!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Έσβησε το φως σε 150.000 νοικοκυριά η ΔΕΗ
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
-
Spiros252
- Διαχειριστής
- Phorum.gr user: Spiros252
Έσβησε το φως σε 150.000 νοικοκυριά η ΔΕΗ
Τους διακόπτες σε 150 χιλιάδες οφειλέτες που χρωστούσαν ποσά άνω των 550 ευρώ, κατέβασε από την αρχή του χρόνου η ΔΕΗ. Μάλιστα μεταξύ των οφειλετών ήταν και ορισμένες περιπτώσεις δικαιούχων του Κοινωνικού Οικιακού Τιμολογίου, που είχαν συσσωρεύσει σημαντικές οφειλές.
Σύμφωνα με τα στοιχεία του εξαμήνου που δημοσιοποιήθηκαν τα υπερήμερα χρέη προς την Επιχείρηση, παραμένουν σε εξαιρετικά υψηλά επίπεδα αν και για πρώτη φορά παρουσίασαν έστω και μικρή υποχώρηση από τα 2,536 δισ. ευρώ στα 2,399 δισ. ευρώ.
Ωστόσο, για να επιτευχθεί ο στόχος της μείωσης των οφειλών, κινητοποιήθηκε τόσο ο μηχανισμός της ΔΕΗ όσο και ο σύμβουλος που έχει προσλάβει η εταιρεία με στόχο τη βελτίωση της εισπραξιμότητας της ΔΕΚΟ, η εταιρεία Qualco.
Από την αρχή του έτους δόθηκαν εντολές εντολές διακοπής της ηλεκτροδότησης σε πελάτες που χρωστούσαν περίπου 630 εκατ. ευρώ. Από αυτές τις εντολές εκτελέστηκαν τελικά περίπου 150 χιλιάδες για οφειλέτες με χρέη άνω των 550 ευρώ.
Σε σχέση με το ΚΟΤ, επίσης σύμφωνα με στοιχεία που παρουσιάστηκαν από τη διοίκηση, αξίζει να αναφερθεί ότι ενώ πριν την αυστηροποίηση των κριτηρίων ήταν ενταγμένοι 780 χιλιάδες δικαιούχοι, με τις αλλαγές που εφαρμόστηκαν τέθηκαν εκτός ΚΟΤ 230 χιλιάδες πελάτες. Πλέον στο ΚΟΤ είναι ενταγμένοι 550 χιλιάδες δικαιούχοι, με τις ανεξόφλητες οφειλές από το ΚΟΤ να ανέρχονται σε 220 εκατ. ευρώ.
Σε ό,τι αφορά το προφίλ των υπόλοιπων οφειλετών της ΔΕΗ, σημειώνεται ότι:
-1,7 δισ. ευρώ οφείλουν πελάτες από τη χαμηλή τάση
-150 εκατ. ευρώ οφείλουν πελάτες της μέσης τάσης
-378 εκατ. ευρώ χρωστά η υψηλή τάση εκ των οποίων 285 εκατ. ευρώ η Λάρκο
-201 εκατ. ευρώ χρωστά το δημόσιο
Το 32% των οφειλών των 2,4 δισ., περίπου 780 εκατ. ευρώ αφορά σε τελικούς πελάτες (δηλαδή σε καταναλωτές που έχουν φύγει από τη ΔΕΗ ή σε παροχές που δεν υφίστανται πλέον).
Πηγή: http://arouraios.gr/2018/09/esvise-to-fos-i-deh/
Πολίτες πλέον δύο ταχυτήτων / δύο κόσμων. Πολίτες με ρεύμα και τα συνεπακόλουθα και πολίτες χωρίς. Το χάσμα διευρύνεται.
Σύμφωνα με τα στοιχεία του εξαμήνου που δημοσιοποιήθηκαν τα υπερήμερα χρέη προς την Επιχείρηση, παραμένουν σε εξαιρετικά υψηλά επίπεδα αν και για πρώτη φορά παρουσίασαν έστω και μικρή υποχώρηση από τα 2,536 δισ. ευρώ στα 2,399 δισ. ευρώ.
Ωστόσο, για να επιτευχθεί ο στόχος της μείωσης των οφειλών, κινητοποιήθηκε τόσο ο μηχανισμός της ΔΕΗ όσο και ο σύμβουλος που έχει προσλάβει η εταιρεία με στόχο τη βελτίωση της εισπραξιμότητας της ΔΕΚΟ, η εταιρεία Qualco.
Από την αρχή του έτους δόθηκαν εντολές εντολές διακοπής της ηλεκτροδότησης σε πελάτες που χρωστούσαν περίπου 630 εκατ. ευρώ. Από αυτές τις εντολές εκτελέστηκαν τελικά περίπου 150 χιλιάδες για οφειλέτες με χρέη άνω των 550 ευρώ.
Σε σχέση με το ΚΟΤ, επίσης σύμφωνα με στοιχεία που παρουσιάστηκαν από τη διοίκηση, αξίζει να αναφερθεί ότι ενώ πριν την αυστηροποίηση των κριτηρίων ήταν ενταγμένοι 780 χιλιάδες δικαιούχοι, με τις αλλαγές που εφαρμόστηκαν τέθηκαν εκτός ΚΟΤ 230 χιλιάδες πελάτες. Πλέον στο ΚΟΤ είναι ενταγμένοι 550 χιλιάδες δικαιούχοι, με τις ανεξόφλητες οφειλές από το ΚΟΤ να ανέρχονται σε 220 εκατ. ευρώ.
Σε ό,τι αφορά το προφίλ των υπόλοιπων οφειλετών της ΔΕΗ, σημειώνεται ότι:
-1,7 δισ. ευρώ οφείλουν πελάτες από τη χαμηλή τάση
-150 εκατ. ευρώ οφείλουν πελάτες της μέσης τάσης
-378 εκατ. ευρώ χρωστά η υψηλή τάση εκ των οποίων 285 εκατ. ευρώ η Λάρκο
-201 εκατ. ευρώ χρωστά το δημόσιο
Το 32% των οφειλών των 2,4 δισ., περίπου 780 εκατ. ευρώ αφορά σε τελικούς πελάτες (δηλαδή σε καταναλωτές που έχουν φύγει από τη ΔΕΗ ή σε παροχές που δεν υφίστανται πλέον).
Πηγή: http://arouraios.gr/2018/09/esvise-to-fos-i-deh/
Πολίτες πλέον δύο ταχυτήτων / δύο κόσμων. Πολίτες με ρεύμα και τα συνεπακόλουθα και πολίτες χωρίς. Το χάσμα διευρύνεται.
«Η παρουσία μας επιλέγει από ένα τεράστιο σύνολο μόνο σύμπαντα συμβατά με την ύπαρξή μας.
Αν και είμαστε μικροί και ασήμαντοι σε κοσμικό επίπεδο, αυτό μας κάνει κατά κάποιο τρόπο, κύριους της δημιουργίας».
Stephen Hawking
Αν και είμαστε μικροί και ασήμαντοι σε κοσμικό επίπεδο, αυτό μας κάνει κατά κάποιο τρόπο, κύριους της δημιουργίας».
Stephen Hawking
Re: Έσβησε το φως σε 150.000 νοικοκυριά η ΔΕΗ
Και γιατί να μην κόβεται σε όσους χρωστάνε;
-
User_601
Μαλακες ειμαστε εμεις που την πλερωνουμε;
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
δε ξέρω, ρώτα τον Στρατούλη
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
-
User_601
Ρωτα εσυ.Υποδειξεις στους δικους σου.Εγω υποδειξεις δεν δεχομαι.
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ

"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
-
Spiros252
- Διαχειριστής
- Phorum.gr user: Spiros252
Κακά τα ψέματα , υπάλληλος part time με οικογένεια δεν μπορεί να πληρώσει ΔΕΗ.
«Η παρουσία μας επιλέγει από ένα τεράστιο σύνολο μόνο σύμπαντα συμβατά με την ύπαρξή μας.
Stephen Hawking
Stephen Hawking
Αν δεις ποιοι έχουν μπει και πως στο ΚΟΤ θα βγάλεις το ερωτηματικό. Δεν λέω για αυτούς που το έχουν πραγματικά ανάγκη.
the end
-
User_601
Δεν διαφωνω καθολου.Το τι λαμογιά εχει πεσει με δικαιολογια την κριση,δεν λεγεται.
Το τραγικό είναι ότι μάλλον κόβουν το ρεύμα σε αυτούς που το έχουν πραγματικά ανάγκη... τι μάλλον σίγουρα, οι άλλοι εφόσον θα μπορούσαν να το πληρώσουν και κανονικά, το πληρώνουν.
the end
-
User_601
Αυτο με ποια στοιχεια το λες;Πάνας έγραψε: 28 Σεπ 2018, 00:35 Το τραγικό είναι ότι μάλλον κόβουν το ρεύμα σε αυτούς που το έχουν πραγματικά ανάγκη... τι μάλλον σίγουρα, οι άλλοι εφόσον θα μπορούσαν να το πληρώσουν και κανονικά, το πληρώνουν.
-
User_601
Ναι οκ,να δεις χτες στην δουλεια μου τι παπαριες ελεγε μια γνωστη.....πιο χοαξ πεθαινεις.
Δεν εχω κανεναν λογο να υποστηριζω ΔΕΗ.Ισα ισα....ειναι μεγαλα αρχιδακια.Οι κεφαλες βεβαια.Οι υπαλληλοι δεν μου φταινε.
Αλλα,η παραπληροφοριση,της παραπληροφορισης την παραπληροφοριση,ολε.
Εχουμε μπει σε ενα απιστετο κυκεωνα φεηκ νιους,χανει η μανα το παιδι και το παιδι την μανα.ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ.
Κυκλοφορει τοσο χοαξ,εχει γινει τοσο μαστιγα,που σορυ δεν θα παρω.Παντα μιλαω και λεω για αυτα που γνωριζω εγω η ιδια και χαιρεται.
Δεν εχω κανεναν λογο να υποστηριζω ΔΕΗ.Ισα ισα....ειναι μεγαλα αρχιδακια.Οι κεφαλες βεβαια.Οι υπαλληλοι δεν μου φταινε.
Εχουμε μπει σε ενα απιστετο κυκεωνα φεηκ νιους,χανει η μανα το παιδι και το παιδι την μανα.ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ.
Κυκλοφορει τοσο χοαξ,εχει γινει τοσο μαστιγα,που σορυ δεν θα παρω.Παντα μιλαω και λεω για αυτα που γνωριζω εγω η ιδια και χαιρεται.
Το ρευμα ειναι ενα κλασμα του λογαριασμού. Οτι μαλακια υπαρχει, την εχουν χωσει εκει μεσα. ΑΠΕ, τελη δημου, μεταφορα ρευματος κλπ.
Δεν γίνεται να δουλεύει μαύρα σε σουβλατζίδικο ο φίλος και η γυναίκα του σε γυμναστήριο γυμνάστρια μαύρα και αυτά και να μπαίνουν στο ΚΟΤ... Εκτός αυτού καρπώνονται και το ΚΕΑ και την κάρτα σίτισης ... καταλαβαίνεις γιατί πράγμα μιλάμε και τι στερούν από αυτούς που έχουν πραγματική ανάγκη;Εσθήρ έγραψε: 28 Σεπ 2018, 00:43 Ναι οκ,να δεις χτες στην δουλεια μου τι παπαριες ελεγε μια γνωστη.....πιο χοαξ πεθαινεις.
the end
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 54 Απαντήσεις
- 1241 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από hellegennes
-