Shetikos1 έγραψε: 21 Ιούλ 2022, 20:09
Χμ... Δεν άλλαξες καθόλου παρέμεινες ο ίδιος δεν βρίσκω την παραμικρή διαφορά στις ιδέες και στους τρόπους σου με κάνεις και κοκκινίζω !!!
γνωριζομαστε πολυ καιρο;
θα επρεπε να αλλαζω ιδεες και χρονια, με τη μοδα;
Όχι μόνο κάτι χρόνια γνωριζόμαστε !
Πες μου Ασέβαστε ότι ξέχασες τον relativer777
Δεν σε θυμάμαι να είχες ποτέ πρόβλημα μνήμης !!!
Όχι φίλε μου καλέ καλά έκανες και δεν άλλαξες είσαι σταθερός χαρακτήρας και αυτό είναι το ατού σου.
Κάπως ασέβαστος μεν, αλλά έτσι ήσουν πάντα είναι όπως λέει η παροιμία είσαι λίγο τρελός αλλά ωραίος τρελός !!!
Shetikos1 έγραψε: 21 Ιούλ 2022, 20:09
Χμ... Δεν άλλαξες καθόλου παρέμεινες ο ίδιος δεν βρίσκω την παραμικρή διαφορά στις ιδέες και στους τρόπους σου με κάνεις και κοκκινίζω !!!
γνωριζομαστε πολυ καιρο;
θα επρεπε να αλλαζω ιδεες και χρονια, με τη μοδα;
Όχι μόνο κάτι χρόνια !
Όχι φίλε μου καλέ καλά έκανες και δεν άλλαξες είσαι σταθερός χαρακτήρας και αυτό είναι το ατού σου.
Κάπως ασέβαστος μεν, αλλά έτσι ήσουν πάντα είναι όπως λέει η παροιμία είσαι λίγο τρελός αλλά ωραίος τρελός !!!
Γιατί άλλαξες ψευδώνυμο;
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Όχι μόνο κάτι χρόνια !
Γιατί άλλαξες ψευδώνυμο;
Και μόνο από αναγκαιότητα χάλασε το κινητό συγκεκριμένα έκανε βουτιά σε νερό.
Από κει και πέρα με καινούργιο αριθμό αναγκάστηκα να έχω και καινούργιο email διότι δεν το αναγνώριζε η google και το πιο άσχημο από όλα είναι ότι δεν μπορούσα να μπω στο Πχόρουμ γιατί δεν θυμόμουνα και τους κωδικούς που τα είχα γραμμένα στο κινητό και διαγράφηκαν όλα.
Τέλος πάντων ξανά είμαι εδώ πάλι με άλλο ψευδώνυμο και χαίρομαι πολύ που σας συναντώ όλους όσους βρίσκω από την παλιά παρέα μας.
Είσαστε όαση !!!
Όχι μόνο κάτι χρόνια !
Γιατί άλλαξες ψευδώνυμο;
Και μόνο από αναγκαιότητα χάλασε το κινητό συγκεκριμένα έκανε βουτιά σε νερό.
Από κει και πέρα με καινούργιο αριθμό αναγκάστηκα να έχω και καινούργιο email διότι δεν το αναγνώριζε η google και το πιο άσχημο από όλα είναι ότι δεν μπορούσα να μπω στο Πχόρουμ γιατί δεν θυμόμουνα και τους κωδικούς που τα είχα γραμμένα στο κινητό και διαγράφηκαν όλα.
Τέλος πάντων ξανά είμαι εδώ πάλι με άλλο ψευδώνυμο και χαίρομαι πολύ που σας συναντώ όλους όσους βρίσκω από την παλιά παρέα μας.
Είσαστε όαση !!!
Καλώς ξανάλθες.
Η κάρτα ΣΙΜ χάθηκε ή χάλασε με το "βάπτισμα" του κινητού;
Ακόμα και αν χαθεί ο πάροχος σου βγάζει νέα κάρτα.
Η βλάβη του κινητού δεν προϋποθέτει αλλαγή του αριθμού.
Μπερδεμένα τα γράφεις.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Άλλαξα την κάρτα sim στο καινούργιο κινητό έβαλα καινούργια κάρτα θα μπορούσα να είχα βάλει την παλιά και να δούλευε αλλά ήθελα να αλλάξω και αριθμό.
Σε ευχαριστώ πολύ για το καλωσόρισμα
Shetikos1 έγραψε: 21 Ιούλ 2022, 21:14
Άλλαξα την κάρτα sim στο καινούργιο κινητό έβαλα καινούργια κάρτα θα μπορούσα να είχα βάλει την παλιά και να δούλευε αλλά ήθελα να αλλάξω και αριθμό.
Σε ευχαριστώ πολύ για το καλωσόρισμα
Καλώς ήλθες στα ''παλιά λημέρια''!
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison