https://twitter.com/disorderisti/status ... _3aDXe3LFg

Φαίνεται απολύτως αξιόπιστος.georgebi έγραψε: 23 Ιούλ 2022, 18:20Δεν χρειάζεται....Chainis έγραψε: 23 Ιούλ 2022, 18:06
Πως και δεν υπάρχει οπτικό υλικό από το ξύλο και τις αγριότητες των ΜΑΤ;![]()
άμα το λέει ο Ραφαήλ, έτσι ειναι![]()
https://twitter.com/bikosmariosraf/stat ... X7NVSDtMYA
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
Λοιπόν εσύ χέστηκες αλλά εγώ βλέπω τον πιασάρικο τίτλο του νήματος, διαβάζω για όργιο βίας και βλέπω σε φωτογραφίες 8 το πολύ ΜΑΤατζηδες να σουλατσαρουν βλεπω την προσπάθεια να πείσετε τους αφελείς ότι κάποιος έβγαλε όπλο και συμπεραίνω ότι είσαστε τελειωμένοι ψεύτες.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 23 Ιούλ 2022, 18:20Υπάρχει και δύο περιπτώσεις, όπως και αν δεν υπήρχε χεστηκα. Εγώ ξέρω πως υπήρχε επίθεση σε μια πορεία γειτονιάς, χωρίς να έχουν γίνει απολύτως τίποτα, χωρίς καμία αφορμή.Chainis έγραψε: 23 Ιούλ 2022, 18:06Πως και δεν υπάρχει οπτικό υλικό από το ξύλο και τις αγριότητες των ΜΑΤ;Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 23 Ιούλ 2022, 17:56
Ρε άνθρωπε, ήθελαν να κάνουν μια πορεία στη γειτονιά Επί το πλείστον φεμινίστριες επειδή έγιναν απόπειρες βιασμου, και οι μπάτσοι όταν τους είπε η καταγγελουσα να κυνηγησουν τον δράστη, αδιαφόρησαν. Πήγαν να την κάνουν και οι αστυνομικοί τους επιτέθηκαν με χημικά, κρότου λάμψης και ξύλο, όπως κάνει ο Ερντογαν στη ταξιμ, στα γκει πραιντ και τα λοιπά. Το ότι θα κάθονται και όλοι να βγάζει το κάθε φασιστοσκυλο τον σαδισμό του και να λέει ευχαριστώ, μάλλον την έχετε ψωνίσει εντελώς.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Είμαι βέβαιος πως ήταν "αντιδραστικοι".plouf έγραψε: 23 Ιούλ 2022, 18:26Το συγκεκριμενο αριστερο βοθρολυμμα ειναι οπαδος του ΚΚΕ και του Σταλιν.georgebi έγραψε: 23 Ιούλ 2022, 13:00 Για να το λέει ο γιατρός..... ετσι θα ειναι![]()
https://twitter.com/PGPapanikolaou/stat ... qmXaGfifvA
Θα μας πει τιποτα για τους αοπλους εργατες που σκοτωθηκαν στο Νοβοτσερκασκ και στην Πολωνια επι Γιαρουζελσκι;![]()
Στους βιαστές. Υπάρχουν κι αυτοί που άμα διαδηλώσεις εναντίον τους θα σταματήσουν να βιάζουν.hellegennes έγραψε: 23 Ιούλ 2022, 18:33Στάνταρ ειρηνική διαδήλωση. Και για ποιο πράγμα, για βιασμούς. Τι θα πει διαδήλωση για βιασμούς; Σε λίγο θα κάνουν διαδήλωση για τις βροχοπτώσεις και για τα νεογνά που κλαίνε σε ακατάλληλες ώρες. Σε ποιον απευθύνεται η διαδήλωση;Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 23 Ιούλ 2022, 17:56 Ρε άνθρωπε, ήθελαν να κάνουν μια πορεία στη γειτονιά Επί το πλείστον φεμινίστριες επειδή έγιναν απόπειρες βιασμου, και οι μπάτσοι όταν τους είπε η καταγγελουσα να κυνηγησουν τον δράστη, αδιαφόρησαν. Πήγαν να την κάνουν και οι αστυνομικοί τους επιτέθηκαν με χημικά, κρότου λάμψης και ξύλο, όπως κάνει ο Ερντογαν στη ταξιμ, στα γκει πραιντ και τα λοιπά. Το ότι θα κάθονται και όλοι να βγάζει το κάθε φασιστοσκυλο τον σαδισμό του και να λέει ευχαριστώ, μάλλον την έχετε ψωνίσει εντελώς.
Ακόμα ένα σεξιστικό κτήνος που θεωρεί τις κοπέλες ακίνδυνες, ο τύπος.Chainis έγραψε: 23 Ιούλ 2022, 23:32Φαίνεται απολύτως αξιόπιστος.georgebi έγραψε: 23 Ιούλ 2022, 18:20Δεν χρειάζεται....Chainis έγραψε: 23 Ιούλ 2022, 18:06
Πως και δεν υπάρχει οπτικό υλικό από το ξύλο και τις αγριότητες των ΜΑΤ;![]()
άμα το λέει ο Ραφαήλ, έτσι ειναι![]()
https://twitter.com/bikosmariosraf/stat ... X7NVSDtMYA
Ε καλά. Δε φημίζεσαι.
Πορεία γειτονιάς...Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 23 Ιούλ 2022, 18:20 Εγώ ξέρω πως υπήρχε επίθεση σε μια πορεία γειτονιάς,
Ανατρίχιασα!Λίνο Βεντούρα έγραψε: 23 Ιούλ 2022, 19:54Ποσό βλήματα ρε πστμ! Μιλάμε για ψυχιατρικές περιπτώσεις. Εν τω μεταξύ το μπλοκ τους διαλύθηκε στο δευτερόλεπτο, και γαμω τις μαχήτριεςΠαλαιοελλαδίτης έγραψε: 23 Ιούλ 2022, 18:36Δυστυχώς δεν μπορώ να γυρίζω όλη μέρα στους δρόμους.georgebi έγραψε: 23 Ιούλ 2022, 14:23 Αποκαλυπτικό βίντεο - ντοκουμέντο με την επίθεση εναντίον των φεμινιστριών.....
memberlist.php?mode=viewprofile&u=647 ....... στα ''καλά''
δεν μας δίνεις ανταπόκριση....![]()
![]()
Υ.Γ. 03:40 - ''Τώρα είναι η ώρα μας! Όλες μπροστά!''....04:05 - ''Μ@#%$πανα τι κάνετε ρε;''![]()
Μάργκαρετ Θάτσερ: