ψιλοειρωνικά το έγραψα. Για να πω την αλήθεια περίμενα να μπεις στο νήμαhellegennes έγραψε: 24 Ιούλ 2022, 00:48Τώρα σοβαρά; Αμνησία σε έπιασε κι εσένα; Δεν θυμάσαι πόσο σκύλιασμα έριξαν οι φεμινίστριες για τον νόμο της συνεπιμέλειας;ST48410 έγραψε: 23 Ιούλ 2022, 23:48Μου λες τώρα ότι οι φεμινίστριες αγωνίζονται προκειμένου να δίνεται η κηδεμονία επί ίσοις όροις και στους δύο γονείς και να πληρώνουν και αυτές διατροφή;Naida έγραψε: 23 Ιούλ 2022, 23:43
Είδες που τελικά η πατριαρχια δεν είναι και τόσο μακρινή ανάμνηση; γιατί ο πατέρας να έρχεται δεύτερος στο θέμα της επιμέλειας; γιατί η γυναίκα είναι επιφορτισμενη με τον ρόλο μητέρας, η φύση,το παιδί την έχει ανάγκη κτλ κτλ πόσο πραγματικότητα είναι αυτό όμως; μπορεί ένας πατέρας να είναι πολύ καλύτερος γονιός από την μητέρα. Έχω δει μανάδες να χρησιμοποιούν τα παιδιά σε περίπτωση διαζυγίου θα τα δεις, δεν θα τα δεις εκδικητικά, για οικονομικό όφελος κτλ. και ο πατέρας να λιώνει. Αλλά είπαμε, πατριαρχια.
Δεν το ήξερα. Σημαντικό αν ισχύει.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Υπερ γυναικων...
Re: Υπερ γυναικων...
- hellegennes
Λάθος. Ο σύγχρονος φεμινισμός επιζητά να έχουν οι γυναίκες περισσότερα προνόμια από τους άντρες. Αυτά που λες για τον χειρισμό παιδιών από μανάδες στα δικαστήρια είναι 100% απόρροια του φεμινισμού. Αλλά επειδή δεν σ' αρέσει το χρεώνεις στην πατριαρχία, που αφενός δεν υπάρχει πια, αφετέρου δεν έχει καμμιά λογική σύνδεση.Naida έγραψε: 23 Ιούλ 2022, 23:57 Όχι για αυτά θα πρέπει να αγωνίζονται οι πατεράδες, άντρες . Οι φεμινιστριες αγωνίζονται για τα θέματα που αφορούν το φύλο τους. Να υπάρξει πραγματική ισότητα, κοινωνικά. Αυτό είναι φεμινισμός.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Δεν κατάλαβες, δεν εννοώ το πχόρουμ όταν λέω βρίσκεστε παντού. Εννοώ ότι αυτές οι απόψεις είναι διάχυτες στην κοινωνία. Τις ακούς συχνά.ΓΑΛΗ έγραψε: 24 Ιούλ 2022, 00:14Το πχόρουμ δεν είναι παντού.Naida έγραψε: 24 Ιούλ 2022, 00:05Δεν χρειάζεται αγαπημένη μου να συγκεντρωθούν, βρισκεστε παντού.ΓΑΛΗ έγραψε: 24 Ιούλ 2022, 00:04
Εγώ πάντως δεν έχω δει μέχρι στιγμής κάποιους μουρλούς να μαζεύονται και να κουνιούνται ρυθμικά φωνάζοντας "κι εσύ κι εσύ είσαι βλαμμένη".
Απλούς σχολιασμούς βλέπω.
Όταν το δω, κάτι αντίστοιχο με τις φεμενοβλαμμένες από τους πατριάρχες, τα ξαναλέμε.
