Δεν έχω σκοπό να γίνω μάνα τανι.tanipteros έγραψε: 23 Ιούλ 2022, 23:15
Νάιδα εσύ δεν θα γίνεις μάνα...νταντά θα γίνεις με τις ιδέες που έχεις...
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Υπερ γυναικων...
Re: Υπερ γυναικων...
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Τους λίγους πρώτους μήνες
- tanipteros
πέρα από όλα τα άλλα το βρέφος έχει και τηλεπαθητικό δέσιμο με την μάνα και ηρεμεί στην ενέργεια της με την αγκαλιά...πράγμα που ο πατέρας δεν το κάνει με τόση επιτυχία αφού δεν είναι σπλαχνο του.....δεν ήταν μέσα του....Naida έγραψε: 23 Ιούλ 2022, 23:19Δεν έχω σκοπό να γίνω μάνα τανι.tanipteros έγραψε: 23 Ιούλ 2022, 23:15
δεν βγαίνουνε...δεν βγαίνουνε, τα δόλια τα κατσίκια μας...
και μεις θα παλαβωσουμε..με όλα μας τα δίκια μας...!!!

Α ναι; δηλαδή έχει περισσότερα δικαιώματα η μάνα στο παιδί από ότι ο πατέρας;tanipteros έγραψε: 23 Ιούλ 2022, 23:21πέρα από όλα τα άλλα το βρέφος έχει και τηλεπαθητικό δέσιμο με την μάνα και ηρεμεί στην ενέργεια της με την αγκαλιά...πράγμα που ο πατέρας δεν το κάνει με τόση επιτυχία αφού δεν είναι σπλαχνο του.....δεν ήταν μέσα του....Naida έγραψε: 23 Ιούλ 2022, 23:19Δεν έχω σκοπό να γίνω μάνα τανι.tanipteros έγραψε: 23 Ιούλ 2022, 23:15
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- tanipteros
μιλησε κανείς για δικαιώματα?Naida έγραψε: 23 Ιούλ 2022, 23:23Α ναι; δηλαδή έχει περισσότερα δικαιώματα η μάνα στο παιδί από ότι ο πατέρας;tanipteros έγραψε: 23 Ιούλ 2022, 23:21πέρα από όλα τα άλλα το βρέφος έχει και τηλεπαθητικό δέσιμο με την μάνα και ηρεμεί στην ενέργεια της με την αγκαλιά...πράγμα που ο πατέρας δεν το κάνει με τόση επιτυχία αφού δεν είναι σπλαχνο του.....δεν ήταν μέσα του....
εγώ σου εξηγώ πως λειτουργεί η φύση των πραγμάτων και ότι οι ρόλοι δεν είναι ίσοι..

τα πατριαρχικά δικαστήρια που εφαρμόζουν τους πατριαρχικούς νόμους μοιάζει να πιστεύουν κάτι τέτοιο.Naida έγραψε: 23 Ιούλ 2022, 23:23 Α ναι; δηλαδή έχει περισσότερα δικαιώματα η μάνα στο παιδί από ότι ο πατέρας;
Στις ξένες, κουράστηκα πολύ λιγότερο ως διευθύντρια απ' ό,τι στη δική μου εταιρία, καρδγιά μου.Naida έγραψε: 23 Ιούλ 2022, 23:14Αα μιλάς ως διευθύντρια. Υποθέτω σε τελείως ξένη εταιρία ε; εννοώ δεν ήταν δική σου ή δικού σου ανθρώπου.ΓΑΛΗ έγραψε: 23 Ιούλ 2022, 23:01
Κατάλαβα, δεν έχεις ιδέα από ΗR και αποδίδεις την άγνοια σου στα ιδεολογικά μου κολλήματα.![]()
Αναφορικά δε με την άδεια μητρότητας που πήρα, ειλικρινά δεν ξέρω από που κατέληξες σ' αυτό το συμπέρασμα.
Πληροφοριακώς, δεν ήμουν υπάλληλος για να αιτούμαι άδεια, καρδγιά μου.![]()
Κι αυτό θα το καταλάβετε όταν φτιάξετε τη δική σας και αποφασίσετε εσείς για το ποιους και ποιες θα προσλάβετε και πόσο θα τους πληρώνετε.
Γιατί τραγουδάκια έξω από το χορό, ακούω πολλά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Εσύ έχεις την ίδια εικόνα από όλες τις μάνες που γνώρισες στο διάστημα των μηνών που αναφέρεις;
Αναφέρομαι σε φίλες και συγγενείς.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Ναι βρε αγόρι μου, λες είναι σπλάχνο μας, έχουμε ιδιαίτερο δέσιμο, ο πατέρας δεν νιώθει το ίδιο κτλ άρα είναι περισσότερο παιδί μας απ ότι παιδί σας.tanipteros έγραψε: 23 Ιούλ 2022, 23:24μιλησε κανείς για δικαιώματα?Naida έγραψε: 23 Ιούλ 2022, 23:23Α ναι; δηλαδή έχει περισσότερα δικαιώματα η μάνα στο παιδί από ότι ο πατέρας;tanipteros έγραψε: 23 Ιούλ 2022, 23:21
πέρα από όλα τα άλλα το βρέφος έχει και τηλεπαθητικό δέσιμο με την μάνα και ηρεμεί στην ενέργεια της με την αγκαλιά...πράγμα που ο πατέρας δεν το κάνει με τόση επιτυχία αφού δεν είναι σπλαχνο του.....δεν ήταν μέσα του....
εγώ σου εξηγώ πως λειτουργεί η φύση των πραγμάτων και ότι οι ρόλοι δεν είναι ίσοι..
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- tanipteros
γιατί το ιδιαίτερο δέσιμο να σου δίνει κάτι περισσότερο....γιατί το βλέπεις ανταγωνιστικά?Naida έγραψε: 23 Ιούλ 2022, 23:35Ναι βρε αγόρι μου, λες είναι σπλάχνο μας, έχουμε ιδιαίτερο δέσιμο, ο πατέρας δεν νιώθει το ίδιο κτλ άρα είναι περισσότερο παιδί μας απ ότι παιδί σας.tanipteros έγραψε: 23 Ιούλ 2022, 23:24μιλησε κανείς για δικαιώματα?Naida έγραψε: 23 Ιούλ 2022, 23:23
Α ναι; δηλαδή έχει περισσότερα δικαιώματα η μάνα στο παιδί από ότι ο πατέρας;

Όχι. Από τις λίγες που έχω ζήσει από κοντά, η ιδέα ότι θα γεννήσουν και θα επιστρέψουν την άλλη εβδομάδα στη δουλειά (αν ο άνδρας ή οποιοσδήποτε άλλος αναλάβει το μωρό), μου φαίνεται ότι μπορεί να είναι η εξαίρεση και όχι ο κανόνας. Και δεν πιστεύω ότι 2-3 νομοθετικές διευκολύνσεις θα αρκούσαν για να το αλλάξουν αυτό.ΓΑΛΗ έγραψε: 23 Ιούλ 2022, 23:29 Εσύ έχεις την ίδια εικόνα από όλες τις μάνες που γνώρισες στο διάστημα των μηνών που αναφέρεις;
Είδες που τελικά η πατριαρχια δεν είναι και τόσο μακρινή ανάμνηση; γιατί ο πατέρας να έρχεται δεύτερος στο θέμα της επιμέλειας; γιατί η γυναίκα είναι επιφορτισμενη με τον ρόλο μητέρας, η φύση,το παιδί την έχει ανάγκη κτλ κτλ πόσο πραγματικότητα είναι αυτό όμως; μπορεί ένας πατέρας να είναι πολύ καλύτερος γονιός από την μητέρα. Έχω δει μανάδες να χρησιμοποιούν τα παιδιά σε περίπτωση διαζυγίου θα τα δεις, δεν θα τα δεις εκδικητικά, για οικονομικό όφελος κτλ. και ο πατέρας να λιώνει. Αλλά είπαμε, πατριαρχια.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Γιατί να το χρησιμοποιούμε τότε για να δεσμεύσουμε την γυναίκα στο ότι είναι απαραίτητη στο παιδί άρα δεν πρέπει να δουλέψει. 2 μέτρα, 2.σταθμά;tanipteros έγραψε: 23 Ιούλ 2022, 23:37γιατί το ιδιαίτερο δέσιμο να σου δίνει κάτι περισσότερο....γιατί το βλέπεις ανταγωνιστικά?Naida έγραψε: 23 Ιούλ 2022, 23:35Ναι βρε αγόρι μου, λες είναι σπλάχνο μας, έχουμε ιδιαίτερο δέσιμο, ο πατέρας δεν νιώθει το ίδιο κτλ άρα είναι περισσότερο παιδί μας απ ότι παιδί σας.tanipteros έγραψε: 23 Ιούλ 2022, 23:24
μιλησε κανείς για δικαιώματα?
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Μου λες τώρα ότι οι φεμινίστριες αγωνίζονται προκειμένου να δίνεται η κηδεμονία επί ίσοις όροις και στους δύο γονείς και να πληρώνουν και αυτές διατροφή;Naida έγραψε: 23 Ιούλ 2022, 23:43
Είδες που τελικά η πατριαρχια δεν είναι και τόσο μακρινή ανάμνηση; γιατί ο πατέρας να έρχεται δεύτερος στο θέμα της επιμέλειας; γιατί η γυναίκα είναι επιφορτισμενη με τον ρόλο μητέρας, η φύση,το παιδί την έχει ανάγκη κτλ κτλ πόσο πραγματικότητα είναι αυτό όμως; μπορεί ένας πατέρας να είναι πολύ καλύτερος γονιός από την μητέρα. Έχω δει μανάδες να χρησιμοποιούν τα παιδιά σε περίπτωση διαζυγίου θα τα δεις, δεν θα τα δεις εκδικητικά, για οικονομικό όφελος κτλ. και ο πατέρας να λιώνει. Αλλά είπαμε, πατριαρχια.
Δεν το ήξερα. Σημαντικό αν ισχύει.
Απ' ό,τι ξέρω η άδεια είναι πολύ μεγαλύτερη από μία εβδομάδα. Αλλά δεν αναφέρομαι στην άδεια αλλά στον τρόπο που αντιμετώπισαν τη μητρότητα όταν γεννήθηκε το παιδί, αν ήταν η πρώτη τους γέννα. Η περίοδος εγκυμοσύνης, μπορεί να είναι εύκολη ή δύσκολη αλλά είναι τελείως άλλο πράγμα.ST48410 έγραψε: 23 Ιούλ 2022, 23:42Όχι. Από τις λίγες που έχω ζήσει από κοντά, η ιδέα ότι θα γεννήσουν και θα επιστρέψουν την άλλη εβδομάδα στη δουλειά (αν ο άνδρας ή οποιοσδήποτε άλλος αναλάβει το μωρό), μου φαίνεται ότι μπορεί να είναι η εξαίρεση και όχι ο κανόνας. Και δεν πιστεύω ότι 2-3 νομοθετικές διευκολύνσεις θα αρκούσαν για να το αλλάξουν αυτό.ΓΑΛΗ έγραψε: 23 Ιούλ 2022, 23:29 Εσύ έχεις την ίδια εικόνα από όλες τις μάνες που γνώρισες στο διάστημα των μηνών που αναφέρεις;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 167 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης