!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ακόμα ένα περιστατικό αυτοδικίας

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ
Phorum.gr user: ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ

Re: Ακόμα ένα περιστατικό αυτοδικίας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ »

Πρίν λίγα χρόνια θυμάμαι .....λόγω υποθέσεων μέ δικαστικούς ή πολιτικούς ....

Είχαν καταργήσει σαν αποδεικτικά στοιχεία ....υλικό κάμερας καί φωτογραφίες ....

Ξερει κανένας τί ισχύει σήμερα πάνω σε αυτό ;;;

.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....

Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία

Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

YouOnlyLiveOnce έγραψε: 27 Σεπ 2018, 16:12 Οχι οτι δεν θα μπορουσε αυτοι οι 3 να πουλουσαν ''σιντι'' αλλα
δεν νομιζω αυτοι να καθοντουσταν να τον ηρεμησουν η να του δωσουν νερο
Μάτια μου, θα επαναλάβω ότι αυτά δεν τα έχω βγάλει από το μυαλό μου. Βασίζονται στην κατάθεση που έδωσε η αυτόπτυς μάρτυς (για την ακρίβεια αυτά που αναφέρουν τα μμε από την κατάθεση της, δεν ξέρω αν δίνουν όλα τα στοιχεία) και αφορούν στην υπερασπιστική γραμμή του Κωστόπουλου.
Ο λόγος που κάνω τις ερωτήσεις είναι για να καταλάβω για ποιο λόγο θεωρείται το νέο πλαίσιο που δημιουργείται ως υπερασπιστική γραμμή. Εγώ πιστεύω ότι αν ισχύουν, απλώς αποδεικνύουν ότι ο Ζακ υπήρξε θύμα απειλής και απαξίας, πολύ πριν μπει στο μαγαζί. Και μου κάνει φοβερή εντύπωση ότι κανείς δεν ενδιαφέρεται για το ποιοι τον απαξίωσαν ή τον απείλησαν ώστε να του δημιουργήσουν κρίση πανικού. Ούτε από τη ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα ούτε από τους αλληλέγγυους ούτε από κανέναν άλλον, ενώ σε άλλη περίπτωση θα υπήρχε πογκρόμ για αυτούς που τόλμησαν και απείλησαν τον Ζακ. Ίσως είναι και αυτό μια μορφή αλληλεγγύης, ποιος ξέρει; Καλή η μνήμη του Ζακ αλλά επίσης καλή η τάξη και κυρίως η ασφάλεια της περιοχής.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΑΛΗ την 27 Σεπ 2018, 16:41, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
argouen

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από argouen »

ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ έγραψε: 27 Σεπ 2018, 16:28 Πρίν λίγα χρόνια θυμάμαι .....λόγω υποθέσεων μέ δικαστικούς ή πολιτικούς ....

Είχαν καταργήσει σαν αποδεικτικά στοιχεία ....υλικό κάμερας καί φωτογραφίες ....

Νομίζω ότι αυτό ισχύει για υλικό από κρυφές κάμερες κλπ :roll: αλλά δεν είμαι σίγουρη
Νήφε και μέμνησο απιστείν
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ έγραψε: 27 Σεπ 2018, 16:28 Πρίν λίγα χρόνια θυμάμαι .....λόγω υποθέσεων μέ δικαστικούς ή πολιτικούς ....

.
Αυτό αφορά σε κρυφή καταγραφή και ίσχυε και για τα μαγνητοφωνημένα κείμενα.
Παραβίαση δικαιωμάτων κλπ

Μόνον ό,τι γίνεται σε συνεννόηση με την αστυνομία είναι πλήρως αποδεκτό.

Το οτιδήποτε άλλο, μπορεί να είναι μαχητό αλλά με τα κινητά δεν είναι τόσο εύκολα τα πράγματα γιατί το οτιδήποτε μπορεί πλέον να κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο, ακόμη και αν δεν έχει τυπική άδεια.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Naida έγραψε: 27 Σεπ 2018, 16:17
ΓΑΛΗ έγραψε: 27 Σεπ 2018, 16:07

Δεν την αναφέρω ως κάτι που ισχύει.

