Ψυχοπαθή βλάκα, εγώ δούλεψα 35 χρόνια και πήρα σύνταξη από τον ιδιωτικό τομέα, μην μου λες τα παραμύθια που έχω ακούσει χιλιάδες φορές.Крaсная армия έγραψε: 20 Ιούλ 2022, 13:20 Όλοι οι Καπιταλιστές φασίστες δεξιοί που θεωρείτε την χώρα τσιφλίκι σας θα το πληρώσετε. Όλα τα χρόνια ψηφίζατε για το ρουσφέτι και το βόλεμα. Αυτοί είστε.
Θα ανεβάσω ηχογραφημένη συνομιλία με υπεύθυνο προσωπικού μεγάλης βιομηχανίας που μου λέει επί λέξη ότι ο τάδε εν ενεργεία βουλευτής της νδουλας έβαλε άλλον στην θέση σου γιατί πίεσε τον Βιομήχανο.
Τα 30 από τα 35 χρόνια ήμουν υψηλόμισθος γιατί είχα κάτι ουσιαστικό να δώσω στις εταιρίες που δούλεψα που αυτό το ουσιαστικό αποκτήθηκε με προσπάθειες πολλών χρόνων που επίσης αυτές οι προσπάθειες δεν με άφησαν ούτε μια μέρα άνεργο.
Εσύ κάτσε και κλάψε την μοίρα σου γιατί η άτιμος κενωνία δεν εκτίμησε τους αγώνες σου στους δρόμους και τις μπουρδελομπαρότσαρκες που έχεις γράψει στο βιογραφικό σου και ονειρέψου ότι σφάζεις αυτούς που σου προσφέρουν δουλειά μόνο κι όχι όλη την επιχείρηση τους.
Κακομοίρη φασίστα.