!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Υπερ γυναικων...

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Re: Υπερ γυναικων...

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

akoma mia fora agamise me έγραψε: 26 Ιούλ 2022, 21:49
Naida έγραψε: 26 Ιούλ 2022, 21:47 Μη με καλοπιανεις εμένα.

Εικόνα
Ωπ και το έψαχνα αυτό το τζιφ. Thanks.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

John Dear έγραψε: 26 Ιούλ 2022, 21:44
hellegennes έγραψε: 26 Ιούλ 2022, 21:29
Naida έγραψε: 26 Ιούλ 2022, 21:28 Όχι απλά καλά. Χτυπάει στην καρδιά του τέρατος.
Συμφωνώ, αφού για διήγημα φαντασίας πρόκειται, λογικό να έχει τέρατα και ιππότες.
Παπαρολογούμεν κύριε Νούφαρε; Παπαρολογούμεν;
Όχι, δεν είμαι ο OP.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
akoma mia fora agamise me

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από akoma mia fora agamise me »

Naida έγραψε: 26 Ιούλ 2022, 21:51

Ωπ και το έψαχνα αυτό

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
John Dear

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από John Dear »

hellegennes έγραψε: 26 Ιούλ 2022, 21:54
John Dear έγραψε: 26 Ιούλ 2022, 21:44
hellegennes έγραψε: 26 Ιούλ 2022, 21:29

Συμφωνώ, αφού για διήγημα φαντασίας πρόκειται, λογικό να έχει τέρατα και ιππότες.
Παπαρολογούμεν κύριε Νούφαρε; Παπαρολογούμεν;
Όχι, δεν είμαι ο OP.
Κι όμως παπαρολογείς όταν λες ότι αυτά που διαβάσαμε είναι φανταστικά και όχι πραγματικά.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Ή φανταστικά είναι ή ο Ρούμπος μεγάλωσε στο Ομάν.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

hellegennes έγραψε: 26 Ιούλ 2022, 22:31 Ή φανταστικά είναι ή ο Ρούμπος μεγάλωσε στο Ομάν.
Το μαρτυρούν οι γυναικοκτονίες στην χώρα μας που μεγαλωσε ο Ρούμπος.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Naida έγραψε: 26 Ιούλ 2022, 22:46
hellegennes έγραψε: 26 Ιούλ 2022, 22:31 Ή φανταστικά είναι ή ο Ρούμπος μεγάλωσε στο Ομάν.
Που είναι ένα κλάσμα των ανδροκτονιών και των παιδοκτονιών και γενικά των δολοφονιών. Αν κάτι μαρτυρούν οι δολοφονίες δεν είναι κάποια καταπίεση γυναικών.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

hellegennes έγραψε: 26 Ιούλ 2022, 23:07
Που είναι ένα κλάσμα των ανδροκτονιών και των παιδοκτονιών και γενικά των δολοφονιών. Αν κάτι μαρτυρούν οι δολοφονίες δεν είναι κάποια καταπίεση γυναικών.
Πόσοι άντρες δολοφονήθηκαν από την σύντροφό τους το 21 - 22?

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Bandit59

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Bandit59 »

Η μάνα μου εβαφε τα μαλλιά της από την δεκαετία του 60. Φυσικά κανείς στο χωριό των 1000 κατοίκων διανοηθηκε να την πει πουτανα. Ποτέ δεν είχαν μαλώσει με τον πατέρα μου ο οποίος σε κάθε σοβαρή απόφαση ζήταγε την γνώμη της. Ναι ο πατέρας μου πήγαινε το βράδυ στο καφενείο τις λίγες μέρες που δεν είχε δουλειά είτε με τον μικρό κινηματογράφο που έπαιζε ταινίες στα χωριά είτε τον χειμώνα που δούλευε το μικρό ελαιοτριβειο του. Αντίστοιχα η μάνα μου έπινε καφέ με τις γειτονισσες και έλεγαν τα κουτσομπολιά της μέρας. Με τον αδελφό μου μεγαλώσαμε σ ένα σπίτι όπου ο καθένας είχε τη θέση του. Μιλάμε για 10ετια του 60-70. Έννοιες όπως 'πατριαρχεια' κλπ ήταν άγνωστες. Το βλαμμένο λοιπόν άτομο που έκατσε κι έγραψε 5 μαλακιες επιστημονικής φαντασίας έβγαλε όλες αυτές τις παπαριές από το μυαλό του στοχεύοντας 5 λεπτά διασημότητας από άτομα σαν την Ναιδα που νομίζουν ότι ανακάλυψαν την Αμερική. Οκ τα κέρδισε.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Bandit59 έγραψε: 26 Ιούλ 2022, 23:28 Η μάνα μου εβαφε τα μαλλιά της από την δεκαετία του 60. Φυσικά κανείς στο χωριό των 1000 κατοίκων διανοηθηκε να την πει πουτανα. Ποτέ δεν είχαν μαλώσει με τον πατέρα μου ο οποίος σε κάθε σοβαρή απόφαση ζήταγε την γνώμη της. Ναι ο πατέρας μου πήγαινε το βράδυ στο καφενείο τις λίγες μέρες που δεν είχε δουλειά είτε με τον μικρό κινηματογράφο που έπαιζε ταινίες στα χωριά είτε τον χειμώνα που δούλευε το μικρό ελαιοτριβειο του. Αντίστοιχα η μάνα μου έπινε καφέ με τις γειτονισσες και έλεγαν τα κουτσομπολιά της μέρας. Με τον αδελφό μου μεγαλώσαμε σ ένα σπίτι όπου ο καθένας είχε τη θέση του. Μιλάμε για 10ετια του 60-70. Έννοιες όπως 'πατριαρχεια' κλπ ήταν άγνωστες. Το βλαμμένο λοιπόν άτομο που έκατσε κι έγραψε 5 μαλακιες επιστημονικής φαντασίας έβγαλε όλες αυτές τις παπαριές από το μυαλό του στοχεύοντας 5 λεπτά διασημότητας από άτομα σαν την Ναιδα που νομίζουν ότι ανακάλυψαν την Αμερική. Οκ τα κέρδισε.
Άλλος ένας που του είναι άγνωστα τέτοια σκηνικά όπως περιγράφει το κείμενο.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Στην Ελλάδα μεγάλωσε.
"Βρες τι γουστάρεις. Θα είσαι ευτυχισμένος στη ζωή σου κι ίσως βγάλεις και λεφτά. Δεν το λέω θεωρητικά αλλά εμπειρικά. Δεν έχασα χρόνο ψάχνοντας άσκοπα σε δέσμες, σχολές, επαγγέλματα και γενικά πράγματα που δεν θα με ενδιέφεραν". Σε αυτό πιστεύει ότι τον βοήθησε η μητέρα του. Ήταν απόλυτα υποστηρικτική σε ό,τι κι αν έκανε, αφού δεν προσπάθησε ποτέ να τον πατρονάρει."Έτσι θέλω να είμαι και εγώ ως γονιός".
https://esquire.com.gr/culture/psychago ... tautoxrona

Απλώς μπήκε στο προχώ μουντ το παλουκάρι για να μη φάει κάνσελ.

Και όπως ήταν αναμενόμενο, εκστασιάστηκαν όλα τα βλαμμένα. :lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Naida έγραψε: 26 Ιούλ 2022, 23:09
hellegennes έγραψε: 26 Ιούλ 2022, 23:07

Πόσοι άντρες δολοφονήθηκαν από την σύντροφό τους το 21 - 22?
Δεν κάθομαι να κρατάω τέτοια στατιστικά ούτε δημοσιεύονται από το κράτος, δυστυχώς. Στην Αυστραλία πάντως που δημοσιεύονται σού είχα δείξει ότι όχι μόνο οι δολοφονίες αντρών είναι πολλαπλάσιες, αλλά και οι δολοφονίες αντρών από γυναίκες είναι περισσότερες από ό,τι το αντίθετο.

Κι επειδή δεν έχεις κι εσύ στοιχεία για την Ελλάδα, μόνο τι μαλακίες γράφει το VICE και η LIFO, αποδέξου αυτά τα στατιστικά μαζί με την πραγματικότητα ότι οι άντρες είναι συχνότερα θύματα. Ξέρω ότι σου χαλάει την σούπα, αλλά τι να κάνουμε τώρα. Διάβασε καμμιά Αμπά να ξεθυμάνεις.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις »

καποιος ειχε συγκεντρωσει οσες ανδροκτονιες -παιδοκτονιες καταφερε να βρει για το 2019

το ανεβαζω παλι

''64χρονος βρίσκεται σε προχωρημένη σήψη τυλιγμένος σε σεντόνια τα οποία ήταν περιδεμένα με ιμάντες και κολλητική ταινία, στο διαμέρισμα του στο Χαλάνδρι, δολοφονημένος από την σύντροφο του με την οποία έμεναν μαζί και που ακόμα αγνοείται. (Χαλάνδρι Αθήνα Ιανουάριος του 19).

46χρονη καταδικάζεται σε 10 χρόνια (μόνο) φυλακή επειδή μαχαίρωσε και δολοφόνησε τον άντρα της. Στο δικαστήριο υποστήριξε πως ο άντρας της τους τελευταίους μήνες ασκούσε βία επάνω της, πράγμα το οποίο δεν μπορούσε φυσικά να αποδείξει και 2 από τους 7 δικαστές πρότειναν την αθώωση της. (Ιανουάριος του 19)

4χρονο κορίτσι βρίσκει φριχτό θάνατο όταν η μητέρα του το πετάει από το μπαλκόνι πριν αυτοκτονήσει. Ο πατέρας στην κατάθεσή του υποστήριξε πως η γυναίκα του δεν είχε ψυχολογικά προβλήματα. (Νέος Κόσμος Αθήνα Μάρτιος του 19)

56χρονος δολοφονείται από την σύντροφο του σε ξενοδοχείο με πολλαπλά χτυπήματα με ψαλίδι. Αρχικά η γυναίκα υποστήριξε ότι αυτοκτόνησε. (Ηράκλειο Κρήτης Ιούλιος του 19).

