λΥΠαμαι που δε τα γνωρίζω όλα,σε ό,τι μπορώ σου απαντώVolk έγραψε: 20 Ιούλ 2022, 23:44Δικο σου νημα ειναι τυπε, εχεις τη δυνατοτητα να απαντησεις ή δηλωνεις οτι δεν γνωριζεις και τελος;vag_el έγραψε: 20 Ιούλ 2022, 23:41Συννενοήσου με τον George_VVolk έγραψε: 20 Ιούλ 2022, 23:37 Περα απο τα οσα εχουν γραφτει.
1) Το κουνουπιδι, ειναι ή δεν ειναι ζωντανος οργανισμος;
Αποκλειεται το γεγονος να εχουν εναν χ τροπο επικοινωνιας μεταξυ τους τα διαφορα φυτα-λαχανικα-δεντρα;
Το οτι εμεις δεν εχουμε διασπιστωσει το τι ακριβως παιζει με τη παρτη τους, αυτο τα κανει να μην ειναι ζωντανοι οργανισμοι και να μην εχουν επικοινωνια μεταξυ τους;
Εκει εχουμε φτασει; Οτιδηποτε δεν το εχουμε καταλαβει-διαπιστωσει, το μηδενιζουμε και το βαζουμε στη κατηγορια που γουσταρουμε; Του προσδιδουμε και ιδιοτητες που μας βολευει; Δηλαδη, δεν ποναει, δεν ειναι ζωντανος οργανισμος, δεν καταλαβαινει, δεν βασανιζεται οταν το κοβουμε μαγειρευουμε ψηνουμε κτλπ;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ΕΣΕΙΣ ΤΡΩΤΕ ΖΩΑ???
Re: ΕΣΕΙΣ ΤΡΩΤΕ ΖΩΑ???
όλοι μαζί γινήκαμε συρφετός,
γυρεύοντας ομοιοκαταληξία
μια τόσο ευγενικιά φιλοδοξία
έγινε της ζωής μας ο σκοπός
Κ.Καρυωτάκης
Κ.Καρυωτάκης
Και εγώ σου λέω ότι έχεις δίκιο και οτι ο Αστακός όταν τον βράζετε υποφέρει και βασανίζεται.Φταίει κάποιος.????Οχι θα σου πω εγώ,δεν είμαστε βασανιστές ούτε Ναζιστές να θέλουμε το κακό τους και να πονάνε.Είμαστε τα καλύτερα παιδιά.Volk έγραψε: 20 Ιούλ 2022, 23:43 Να το πω πιο απλα.
Εγω λεω οτι το κουνουπιδι οταν το κοβεις ποναει και οταν το βαζεις μεσα στη κατσαρολα, υποφερει φρικτα μαρτυρια!
Μπορει να αποδειξει καποιος με επιστημονικα τεκμηρια οτι δεν ισχυουν τα οσα θεωρω για το κουνουπιδι;
Και για τα δεντρα το ιδιο, θεωρω οτι ειναι ακομα πιο ευαισθητα και με ανεπτυγμενη νοημοσυνη!
Υπαρχουν επιστημονικες αποδειξεις για το αντιθετο;
Γουσταρω να λαβω απαντησεις πανω σε αυτα που ρωτησα, να γινει δημιουργικη κουβεντα πανω στο θεμα, να το φτασουμε εως μοριακο επιπεδο!!!
Οποιος ψηνεται για κουβεντα πανω στο θεμα ανευ παπαρολογιας, καλως να ερθει να γραψει τη γνωμη του!
Κ.Καρυωτάκης
Κ.Καρυωτάκης
Αισθάνομαι ότι με την ίδια άνεση μπορώ να κόψω ένα κουνουπίδι η ένα μαρούλι κοντά στην ρίζα του και να πάψει να ζει και αυτό.vag_el έγραψε: 20 Ιούλ 2022, 23:30Δεν αμφέβαλλα ποτέ γι ΄αυτό,αλλά να κάποιος που μου το επιβεβαιώνει.
Πές μου κι αυτό.Αισθάνεσαι ότι θα μπορούσες να κόψεις και το λαιμό ενός ανθρώπου όπως κόβεις το κεφάλι του αρνιού?
Το λαιμό ανθρώπου μπορεί να τον έκοβα σε πόλεμο, για να μην βρεθώ με κομμένο τον δικό μου.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
Μπορουμε αν εχεις τη διαθεση να το παμε και στο να μιλησουμε και για το θεμα κακοποιησης οσο ειναι ακομα ζωντανα τα φυτα-λαχανικα-δεντρα.