Εγώ ειλικρινά θα ήθελα να πεταχτεί μπροστά μου κάποιο υστερικό και να αρχίσει να τσιρίζει τα δικά του κουνώντας μου το δαχτυλάκι του, αλλά δυστυχώς για μένα κι ευτυχώς γι' αυτό, δεν μου έχει τύχει.![]()
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Το να δίνουν την επιμέλεια στην μάνα είναι κατάκτηση του φεμινισμού και όχι απόρροια της πατριαρχικής αντίληψης η μάνα είναι κατάλληλη να μεγαλώνει τα παιδιά; οοοοοοοκκκκκκhellegennes έγραψε: 24 Ιούλ 2022, 00:52Λάθος. Ο σύγχρονος φεμινισμός επιζητά να έχουν οι γυναίκες περισσότερα προνόμια από τους άντρες. Αυτά που λες για τον χειρισμό παιδιών από μανάδες στα δικαστήρια είναι 100% απόρροια του φεμινισμού. Αλλά επειδή δεν σ' αρέσει το χρεώνεις στην πατριαρχία, που αφενός δεν υπάρχει πια, αφετέρου δεν έχει καμμιά λογική σύνδεση.Naida έγραψε: 23 Ιούλ 2022, 23:57 Όχι για αυτά θα πρέπει να αγωνίζονται οι πατεράδες, άντρες . Οι φεμινιστριες αγωνίζονται για τα θέματα που αφορούν το φύλο τους. Να υπάρξει πραγματική ισότητα, κοινωνικά. Αυτό είναι φεμινισμός.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Το είπες ψιλοειρωνικα γιατί μάλλον δεν έχεις καταλάβει ότι άλλο η επιμέλεια και άλλο η συνεπιμελεια. Στην οποία είμαι υπέρ υπό υπό προϋποθέσεις.ST48410 έγραψε: 24 Ιούλ 2022, 00:51ψιλοειρωνικά το έγραψα. Για να πω την αλήθεια περίμενα να μπεις στο νήμαhellegennes έγραψε: 24 Ιούλ 2022, 00:48Τώρα σοβαρά; Αμνησία σε έπιασε κι εσένα; Δεν θυμάσαι πόσο σκύλιασμα έριξαν οι φεμινίστριες για τον νόμο της συνεπιμέλειας;ST48410 έγραψε: 23 Ιούλ 2022, 23:48
Μου λες τώρα ότι οι φεμινίστριες αγωνίζονται προκειμένου να δίνεται η κηδεμονία επί ίσοις όροις και στους δύο γονείς και να πληρώνουν και αυτές διατροφή;
Δεν το ήξερα. Σημαντικό αν ισχύει.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Ε ναι, και οι δικές σου ακούγονται συχνά και οι δικές μου ακούγονται συχνά, γενικώς ακούγονται τα πάντα από όλους. Αλλά σπανίως φέις του φέις.Naida έγραψε: 24 Ιούλ 2022, 11:39Δεν κατάλαβες, δεν εννοώ το πχόρουμ όταν λέω βρίσκεστε παντού. Εννοώ ότι αυτές οι απόψεις είναι διάχυτες στην κοινωνία. Τις ακούς συχνά.ΓΑΛΗ έγραψε: 24 Ιούλ 2022, 00:14Το πχόρουμ δεν είναι παντού.
Εγώ ειλικρινά θα ήθελα να πεταχτεί μπροστά μου κάποιο υστερικό και να αρχίσει να τσιρίζει τα δικά του κουνώντας μου το δαχτυλάκι του, αλλά δυστυχώς για μένα κι ευτυχώς γι' αυτό, δεν μου έχει τύχει.![]()
Παρακάτω;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΑΛΗ την 24 Ιούλ 2022, 11:49, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Παρακάτω είναι η αλλαγή σελίδας. Come with us babe.ΓΑΛΗ έγραψε: 24 Ιούλ 2022, 11:45Ε ναι, και οι δικές σου ακούγονται συχνά και οι δικές μου ακούγονται συχνά, γενικώς ακούγονται τα πάντα από όλους.Naida έγραψε: 24 Ιούλ 2022, 11:39Δεν κατάλαβες, δεν εννοώ το πχόρουμ όταν λέω βρίσκεστε παντού. Εννοώ ότι αυτές οι απόψεις είναι διάχυτες στην κοινωνία. Τις ακούς συχνά.ΓΑΛΗ έγραψε: 24 Ιούλ 2022, 00:14
Το πχόρουμ δεν είναι παντού.
Παρακάτω;
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Αν μου πείς πότε έχετε την επόμενη διαμαρτυρία, θα έρθω. Θέλω ειλικρινά να σας γνωρίσω.Naida έγραψε: 24 Ιούλ 2022, 11:48Παρακάτω είναι η αλλαγή σελίδας. Come with us babe.ΓΑΛΗ έγραψε: 24 Ιούλ 2022, 11:45Ε ναι, και οι δικές σου ακούγονται συχνά και οι δικές μου ακούγονται συχνά, γενικώς ακούγονται τα πάντα από όλους.Naida έγραψε: 24 Ιούλ 2022, 11:39
Δεν κατάλαβες, δεν εννοώ το πχόρουμ όταν λέω βρίσκεστε παντού. Εννοώ ότι αυτές οι απόψεις είναι διάχυτες στην κοινωνία. Τις ακούς συχνά.
Παρακάτω;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Δεν είναι το θέμα να πας σε διαμαρτυρία. Είναι να αλλάξεις νοοτροπία.ΓΑΛΗ έγραψε: 24 Ιούλ 2022, 11:53Αν μου πείς πότε έχετε την επόμενη διαμαρτυρία, θα έρθω. Θέλω ειλικρινά να σας γνωρίσω.![]()
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Whatever the mind can conceive and believe, it can achieve.
Μα ακριβώς γι' αυτό θέλω να σας γνωρίσω. Να μου κάνετε ανάλυση του ποιήματος από κοντά. Με τηλεκπαίδευση δεν βγαίνει άκρη.Naida έγραψε: 24 Ιούλ 2022, 12:00Δεν είναι το θέμα να πας σε διαμαρτυρία. Είναι να αλλάξεις νοοτροπία.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Ξερεις να φτιαχνεις κοκτειλ τυπε; Γρεναδινες κουαντρο κτλπ;
Γραψε καμια καλοκαιρινη συνταγη.
Whatever the mind can conceive and believe, it can achieve.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 167 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
-
- 101 Απαντήσεις