!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Μεγάλη επιτυχία το gov.gr Wallet.NOT.
Re: Μεγάλη επιτυχία το gov.gr Wallet.NOT.
Να το κάνετε ,και δώρο ένα εμβόλιο.
Επισης μπορει να σου κλεψει κατευθειαν το κανονικο πορτοφολι με την ταυτοτητα και να μην χρειαστει να δει ουτε pin ουτε patternST48410 έγραψε: 27 Ιούλ 2022, 22:12Έχω pattern γιατί έχει χαλάσει ο αισθητήρας δακτυλικού αποτυπώματος. Αν κάποιος με δει να το ξεκλειδώνω δεν είναι τίποτα μετά να μου το κλέψει σε τρένο ή λεωφορείο.
Δεν μπορώ να σκεφτώ τι κομπίνα μπορούν να κάνουν με το γνήσιο της υπογραφής, αλλά σίγουρα θα σκεφτούν αυτοί![]()
ναι, ρε συ. Απλά το pin το βάζω με χίλιες προφυλάξεις και μακριά από ανεπιθύμητα βλέμματα (κατά το δυνατόν). Το κινητό το ξεκλειδώνω 500 φορές τη μέρα ανάμεσα σε άλλους. Πρακτικά δεν γίνεται να προσπαθήσω να μη δουν το pattern.mao mao έγραψε: 27 Ιούλ 2022, 22:17 εντάξει με αυτή τη λογική μπορεί κάποιος να δει το Pin που πατάς στο ATM και μετά να σου κλέψει την κάρτα. Αλλά δεν είναι απλό, πρέπει να είσαι πολύ απρόσεκτος.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Αυτό προσπαθώ να ζυγίσω από την στιγμή που διάβασα την είδηση. Ότι γλιτώνω μεν την μεταφορά ταυτότητας και άδειας οδήγησης μαζί μου αλλά ρισκάρω πολύ με το κινητό.gassim έγραψε: 27 Ιούλ 2022, 22:20 Επισης μπορει να σου κλεψει κατευθειαν το κανονικο πορτοφολι με την ταυτοτητα και να μην χρειαστει να δει ουτε pin ουτε pattern
Με το fuel pass ας πούμε πέρασα και την εικονική κάρτα. Ξαφνικά σου κλέβει κάποιος το κινητό και έχει ταυτότητα, βεβαίωση γνησίου υπογραφής, άδεια κυκλοφορίας και πρόσβαση στην εφαρμογή της τράπεζάς σου που εγκατέστησες υποχρεωτικά για να δουλέψει το fuel pass.
Μήπως πια η ζημιά είναι πολύ μεγαλύτερη από το να μου έκλεβε μόνο το πορτοφόλι; Με την κάρτα μόνη δεν θα μπορούσε να κάνει αγορά. Τώρα με το κινητό μπορεί.
Μην ανησυχεις, θα βαλουν να ξεκλειδωνει με multiple factor authentication, για να κοιμασε ησυχοςST48410 έγραψε: 27 Ιούλ 2022, 22:12Έχω pattern γιατί έχει χαλάσει ο αισθητήρας δακτυλικού αποτυπώματος. Αν κάποιος με δει να το ξεκλειδώνω δεν είναι τίποτα μετά να μου το κλέψει σε τρένο ή λεωφορείο.
Δεν μπορώ να σκεφτώ τι κομπίνα μπορούν να κάνουν με το γνήσιο της υπογραφής, αλλά σίγουρα θα σκεφτούν αυτοί![]()
Open your eyes time to wake up, Enough is enough is enough is enough
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Όχι, το GOV Wallet
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Θα φάτε καλά ,στρουμφάκια .
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
μόλις πέρασα την ταυτότητα στο κινητό χωρίς κανένα θέμα. Καλή φάση γιατί καμιά φορά χρειάζεται και δεν την έχω μαζί μου.
Good ,good welkome to the dark side..
Μπορεις να τα περάσεις στο google pay ή στο wallet του iphone οπως με το πιστοποιητικο εμβολιασμου;mao mao έγραψε: 27 Ιούλ 2022, 22:31 μόλις πέρασα την ταυτότητα στο κινητό χωρίς κανένα θέμα. Καλή φάση γιατί καμιά φορά χρειάζεται και δεν την έχω μαζί μου.
Γαμαει ο Πιερακας!
Νέα Τάξη Δυνατή
Νέα Τάξη Δυνατή
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
δεν νομίζω. Δε μου έβγαλε καμιά τέτοια επιλογή. Πρέπει να ανοίξω gov wallet.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 2 Απαντήσεις
- 404 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ληστοσυμμορίτης
-
- 0 Απαντήσεις