Εκει να δεις το τι γινεται.
Ψεκασμοι με διαφορα τοξικα καρκινογονα φονικα χημικα, ακρωτηριασμοι (κλαδεματα), ενεσεις σε καποιες περιπτωσεις με διαφορα χημικα, επεμβασεις πανω στον γεννετικο τους κωδικα και δημιουργια νεων οργανισμων που δεν υπηρχαν πριν στη φυση.
Συμβαινουν καθημερινα σε γενικευμενο επιπεδο παγκοσμιως ναι ή οχι; Δεν ειναι κακοποιηση της φυσης ναι ή οχι; Δεν εχουμε καταστρεψει τα χωματα απο τα ραντισματα; Δεν εχουμε εξαφανισει ολους τους πολυτιμους οργανισμους στα χωματα; Δεν εχουμε εξασθενησει ολα τα σταρια και για αυτο δεν χωνουν χημικα για να βγει το ψωμι που πλεον ειναι απο τα πιο βαρια επεξεργασμενα τροφιμα;
Εχεις δει το πως μεγαλωνουν τα αγγουρια μεσα σε 2 μερονυχτα; Τα καροτα; Δεν ειναι κακοποιηση και βιασμος της φυσης;
Ψεκασμοι με διαφορα τοξικα καρκινογονα φονικα χημικα, ακρωτηριασμοι (κλαδεματα), ενεσεις σε καποιες περιπτωσεις με διαφορα χημικα, επεμβασεις πανω στον γεννετικο τους κωδικα και δημιουργια νεων οργανισμων που δεν υπηρχαν πριν στη φυση.
Συμβαινουν καθημερινα σε γενικευμενο επιπεδο παγκοσμιως ναι ή οχι; Δεν ειναι κακοποιηση της φυσης ναι ή οχι; Δεν εχουμε καταστρεψει τα χωματα απο τα ραντισματα; Δεν εχουμε εξαφανισει ολους τους πολυτιμους οργανισμους στα χωματα; Δεν εχουμε εξασθενησει ολα τα σταρια και για αυτο δεν χωνουν χημικα για να βγει το ψωμι που πλεον ειναι απο τα πιο βαρια επεξεργασμενα τροφιμα;
Εχεις δει το πως μεγαλωνουν τα αγγουρια μεσα σε 2 μερονυχτα; Τα καροτα; Δεν ειναι κακοποιηση και βιασμος της φυσης;
Whatever the mind can conceive and believe, it can achieve.
- hellegennes
Έχουν. Διαπιστωμένα. Υπάρχουν διάφοροι τρόποι επικοινωνίας αλλά ο κύριος είναι μέσω χημικών εκκρίσεων που μεταφέρονται από τον αέρα (VOCs). Η πληροφορία που συνήθως μεταφέρεται μ' αυτόν τον τρόπο είναι ότι το φυτό βρίσκεται υπό πίεση (κάποιος άλλος οργανισμός το τρώει ή του κάνει ζημιά). Η πληροφορία κατόπιν λαμβάνεται από τα άλλα φυτά του είδους που βρίσκονται σε απόσταση που φτάνουν οι χημικές εκκρίσεις μέσω του ανέμου και ανταποκρίνονται αναλόγως, π.χ. με έκκριση αποτρεπτικών ουσιών, οσμών, τοξινών, κτλ.Volk έγραψε: 20 Ιούλ 2022, 23:37 Αποκλειεται το γεγονος να εχουν εναν χ τροπο επικοινωνιας μεταξυ τους τα διαφορα φυτα-λαχανικα-δεντρα;
Το οτι εμεις δεν εχουμε διασπιστωσει το τι ακριβως παιζει με τη παρτη τους, αυτο τα κανει να μην ειναι ζωντανοι οργανισμοι και να μην εχουν επικοινωνια μεταξυ τους;
Με λίγα λόγια, τα φυτά λένε στα ξαδερφάκια τους "λάβετε μέτρα, υπάρχει εχθρός στην περιοχή".
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Βαγκ το πατσοκοιλο δε πέφτει με κολοκυθοβλασταρα.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Σαφως και υποφερει ο αστακος. Δεν υπαρχει αμφιβολια για αυτο!vag_el έγραψε: 20 Ιούλ 2022, 23:49Και εγώ σου λέω ότι έχεις δίκιο και οτι ο Αστακός όταν τον βράζετε υποφέρει και βασανίζεται.Φταίει κάποιος.????Οχι θα σου πω εγώ,δεν είμαστε βασανιστές ούτε Ναζιστές να θέλουμε το κακό τους και να πονάνε.Είμαστε τα καλύτερα παιδιά.Volk έγραψε: 20 Ιούλ 2022, 23:43 Να το πω πιο απλα.
Εγω λεω οτι το κουνουπιδι οταν το κοβεις ποναει και οταν το βαζεις μεσα στη κατσαρολα, υποφερει φρικτα μαρτυρια!
Μπορει να αποδειξει καποιος με επιστημονικα τεκμηρια οτι δεν ισχυουν τα οσα θεωρω για το κουνουπιδι;
Και για τα δεντρα το ιδιο, θεωρω οτι ειναι ακομα πιο ευαισθητα και με ανεπτυγμενη νοημοσυνη!
Γουσταρω να λαβω απαντησεις πανω σε αυτα που ρωτησα, να γινει δημιουργικη κουβεντα πανω στο θεμα, να το φτασουμε εως μοριακο επιπεδο!!!
Οποιος ψηνεται για κουβεντα πανω στο θεμα ανευ παπαρολογιας, καλως να ερθει να γραψει τη γνωμη του!![]()
![]()
Ειστε τα καλυτερα παιδια; Και τι με αυτο; Το λες για να κερασουμε παστουλα;
Α μπραβο, αρα μια χαρα ζωντανοι οργανισμοι ειναι και νιωθουν πονο και τα παντα οταν ο χορτοφαγος παει και τα ρημαζει!hellegennes έγραψε: 20 Ιούλ 2022, 23:52Έχουν. Διαπιστωμένα. Υπάρχουν διάφοροι τρόποι επικοινωνίας αλλά ο κύριος είναι μέσω χημικών εκκρίσεων που μεταφέρονται από τον αέρα (VOCs). Η πληροφορία που συνήθως μεταφέρεται μ' αυτόν τον τρόπο είναι ότι το φυτό βρίσκεται υπό πίεση (κάποιος άλλος οργανισμός το τρώει ή του κάνει ζημιά). Η πληροφορία κατόπιν λαμβάνεται από τα άλλα φυτά του είδους που βρίσκονται σε απόσταση που φτάνουν οι χημικές εκκρίσεις μέσω του ανέμου και ανταποκρίνονται αναλόγως, π.χ. με έκκριση αποτρεπτικών ουσιών, οσμών, τοξινών, κτλ.Volk έγραψε: 20 Ιούλ 2022, 23:37 Αποκλειεται το γεγονος να εχουν εναν χ τροπο επικοινωνιας μεταξυ τους τα διαφορα φυτα-λαχανικα-δεντρα;
Με λίγα λόγια, τα φυτά λένε στα ξαδερφάκια τους "λάβετε μέτρα, υπάρχει εχθρός στην περιοχή".
Φυσικά και είναι ,συμφωνώ.Volk έγραψε: 20 Ιούλ 2022, 23:51 Μπορουμε αν εχεις τη διαθεση να το παμε και στο να μιλησουμε και για το θεμα κακοποιησης οσο ειναι ακομα ζωντανα τα φυτα-λαχανικα-δεντρα.
Εσεις δε συμφωνείτε ,με την κακοποίηση των ζωντανών οργανισμών όπως είναι τα ζώα.
Σας βλέπω στο φάσκω και αντιφάσκω φτηνούς στ΄αλευρι και ακριβούς στα λάχανα.
......Τύπε
Κ.Καρυωτάκης
Κ.Καρυωτάκης
Volk έγραψε: 20 Ιούλ 2022, 23:37 Περα απο τα οσα εχουν γραφτει.
1) Το κουνουπιδι, ειναι ή δεν ειναι ζωντανος οργανισμος;
Αποκλειεται το γεγονος να εχουν εναν χ τροπο επικοινωνιας μεταξυ τους τα διαφορα φυτα-λαχανικα-δεντρα;
Εκει εχουμε φτασει; Οτιδηποτε δεν το εχουμε καταλαβει-διαπιστωσει, το μηδενιζουμε και το βαζουμε στη κατηγορια που γουσταρουμε; Του προσδιδουμε και ιδιοτητες που μας βολευει; Δηλαδη, δεν ποναει, δεν ειναι ζωντανος οργανισμος, δεν καταλαβαινει, δεν βασανιζεται οταν το κοβουμε μαγειρευουμε ψηνουμε κτλπ;
Δεν μπορώ μετά να ακούω παράπονα........γι αυτό στο είπαVolk έγραψε: 20 Ιούλ 2022, 23:53Σαφως και υποφερει ο αστακος. Δεν υπαρχει αμφιβολια για αυτο!vag_el έγραψε: 20 Ιούλ 2022, 23:49Και εγώ σου λέω ότι έχεις δίκιο και οτι ο Αστακός όταν τον βράζετε υποφέρει και βασανίζεται.Φταίει κάποιος.????Οχι θα σου πω εγώ,δεν είμαστε βασανιστές ούτε Ναζιστές να θέλουμε το κακό τους και να πονάνε.Είμαστε τα καλύτερα παιδιά.Volk έγραψε: 20 Ιούλ 2022, 23:43 Να το πω πιο απλα.
