ετσι ναι
κ ο νεος πυκνωτης (αν φταει αυτος) πως θα ειναι μεσα στις προδιαγραφες του κυκλωματος οταν κ τα αλλα στοιχεια εχουν υποστει γηρανση ;
Τα υπολοιπα στοιχεια δε "γερνανε". Ειτε δουλευουν ειτε πεθαινουν. Πχ transistors, IC opamps, diodes, κτλ. Οι αντιστασεις δε παθαινουν τιποτα. Αν δεις καμμενη αντισταση, αλλου ειναι το προβλημα.
Και απο πυκνωτες, μονο οι ηλεκτρολυτικοι "γερνανε". Οι αλλοι δε παθαινουν τιποτα.
α ναι ;
δλδ συνεχιζουν να ειναι μεσα στις προδιαγραφες τους κ παντα εντος τωνοριων ανοχων - αιωνια ;
Ναι.
Φυσικα οχι ποτενσιομετρα, διακοπτες και αλλα μηχανικα υλικα.
ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 24 Ιούλ 2022, 17:50
Αν βγαλεις μια φωτο με το τι υπαρχει γυρω απο τον πυκνωτη και μου δωσεις το μοντελο και βρω το σχεδιαγραμμα online ισως μπορω να βοηθησω. Μεσες ακρες δηλαδη γιατι χωρις να το εχω μπροστα μου δεν γινεται.
Οκ σε 5-10 λεπτά θα έχω ανεβάσει φωτο
https://www.techgame.gr/ <---ΕΝΑ ΑΠ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ GAMING NEWS SITES!!!(ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑ Ο ΙΔΙΟΣ)
Τα υπολοιπα στοιχεια δε "γερνανε". Ειτε δουλευουν ειτε πεθαινουν. Πχ transistors, IC opamps, diodes, κτλ. Οι αντιστασεις δε παθαινουν τιποτα. Αν δεις καμμενη αντισταση, αλλου ειναι το προβλημα.
Και απο πυκνωτες, μονο οι ηλεκτρολυτικοι "γερνανε". Οι αλλοι δε παθαινουν τιποτα.
α ναι ;
δλδ συνεχιζουν να ειναι μεσα στις προδιαγραφες τους κ παντα εντος τωνοριων ανοχων - αιωνια ;
Ναι.
Φυσικα οχι ποτενσιομετρα, διακοπτες και αλλα μηχανικα υλικα.
Αγις έγραψε: 24 Ιούλ 2022, 17:41
ερωτηκσξη
πως ειστε τοσο σιγουροι πως με αλλαγη πυκνωτων θα λυθει το προβλημα ;
Και να μην λυθει, ειναι πολυ μικρο το κοστος αγορας ενος πυκνωτη, και αφου ο ανθρωπος λεει οτι εχει τα εργαλεια και γνωριζει, μπορει να κανει την αντικατασταση να δει τι θα γινει.
Whatever the mind can conceive and believe, it can achieve.