Κάνω μία υπόθεση πάνω στην απάντηση που έδωσε ο Χαοτικός με συνδυασμό των νέων στοιχείων που προστέθηκαν από αυτόπτες μάρτυρες. Γι' αυτό βάζω και τα ερωτηματικά.

Σε κάθε περίπτωση, αυτές οι ερωτήσεις ξεκίνησαν από ένα μήνυμα του ένοπλου κάτι (δεν θυμάμαι ακριβώς το νικ).
Ούτε σαν υπόθεση. Τίποτα. Θα καταρρεύσει το αφήγημα του φτωχού κοσμηματοπώλη που ήθελε να προστατέψει τη περιουσία του από τον επικίνδυνο ληστή.
:lol:

Πιθανόν, αλλά επειδή αυτά κρίνονται δικαστικά και καλώς ή κακώς οι αποφάσεις δεν βασίζονται σε αόριστα αφηγήματα αλλά σε μία γραφειοκρατική επιλογή μεταξύ της α ή β παραγράφου του γ άρθρου, που απαιτεί πολύ συγκεκριμένα στοιχεία, είναι επίσης πιθανόν και να καταρρεύσει το αφήγημα του φτωχού, αναξιοπαθούντος Όλιβερ Τουίστ που έπεσε ανύποπτος στη σατανική παγίδα που του έστησε ο αιμοσταγής δολοφόνος, εγκλωβίζοντας τον μέσα στο σφαγείο του.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
YouOnlyLiveOnce

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από YouOnlyLiveOnce »

ΓΑΛΗ έγραψε: 27 Σεπ 2018, 16:28
YouOnlyLiveOnce έγραψε: 27 Σεπ 2018, 16:12 Οχι οτι δεν θα μπορουσε αυτοι οι 3 να πουλουσαν ''σιντι'' αλλα
Μάτια μου, θα επαναλάβω ότι αυτά δεν τα έχω βγάλει από το μυαλό μου. Βασίζονται στην κατάθεση που έδωσε η αυτόπτυς μάρτυς (για την ακρίβεια αυτά που αναφέρουν τα μμε από την κατάθεση της, δεν ξέρω αν δίνουν όλα τα στοιχεία) και αφορούν στην υπερασπιστική γραμμή του Κωστόπουλου.
Ο λόγος που κάνω τις ερωτήσεις είναι για να καταλάβω για ποιο λόγο θεωρείται το νέο πλαίσιο που δημιουργείται ως υπερασπιστική γραμμή. Εγώ πιστεύω ότι αν ισχύουν, απλώς αποδεικνύουν ότι ο Ζακ υπήρξε θύμα απειλής και απαξίας, πολύ πριν μπει στο μαγαζί. Και μου κάνει φοβερή εντύπωση ότι κανείς δεν ενδιαφέρεται για το ποιοι τον απαξίωσαν ή τον απείλησαν ώστε να του δημιουργήσουν κρίση πανικού. Ούτε από τη ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα ούτε από τους αλληλέγγυους ούτε από κανέναν άλλον, ενώ σε άλλη περίπτωση θα υπήρχε προγκρόμ για αυτούς που τόλμησαν και απείλησαν τον Ζακ. Ίσως είναι και αυτό μια μορφή αλληλεγγύης, ποιος ξέρει; Καλή η μνήμη του Ζακ αλλά επίσης καλή η τάξη και κυρίως η ασφάλεια της περιοχής.
Ναι βρε καταλαβα οτι οσα αναφερεις ειναι απο καταθεση.Φυσικα και αναρωτιουντε και ποιοι ηταν αυτοι οι 3
και τι ακριβως συνεβει.Και φυσικα που ειναι μεχρι τωρα; Κατεθεσαν χωρις να το μαθουμε; :102:
Παντως (περισσοτερο σαν σεναριο νομιζω και οχι ως μαρτυρια) λενε πως οι 3 ηταν φιλοι/γνωστοι του
και ειτε ακουσαν καυγα και ο Ζακ (επειδη του εχουν ξανα επιτεθει στο παρελθον,και εχει φαει ξυλο και ψιλοφοβοταν)
τα εχασε και νομιζε οτι κυνηγαν αυτους ,και προσπαθησε να κρυφτει.
Ειτε οντως να κυνηγουσαν αυτους,οχι απλα να το νομιζε.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