Οποιος ψηνεται για κουβεντα πανω στο θεμα ανευ παπαρολογιας, καλως να ερθει να γραψει τη γνωμη του!![]()
![]()
Ειστε τα καλυτερα παιδια; Και τι με αυτο; Το λες για να κερασουμε παστουλα;![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Κ.Καρυωτάκης
Κ.Καρυωτάκης
Είστε τόσο ανόητοι που ο George V μου φαντάζει συμπαθής.
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Ξαναδιαβασε τι ειπαμε χτες. Δε θα λεω τα ιδια πραγματα καθε 24 ωρες.vag_el έγραψε: 20 Ιούλ 2022, 23:37Τι διαφορές είπαμε ότι έχει.....???George_V έγραψε: 20 Ιούλ 2022, 23:32Κι εγω εχω σφάξει και σφαζω ζωα για το Πασχα ειδικα.vag_el έγραψε: 20 Ιούλ 2022, 23:30
Δεν αμφέβαλλα ποτέ γι ΄αυτό,αλλά να κάποιος που μου το επιβεβαιώνει.
Πές μου κι αυτό.Αισθάνεσαι ότι θα μπορούσες να κόψεις και το λαιμό ενός ανθρώπου όπως κόβεις το κεφάλι του αρνιού?
Και οπως ειπαμε μερικες σελιδες πισω εχει διαφορα ενας ανθρωπος απο ενα ζωο.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Μανια να λενε συνεχως διαφορα για να κανουν τους γυρω τους να αισθανονται ασχημα για αυτα που τρωνε.
Δεν ειδα ποτε μου ανθρωπους να πηγαινουν στις λαικες και να φωναζουν συνθηματα και να προσπαθουν να κανουν τους ανθρωπους να νιωσουν ασχημα για αυτα που τρωνε! Και ας ειναι γνωστο οτι η συγχρονος τροπος καλλιεργειας καταστρεφει τον πλανητη ποικιλοτροπως!
Πηγαινουν και κραζουν και φωναζουν λες και ο χ ανθρωπος που εχει παει να αγορασει να ταισει την οικογενεια του ειναι εγκληματιας!!!!
Δεν ειδα ποτε μου ανθρωπους να πηγαινουν στις λαικες και να φωναζουν συνθηματα και να προσπαθουν να κανουν τους ανθρωπους να νιωσουν ασχημα για αυτα που τρωνε! Και ας ειναι γνωστο οτι η συγχρονος τροπος καλλιεργειας καταστρεφει τον πλανητη ποικιλοτροπως!
Πηγαινουν και κραζουν και φωναζουν λες και ο χ ανθρωπος που εχει παει να αγορασει να ταισει την οικογενεια του ειναι εγκληματιας!!!!
Ποιοι ειναι οι εσεις τυπε; Για παρτη μου μιλαω, ενας ειμαι!vag_el έγραψε: 20 Ιούλ 2022, 23:55Φυσικά και είναι ,συμφωνώ.Volk έγραψε: 20 Ιούλ 2022, 23:51 Μπορουμε αν εχεις τη διαθεση να το παμε και στο να μιλησουμε και για το θεμα κακοποιησης οσο ειναι ακομα ζωντανα τα φυτα-λαχανικα-δεντρα.
Εσεις δε συμφωνείτε ,με την κακοποίηση των ζωντανών οργανισμών όπως είναι τα ζώα.
Σας βλέπω στο φάσκω και αντιφάσκω φτηνούς στ΄αλευρι και ακριβούς στα λάχανα.
......Τύπε
Εγραψα εγω πουθενα οτι δεν υπαρχει κακοποιηση των ζωων;;;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 273 Απαντήσεις
- 6998 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Antares
-
- 56 Απαντήσεις