τοπίο με αποτέλεσμα την μείωση του τουρισμού, το παράδειγμα της Κεφαλονιάς που έχει ήδη αιολικά πάρκα χωρίς να έχει χάσει τίποτα από τον τουρισμό της, είναι η απάντηση.
Όσο για εκείνους που δεν πληρώνουν τις οφειλές τους, είναι γνωστό οτι όταν κάποιοι δεν πληρώνουν, τότε κάποιοι άλλοι (τα κορόϊδα) καλούνται να πληρώσουν παραπάνω.
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
- Κόκκορας
- Phorum.gr user: Κόκορας
εγω πληρωνω κανονικα την ΔΕΗ μου,αλλα αναγνωριζω πως οποιος εχει οντως σοβαρα προβληματα οικονομικα και η εποχη προσφερεται για αυτο δεν μπορει να μην εχει ρευμα εστω καποιες ωρες και τον χειμωνα.Δεν μπορω να κοιταω μονο την παρτη μου σε τετοιες συνθηκες.Ας μην παιρνει λοιπον τα τελη και το ρευμα η ΔΕΗ για καποιους συνανθρωπους μας μεχρι να σταθουν στα ποδια τους.
Νομίζω αν ήταν 1...2...200 (300;) περιστατικά δεν θα υπήρχε ανησυχία. Αλλά τώρα.
Ένα το Χελιδόνι κι η Ανοιξη ακριβή
Warn your gods about our wrath. None may stand against space marines.
Warn your gods about our wrath. None may stand against space marines.
- YouOnlyLiveOnce
Και ποιος θα διαφωνουσε με αυτο; το προβλημα ειναι πως μπορουμε να ξεχωρισουμε αυτους πουΚόκκορας έγραψε: 28 Σεπ 2018, 09:44εγω πληρωνω κανονικα την ΔΕΗ μου,αλλα αναγνωριζω πως οποιος εχει οντως σοβαρα προβληματα οικονομικα και η εποχη προσφερεται για αυτο δεν μπορει να μην εχει ρευμα εστω καποιες ωρες και τον χειμωνα.Δεν μπορω να κοιταω μονο την παρτη μου σε τετοιες συνθηκες.Ας μην παιρνει λοιπον τα τελη και το ρευμα η ΔΕΗ για καποιους συνανθρωπους μας μεχρι να σταθουν στα ποδια τους.
πραγματικα εχουν αναγκη με αυτους που ''δεν θελουν'' να πληρωσουν ;
- YouOnlyLiveOnce
Φταιει και η δεη που αφησε την καταστσαη να φτασει στο απροχωρητο.
Αφηνε λογαριασμους 3-4-5 χιλιαρικα και δεν εκανε τιποτα.Το εβλεπε και
ο αλλος σου λεει χαζος ειμαι εγω να πληρωνω;
Αφηνε λογαριασμους 3-4-5 χιλιαρικα και δεν εκανε τιποτα.Το εβλεπε και
ο αλλος σου λεει χαζος ειμαι εγω να πληρωνω;
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
Εγω δεν γουστάρω ηλιακη και αιολική γιατι να την πληρωνω?Γουσταρω ηλιακη,αιολικη ,ενναλακτικες μορφες κλπ.Γιατι εγω πρεπει να πληρωνω για τον σκατοβωξιτη που καιει η ΔΕΗ;με ρωτησαν αν την θελω και αν συμφωνω να μολυνει το συμπαν;
Απο τότε που βγήκαν τα κόμματα,έχασαν τα πρόβατα
-
User_601
Εσυ δεν την πληρωνεις,διοτι δεν εχουμε τετοια.Γουσταρε να πλερωνεις την ΔΕΗ.Ε..αυτην πλερωνεις.perseus έγραψε: 28 Σεπ 2018, 10:01Εγω δεν γουστάρω ηλιακη και αιολική γιατι να την πληρωνω?Γουσταρω ηλιακη,αιολικη ,ενναλακτικες μορφες κλπ.Γιατι εγω πρεπει να πληρωνω για τον σκατοβωξιτη που καιει η ΔΕΗ;με ρωτησαν αν την θελω και αν συμφωνω να μολυνει το συμπαν;
Απο τότε που βγήκαν τα κόμματα,έχασαν τα πρόβατα
Ας φτιαχτουν συστηματα αιολικης και ηλιακης ενεργειας,και ο καθενας να πηγαινει οπου θελει.Τωρα δενε χουμε καμια επιλογη,και μας αναγκαζουν να πληρωνουμε για τους ρυπους.Δεν με ρωτησαν,για να συμφωνισω αν δεχομαι να βγαζει ρυπους η ΔΕΗ.Το πληρωνω ομως,ενω δεν το θελω.
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
Μια χαρα την πληρωνω αν διαβαζες κανα λογαριασμό. θα εβλεπες οτι πληρωνω ενα σωρο στα καραγκιοζιλικια αυτά
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 54 Απαντήσεις
- 1241 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από hellegennes
-
- 15 Απαντήσεις