!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τι έφαγα έξω, το νήμα του μπεκιάρη.
Re: Τι έφαγα έξω, το νήμα του μπεκιάρη.
Πήγα σε ας πούμε ταβέρνα και πήραμε χταπόδι στα κάρβουνα, γαρίδες πραγματικά μεγάλες
κυδώνια, δοκίμασα από ένα πιάτο ψάρι με λαχανικά, μελιτζανοσαλάτα καπνιστή, σαλάτα με γαρίδες και κάτι παξιμάδια γλυκά από χαρούπι νομίζω και σως δαμάσκηνο, κρασί vinsanto και λεμονπάη. Όλα γαμάτα και η βολτα στη θάλασσα πιο γαμάτη απ' όλα 

Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Μεσημεριανό, απαίσιο dürüm döner σε Τούρκο. Βραδυνό, καλό μεζεδάκι με κεφτέδες σε πικάντικη σάλτσα και χαλούμι ψητό. Με την καλύτερη μπίρα και ωραία ελληνοτουρκική παρέα.
Ordem e Progresso.
Τού δίνεις και καταλαβαίνει, βλέπωCavaliere έγραψε: 23 Σεπ 2018, 12:09 Χτες αφού έφαγα το κινέζικο σετσουάνικο -μαλάκα, πιο αυθεντικό δεν γίνεται, νομίζεις πως πέταξες και πήγες Κίνα, ζήτημα αν θα μπει να φάει Ευρωπαίος μέσα- μετά την πρόβα το βράδυ πήγα στο γνωστό ελληνοσπανιόλικο στέκι μου κι έφαγα σπανάκι-σαλάτα, με λεμονάκι, και κεφτέδες σε πικάντικη κόκκινη σάλτσα. Βάρεσα και δύο Weihstephaner, και συνήλθα.
Έκανα μεγάλη πρόοδο, τρώω πλέον σε κανονικές ώρες, δεν στερούμαι τίποτα, και πάω καλά. Μετά τις 23.00 δεν μπαίνει τίποτα στο στομάχι.
Ordem e Progresso.
-
Ορέστης 35
Γιατι;
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Σκέψου νάσαι μοσχαρι...Αγις έγραψε: 24 Σεπ 2018, 20:14Γιατι;Ορέστης 35 έγραψε: 24 Σεπ 2018, 16:42Καθε μερα κρεατοφαγια δεν κανει καλο.Cavaliere έγραψε: 24 Σεπ 2018, 12:02 Έκανα μεγάλη πρόοδο, τρώω πλέον σε κανονικές ώρες, δεν στερούμαι τίποτα, και πάω καλά. Μετά τις 23.00 δεν μπαίνει τίποτα στο στομάχι.![]()
Στη Πλάκα πήγα σε ταβέρνα πήραμε φέτα ψητή με ντομάτα κτλ, φάβα Σαντορίνης, μελιτζανοσαλάτα , σαλάτα με κατίκι,σπανάκι, παξιμαδάκια(γαμάτη) μια χοιρινή και μια μοσχαρίσια μπριζόλα. Και λευκό κρασί. Ξεπάγιασα μέχρι να φτάσουμε. Και όταν φύγαμε αλλά υπέροχα όλα, όλα παντού
Α και παγωτό στην επιστροφή με ανοιχτό aircondition στη θέρμανση.
Α και παγωτό στην επιστροφή με ανοιχτό aircondition στη θέρμανση.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Ανορεξίες βραδινές βλέπω
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- Cecily Anne
Πόσο κάνει ένα ντράγκον φρουτ ρε παίδες; Διότι 4 ευρώ μου φαίνεται εξωφρενική τιμή. Δεν έχω ξαναπάρει ΠΟΤΕ και ήθελα να το δοκιμάσω, διότι φαίνεται και γαμώ. Δεν ήξερα και σε ποιό νήμα να βάλω την ερώτηση.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Δεν υπάρχει λόγος να το δοκιμάσεις, μια άνοστη μλκια είναι.Cecily Anne έγραψε: 27 Σεπ 2018, 11:32 Πόσο κάνει ένα ντράγκον φρουτ ρε παίδες; Διότι 4 ευρώ μου φαίνεται εξωφρενική τιμή. Δεν έχω ξαναπάρει ΠΟΤΕ και ήθελα να το δοκιμάσω, διότι φαίνεται και γαμώ. Δεν ήξερα και σε ποιό νήμα να βάλω την ερώτηση.
- Cecily Anne
Τι θυμίζει;;;;;;;;
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- κυριος Μακης
τιποτα, ειναι ανοστο.
- Cecily Anne
ΟΚ σας ευχαριστώ που μου γλιτώσατε κοντά ένα 5ευρω.
Σκέψου ένα άνοστο, με πιο χάλια υφή, ακτινίδιο
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση