!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ακόμα ένα περιστατικό αυτοδικίας

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Πάνας

Re: Ακόμα ένα περιστατικό αυτοδικίας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πάνας »

Εσθήρ έγραψε: 27 Σεπ 2018, 23:41
Πάνας έγραψε: 27 Σεπ 2018, 23:39 Χαοτικέ, τον Ζακ τον έφαγαν τα ναρκωτικά όχι η διαφορετικότητα. Όλοι είδαν έναν ναρκομανή σε παράκρουση όχι ένα γκέι... Τα ναρκωτικά και ειδικά η πρέζα καταστρέφει.
και η μαλακια στον εγκεφαλο επισης.
Αυτό το νόμισμα έχει δύο όψεις να ξέρεις και δεν καταλαβαίνω σε ποια αναφέρεσαι στη μαλακία του Ζακ των υπόλοιπων;
the end
Άβαταρ μέλους
Πάνας

Εσθήρ έγραψε: 27 Σεπ 2018, 23:42
Όλοι είδαν έναν ναρκομανή σε παράκρουση όχι ένα γκέι.
Και ΝΑΙ...παρα πολλοι ειδαν εναν γκει εδω.Μην λες ψεματα.Μην το αρνησε..,τα ποστ τα ειδαμε ολοι και τα καμαρωσαμε/
Μετά του συμβάντος ναι. Εγώ μιλάω για το περιστατικό εκείνη την ώρα που έγινε.
the end
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Χαοτικός έγραψε: 27 Σεπ 2018, 23:33
Πολλά μπορεί να γίνουν. Θα το πίστευες ότι παιδί ευνουχισμένο ψυχολογικά που πέρασε κακοποίηση και μεγάλωσε με φόβους και απαξία για τον κόσμο, χωρίς ικανότητες εργασιακές χωρίς πείρα, χωρίς τίποτα στο κάτω κάτω, κατάφερε και έγινε γιατρός και οικογενειάρχης ενώ ήταν στο μεταίχμιο να γίνει εγκληματίας;
Το δομικό πρόβλημα είναι ότι η κακή/δυστυχισμένη παιδική ηλικία, μπορεί να είναι ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα με σοβαρές επιπτώσεις στον ψυχισμό των ανθρώπων αλλά επειδή ακριβώς υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που γι' αυτούς το συγκεκριμένο στοιχείο αποτέλεσε θετικό κίνητρο για μια καλύτερη ζωή γι' αυτούς και τα παιδιά τους, σε κάποιους άλλους λειτουργεί σαν μια μόνιμη δικαιολογία για το οτιδήποτε. Και κάποια στιγμή από την πολλή διάθεση κατανόησης φτάσαμε στο σημείο να υποτιμούμε τους πρώτους και να δοξάζουμε τους δεύτερους.

Κάτι σαν την παραβολή του άσωτου υιού.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
User_601

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από User_601 »

Το τι πουτσες μπλε γραφουν καποιοι,αοριστολογιες του κερατα..δεν λεγεται.Και καλα πανε να πουνε κατι,και λενε τον ΑΠΟΛΥΤΟ ΑΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!! :smt005:
Άβαταρ μέλους
Saliveros
Phorum.gr user: Saliveros

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Saliveros »

Dwarven Blacksmith έγραψε: 27 Σεπ 2018, 23:06
Saliveros έγραψε: 27 Σεπ 2018, 22:48
Dwarven Blacksmith έγραψε: 27 Σεπ 2018, 22:28 Απ' ότι φαίνεται η ανάγνωση δεν είναι το δυνατό σημείο των νοικοκυραίων, γιατί αυτό που λες, ότι τους προτιμάω δηλαδή, ούτε το έγραψα ούτε το υπονόησα.
Σε σχέση με τους νοικοκυραίους μπλιαχ Εικόνα εννοούσα.
(ξέρεις, η λέξη η οποία σκοπεύει στο να νιωθει περήφανος κάποιος που δεν έχει κάνει τίποτα ιδιαίτερο).
Κωλντρονίζεις επικίνδυνα. Δεν έχω να προσθέσω κάτι.
Δεν φανταζόμουν πως θα είχες.
Αυτά που έχεις γράψει αρκούν.
    Σας κάναμε ανθρώπους.
    Πάνος Σκουρλέτης
    Άβαταρ μέλους
    Χαοτικός
    Phorum.gr user: Χαοτικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός »

Εσθήρ έγραψε: 27 Σεπ 2018, 23:37
    Είδες; Δεν κατάλαβες. Ούτε εμένα μ'ενδιαφέρει να ταπώσω. Σου είπα για Παϊσιο. Τάπωνε ο Παΐσιος;
    Κοιτάς για να αποδυναμώσεις αυτό που έχει ξεκινήσει και που εσένα σ' ενοχλεί.

Επίσης είπες Λοιπόν, να μην περιμένουν να τους ανέχονται λες και είναι κάτι ακόμα, μια παραλλαγή του νορμάλ αυτό. Αυτό ισχύει και για το γιο μου με την περιγραφή που σου έκανα;
    Επίσης τους "νορμάλ" δεν τους δέχεσαι; Απλά τους ανέχεσαι; Και ανέχεσαι μόνο αυτούς και τέλος. Κάτι άλλο ούτε καν το ανέχεσαι; Που υπάρχει;
    Εξήγησέ τα αυτά.
    Χαοτικε μου μην το ψαχνεις.Το αντερο τους μονο ανεχονται...και αυτο με προυποθεσεις.
    Το νημα αυτο ηταν ωραιοτατο.Ξεσκεπασε πολλες ναζιστοφατσες.Που το παιζουν νοικοκυραιοι,με την κυριολεκτικη εννοια,,αλλα μαλλον ειναι με την μεταφορικη.
    Ξέρεις όταν νιώθεις ότι έχεις απαντήσεις και μπορείς να καλύψεις τα ερωτήματα το κάνεις με απόλαυση.
    Αυτό πρέπει να σου φτάνει. Άμα δεν σου φτάνει και περιμένεις και κάτι άλλο, όπως πχ να πεις εσύ το προφανές το λογικό και το αξιόλογο και επειδή το είπες την επόμενη στιγμή δεν θα καφρίσει ο άλλος μαλακία σου. Και το κάνεις αυτό εσύ και αναγκαστικά θα συγχυστείς και θα βρίσεις. Εντάξει εγώ βρίζω.
    Χαλαρά μωρέ. Χαλαρά και ελεύθερα. Και όχι σκασίλα.

Με την Αθηνά ας πούμε στο παλιό το φόρουμ πρέπει να την έχω κράξει πολλές φορές με πολλούς λογαριασμούς κατά καιρούς. Εδώ όμως έβγαλε κάτι που το σεβάστηκα. Ολόκληρο σεντόνι βασικά.
    Και καταθέτει κάτι δικό της. Εντάξει της προκάλεσε φόβο ή ανησυχία. Αλλά κάποιος πρέπει να της πει ότι δεν είναι έτσι τα πράγματα όπως τα βλέπει.
    Αν γράψουμε εμείς σεντόνι και ο άλλος απαντήσει με μισή γραμμή και κάφρικα κιόλας, θα πάθουμε λίγο νευα δεν θα πάθουμε. Δεν είναι ωραίο και γι αυτό εμείς δεν το κάνουμε. :smt023
    Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
    Άβαταρ μέλους
    ΓΑΛΗ

Naida έγραψε: 27 Σεπ 2018, 23:35
    ΓΑΛΗ έγραψε: 27 Σεπ 2018, 23:32
    Naida έγραψε: 27 Σεπ 2018, 23:14

Αλλά δεν έχουν πρόβλημα να τα βάλουν με τον αδύναμο. Σ' αυτούς λέμε " άκου ανθρωπάκο" .
    Σαφώς, δεν έκανα πλήρη ανάλυση. Τα παρακάτω τα διάβασες;
    Τα διάβασα αλλά δε μου λένε κάτι. Το ότι κάποιος μπορεί να είναι παιδί μικροαστού δε σημαίνει ότι θα γίνει η συνέχειά του. Δεν έχει πάντα συνέχεια η οικογένεια.
    Οι οικογένειες πάντα έχουν εξέλιξη. Καλύτερη ή χειρότερη. Αλλά ο μικροαστισμός δεν είναι κάτι που μπορεί να προσδιορισθεί από εμάς. Είναι αυτό που εκπέμπεται στους άλλους. Ούτε είναι θέμα τάξης. Ένας φτωχός μπορεί να είναι πολύ ευγενής.
    Το βασικό χαρακτηριστικό του μικροαστού είναι η αγένεια.
    Η ελπίδα είναι παγίδα.
    Άβαταρ μέλους
    Χαοτικός

ΓΑΛΗ έγραψε: 27 Σεπ 2018, 23:45
    Χαοτικός έγραψε: 27 Σεπ 2018, 23:33
    Πολλά μπορεί να γίνουν. Θα το πίστευες ότι παιδί ευνουχισμένο ψυχολογικά που πέρασε κακοποίηση και μεγάλωσε με φόβους και απαξία για τον κόσμο, χωρίς ικανότητες εργασιακές χωρίς πείρα, χωρίς τίποτα στο κάτω κάτω, κατάφερε και έγινε γιατρός και οικογενειάρχης ενώ ήταν στο μεταίχμιο να γίνει εγκληματίας;
    Το δομικό πρόβλημα είναι ότι η κακή/δυστυχισμένη παιδική ηλικία, μπορεί να είναι ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα με σοβαρές επιπτώσεις στον ψυχισμό των ανθρώπων αλλά επειδή ακριβώς υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που γι' αυτούς το συγκεκριμένο στοιχείο αποτέλεσε θετικό κίνητρο για μια καλύτερη ζωή γι' αυτούς και τα παιδιά τους, σε κάποιους άλλους λειτουργεί σαν μια μόνιμη δικαιολογία για το οτιδήποτε. Και κάποια στιγμή από την πολλή διάθεση κατανόησης φτάσαμε στο σημείο να υποτιμούμε τους πρώτους και να δοξάζουμε τους δεύτερους.

Κάτι σαν την παραβολή του άσωτου υιού.
    Μιλάς λάθος. Δεν έχει κανείς δικαιολογία για τίποτα. Κατεστραμμένο ψυχισμό έχει.
    Πάνας έγραψε: 27 Σεπ 2018, 23:45
    Εσθήρ έγραψε: 27 Σεπ 2018, 23:42
    Όλοι είδαν έναν ναρκομανή σε παράκρουση όχι ένα γκέι.
    Και ΝΑΙ...παρα πολλοι ειδαν εναν γκει εδω.Μην λες ψεματα.Μην το αρνησε..,τα ποστ τα ειδαμε ολοι και τα καμαρωσαμε/
    Μετά του συμβάντος ναι. Εγώ μιλάω για το περιστατικό εκείνη την ώρα που έγινε.
    Ναι ρε αλλά η Εσθήρ λέει κάτι άλλο. Λέει ότι όπως πάντα πετάγονται οι φασίστες και λένε τι αηδίες τους.
    Μην ακυρώνουμε τι πειράζει τον καθένα. Είναι σημαντικό αυτό που λέει η Εσθήρ. Και η πρέζα που λες ότι τον έφαγε, δεν τον έφαγε από μόνη της. Έχει μεγάλο κομμάτι πίτα να πάρει ο γέρος.
    Η πρέζα γενικά δεν τρώει από μόνη της. Σου αντιπαραθέτω πρώην πρεζάκια που γνωρίζω και κάνανε γαμάτες οικογένειες, σπουδάσανε, ζουν σήμερα με ικανοποίηση και δίνουν αγάπη.
    Άβαταρ μέλους
    Μαυροβασίλης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μαυροβασίλης »

who’s who λελέδικης καθυστεριάς

http://www.iefimerida.gr/news/447328/za ... ofovia-kai
    Χάρε, μην ψάχνεις να με βρεις στα πέρατα του κόσμου
    μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
    Άβαταρ μέλους
    Χαοτικός

Μαυροβασίλης έγραψε: 28 Σεπ 2018, 00:07 who’s who λελέδικης καθυστεριάς

Χωρίζεται η καθυστεριά σε λελέδικη και κάτι άλλο; Δεν το ξερα. Εσύ ποια μορφή έχεις;
    Άβαταρ μέλους
    Πάνας

Χαοτικός έγραψε: 28 Σεπ 2018, 00:05

Ναι ρε αλλά η Εσθήρ λέει κάτι άλλο. Λέει ότι όπως πάντα πετάγονται οι φασίστες και λένε τι αηδίες τους.
    Μην ακυρώνουμε τι πειράζει τον καθένα. Είναι σημαντικό αυτό που λέει η Εσθήρ. Και η πρέζα που λες ότι τον έφαγε, δεν τον έφαγε από μόνη της. Έχει μεγάλο κομμάτι πίτα να πάρει ο γέρος.
    Η πρέζα γενικά δεν τρώει από μόνη της. Σου αντιπαραθέτω πρώην πρεζάκια που γνωρίζω και κάνανε γαμάτες οικογένειες, σπουδάσανε, ζουν σήμερα με ικανοποίηση και δίνουν αγάπη.
    Δεν ακυρώνω τίποτα, σε σένα αναφέρθηκα σε αυτά που έλεγες και δεν κατάλαβα και τι είπε στην αρχή.

Εγώ έχω φίλους από το σχολείο στο χώμα από την πρέζα. Παιδιά που δεν είχαν κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα με την οικογένεια και οικονομικό. Το να γλυτώσει κάποιος είναι ευχάριστο, σπάνιο όμως.

Κοίτα την κοπέλα στο Ζεφύρι την πήδηξαν και την πέταξαν... οι ίδιοι του κυκλώματος. Πόσοι ενδιαφέρθηκαν; Δεν έχει όμως πολιτική αξία. Και να πέθαινε όπως έχουν πεθάνει πολλά παιδιά πάλι κανείς δεν θα έκανε τέτοιο θέμα.

Σκατά όλα.
    the end
    Άβαταρ μέλους
    Μηχανικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μηχανικός »

Τι γίνεται, αυτοί που συχαίνονται την αυτοδικία φτιάχνουν ομάδες και σπάζουν βιτρίνες κοντά στο κοσμηματοπωλείο; :D
    Άβαταρ μέλους
    ΓΑΛΗ

Μαυροβασίλης έγραψε: 28 Σεπ 2018, 00:07 who’s who λελέδικης καθυστεριάς

Διαφήμιση απορρυπαντικού θυμίζει.

Με χρωματιστούς κόκκους που καθαρίζουν το οτιδήποτε σπιλώνει την τιμή και αξιοπρέπεια λαϊκών ηρώων, αποδίδοντας του την πρέπουσα λευκότητα. Να υποθέσω ότι είναι τα ίδια ονόματα που έκαναν έκκληση και για την Ηριάννα;
    Η ελπίδα είναι παγίδα.
    Άβαταρ μέλους
    Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron »

Dwarven Blacksmith έγραψε: 27 Σεπ 2018, 23:06
    Saliveros έγραψε: 27 Σεπ 2018, 22:48
    Dwarven Blacksmith έγραψε: 27 Σεπ 2018, 22:28 Απ' ότι φαίνεται η ανάγνωση δεν είναι το δυνατό σημείο των νοικοκυραίων, γιατί αυτό που λες, ότι τους προτιμάω δηλαδή, ούτε το έγραψα ούτε το υπονόησα.
    Σε σχέση με τους νοικοκυραίους μπλιαχ Εικόνα εννοούσα.
    (ξέρεις, η λέξη η οποία σκοπεύει στο να νιωθει περήφανος κάποιος που δεν έχει κάνει τίποτα ιδιαίτερο).
    Κωλντρονίζεις επικίνδυνα. Δεν έχω να προσθέσω κάτι.
    Αγαπητέ μου Νάνε, αντίστοιχα πράγματα μ' αυτά που λέω εγώ, σου γράφει κάπου και ο Όττο. Δεν ξέρω τί είπε ο Σαλίβερος εδώ, αλλά εν πάση περιπτώσει, μου φαίνεται πως το θέμα το έχεις εσύ, αν βλέπεις "δικές μου" συμπεριφορές σε όλο τον κόσμο.
    Εγώ αντίθετα, βλέπω αντιλήψεις σαν τις δικές σου "η Γή είναι ένας βράχος" κλπ καθώς και τα περί πατρίδας που είπες να μειώνονται μέρα με τη μέρα.

Με συγχωρείτε για την παρέμβαση, αλλά διάβασα το νικ μου, και θεώρησα πως δικαιούμαι να πώ κάτι. Παρακαλώ, συνεχίστε.
    SeaHawk έγραψε: 01 Φεβ 2025, 14:04 Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
    Υπαρχει αναφλεξη
    Γιαννόπουλος για Τέμπη.
    Κλειδωμένο
    • Παραπλήσια Θέματα
      Απαντήσεις
      Προβολές
      Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”