Εγώ έχω ελαττώσει γενικά το φαΐ δικέ μου, σύντομα κοντά σας.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ΕΣΕΙΣ ΤΡΩΤΕ ΖΩΑ???
Re: ΕΣΕΙΣ ΤΡΩΤΕ ΖΩΑ???
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Ασταμάτητα τρώω παλιοπρατνες στα κάρβουνα.
Re: ΕΣΕΙΣ ΤΡΩΤΕ κρέας???
To πεπτικό σου σύστημα δηλώνει επιστημονικά ότι είσαι φυτοφάγο ον.Nandros έγραψε: 19 Ιούλ 2022, 20:39 .
Τρώω ΚΑΙ κρέας.
Τα δόντια μου και το πεπτικό μου σύστημα αποδεικνύουν ότι είμαι παμφάγο θηλαστικό.
Και είμαι αυτό που είμαι επειδή οι πολύ μακρινοί πρόγονοι μου απέκτησαν μεγαλύτερο εγκέφαλο, όταν άρχισαν να τρώνε σάρκα.
Τα ίδια βέβαια ισχύουν και για τους βετζετέριανς και βίγκανς, αλλά λόγω κάλου δεν θέλουν να το παραδεχτούν.
όλοι μαζί γινήκαμε συρφετός,
γυρεύοντας ομοιοκαταληξία
μια τόσο ευγενικιά φιλοδοξία
έγινε της ζωής μας ο σκοπός
Κ.Καρυωτάκης
Κ.Καρυωτάκης
καλά άσε το υφάκι θράσους και δείξε λίγη συμπόνοια
Κ.Καρυωτάκης
Κ.Καρυωτάκης
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Είσαι γύρω στα 60. Έχεις κάνει και δωδεκαθεϊστης, δεν ξέρω αν είσαι ακόμη. Ήσουν για καμιά 30αρια+ χρόνια παμφάγος και μετά είδες το φως, όπως και με την θρησκεία. Η επιλογή σου να στερηθείς το κρέας έχει ως αποτέλεσμα να είσαι γύρω στα 50 κιλά πάνω απ' το κανονικό.vag_el έγραψε: 19 Ιούλ 2022, 21:02Gherschaagk έγραψε: 19 Ιούλ 2022, 20:54Έγραψες πιο πάνω πως είσαι βιγκαν (ή ό,τι είσαι τέλος πάντων) εδώ και 23 χρόνια. Η ερώτηση είναι απλή. Είσαι 23 χρονών ή μεγαλύτερος;vag_el έγραψε: 19 Ιούλ 2022, 20:32
τι με ρωτάς τώρα ,πώς θέλεις να το ξέρω αυτό?Πάντως απ΄ό,τι λένε οι επιστημονικές μελέτες ,κυνόδοντες δεν έχω,νύχια αρπακτικού δεν έχω ,ό,τι κατάλαβες κατάλαβα κι εγώ
Πάντως είτε σου αρέσει, είτε όχι, κυνόδοντες έχεις.
Ελπίζω να μή μιλάς σοβαρά ,
ο κυνόδοντας που έχεις εσύ κι εγώ είναι φυτοφαγικου πλάσματος και στην πρώτη φωτογραφία ,βλέπουμε τους κυνόδοντες ένος σαρκοφάγου
Κι αυτός παμφάγος είναι:

Αλλά τόσα ξέρετε, τόσα λέτε.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Mε λαθος φωτο

Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Πού τα κατάλαβες όλα αυτά για μένα?Εχει κάμερα η οθόνη μου?Μέσα έπεσεςGherschaagk έγραψε: 19 Ιούλ 2022, 21:08Είσαι γύρω στα 60. Έχεις κάνει και δωδεκαθεϊστης, δεν ξέρω αν είσαι ακόμη. Ήσουν για καμιά 30αρια+ χρόνια παμφάγος και μετά είδες το φως, όπως και με την θρησκεία. Η επιλογή σου να στερηθείς το κρέας έχει ως αποτέλεσμα να είσαι γύρω στα 50 κιλά πάνω απ' το κανονικό.vag_el έγραψε: 19 Ιούλ 2022, 21:02Gherschaagk έγραψε: 19 Ιούλ 2022, 20:54
Έγραψες πιο πάνω πως είσαι βιγκαν (ή ό,τι είσαι τέλος πάντων) εδώ και 23 χρόνια. Η ερώτηση είναι απλή. Είσαι 23 χρονών ή μεγαλύτερος;
Πάντως είτε σου αρέσει, είτε όχι, κυνόδοντες έχεις.
