tanipteros έγραψε: 22 Ιούλ 2022, 21:22
taxalata xalasa έγραψε: 22 Ιούλ 2022, 21:14
tanipteros έγραψε: 22 Ιούλ 2022, 20:57
Μην είσαι τόσο αυστηρός με τον taxalata xalasa. Εντάξει είναι ένα μικρό τρολάκι και του αρέσουν τα γλωσσοπαίγνια τίποτα παραπάνω... δες τον χιουμοριστικά και φιλικά... καλό παιδί είναι...
τανυπτερε, εχεις μεγαλη πλακα και εσυ τελικα...
η πολυγραφια ειναι σαν τις εκθεσεις του σχολειου...
ο τρολλευς σας λεει την μονη αληθεια ανευ φαντασιας...
Memento mori
ολοι οι δρομοι
οδηγουν στην βρωμη.
εσεις μας τρολαρετε με φανταστικες ιστοριες του νου σου που στο τέλος οδηγουν κι αυτες στην βρωμη...
και αν νομίζεις ό,τι γλωσσοπαίζουμε, είσαι γελασμένος...
δεν φταίμε εγώ ή ο Shetikos1 αν δεν έχεις πνευματική ζωή αλλά μια ορθολογιστική... ο καθένας έχει τα βιώματα του.
ούτε εσύ μπορείς να αναιρέσεις τα βιώματα μου ούτε εγώ τα δικά σου.
απλά εγώ βλέπω ότι για να μην με καταλαβαίνεις δεν έχεις βιώματα πνευματικά ή αν έχεις τα απορρίπτεις και ζητάς ορθολογιστικές απαντήσεις....
ο καθείς με τα βιώματα του και την ζωή του...
θεωρεις apriori οτι εσυ εχεις πνευματικη ζωη στην βαση των βιωματων σου και οτι οι ορθολογοι δεν χουν.
ολοι λαμβανουν ανα-πνοη και πνευμα για να ζησουν και ειναι βασικο χαρακτηριστικο της ζωης... ανα-πνεεις... αλλιως δεν θα λεγες τιποτα στο φορουμ...
ειναι λαθος η apriori θεωρηση σου οτι οι ορθολογιστες δεν ειναι πνευματικοι με την κυριολεκτικη εννοια... ανα-πνεουν κι αυτοι... ειναι πνευματικοι... με ανα-πνοη λαμβανουν ευγενη αερια απ την ατμοσφαιρα και λειτουργει ο εγκεφαλος... δεν λειτουργει ο εγκεφαλος χωρις πνοη-πνευμα...
ο εγκεφαλος σου πλαθει κουλουρακια αναλογα τα γουστα του καθενα...
τα κουλουρακια που πλαθεις στο μυαλο σου δεν ειναι πνευμα, αλλα πνευματικα κουλουρακια, αφου ο εγκεφαλος χρειαστηκε ανα-πνοη με ευγενη αερια της γηινης ατμοσφαιρας για να λειτουργησει και να πλασει τα κουλουρακια του...
μην μπερδευεις τα κουλουρακια σου με το πνευμα και την ανα-πνοη.... είναι αλλουνου παπα βαγγελιο... αγνωστων στοιχειων...ο αγνωστος Χ το Q.