!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Φωτιά στην Πεντέλη: Εκκενώνεται το Ντράφι
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Eθνικοκοινωνιστης
Re: Φωτιά στην Πεντέλη: Εκκενώνεται το Ντράφι
0.30
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- Cecily Anne
1000.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- Otto Weininger
Ο άλλος πετάχτηκε να πουλήσει την πραμάτεια τουseismic έγραψε: 20 Ιούλ 2022, 15:51 Αν δεν χάσεις το σπίτι σου από την τράπεζα ή το κράτος θα στο ρίξει ο σεισμός ή θα στο κάψει η φωτιά.
Πατέντες με ιδικά υγρά πυροπροστασίας και ιδικά πυροσβεστικά οχήματα υπάρχουν, αντισεισμικά συστήματα υπάρχουν.
Αλλά οι πατέντες δεν υπάρχουν για το κράτος.
Και γιατί να υπάρχουν αφού εμείς πληρώνουμε.
Let them make the first mistake. We make the last move.
- Otto Weininger
Για το πουλί σου λες ;
- Cecily Anne
666
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- Eθνικοκοινωνιστης
καλα 0.20
τσαμπα σας εχουν πχια?
τσαμπα σας εχουν πχια?
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Τα ντρονς επίσης θα πρέπει να πετάνε αρκετά ψηλότερα από τη φωτιά, οπότε η ποσότητα νερού που θα είναι σε θέση να ρίχνουν μόνο σαν ελαφρά ψιχάλα θα φτάνει στο έδαφος...axilmar έγραψε: 20 Ιούλ 2022, 15:43βαρος: κατανεμημενο σε πολλα ντρονς
ανεμος: πιο βαρια ντρονς αντεχουν περισσοτερο ανεμο.
πιεση νερου: το ιδιο με το αποπανω.
προσβαση: τα ντρονς ειναι εναερια.
ορατοτητα: ντρονς με καμερες.
Ίσως να κάνανε μια πατέντα που να ρίχνουν από αεροσκάφος κάποιο είδος αντιπυρικού υφάσματος (με ρουκετάκια στις γωνίες;) μεγάλης επιφάνειας, το οποίο να πνίγει τη φωτιά...
Yippie Kay Yay
Ούτε φωτιές, αλλά γλυτώσαμε και από τους σεισμούς που θα γίνονταν με την έλευση του πρωθυπουργού.
Λες να θέλω να καεί ο τόπος μου;
Ούτε και άλλος τόπος βέβαια, ούτε καν στο εξωτερικό.
Να υποθέσω ότι η λέξη πρόληψη είναι άγνωστη στους δεξιούς.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
axilmar έγραψε: 20 Ιούλ 2022, 14:52Και γω αυτη την απορια εχω.Χαος. Πότε θα γίνει επιτέλους κάτι ουσιώδες για τις πυρκαγιές;
Ν. 2612/1998
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
- Otto Weininger
Τσάμπα.
Εσύ πόσα έπαιρνες για να χορεύεις στις εκπομπές του Φιλλιπου Καμπουρη;
- Otto Weininger
Αυξήθηκε κατά πολύ η δύναμη των πυροσβεστών.
Αυξήθηκε η δύναμη των εναέριων μέσων.
Ήρθε το 112 που έχει σώσει εκατοντάδες ζωές.
Γίνονται ταχύτατες και οργανωμένες εκκενώσεις όπου χρειαστεί.
Από κει και πέρα ρε παιδιά, πολλά μπορούν να γίνουν ακόμα αλλά στο τέλος τέλος, με τόσα μποφόρ και με εμπρησμούς κάθε λίγο (νέο μέτωπο τώρα μετά τα μέγαρα) τι άλλο να γίνει.
Κατάφεραν και έθεσαν υπό έλεγχο την φωτιά μέσα σε ένα βράδυ ουσιαστικά. Ήρωες είναι.
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.
Θάνος Τζήμερος.
Θάνος Τζήμερος.
Άρρωστοι ζαιοι καίνε τη χώρα για να βγουν κυβέρνηση. Καθίκια
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.
Θάνος Τζήμερος.
Θάνος Τζήμερος.
Μου είναι αδιάφορο εάν είναι εμπρησμός.Υποχρεωση του κράτους είναι να πάρει προληπτικά μέτρα ώστε να μην παίρνει έκταση η φωτιά.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 44 Απαντήσεις
- 1009 Προβολές
-