!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Δές το gif, βρες τη ταινία
Re: Δές το gif, βρες τη ταινία
Life of Brian
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Life of Brian Βάλε κάτι ποιο δύσκολο alicat
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Get outNaida έγραψε: 27 Ιούλ 2022, 21:56 [img]https://i.postimg.cc/h4JwSLFy/tumb ... .gif[/img]
Χαρακτηριστική σκηνή από την ταινία.
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
Καλά μη σπρώχνεις.Bazoomba έγραψε: 27 Ιούλ 2022, 21:57Get outNaida έγραψε: 27 Ιούλ 2022, 21:56 [img]https://i.postimg.cc/h4JwSLFy/tumb ... .gif[/img]
Χαρακτηριστική σκηνή από την ταινία.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Once Upon a Time in America
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Πριν από καμιά 70αρια χρόνια, όταν όλοι πίστευαν πως το Sci-Fi απευθυνόταν μόνο σε παιδιά, κάποιοι τόλμησαν να φτιάξουν κάτι σχετικά πιο ενήλικο
20

21

22

20

21

22

Spoiler
Spoiler
Η μουσικη του ειναι και στο Τζανγκο του Ταραντινο...georgebi έγραψε: 27 Ιούλ 2022, 21:18![]()
![]()
Ζόρικο, αν κρίνω απ το σινεμασκοπ μάλλον είναι απ την Ιταλική περίοδο του Lee Van Cleef
Αλλά στον Λεονε φορούσε άλλο καπέλο![]()
Χμμμμ χωρίς να κάνω search image...αλλά βλέποντας τις αφίσες απ τη φιλμογραφία τουθα πω το The Magnificent Seven Ride (δεν το χω δει)
Eιδα πως δεν απαντούσες και το έψαξα καλύτερα
Το βρήκα... είναι ''η μέρα της οργής'' 1967
Δεν πρέπει να το χω δει...αν και απ την ιταλική περίοδο του Lee Van Cleef πολλά - όχι άδικα - τα έχω ξεχάσει
Το χει δει; αξίζει να το βρω;
Spoiler
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση