!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Παντοφλιες
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Παντοφλιες
"ΤΩΡΑ ΣΤΑΜΑΤΑΝΕ ΟΙ ΓΛΥΚΕΣ ΚΑΙ ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΠΑΝΤΟΦΛΑ"

Whatever the mind can conceive and believe, it can achieve.
Απο οτι εχω δει γυρω μου, οι παντοφλιες πεφτουν ειτε μπει ειτε δεν μπει η κουλουρα.

Άστα να πάνε, τύπε.
Λες και γεννήθηκαν για την στιγμή που θα είναι μίζεροι στον γάμο - σχέση τους και το θεωρούν και φυσιολογικό.
Πιστεύω κατά βάθος το γουστάρουν, γιατί δεν μπορούν να διανοηθούν ότι υπάρχει και άλλος τρόπος ζωής εκτός από το να τρως παντόφλα από την συμβία σου. Έτσι μάλιστα νομίζουν ότι έχουν ολοκληρωθεί και σαν άντρες, έφθασαν στο απόγειο του ανδρισμού, να ανέχονται την μίρλα και τις προσβολές από την γυναίκα δίπλα τους.
Λες και γεννήθηκαν για την στιγμή που θα είναι μίζεροι στον γάμο - σχέση τους και το θεωρούν και φυσιολογικό.
Πιστεύω κατά βάθος το γουστάρουν, γιατί δεν μπορούν να διανοηθούν ότι υπάρχει και άλλος τρόπος ζωής εκτός από το να τρως παντόφλα από την συμβία σου. Έτσι μάλιστα νομίζουν ότι έχουν ολοκληρωθεί και σαν άντρες, έφθασαν στο απόγειο του ανδρισμού, να ανέχονται την μίρλα και τις προσβολές από την γυναίκα δίπλα τους.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
Words of wisdom.Feindflug έγραψε: 23 Ιούλ 2022, 11:40 Άστα να πάνε, τύπε.
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.
Thank you Google Translate.
Thank you Google Translate.
- EKPLIKTIKOS
Ισχύει αυτό αλλά προσωπικά δε με νοιάζει όσο έχω τα βρακια μου πλυμένα και το φαγητό μου μαγειρεμένο, ας γκρινιάζει όσο θέλει, η (απληρωτη) δουλειά να βγαίνειFeindflug έγραψε: 23 Ιούλ 2022, 11:40 Άστα να πάνε, τύπε.
EKPLIKTIKOS έγραψε: 23 Ιούλ 2022, 12:28Ισχύει αυτό αλλά προσωπικά δε με νοιάζει όσο έχω τα βρακια μου πλυμένα και το φαγητό μου μαγειρεμένο, ας γκρινιάζει όσο θέλει, η (απληρωτη) δουλειά να βγαίνειFeindflug έγραψε: 23 Ιούλ 2022, 11:40 Άστα να πάνε, τύπε.
Πιστεύω κατά βάθος το γουστάρουν, γιατί δεν μπορούν να διανοηθούν ότι υπάρχει και άλλος τρόπος ζωής εκτός από το να τρως παντόφλα από την συμβία σου. Έτσι μάλιστα νομίζουν ότι έχουν ολοκληρωθεί και σαν άντρες, έφθασαν στο απόγειο του ανδρισμού, να ανέχονται την μίρλα και τις προσβολές από την γυναίκα δίπλα τους.![]()
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Feindflug έγραψε: 23 Ιούλ 2022, 11:40 Άστα να πάνε, τύπε.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Οι πιο πολλοί άντρες γουστάρουν την γυναίκα bossy. Να τα λέμε κι αυτά ε.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Καραμελίτσα
Οι παντοφλιές είναι αρχαίο, την εποχή που δεν έβγαινε η γυναίκα από το σπίτι και δε γυμναζόταν.
Άμα κάνεις πολεμική τέχνη, πρέπει να κρατάς τον αυτοέλεγχο, γιατί μπορείς να κάνεις ζημιά στο σύντροφο σου.
Άμα κάνεις πολεμική τέχνη, πρέπει να κρατάς τον αυτοέλεγχο, γιατί μπορείς να κάνεις ζημιά στο σύντροφο σου.
Z
Κλασσικό θέμα για παντρεμένους. Πολύ παντόφλα πέφτει δυστυχώς για σας παιδιά 

Καραμελίτσα έγραψε: 24 Ιούλ 2022, 14:46 Οι παντοφλιές είναι αρχαίο, την εποχή που δεν έβγαινε η γυναίκα από το σπίτι και δε γυμναζόταν.