Σε δίκασε.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ΤΕΜΠΕΛΙΑΔΑ
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: ΤΕΜΠΕΛΙΑΔΑ
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Δε με φοβισε ποτε η δουλεια. Ειμαι 41 και δουλευω ακομα γιατι μπορω και θελω. Σιχαινομαι το καθισιο και την τεμπελια.Aprilianos έγραψε: 23 Ιούλ 2022, 10:24Στη θέση μου θα έκανες ότι κι εγώ. Είσαι απλά ένας μικρός υποκριτέςGeorge_V έγραψε: 23 Ιούλ 2022, 09:04Δηλωσες συμμετοχη?
Με συνταξη απο τα 40 πρεπει να εισαι ενας απο τους Guest Star του event.![]()
Σε αντιθεση με σενα που απο τα 40 την αραξες στον καναπε και μασουλαγες την συνταξη ενω θα μπορουσες να παράγεις εργο.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
-
talaipwros
μπραβο, το αυτο και το παλικαρι στην αφισα.Aprilianos έγραψε: 23 Ιούλ 2022, 10:39ΚΑΙ φέτος θα ξεπεράσω τα 120 μπανιαtalaipwros έγραψε: 23 Ιούλ 2022, 10:33Aprilianos έγραψε: 23 Ιούλ 2022, 10:23
Ακόμα πιο διασκεδαστικο είναι να πηζουν στο γραφείο τους οσοι δεν σε πάνε ενώ εσύ είσαι στη παραλία κάθε μέρα![]()
Τυπικος ζαιος
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος talaipwros την 23 Ιούλ 2022, 11:06, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ναι, ολοι στη θεση σου θα εκαναν οτι εσυ.Aprilianos έγραψε: 23 Ιούλ 2022, 10:24
Στη θέση μου θα έκανες ότι κι εγώ. Είσαι απλά ένας μικρός υποκριτές![]()
απλως δεν θα ειχαν μουτρα να λενε τους αλλους τεμπεληδες.
και εφοσον το κανουν, ειναι και αρχι-υποκριτες.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Σιγά μην κάθεται. Δεξιός συνταξιούχος. Όλο και τίποτα βρωμοδουλειες θα κάνει. Εσύ νομίζεις πως όλοι αυτοί οι μπάτσοι και στρατιωτικοί συνταξιούχοι κάθονται;George_V έγραψε: 23 Ιούλ 2022, 11:04Δε με φοβισε ποτε η δουλεια. Ειμαι 41 και δουλευω ακομα γιατι μπορω και θελω. Σιχαινομαι το καθισιο και την τεμπελια.Aprilianos έγραψε: 23 Ιούλ 2022, 10:24Στη θέση μου θα έκανες ότι κι εγώ. Είσαι απλά ένας μικρός υποκριτέςGeorge_V έγραψε: 23 Ιούλ 2022, 09:04
Δηλωσες συμμετοχη?
Με συνταξη απο τα 40 πρεπει να εισαι ενας απο τους Guest Star του event.![]()
Σε αντιθεση με σενα που απο τα 40 την αραξες στον καναπε και μασουλαγες την συνταξη ενω θα μπορουσες να παράγεις εργο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης την 23 Ιούλ 2022, 11:07, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
και ποσα παγωτα;
Πήξιμο στο γραφείο; Αυτή ήταν η εμπειρία σου από την επαγγελματική σου ζωή; Και νομίζεις ότι όλοι είναι μίζεροι σαν εσένα;Aprilianos έγραψε: 23 Ιούλ 2022, 10:23Ακόμα πιο διασκεδαστικο είναι να πηζουν στο γραφείο τους οσοι δεν σε πάνε ενώ εσύ είσαι στη παραλία κάθε μέραΑσέβαστος έγραψε: 23 Ιούλ 2022, 08:32δεν εχει να κανει με ζηλεια, αποτυπωση της πραγματικοτητας κανω.
ειναι διασκεδαστικο να παρακολουθεις συζητηση γαιδουριου με κοκορα για το μεγεθος του κεφαλιου.
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
- EKPLIKTIKOS
λυπήσου τον
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Aprilianos έγραψε: 23 Ιούλ 2022, 10:39ΚΑΙ φέτος θα ξεπεράσω τα 120 μπανιαtalaipwros έγραψε: 23 Ιούλ 2022, 10:33Aprilianos έγραψε: 23 Ιούλ 2022, 10:23
Ακόμα πιο διασκεδαστικο είναι να πηζουν στο γραφείο τους οσοι δεν σε πάνε ενώ εσύ είσαι στη παραλία κάθε μέρα![]()
.
Θα σου πρότεινα και τζάμπα μάγκα διακοπες/προσκύνημα αναμμα καντηλάκι στη Βίλα του Παπαδόπουλου στο Λαγονήσι.....
Για σας τάχτιζε όλα.....
.

.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
Leporello έγραψε: 23 Ιούλ 2022, 12:26Πήξιμο στο γραφείο; Αυτή ήταν η εμπειρία σου από την επαγγελματική σου ζωή; Και νομίζεις ότι όλοι είναι μίζεροι σαν εσένα;Aprilianos έγραψε: 23 Ιούλ 2022, 10:23Ακόμα πιο διασκεδαστικο είναι να πηζουν στο γραφείο τους οσοι δεν σε πάνε ενώ εσύ είσαι στη παραλία κάθε μέραΑσέβαστος έγραψε: 23 Ιούλ 2022, 08:32 δεν εχει να κανει με ζηλεια, αποτυπωση της πραγματικοτητας κανω.
ειναι διασκεδαστικο να παρακολουθεις συζητηση γαιδουριου με κοκορα για το μεγεθος του κεφαλιου.
Για την πλειψηφία του κόσμου κάτι τέτοιο είναι η δουλειά. Η μάλλον χειρότερο για πρέπει να λάβεις υπόψη αυτούς που κάνουν χειρονακτικές εργασίες και είναι σε χειρότερη μοίρα.
-
Δημοκράτης
Δεν είσαι εσύ στην αφίσα;Aprilianos έγραψε: 23 Ιούλ 2022, 06:06Για το πουτσο άνθρωποιJimmy81 έγραψε: 23 Ιούλ 2022, 04:34 Έχω κλάσει στο γέλιο. Αν μη τι άλλο οι ανάρχες έχουν τα πιο εμπνευσμένα, ακομπλεξάριστα συνθήματα. Τέτοιο στίχο θα ζήλευε και ο Όμηρος![]()
https://www.kinimatorama.net/event/140568
Μα να μην έχει επέμβει εισαγγελέας μέχρι τώρα. Τι πράματα είναι αυτά.![]()
-
Δημοκράτης
νταξει, υπαρχουν και μερικοι που δουλευουν, χειρονακτικα η οχι, χωρις να πηζουν.mao mao έγραψε: 23 Ιούλ 2022, 13:09Leporello έγραψε: 23 Ιούλ 2022, 12:26Πήξιμο στο γραφείο; Αυτή ήταν η εμπειρία σου από την επαγγελματική σου ζωή; Και νομίζεις ότι όλοι είναι μίζεροι σαν εσένα;Aprilianos έγραψε: 23 Ιούλ 2022, 10:23 Ακόμα πιο διασκεδαστικο είναι να πηζουν στο γραφείο τους οσοι δεν σε πάνε ενώ εσύ είσαι στη παραλία κάθε μέρα
Για την πλειψηφία του κόσμου κάτι τέτοιο είναι η δουλειά. Η μάλλον χειρότερο για πρέπει να λάβεις υπόψη αυτούς που κάνουν χειρονακτικές εργασίες και είναι σε χειρότερη μοίρα.
λεω εγω τωρα.
ισχύει, αλλα αυτοι είναι εξαίρεση.Ασέβαστος έγραψε: 23 Ιούλ 2022, 13:21
νταξει, υπαρχουν και μερικοι που δουλευουν, χειρονακτικα η οχι, χωρις να πηζουν.
λεω εγω τωρα.![]()