ο κυνόδοντας που έχεις εσύ κι εγώ είναι φυτοφαγικου πλάσματος και στην πρώτη φωτογραφία ,βλέπουμε τους κυνόδοντες ένος σαρκοφάγου
Κι αυτός παμφάγος είναι:
Κ.Καρυωτάκης
Κ.Καρυωτάκης
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Και ξαναρωτω. Πρωτεινες απο που παιρνεις?
Γιατι με 9 γραμμαρια τη μεριδα δεν παιρνεις πρωτεινες.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Σε θυμάμαι απ' το παλιό που έγραφες τα ίδια και μαλώναμε.vag_el έγραψε: 19 Ιούλ 2022, 21:11Πού τα κατάλαβες όλα αυτά για μένα?Εχει κάμερα η οθόνη μου?Μέσα έπεσεςGherschaagk έγραψε: 19 Ιούλ 2022, 21:08Είσαι γύρω στα 60. Έχεις κάνει και δωδεκαθεϊστης, δεν ξέρω αν είσαι ακόμη. Ήσουν για καμιά 30αρια+ χρόνια παμφάγος και μετά είδες το φως, όπως και με την θρησκεία. Η επιλογή σου να στερηθείς το κρέας έχει ως αποτέλεσμα να είσαι γύρω στα 50 κιλά πάνω απ' το κανονικό.vag_el έγραψε: 19 Ιούλ 2022, 21:02
Κι αυτός παμφάγος είναι:
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
Ναι ,επισης όλα τα υπόλοιπα δόντια είναι μικρού μεγέθους ,μήπως είναι λιγάκι φέηκ η φωτογραφία?
Κ.Καρυωτάκης
Κ.Καρυωτάκης
Λάθος κάνεις,δεν ήμουν στο παλιό,ούτε και ξέρω πως λέγεταιGherschaagk έγραψε: 19 Ιούλ 2022, 21:12Σε θυμάμαι απ' το παλιό που έγραφες τα ίδια και μαλώναμε.vag_el έγραψε: 19 Ιούλ 2022, 21:11Πού τα κατάλαβες όλα αυτά για μένα?Εχει κάμερα η οθόνη μου?Μέσα έπεσεςGherschaagk έγραψε: 19 Ιούλ 2022, 21:08
Είσαι γύρω στα 60. Έχεις κάνει και δωδεκαθεϊστης, δεν ξέρω αν είσαι ακόμη. Ήσουν για καμιά 30αρια+ χρόνια παμφάγος και μετά είδες το φως, όπως και με την θρησκεία. Η επιλογή σου να στερηθείς το κρέας έχει ως αποτέλεσμα να είσαι γύρω στα 50 κιλά πάνω απ' το κανονικό.
Κι αυτός παμφάγος είναι:
Κ.Καρυωτάκης
Κ.Καρυωτάκης
Δικια μου ειναι προ 5λεπτουvag_el έγραψε: 19 Ιούλ 2022, 21:13
Ναι ,επισης όλα τα υπόλοιπα δόντια είναι μικρού μεγέθους ,μήπως είναι λιγάκι φέηκ η φωτογραφία?
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Gherschaagk έγραψε: 19 Ιούλ 2022, 21:12Σε θυμάμαι απ' το παλιό που έγραφες τα ίδια και μαλώναμε.vag_el έγραψε: 19 Ιούλ 2022, 21:11Πού τα κατάλαβες όλα αυτά για μένα?Εχει κάμερα η οθόνη μου?Μέσα έπεσεςGherschaagk έγραψε: 19 Ιούλ 2022, 21:08
Είσαι γύρω στα 60. Έχεις κάνει και δωδεκαθεϊστης, δεν ξέρω αν είσαι ακόμη. Ήσουν για καμιά 30αρια+ χρόνια παμφάγος και μετά είδες το φως, όπως και με την θρησκεία. Η επιλογή σου να στερηθείς το κρέας έχει ως αποτέλεσμα να είσαι γύρω στα 50 κιλά πάνω απ' το κανονικό.
Κι αυτός παμφάγος είναι:
Είσαι σίγουρη ρε συ Γκερ; Ποιός παλιός είναι; Ο Αρτσλορντ;
Ρε φίλε, όντως;
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Τεσπα. Θέλω να πιστεύω πως δεν ισχύει.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές