Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
YouOnlyLiveOnce έγραψε: 27 Σεπ 2018, 11:40
Είναι ο άνθρωπος που βγήκε μπροστά. Είναι ο άνθρωπος που μπήκε ανάμεσα στον αιμόφυρτο Ζακ Κωστόπουλο και στους μαινόμενους τύπους που τον κλωτσάγανε στο κεφάλι. Είναι ο άνθρωπος που βρήκε το θάρρος να πει «ως εδώ», όταν δεκάδες άλλοι κάθονταν γύρω απαθείς.
Τον λένε Φ.Κ., είναι απέναντί μας στο καφέ της Πλατείας και μας διηγείται όσα είδε εκείνη τη μοιραία Παρασκευή:
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 27 Σεπ 2018, 13:56
στο βιντεο όπως λεει και ο αυτόπτης μαρτυρας, δεν απειλεί κανεναν με κανενα μαχαίρι, αρα μιλαμε για λυντσαρισμα. Τα περι μαστουρας, το μονο που ξερουμε ηταν πως ηταν και κατασταση πριν πανικου. Δεν ξεκινησε από το σπιτι του να κανει ληστεια εκ προμελετης. Ζητουσε βοηθεια από μαγαζια ενώ ο άλλος ο ηλίθιος το ειχε αφησει ανοιχτο και εγκλωβιστηκε. Δεν μπηκε μεσα να τον απειλησει, Το αν φοβηθηκε μετα ο άλλος η δεν φοβηθηκε όπως είναι προσωπικο του θεμα. αν ηταν ετσι με κάθε τσαμπουκα, θα εκτελούσες στο κεφαλι και θα ελεγες φοβηθηκα. Η δουλεια της αστυνομιας ηταν να τον συλλαβει. Αν θες να κανεις εσυ τον μπατσο, πας μεσα.
και η δουλεια η δικη του ηταν να παρει τηλ την αστυνομια και να πει "με εχει μαντρωσει ενας νοικοκυραιος και δε μ αφηνει να φυγω" η εστω να φωναζει στους εξω κατι τετοιο. οχι να τα κανει πουταναολα.
Άρα πρέπει να πεθάνει. Σύνελθε ρε.
αρα πρεπει να εμποδιστει απο το να ειναι εξω, γιατι ειναι επικινδυνος, μεχρι να ερθει η αστυνομια. αν καθοταν μεσα, δεν κινδυνευε ουτε αυτος, ουτε κανενας αλλος. πηγε να βγει εξω, και (σωστα;) κριθηκε οτι ειναι δημοσιος κινδυνος, και εμποδιστηκε.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
Κυρ αθηνα ακου κατι.
Δεν ειμαι υποχρεωμενη να μπαινω σε καθε θεμα που υπαρχει βια και σαν ηλιθιο να λεω...ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΩ ΤΗΝ ΒΙΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΩ ΤΗΝ ΒΙΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΩ ΤΗΝ ΒΙΑ.Μπας και αντιληφθεις οτι ειμαι εναντια σε ΚΑΘΕ ΒΙΑ.Δεν σου χρωσταω τιποτα και δεν χρωσταω ουτε στην αλλη που μου εβαλε το λινκ του θεματος.Δηλαδη...ΔΙΑΤΑΞΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΜΠΩ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟ,και εγω σαν καλο κουταβι πρεπει πειθηνια να μπω και να απαντησω,επειδη ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΔΙΑΤΑΞΑΤΕ,για να αποδειξω τι ειμαι εναντια σε καθε βια;
ΡΕ...ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ;
Θα το ξαναπω.ΤΟΝ ΦΑΣΙΣΜΟ ΣΑΣ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕ ΤΟΝ ΣΕ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ.
Ειναι οτι πιο. φασιστικο μπορειτε να κανετε σε ενα φορουμ.
Στην περιπτωση του οδοντιατρου δεν υπηρξε θανατος,απο οτι ειδα εδω...αλλα ξαναλεω..δεν ειμεθα υποχρωμενοι να ξερουμε με νι και με σιγμα τι συμβαινει και τι γραφετε εδω.Με ποσα μπολντ να το γραψω;
Επισης οταν υπαρχουν ποστ που με εκεφραζουν,το βρισκω περιττο να γραψω τα ιδια.Αντιθετα,οταν βλεπω σε ενα θεμα να επβραβευουν την βια και να την βαφτιζουν αυτοαμυνα,εκει ναι θα μπω και θα γραψω/.
ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙς ΠΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΕΞΗΓΩ ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΜΟΥ,ΓΙΑΤΙ ΑΠΑΝΤΑΩ ΚΑΙ ΠΟΥ ΑΠΑΝΤΑΩ;
Μαθε να εχεις επιχειρηματα σε συγκερκιμενα ζητηματα και οχι απλα να θαβεις και να βγαζεις δικα σου συμπερασματα και να προσπαθεις να βρισκεις κατι που μονο στο δικο σου μυαλο υπαρχει,ΔΙΟΤΙ ΔΕΝΕ ΧΕΙς ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ,
Και η κυρα[ Ιφιδα,= ΛΑΘΟΣ,ΔΕΝ ΗΤΑΝ Η ΙΦΙΔΑ.] JUNO μετα μου βαζει λινκ με το θεμα του οδοντιατρου και μου λεει,αααααα..τωρα το ειδες μπες και γραψε,και εγω σαν καλο κουταβι πρεπει να μπω και να γραψω,ΕΠΕΙΔΗ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΕΝΤΟΛΗ Η JUNO ;ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ;Η απαντηση ειναι πασιφανεστατη.ΟΧΙ.
Θελει ο φασιστας να κρυφτει και η χαρα δεν τον αφηνει/
Φυσικά και γράφεις όπου γουστάρεις εσύ, όλοι αυτό κάνουμε και αυτες οι επιλογές μας χαρακτηρίζουν όπως και οι δικές σου χαρακτηρίζουν εσένα.
Πάντως σε περίπτωση που όντως δεν το είδες και θα σε ενδιέφερε να γράψεις, σου έδωσα το link.
ΓΑΛΗ έγραψε: 27 Σεπ 2018, 17:10
Ο τύπος δεν ήταν καν εκεί, απλώς περιγράφει αυτό που είδε στο βίντεο.
στο πρωτο μισο, μοιαζει ακριβως ετσι. περιγραφει με απολυτη λεπτομερεια το οτι δειχνει το βιντεο, και δεν προσθετει η αφαιρει το παραμικρο. στο δευτερο μισο της συνεντευξης ομως, λεει πραγματα εκτος του χρονικου οριου του βιντεο.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
δεν παω να ριξω κανα σεναριο τωρα, αυτο ομως που κυκλοφορει μπαζει απο παντου. Οι
προσφατες φωτο και τα βιντεο της οσο ηταν ζωντανη, δεν δειχνουν ατομο που μοιαζει εξαρτημενο. Ουτε η υπαρξη μαχαιριου στοιχειοθετειται απο καπου, ουτε οτι μπουκαρε στο μαγαζι και απειλησε κοσμο (ο εμπορος λεει στην καταθεση πως βγηκε εξω να παρει μια εφημεριδα και ..αφησε το μαγαζι ανοιχτο και οταν γυρισε την βρηκε μεσα να ψειριζει).
Κυκλοφορικό.
Ο οποιοσδήποτε άνθρωπος έβλεπε (αποσπασματικά) τη φάση με τον πυροσβεστήρα, θα καταλάβαινε ότι ήταν χρήστρια ή πολύ μεθυσμένη.
το μονο που φαινεται ειναι πως παραπαιει οταν προσπαθει να σπασει την πορτα, αλλα αυτο δε σημαινει απαραιτητα αλκοολ η ναρκωτικα, και δεν ξερουμε τι ειχε προηγηθει.
YouOnlyLiveOnce έγραψε: 27 Σεπ 2018, 17:13
Εκει ηταν καλε ειναι αυτος που τους σταματαει να κλωτσανε.Στο βιντεο ειδε κατι συγκεκριμενο αργοτερα
οχι ολο το σκηνικο.
Αυτός με την κοτσίδα;
Ναι.
Αυτός φαίνεται να πηγαίνει από δεξιά. Αυτά που περιγράφει θα μπορούσε να τα βλέπει μόνον αν ήταν απέναντι από το μαγαζί και δεν είναι σ' αυτήν την "ομάδα" παρατηρητών. Είναι αρκετά ψηλός και θα φαινόταν.
run έγραψε: 27 Σεπ 2018, 15:10
η αριστερα κι σαυτη τη περιπτωση αυτοδικει
μαααααααααααααααα...
εντακσ εχει το ηθικο...πλεονεκτημα
Που είναι η ΝΔούλα σου; η "δεξιά" της χώρας. στόμα έχει και μιλιά δεν έχει. Κάθονται νωθροί και περιμένουν σαν το ώριμο φρούτο να πέσει η αχρηστότερη κυβέρνηση που έχει περάσει, της αριστεράς. Όλο τον δημόσιο λόγο εκτός από την πλειοψηφία την έχει καταλάβει η αποτυχημένη αριστερά κεντροαριστερά περνώντας την δική της ιδεολογική ατζέντα ανενόχλητοι σε αυτό το θέμα. Μούγκα εντελώς από τους και καλά οπαδούς της αριστείας και του ελεύθερου ανταγωνισμού με τα αγορασμένα πτυχία από το εξωτερικό και τα μαγαζιά και γραφεία του μπαμπά. Ένα κόμμα που προέκυψε να τους ανταγωνιστεί στα σοβαρά και να κάνει δουλειά, αντί να κάθεται μακάριο, έτρεξαν να το κλείσουν και να το φυλακίσουν. Μην ξεχάσετε να ψηφίσετε Κυριάκο, αυτός δεν θα είναι σαν τους άλλους του ίδιου κόμματος, αυτός θα διαφέρει αυτή τη φορά . Εδώ φοβάται απλώς να μιλήσει ως άνετη αντιπολίτευση να πει κάτι διαφορετικό σε σχέση με την άλλη πλευρά, η κοινή λογική λέει ότι ακόμα τρισχειρότερα σαν κυβέρνηση που θα πρέπει να πάρει σκληρές αποφάσεις, θα είναι ξανά μανά η συνηθισμένη δειλή ΝΔούλα.
δεν είμαι οπαδος για να ταυτιζουμε
εχω τα δικα μου
αθάνατος καραίσκος" ρωτηκσα τον μπουτζον μου πασά και μουπε να μη σε προσκυνησω"
Πορίσματα όχι. Συμπέρασμα θα έλεγα βάση αυτού που βλέπω να γίνεται στο βίντεο. Αν ισχύει κάτι άλλο από αυτό που βλέπω θα βγει στη πορεία από τους ειδικούς.
Αυτός φαίνεται να πηγαίνει από δεξιά. Αυτά που περιγράφει θα μπορούσε να τα βλέπει μόνον αν ήταν απέναντι από το μαγαζί και δεν είναι σ' αυτήν την "ομάδα" παρατηρητών. Είναι αρκετά ψηλός και θα φαινόταν.
Πηγαινει απο δεξια αλλα δεν μπορουμε να ξερουμε πριν που ηταν,
μπορει να ηταν πισω απο αυτους που βλεπουμε στο βιντεο, πισω και απο αυτον που τραβαει το βιντεο ξερογω.