Έχουν αυξηθεί η πωλήσεις λαντα.Δημοκράτης έγραψε: 23 Ιούλ 2022, 19:49 Σούπερ οικονομική ανάπτυξη στην ρωσσια μετά από 6 μήνες πολέμου που κατά την δικαιωση του ψεκαριστου τελείωσε στο 2μηνο.νεα δικαίωση,διαδώστε πριν το κατεβασουν
Παρακαλάει ο πουτιν για περισσότερες κυρώσεις και για περισσότερο πολεμο
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τελεσίγραφο της Ρωσίας στη Λιθουανία-Συγκέντρωση ρωσικών στρατευμάτων στη Λευκορωσία
Re: Τελεσίγραφο της Ρωσίας στη Λιθουανία-Συγκέντρωση ρωσικών στρατευμάτων στη Λευκορωσία
-
Δημοκράτης
Re: Τελεσίγραφο της Ρωσίας στη Λιθουανία-Συγκέντρωση ρωσικών στρατευμάτων στη Λευκορωσία
Λίγο το εχεις;nick έγραψε: 23 Ιούλ 2022, 21:50Έχουν αυξηθεί η πωλήσεις λαντα.Δημοκράτης έγραψε: 23 Ιούλ 2022, 19:49 Σούπερ οικονομική ανάπτυξη στην ρωσσια μετά από 6 μήνες πολέμου που κατά την δικαιωση του ψεκαριστου τελείωσε στο 2μηνο.νεα δικαίωση,διαδώστε πριν το κατεβασουν
Παρακαλάει ο πουτιν για περισσότερες κυρώσεις και για περισσότερο πολεμο
Βασικά η οικονομία πάει τόσο καλά που ο πουτιν θα στέλνει ευχές σε όσες χώρες του βάζουν μετρα
Εκει αυξηθηκαν τα λαντα, σε σας αυξηθηκαν τα ηλεκτρικα πατινια.
Σε λιγα χρονια στη Δυση οι κατοχοι αυτοκινητου θα θεωρουνται προνομιουχοι οσο στη δεκαετια του 50.

.
Σε λιγα χρονια στη Δυση οι κατοχοι αυτοκινητου θα θεωρουνται προνομιουχοι οσο στη δεκαετια του 50.

.
Οχι μονο αυτο. Η δυση δεν εχει λεφτα ουτε καν για ροδες και αρχισαν να φτιαχνουν τ'αμαξια ιπταμενα.Αρίστος έγραψε: 24 Ιούλ 2022, 10:19 Εκει αυξηθηκαν τα λαντα, σε σας αυξηθηκαν τα ηλεκτρικα πατινια.
.
Διαβσα στο pronews οτι η Ρωσια προμηθευει το 100,6% τον τροχων στη δυση.
- Dwarven Blacksmith
Μακάρι. Όσο πιο νωρίς ξεφορτωθούμε αυτή τη μάστιγα που λέγεται αμάξια ΙΧ τόσο το καλύτερο για όλους. Αν η Δύση δείξει το δρόμο θα πω μπράβο.
ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 24 Ιούλ 2022, 14:38Οχι μονο αυτο. Η δυση δεν εχει λεφτα ουτε καν για ροδες και αρχισαν να φτιαχνουν τ'αμαξια ιπταμενα.Αρίστος έγραψε: 24 Ιούλ 2022, 10:19 Εκει αυξηθηκαν τα λαντα, σε σας αυξηθηκαν τα ηλεκτρικα πατινια.
.
Kακομοιρηδες ακομη και στην ηλεκτροκινηση χρειαζοσαστε νικελιο που παραγει η Ρωσια.
.
- Οργισμένος
Γελανε και οι πέτρες ψεκαρη...Αρίστος έγραψε: 24 Ιούλ 2022, 14:43ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 24 Ιούλ 2022, 14:38Οχι μονο αυτο. Η δυση δεν εχει λεφτα ουτε καν για ροδες και αρχισαν να φτιαχνουν τ'αμαξια ιπταμενα.Αρίστος έγραψε: 24 Ιούλ 2022, 10:19 Εκει αυξηθηκαν τα λαντα, σε σας αυξηθηκαν τα ηλεκτρικα πατινια.
.
Kακομοιρηδες ακομη και στην ηλεκτροκινηση χρειαζοσαστε νικελιο που παραγει η Ρωσια.
.
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Ναι, περί το ... 11% τής παγκόσμιας παραγωγήςΑρίστος έγραψε: 24 Ιούλ 2022, 14:43Kακομοιρηδες ακομη και στην ηλεκτροκινηση χρειαζοσαστε νικελιο που παραγει η Ρωσια.
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
Αριστο,εχει να φαει ψωλια απ'τη Κινα ο κοντος που θα παει συννεφο.
Μαλακίαν φυγείν αδύνατον.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
- hellegennes
Τι κακό κι αυτό πάντως. Από έναν ολόκληρο πλανήτη όλες οι πηγές βρέθηκαν μόνο στην Ρωσία. Το λες και ψέματα.Αρίστος έγραψε: 24 Ιούλ 2022, 14:43 Kακομοιρηδες ακομη και στην ηλεκτροκινηση χρειαζοσαστε νικελιο που παραγει η Ρωσια.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Τυχαίο ήταν που συντάχθηκε στην Ρωσία;hellegennes έγραψε: 24 Ιούλ 2022, 16:32Τι κακό κι αυτό πάντως. Από έναν ολόκληρο πλανήτη όλες οι πηγές βρέθηκαν μόνο στην Ρωσία. Το λες και ψέματα.Αρίστος έγραψε: 24 Ιούλ 2022, 14:43 Kακομοιρηδες ακομη και στην ηλεκτροκινηση χρειαζοσαστε νικελιο που παραγει η Ρωσια.
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
-
Η φωνή της Αληθειας
95% κάτω οι πωλήσεις αυτοκινήτων στην Ρωσία. Κερδάμε!!!Αρίστος έγραψε: 24 Ιούλ 2022, 14:43ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 24 Ιούλ 2022, 14:38Οχι μονο αυτο. Η δυση δεν εχει λεφτα ουτε καν για ροδες και αρχισαν να φτιαχνουν τ'αμαξια ιπταμενα.Αρίστος έγραψε: 24 Ιούλ 2022, 10:19 Εκει αυξηθηκαν τα λαντα, σε σας αυξηθηκαν τα ηλεκτρικα πατινια.
.
.
Αρίστος έγραψε: 24 Ιούλ 2022, 14:43ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 24 Ιούλ 2022, 14:38Οχι μονο αυτο. Η δυση δεν εχει λεφτα ουτε καν για ροδες και αρχισαν να φτιαχνουν τ'αμαξια ιπταμενα.Αρίστος έγραψε: 24 Ιούλ 2022, 10:19 Εκει αυξηθηκαν τα λαντα, σε σας αυξηθηκαν τα ηλεκτρικα πατινια.
.
.
Ζειτε σε μια ψηφιακη διασταση.
Στον πραγματικο κοσμο η Ρωσια κλεινει κοσμογονικες συμφωνιες με Ιραν, Ινδια και Κινα που αλλαζουν το τοπιο σε ολη την Ευρασια και τον πλανητη.
viewtopic.php?f=30&t=41990&p=2588261#p2588261
.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 16 Απαντήσεις
- 698 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από sharp