!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Η διαπιστευμένη δημοσιογράφος της προεδρίας της δημοκρατίας παραιτείται
- Λίνο Βεντούρα
Re: Η διαπιστευμένη δημοσιογράφος της προεδρίας της δημοκρατίας παραιτείται

Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
- Otto Weininger
Let them make the first mistake. We make the last move.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
πατησιωτης έγραψε: 26 Ιούλ 2022, 08:06Δεν ξέρω πως να στο πω αλλά τότε ήταν δικαστής στο Συμβούλιο Επικρατείας.
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
- Υδράργυρος
Ήταν η δικαστής που έβγαζε τα μνημόνια νόμιμα. Η το υψηλότερο ρουσφέτι που έγινε ποτέ. Η πιο ανήθικη συναλλαγή.πατησιωτης έγραψε: 26 Ιούλ 2022, 08:06Δεν ξέρω πως να στο πω αλλά τότε ήταν δικαστής στο Συμβούλιο Επικρατείας.
Μετά την προεδροποίηση της Σακελλαροπούλου και τις διώξεις σε Τουλουπάκη, τίποτα δεν είναι το ίδιο στη δικαιοσύνη. Ο δικαστής βρίσκεται προ του διλείμματος "Θες να γίνεις Τουλουπάκη ή Σακελαροπούλου;"
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Υδράργυρος έγραψε: 26 Ιούλ 2022, 09:51 Μετά την προεδροποίηση της Σακελλαροπούλου και τις διώξεις σε Τουλουπάκη, τίποτα δεν είναι το ίδιο στη δικαιοσύνη. Ο δικαστής βρίσκεται προ του διλείμματος "Θες να γίνεις Τουλουπάκη ή Σακελαροπούλου;"
Ποιές διώξεις;η συντεχνία του Δικαστικού Συμβουλιου σκανδαλωδώς έβαλε την υπόθεση της Τουλουπάκη στο αρχείο.
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
πάντως αυτό το "δημοσιογράφος της προεδρίας της δημοκρατίας" ακούγεται πιο βυσματικό και από το νερουλάς στη βουλή
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
- Παλαιοελλαδίτης
Δεν ξέρω αν το κατάλαβε καν ο Φλάφυ, αλλά έχω την εντύπωση πως ο τουιτεράς δεν ψέγει την ΠτΔ αλλά τη δημοσιογράφο.πατησιωτης έγραψε: 26 Ιούλ 2022, 08:06Δεν ξέρω πως να στο πω αλλά τότε ήταν δικαστής στο Συμβούλιο Επικρατείας.
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
το τουίτ αφορά την δημοσιογράφο που παραιτήθηκεπατησιωτης έγραψε: 26 Ιούλ 2022, 08:06Δεν ξέρω πως να στο πω αλλά τότε ήταν δικαστής στο Συμβούλιο Επικρατείας.
αν ήταν τα τελευταία 30 χρόνια σε αυτή τη θέση σημαίνει ότι ήταν και επί μνημονίων, αλλά εκεί έκανε τουμπέκα
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
-
πατησιωτης
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 26 Ιούλ 2022, 11:17 το τουίτ αφορά την δημοσιογράφο που παραιτήθηκε
αν ήταν τα τελευταία 30 χρόνια σε αυτή τη θέση σημαίνει ότι ήταν και επί μνημονίων, αλλά εκεί έκανε τουμπέκα
Τότε είναι αλλού φάουλ.Ο πρόεδρος της δημοκρατίας βάσει του συντάγματος είναι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ να υπογράφει όλα όσα ψηφίζει η βουλή.Εάν δεν το κάνει,παραβιάζει αυτός το σύνταγμα.Επομένως εάν η Ρουμελιώτη παραιτείτο τότε,θα παραιτείτο επειδή ο πρόεδρος ΔΕΝ παραβίασε το σύνταγμα.
-
πατησιωτης
https://www.liberal.gr/politics/i-stoch ... ias/462833
Γιατί αν στην υπόθεση Λιγνάδη, όντως σε κανέναν μας δεν αρέσει που βγήκε – πρόσκαιρα προσώρας, ελπίζουμε - στην υπόθεση Κουφοντίνα το κοινό περί δικαίου αίσθημα ήταν «να ψοφήσει ο δολοφόνος». Πού το ξέρουμε; Δεν το ξέρουμε, είναι δική μας αίσθηση, όπως δική τους - αναπόδεικτη - αίσθηση είναι αυτών που αυθαίρετα επικαλούνται το κοινό περί δικαίου αίσθημα.
Η δική μου προτίμηση πάντως ήταν να συνεννοηθούν με τους Αμερικάνους ώστε μόλις βγει να τον αρπάξουν αυτοί και να τον πάνε στο Γκουαντάναμο.
Γιατί αν στην υπόθεση Λιγνάδη, όντως σε κανέναν μας δεν αρέσει που βγήκε – πρόσκαιρα προσώρας, ελπίζουμε - στην υπόθεση Κουφοντίνα το κοινό περί δικαίου αίσθημα ήταν «να ψοφήσει ο δολοφόνος». Πού το ξέρουμε; Δεν το ξέρουμε, είναι δική μας αίσθηση, όπως δική τους - αναπόδεικτη - αίσθηση είναι αυτών που αυθαίρετα επικαλούνται το κοινό περί δικαίου αίσθημα.
Η δική μου προτίμηση πάντως ήταν να συνεννοηθούν με τους Αμερικάνους ώστε μόλις βγει να τον αρπάξουν αυτοί και να τον πάνε στο Γκουαντάναμο.
Τι "παραιτείται" ρε ππρς
έχετε δει πολλά πασόκια να κόβουν την προβοσκίδα τους;

έχετε δει πολλά πασόκια να κόβουν την προβοσκίδα τους;
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
αυτό ισχύει και για τη χρυσή αυγή προεδρίνα μου?
φαντάζεστε να έλεγε κάτι τέτοιο και τον Οκτώβριο του 2020?
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
- alekhine
- Phorum.gr user: alekhine
και ο λιγναδης με την ιδια λογικη σκανδαλωδως ειναι εξω - εφοσον ειναι μια χαρα συννομο να μεινει προφυλακισμενος μεχρι το εφετειοπατησιωτης έγραψε: 26 Ιούλ 2022, 11:05 Ποιές διώξεις;η συντεχνία του Δικαστικού Συμβουλιου σκανδαλωδώς έβαλε την υπόθεση της Τουλουπάκη στο αρχείο.
μονο που οποιος πει οτι ειναι σκανδαλο η αποφαση για την τολουπακη(οπως κανουν στελεχια της κυβερνησης) εκφραζει αποψη
ενω οποιος πει το ιδιο για τον λιγναδη ζηταει απονομη δικαιοσυνης με βαση το κοινο περι δικαιου αισθημα
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
έχεις δίκιοLugozzi έγραψε: 26 Ιούλ 2022, 11:43αυτό ισχύει και για τη χρυσή αυγή προεδρίνα μου?
φαντάζεστε να έλεγε κάτι τέτοιο και τον Οκτώβριο του 2020?
![]()
αλλά η δήλωσή της είναι σωστή πάραυτα
αλλά αυτά είναι πράγματα που στην Ελλάδα απαγορεύεται να λέγονται
επί της ουσίας αυτό που λέει είναι ότι δικάζουν οι δικαστές με βάση τον νόμο και όχι ο κάθε βλάκας στο τουίτερ
πρωτάκουστα πράγματα
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 31 Απαντήσεις
- 962 Προβολές