!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Rambo: To Hell and Back
-
Δημοκράτης
Re: Rambo: To Hell and Back
το ραμπο 4 είναι απίστευτη εργάρα
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Ωραίο, αν και όχι και ό,τι καλύτερο. Δεν είναι τόσο κακό όσο το 3 (που κατα τη γνωμη μου ηταν το χειρότερο), αλλά όχι καλύτερο απο το 2. Καλά με το Έπος του First blood δεν συγκρίνεται με τίποτα.
Εμένα μ'άρεσε και το last blood. Παρότι μέτριο, βγάζει κάτι το ελεγειακό, μια νοσταλγική μελαγχολία για τον χαρακτήρα του Ράμπο γενικότερα. Συν την μουσικάρα στο φινάλε, με το πλάνο που απομακρύνεται καθώς τον δείχνει τραυματισμένο στην καρέκλα.
Εμένα μ'άρεσε και το last blood. Παρότι μέτριο, βγάζει κάτι το ελεγειακό, μια νοσταλγική μελαγχολία για τον χαρακτήρα του Ράμπο γενικότερα. Συν την μουσικάρα στο φινάλε, με το πλάνο που απομακρύνεται καθώς τον δείχνει τραυματισμένο στην καρέκλα.
Ακριβώς.vantono έγραψε: 25 Ιούλ 2022, 13:36 Ωραίο, αν και όχι και ό,τι καλύτερο. Δεν είναι τόσο κακό όσο το 3 (που κατα τη γνωμη μου ηταν το χειρότερο), αλλά όχι καλύτερο απο το 2. Καλά με το Έπος του First blood δεν συγκρίνεται με τίποτα.
Το 1 έχει ατμόσφαιρα.
- vantono
To first blood δεν συγκρίνεται με κανένα απο τα υπόλοιπα ράμπο, φυσικά. Μόνο με το (επίσης) πρώτο Ρόκυ μπορει να συγκριθεί.
Αυτό το τελευταίο είναι που πεθαινει η άλλη στο αμάξι; πολυ φουκαροσυνη μου έβγαλε
Το άλλο με την ξανθιά στο κανό ήταν καλυτερο
Παίζει κι ο Σταλόνε, αν δεν το πρόσεξες...jason0 έγραψε: 25 Ιούλ 2022, 13:46 Αυτό το τελευταίο είναι που πεθαινει η άλλη στο αμάξι; πολυ φουκαροσυνη μου έβγαλε
- vantono
Είναι αρκετά μίρλα και κατήφεια όντως, αλλά το εξισορροπεί με τις ωραίες σπλατεροσκηνές που έχει, συν το ατμοσφαιρικό τέλος.jason0 έγραψε: 25 Ιούλ 2022, 13:46 Αυτό το τελευταίο είναι που πεθαινει η άλλη στο αμάξι; πολυ φουκαροσυνη μου έβγαλε
Γαμανε ολα τα Ραμπο!
Whatever the mind can conceive and believe, it can achieve.
Διαφωνω, το 3 ειναι και αυτο εργαρα!vantono έγραψε: 25 Ιούλ 2022, 13:36 Ωραίο, αν και όχι και ό,τι καλύτερο. Δεν είναι τόσο κακό όσο το 3 (που κατα τη γνωμη μου ηταν το χειρότερο), αλλά όχι καλύτερο απο το 2. Καλά με το Έπος του First blood δεν συγκρίνεται με τίποτα.
Whatever the mind can conceive and believe, it can achieve.
-
Στρακαστρουκας
- Phorum.gr user: Στρακαστρουκας
Πραγματικα ειναι απο τις περιπτωσεις που δεν μπορω να κατανοησω πως εγινε πετυχημενο franchise. Οκ η πρωτη ταινια ειναι εργαρα αλλα δεν ειναι για sequel και η δευτερη ειναι η χειροτερη ολου του franchise. Πως τα καταφερε και εγινε τοσο πετυχημενη σειρα ταινιων ποτε δεν καταλαβα. Δειχνει το ποσο δημοφιλης ειναι ο Σταλονε σαν ηθοποιος δρασης
H Ισραηλολαγνεια ως ψυχικη Νοσος
- Πτολεμαίος
- Phorum.gr user: Last Veteran
Αξία αν είχαν τα σκατά, χαρά, που θα'χαν όλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
- vantono
Το ψυχροπολεμικό κλίμα της εποχής, έπαιξε το βασικότερο ρόλο.Στρακαστρουκας έγραψε: 25 Ιούλ 2022, 14:24 Πραγματικα ειναι απο τις περιπτωσεις που δεν μπορω να κατανοησω πως εγινε πετυχημενο franchise. Οκ η πρωτη ταινια ειναι εργαρα αλλα δεν ειναι για sequel και η δευτερη ειναι η χειροτερη ολου του franchise. Πως τα καταφερε και εγινε τοσο πετυχημενη σειρα ταινιων ποτε δεν καταλαβα. Δειχνει το ποσο δημοφιλης ειναι ο Σταλονε σαν ηθοποιος δρασης
Σύγκρινε την επιτυχία που ειχαν τα 3 πρώτα, που ηταν προ '90, με την επιτυχία αυτών των δύο τελευταίων. Παρότι τα δύο τελευταια παιζει να ειναι και καλύτερα απο το 2 και 3, ειχαν λιγοτερη απήχηση στο κοινο απο εκεινα. Η εποχη παιζει το ρολο της.
-
Δημοκράτης
τα ράμπο 1,4 και 5 είναι εργάρες.. Το 2 και το 3 οκ είναι ταινίες για να φας τα ποπ κορν σου και τίποτα παραπάνω αλλά πάλι βλέπονται πολύ εύχάριστα. Στο 2 και το 3 δεν πήγαν να πουλήσουν όσκαρ αλλά action movies και ως τέτοιες είναι επίσης καλές. Απλώς τα άλλα 3 εργάρες από όλες τις μεριέςΣτρακαστρουκας έγραψε: 25 Ιούλ 2022, 14:24 Πραγματικα ειναι απο τις περιπτωσεις που δεν μπορω να κατανοησω πως εγινε πετυχημενο franchise. Οκ η πρωτη ταινια ειναι εργαρα αλλα δεν ειναι για sequel και η δευτερη ειναι η χειροτερη ολου του franchise. Πως τα καταφερε και εγινε τοσο πετυχημενη σειρα ταινιων ποτε δεν καταλαβα. Δειχνει το ποσο δημοφιλης ειναι ο Σταλονε σαν ηθοποιος δρασης
Επίσης το πρώτο αίμα είναι πολύ καλύτερο από το βιβλίο που ο ράμπο εκεί είναι τέρμα τσόγλανος
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 76 Απαντήσεις
- 1630 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ασέβαστος
-
- 72 Απαντήσεις