YouOnlyLiveOnce έγραψε: 27 Σεπ 2018, 16:53
ΓΑΛΗ έγραψε: 27 Σεπ 2018, 16:28
Ο λόγος που κάνω τις ερωτήσεις είναι για να καταλάβω για ποιο λόγο θεωρείται το νέο πλαίσιο που δημιουργείται ως υπερασπιστική γραμμή. Εγώ πιστεύω ότι αν ισχύουν, απλώς αποδεικνύουν ότι ο Ζακ υπήρξε θύμα απειλής και απαξίας, πολύ πριν μπει στο μαγαζί. Και μου κάνει φοβερή εντύπωση ότι κανείς δεν ενδιαφέρεται για το ποιοι τον απαξίωσαν ή τον απείλησαν ώστε να του δημιουργήσουν κρίση πανικού. Ούτε από τη ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα ούτε από τους αλληλέγγυους ούτε από κανέναν άλλον, ενώ σε άλλη περίπτωση θα υπήρχε προγκρόμ για αυτούς που τόλμησαν και απείλησαν τον Ζακ. Ίσως είναι και αυτό μια μορφή αλληλεγγύης, ποιος ξέρει; Καλή η μνήμη του Ζακ αλλά επίσης καλή η τάξη και κυρίως η ασφάλεια της περιοχής.
Ναι βρε καταλαβα οτι οσα αναφερεις ειναι απο καταθεση.Φυσικα και αναρωτιουντε και ποιοι ηταν αυτοι οι 3
και τι ακριβως συνεβει.Και φυσικα που ειναι μεχρι τωρα; Κατεθεσαν χωρις να το μαθουμε; :102:
Παντως (περισσοτερο σαν σεναριο νομιζω και οχι ως μαρτυρια) λενε πως οι 3 ηταν φιλοι/γνωστοι του
και ειτε ακουσαν καυγα και ο Ζακ (επειδη του εχουν ξανα επιτεθει στο παρελθον,και εχει φαει ξυλο και ψιλοφοβοταν)
τα εχασε και νομιζε οτι κυνηγαν αυτους ,και προσπαθησε να κρυφτει.
Ειτε οντως να κυνηγουσαν αυτους,οχι απλα να το νομιζε.
Εγώ δεν είδα κανέναν να αναρωτιέται ή να τους ψάχνει. Δεν εννοώ από το φόρουμ. Εκτός αν έβγαλαν κάποια ανακοίνωση οι ιχνηλάτες του ίντυ τύπου "εσείς οι τρεις που πειράξατε τον ζακ, δεν θα κοιμάστε ήσυχοι τις νύχτες". Είδες κάτι;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Juno

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Juno »

YouOnlyLiveOnce έγραψε: 27 Σεπ 2018, 11:40
Είναι ο άνθρωπος που βγήκε μπροστά. Είναι ο άνθρωπος που μπήκε ανάμεσα στον αιμόφυρτο Ζακ Κωστόπουλο και στους μαινόμενους τύπους που τον κλωτσάγανε στο κεφάλι. Είναι ο άνθρωπος που βρήκε το θάρρος να πει «ως εδώ», όταν δεκάδες άλλοι κάθονταν γύρω απαθείς.

Τον λένε Φ.Κ., είναι απέναντί μας στο καφέ της Πλατείας και μας διηγείται όσα είδε εκείνη τη μοιραία Παρασκευή:

«Πέρναγα με τη μηχανή λόγω δουλειάς από την Πατησίων και σταμάτησα στο Βενέτη μπροστά, γιατί έκανε κάτι γκούχου γκούχου η μηχανή, σταμάτησα για να γυρίσω ρεζέρβα και είδα βαβούρα και πήγα. Εγώ πήγα γελώντας εκεί πέρα, γιατί βλέπω δύο τρεις και σπάγανε το μαγαζί. Και κοιτάω και κόσμο μαζεμένο και εγώ νόμιζα ότι έχει κάνει κάποια κουταμάρα ο μαγαζάτορας σε κάποιον κι έχουνε πάει μέρα μεσημέρι και του σπάνε το μαγαζί.

Αυτή ήταν η εικόνα που είχα πηγαίνοντας........
Σταμάτησα να διαβάζω εκεί που πήγε γελώντας να παρακολουθήσει να σπάνε ένα μαγαζί προφανώς μπροστά στον ιδιοκτήτη λόγω της ώρας.
Εννοείται πως οι αναρχοδικηγορίνες θα τον δασκαλέψουν να παραλείψει αυτήν τη γαργαλιστική λεπτομέρεια γιατί αυτομάτως τον καθιστά μπαχαλάκια και αναξιόπιστο μάρτυρα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Juno την 27 Σεπ 2018, 17:01, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
How are Albanians distorting history
Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!
Άβαταρ μέλους
vatraxos
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vatraxos »

argouen έγραψε: 27 Σεπ 2018, 13:25
vatraxos έγραψε: 27 Σεπ 2018, 13:09 Το ΚΚΕ δεν κατέχει την εξουσία.
Δεν την κατέχει επειδή τον ήπιατε στο Γράμμο, να το λες ολόκληρο :003:
Στον Γκόλντεν το είπες;

Εικόνα
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron »

Naida έγραψε: 27 Σεπ 2018, 16:16
Kauldron έγραψε: 27 Σεπ 2018, 16:10
Naida έγραψε: 27 Σεπ 2018, 15:41

Λάμπραινα για σένα.
Με βαθιά γνώση Νομικής η κυρά-Λάμπραινα. :lol:
Ισχυρίστηκα ποτέ ότι έχω γνώσεις νομικής;
Τα πορισματάκια σου ξέρεις να τα βγάζεις.
SeaHawk έγραψε: 01 Φεβ 2025, 14:04 Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άβαταρ μέλους
Juno

Naida έγραψε: 27 Σεπ 2018, 13:39
YouOnlyLiveOnce έγραψε: 27 Σεπ 2018, 13:06 Αυτος που σταματησε τους 2 καταστηματαρχες για το μαχαιρι ειπε :

Και όσον αφορά ένα μαχαίρι που λένε, το μαχαίρι το είδα, όντως το είχε. Δεν το είδα καθόλου όσο ήτανε μέσα, δεν το είδα καθόλου όταν μπουσούλαγε να βγαίνει έξω. Όταν έξω τον είχανε που είχε φάει το ξύλο του θανάτου, λίγο πριν έρθει ο τραυματιοφόρεας, λίγο πριν έρθουνε οι μπάτσοι, δεν ξέρω, το ‘βγαλε από την τσέπη του, το βρήκε και το έπιασε κάτω, όπως έπιασε το γυαλί, αντί το γυαλί πιο μετά, βρήκε εκείνη την ώρα ένα μαχαίρι κι έπιασε; Αλλά ένα κουζινομάχαιρο της λαϊκής, έτσι, που κόβουνε κρεμμύδια. Δεν ήτανε μαχαίρι για ληστεία, κάποιος σουγιάς, κάτι απειλητικό. Δεν είδα πώς βρέθηκε στο χέρι του. Απλά είδα έναν τύπο, όχι απ’ αυτούς του δύο που τον χτυπάγανε, ένας άλλος με μαύρα, του πήρε το μαχαίρι και τον είχε ρε παιδιά, πολίτης τώρα κι αυτός, με το γόνατο καθισμένο κάτω και του είχε κολλήσει το μαχαίρι στην καρωτίδα. Και του λέω:
“Θα τόνε σφάξεις; Πάμε καλά; Δηλαδή τι γίνεται ρε π@@@@ εδώ πέρα;”»
Αν ισχύει πραγματικά αυτό, κάπου είχε φωλιά από ζωντόβολα εκεί γύρω πήραν χαμπάρι αίμα και μαζεύτηκαν.
Το σίγουρο είναι πως ο μάρτυράς σας πλησίασε γελώντας επειδή νόμισε πως έσπαγαν ένα μαγαζί για αντίποινα. Σύμφωνα με την κατάθεσή του.
Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Juno έγραψε: 27 Σεπ 2018, 17:00
Είναι ο άνθρωπος που βγήκε μπροστά. Είναι ο άνθρωπος που μπήκε ανάμεσα στον αιμόφυρτο Ζακ Κωστόπουλο και στους μαινόμενους τύπους που τον κλωτσάγανε στο κεφάλι. Είναι ο άνθρωπος που βρήκε το θάρρος να πει «ως εδώ», όταν δεκάδες άλλοι κάθονταν γύρω απαθείς.

Τον λένε Φ.Κ., είναι απέναντί μας στο καφέ της Πλατείας και μας διηγείται όσα είδε εκείνη τη μοιραία Παρασκευή:

«Πέρναγα με τη μηχανή λόγω δουλειάς από την Πατησίων και σταμάτησα στο Βενέτη μπροστά, γιατί έκανε κάτι γκούχου γκούχου η μηχανή, σταμάτησα για να γυρίσω ρεζέρβα και είδα βαβούρα και πήγα. Εγώ πήγα γελώντας εκεί πέρα, γιατί βλέπω δύο τρεις και σπάγανε το μαγαζί. Και κοιτάω και κόσμο μαζεμένο και εγώ νόμιζα ότι έχει κάνει κάποια κουταμάρα ο μαγαζάτορας σε κάποιον κι έχουνε πάει μέρα μεσημέρι και του σπάνε το μαγαζί.

Σταμάτησα να διαβάζω εκεί που πήγε γελώντας να παρακολουθήσει να σπάνε ένα μαγαζί προφανώς μπροστά στον ιδιοκτήτη λόγω της ώρας.
Εννοείται πως οι αναρχοδικηγορίνες θα τον δασκαλέψουν να παραλείψει αυτήν τη γαργαλιστική λεπτομέρεια γιατί αυτομάτως τον καθιστά μπαχαλάκια και αναξιόπιστο μάρτυρα.
Ο τύπος δεν ήταν καν εκεί, απλώς περιγράφει αυτό που είδε στο βίντεο.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
YouOnlyLiveOnce

ΓΑΛΗ έγραψε: 27 Σεπ 2018, 17:00

Εγώ δεν είδα κανέναν να αναρωτιέται ή να τους ψάχνει. Δεν εννοώ από το φόρουμ. Εκτός αν έβγαλαν κάποια ανακοίνωση οι ιχνηλάτες του ίντυ τύπου "εσείς οι τρεις που πειράξατε τον ζακ, δεν θα κοιμάστε ήσυχοι τις νύχτες". Είδες κάτι;
Αλλο κανενας δεν αναρωτιεται και δεν ψαχνει κτλ και αλλο να βγαλει ανακοινωση καποια συγκεκριμενη ομαδα.
Οχι δεν ειδα ,δεν εψαξα κιολας.
Άβαταρ μέλους
YouOnlyLiveOnce

ΓΑΛΗ έγραψε: 27 Σεπ 2018, 17:10

Εκει ηταν καλε ειναι αυτος που τους σταματαει να κλωτσανε.Στο βιντεο ειδε κατι συγκεκριμενο αργοτερα
οχι ολο το σκηνικο.
Άβαταρ μέλους
Juno

YouOnlyLiveOnce έγραψε: 27 Σεπ 2018, 17:13
ΓΑΛΗ έγραψε: 27 Σεπ 2018, 17:10
Εκει ηταν καλε ειναι αυτος που τους σταματαει να κλωτσανε.Στο βιντεο ειδε κατι συγκεκριμενο αργοτερα
οχι ολο το σκηνικο.
Δεν έχω πειράξει την παράθεσή σου. Αυτά είπε. Εκτός αν είπε ψέματα. Άρα είναι αναξιόπιστος μάρτυρας.
Κλειδωμένο
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”