Σφυρί και δρεπάνι στις προσκυνημένες.plouf έγραψε: 27 Σεπ 2018, 14:07 Εγω για εσας δεν ξερω αλλα η αδερφη μου τα φτιαξε με το αφεντικο της και τον Οχτωμβρη θα γινω θειος..Μετα βεβαια θα παντρευτουν.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Αξεχαστα μερη που εχουμε κανει σεξ
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Αξεχαστα μερη που εχουμε κανει σεξ
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- blackpaint
σε καταστρωμα καραβιου της γραμμης, σε επιστροφη απο διακοπες.
σε μαντρα με παλιοσιδερα
σε παγκακι στην πλακα
σε αιωρα στο δασος
σε σκοπια στρατοπεδου
σε πολλα αυτοκινητα
σε πολλες τουαλετες κλαμπ
στην παραλια
στους αγρους με τα χορταρια να τσιμπανε τ αχαμνα μου
στις οχθες μιας λιμνης με πολλα κουνουπια
στο καπο ενος αυτοκινητου στο δρομο
σε κουπε τρενου
στο κρεβατι των γονιων μου οταν ημουν μικρος, το οποιο εσπασα κιολας αλλα το εφτιαξα και δεν με πηραν χαμπαρι.
και σε πολλα αλλα που δεν θυμαμαι καν
σε μαντρα με παλιοσιδερα
σε παγκακι στην πλακα
σε αιωρα στο δασος
σε σκοπια στρατοπεδου
σε πολλα αυτοκινητα
στην παραλια
σε κουπε τρενου
στο κρεβατι των γονιων μου οταν ημουν μικρος, το οποιο εσπασα κιολας αλλα το εφτιαξα και δεν με πηραν χαμπαρι.
Ξαναδιαβασε την ερώτηση - δεν είναι που έχουμε κατουρήσει.blackpaint έγραψε: 27 Σεπ 2018, 14:37 σε καταστρωμα καραβιου της γραμμης, σε επιστροφη απο διακοπες.
σε μαντρα με παλιοσιδερα
σε παγκακι στην πλακα
σε αιωρα στο δασος
σε σκοπια στρατοπεδου
σε πολλα αυτοκινητα
στην παραλια
σε κουπε τρενου
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- blackpaint
να προσθεσω, σε πολλα ξενα συζυγικα κρεβατια.Αγις έγραψε: 27 Σεπ 2018, 14:39Ξαναδιαβασε την ερώτηση - δεν είναι που έχουμε κατουρήσει.blackpaint έγραψε: 27 Σεπ 2018, 14:37 σε καταστρωμα καραβιου της γραμμης, σε επιστροφη απο διακοπες.
σε μαντρα με παλιοσιδερα
σε παγκακι στην πλακα
σε αιωρα στο δασος
σε σκοπια στρατοπεδου
σε πολλα αυτοκινητα
στην παραλια
σε κουπε τρενου
Αγις έγραψε: 27 Σεπ 2018, 14:39Ξαναδιαβασε την ερώτηση - δεν είναι που έχουμε κατουρήσει.blackpaint έγραψε: 27 Σεπ 2018, 14:37 σε καταστρωμα καραβιου της γραμμης, σε επιστροφη απο διακοπες.
σε μαντρα με παλιοσιδερα
σε παγκακι στην πλακα
σε αιωρα στο δασος
σε σκοπια στρατοπεδου
σε πολλα αυτοκινητα
στην παραλια
σε κουπε τρενου
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
- plouf
- Μέλη που αποχώρησαν
Αυτα εχει η ζωη.Με ποιον να πηγαινε?Με τον ντελιβερα των 700 ευρω?Καπιταλισμο εχουμε.
Το κριτήριο είναι να πάει με αυτόν που γουστάρει ασχέτως εργασίας, αν τώρα γουσταριζόταν με το αφεντικό, καλά έκανε και παντρεύεται μαζί τουplouf έγραψε: 27 Σεπ 2018, 15:05Αυτα εχει η ζωη.Με ποιον να πηγαινε?Με τον ντελιβερα των 700 ευρω?Καπιταλισμο εχουμε.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- plouf
- Μέλη που αποχώρησαν
Σωστο εγω τρολλαρω τον Αγι τοσο απλα.Ερμής έγραψε: 27 Σεπ 2018, 15:11Το κριτήριο είναι να πάει με αυτόν που γουστάρει ασχέτως εργασίας, αν τώρα γουσταριζόταν με το αφεντικό, καλά έκανε και παντρεύεται μαζί του
- blackpaint
δεν κρυβονται τα κομπλεξ σου ε; και το ενδοξο 1985 ειναι πολυυυ μακριαBeria έγραψε: 27 Σεπ 2018, 14:48Αγις έγραψε: 27 Σεπ 2018, 14:39Ξαναδιαβασε την ερώτηση - δεν είναι που έχουμε κατουρήσει.blackpaint έγραψε: 27 Σεπ 2018, 14:37 σε καταστρωμα καραβιου της γραμμης, σε επιστροφη απο διακοπες.
σε μαντρα με παλιοσιδερα
σε παγκακι στην πλακα
σε αιωρα στο δασος
σε σκοπια στρατοπεδου
σε πολλα αυτοκινητα
στην παραλια
σε κουπε τρενου
και σε πολλα αλλα που δεν θυμαμαι καν![]()
![]()
- Βινόσαυρος
Άγι! τα μισά να με έλεγε μόνο...
Αλληλεγγύη στην κα. Σταυράκη-Πατούλη.
Αλληλεγγύη στην αδελφότητα Κυρίλλου και Μεθοδίου.
Αλληλεγγύη στον κ. Καιρίδη.
Αλληλεγγύη στην κα. Συγγενιώτου.
Αλληλεγγύη στην αδελφότητα Κυρίλλου και Μεθοδίου.
Αλληλεγγύη στον κ. Καιρίδη.
Αλληλεγγύη στην κα. Συγγενιώτου.
Αφού ήταν πολύ πετυχημένο ρε συ!blackpaint έγραψε: 27 Σεπ 2018, 15:21δεν κρυβονται τα κομπλεξ σου ε; και το ενδοξο 1985 ειναι πολυυυ μακρια
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
- blackpaint
Ξεχασα και μια αλλη επικη φορα, στο ξυλινο μπαρ του χιλτον, αυτο στο ισογειο με τους τεραστιους δερματινους καναπεδες, σε φαση που ηταν κλειστο για μερεμετια. 9 η ωρα το βραδυ παρακαλω.
Τον Πλουφ τον τρολλάρει η ζωή - δικαιούται να ομιλεί.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Σε Eurogroup
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 29 Απαντήσεις
- 1023 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Green Dragon
-
- 97 Απαντήσεις