12χρονος πέφτει νεκρός από τα χέρια της μητέρας του που τον μαχαίρωσε επανειλημμένα την ώρα που ο πατέρας του, τον οποίο είχε κλειδώσει έξω από το σπίτι προσπαθούσε να μπει για να τον σώσει. (Λευκωσία Κύπρος Αύγουστος του 19).

73χρονος δολοφονείται από την γυναίκα του με απανωτά χτυπήματα πλάστη και με καυτό νερό στο πρόσωπο μετά από διαπληκτισμό. (Σκάλα Μεσσηνίας, Οκτώβρης του 19).

59χρονος άντρας δολοφονείται σε πεζοδρόμιο (πάλι) στην Κρήτη με απανωτά μαχαιριές από την πρώην σύζυγο του. (Ηράκλειο Κρήτης Οκτώβρης του 19).

35χρονος μαχαιρώνεται στον λαιμό από την 37χρονη πρώην σύντροφο του στην μέση του δρόμου επειδή δεν επιθυμούσε να τα ξαναβρούν. (Άρτα Δεκέμβρης του 19).

ΕΠΙΣΗΣ ΕΙΧΑΜΕ ΤΙΣ ΕΞΗΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ.
Ως συνεργός στην δολοφονία του 62χρονου συζύγου της, η γυναίκα του που έβαλε τον εραστή της να τον σκοτώσει. Για την σύζυγο 44χρονου που τον σκότωσε την ώρα που κοιμόταν σπίτι τους. Μετά από χρόνια βρίσκονται στοιχεία για την ενοχή της γυναίκας του 46χρονου δασκάλου που απανθρακώθηκε στο αυτοκίνητο του στο Αγρίνιο η οποία εντέλει είχε σκηνοθετήσει τον θάνατο του.

Και φτάνουμε Δεκέμβρη στην Πεύκη με το 5χρονο αγοράκι να δολοφονείται από την μητέρα του (πάλι) η οποία το πέταξε από το μπαλκόνι, για να μας πουν τα μίντια ότι πρόκειται (για άλλο ένα) έγκλημα του κράτους που δεν πρόβλεψε να φροντίσει αρκετά την μητέρα ώστε να μην πετάξει το παιδί της από το μπαλκόνι, και ότι “το σκότωσε επειδή ήταν ανάπηρο”, και στο ύφος παλιότερων τίτλων τύπου “απελπισμένη μητέρα σκότωσε το παιδί της”. Ψυχολογικά προβλήματα αντιμετώπιζε υποστηρίζουν οι συγγενείς της. Ο κόσμος αδιαφορεί για το ότι ήταν νηπιαγωγός και όλη την ημέρα ανάμεσα σε νήπια. Και φυσικά κανείς δεν ασχολείται με το μαρτύριο του πατέρα που έχασε το παιδί του. Ή όποιος ασχολείται το κάνει για να τον κατηγορήσει υποθέτοντας ότι ήταν απών.''

https://odem.gr/%CE%B3%CF%85%CE%BD%CE%B ... %BF%CE%B9/
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Στύγιος
Phorum.gr user: C'est fini

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στύγιος »

Δε διάβασα το νήμα από την αρχή και δεν πρόκειται να το κάνω τώρα ,βαριέμαι. :lol:
Κάντε μια περίληψη , όχι πάνω από 100-120 λέξεις.
Ευχαριστώ.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Στύγιος έγραψε: 27 Ιούλ 2022, 00:05 Δε διάβασα το νήμα από την αρχή και δεν πρόκειται να το κάνω τώρα ,βαριέμαι. :lol:
Κάντε μια περίληψη , όχι πάνω από 100-120 λέξεις.
Ευχαριστώ.
Διάβασε την πρώτη ανάρτηση του θέματος.

Η δική μου περίληψη για όσα ειπώθηκαν, είναι αυτά που παραθέτω.

Το τέρας της πατριαρχίας

Σε συνδυασμό με αυτό.
ΓΑΛΗ έγραψε: 26 Ιούλ 2022, 23:47
Στην Ελλάδα μεγάλωσε.
"Βρες τι γουστάρεις. Θα είσαι ευτυχισμένος στη ζωή σου κι ίσως βγάλεις και λεφτά. Δεν το λέω θεωρητικά αλλά εμπειρικά. Δεν έχασα χρόνο ψάχνοντας άσκοπα σε δέσμες, σχολές, επαγγέλματα και γενικά πράγματα που δεν θα με ενδιέφεραν". Σε αυτό πιστεύει ότι τον βοήθησε η μητέρα του. Ήταν απόλυτα υποστηρικτική σε ό,τι κι αν έκανε, αφού δεν προσπάθησε ποτέ να τον πατρονάρει."Έτσι θέλω να είμαι και εγώ ως γονιός".
https://esquire.com.gr/culture/psychago ... tautoxrona

Απλώς μπήκε στο προχώ μουντ το παλουκάρι για να μη φάει κάνσελ.

Και όπως ήταν αναμενόμενο, εκστασιάστηκαν όλα τα βλαμμένα. :lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”