!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Εμβόλιο covid-19 Update

Θέματα υγείας και ευεξίας, ιατρικά νέα και εξελίξεις.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.

Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Άβαταρ μέλους
The Rebel
Phorum.gr user: Wild Rebel

Re: Εμβόλιο covid-19 Update

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από The Rebel »

stavmanr έγραψε: 18 Ιουν 2022, 10:22
Λοξίας έγραψε: 06 Ιουν 2022, 09:24
Στύγιος έγραψε: 05 Ιουν 2022, 22:33
Σ'ύρε γμσ ρε , 3 φορές κόβιντ ήταν αρκετές. Τον "ήπια" για τα καλά, τι να μου κλάσει το εμβόλιο; Αλλά δεν το κάνω :smt018 , προτιμώ το αυθεντικό πράμα.
Τι να σου κάνει το αυθεντικό ρε;
Άμα δεν κάνεις εμβόλιο να πάρεις το τσιπάκι και να πιάνεις 5G χωρίς κινητό, δεν έχει αξία... :P
Τις προάλλες, μάλιστα, πέρασα από αυτόματα διόδια χωρίς κάρτα.
Έχει δυνατό σήμα το μπόλι.
Εικόνα

Δευτέρα 18 Ιουλίου 2022
Διασημότητες κατά των εμβολίων.

Εικόνα

BINTEO>>
https://www.bitchute.com/video/Kin4levjgEkp/
stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stavmanr »

The Rebel έγραψε: 18 Ιούλ 2022, 19:23 Δευτέρα 18 Ιουλίου 2022
Διασημότητες κατά των εμβολίων.

Εικόνα

BINTEO>>
https://www.bitchute.com/video/Kin4levjgEkp/
Ειδικά ο Σταλόνε έχει φοβερό πρόβλημα με τα εμβόλια. Δεν τα θέλει με τίποτα!

Έχει πάρει τόσα στεροειδή που από μέσα παίζει να είναι πράσινος αλά Hulk.

https://www.theguardian.com/world/2007/ ... ralia.film

Τι παραμύθα τρώτε βρε Rebel...

Άντε, βάλε τώρα κανέναν Αρκά να ευθυμήσουμε και να ξεχάσουμε το ποστ.
Άβαταρ μέλους
ST48410

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ST48410 »

είμαι περίεργος να δω με πιο τρόπο θα πείσουν τους πολίτες να πάνε να εμβολιαστούν το Φθινόπωρο όταν τώρα τα έχουν αφήσει όλα στην τύχη τους. Τα κρούσματα καλπάζουν και οι περισσότερο φανατικοί αισθάνονται δικαιωμένοι "τα λέγαμε εμείς, μια απλή γρίπη είναι"
stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stavmanr »

ST48410 έγραψε: 19 Ιούλ 2022, 10:08 είμαι περίεργος να δω με πιο τρόπο θα πείσουν τους πολίτες να πάνε να εμβολιαστούν το Φθινόπωρο όταν τώρα τα έχουν αφήσει όλα στην τύχη τους. Τα κρούσματα καλπάζουν και οι περισσότερο φανατικοί αισθάνονται δικαιωμένοι "τα λέγαμε εμείς, μια απλή γρίπη είναι"
Ακόμη μία ληξιαρχική πράξη θανάτου έπεσε στα χέρια μου προχθές.
Πολυοργανική ανεπάρκεια - COVID.

Γυναίκα 55 ετών.

Επίσης, γνωστός μου 40ρης βρίσκεται εδώ και 2 ημέρες στο κρεβάτι με 39,5 πυρετό ακατέβατο.
Άβαταρ μέλους
ST48410

stavmanr έγραψε: 19 Ιούλ 2022, 10:10
ST48410 έγραψε: 19 Ιούλ 2022, 10:08 είμαι περίεργος να δω με πιο τρόπο θα πείσουν τους πολίτες να πάνε να εμβολιαστούν το Φθινόπωρο όταν τώρα τα έχουν αφήσει όλα στην τύχη τους. Τα κρούσματα καλπάζουν και οι περισσότερο φανατικοί αισθάνονται δικαιωμένοι "τα λέγαμε εμείς, μια απλή γρίπη είναι"
Ακόμη μία ληξιαρχική πράξη θανάτου έπεσε στα χέρια μου προχθές.
Πολυοργανική ανεπάρκεια - COVID.

Γυναίκα 55 ετών.

Επίσης, γνωστός μου 40ρης βρίσκεται εδώ και 2 ημέρες στο κρεβάτι με 39,5 πυρετό ακατέβατο.
Πριν 10 μέρες με κάλεσαν σε τραπέζι. Επειδή θα συμμετείχε ηλικιωμένος και βρέφος μερικών μηνών κάναμε όλοι self test. Όλοι αρνητικό. 2 μέρες μετά με ενημέρωσαν ότι υπήρχε κρούσμα. Μέχρι στιγμής κόλλησαν 4 από τα 9 άτομα. Οι 3 (2 μεσήλικες και ένας έφηβος) το πέρασαν με αρκετές μέρες πυρετό, έντονη καταρροή και κλειστό λαιμό. Κι εγώ είχα διαβάσει ότι οι τρέχουσες παραλλαγές δεν κάνουν υψηλό πυρετό αλλά δεν το είδα να ισχύει στην πράξη.
Άβαταρ μέλους
EKPLIKTIKOS

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από EKPLIKTIKOS »

1. Το φθινόπωρο οι διασωληνωμενοι θα είναι μάλλον εξαπλασιοι, ίσως και παραπάνω, όπως συμβαίνει εντελώς προβλέψιμα κάθε χρόνο.

2. Ακούγεται ότι θα βγει επικαιροποιημενο εμβόλιο ειδικά για τις μεταλλάξεις, αν ισχύει δεν το ξέρω.

3. Δε θα τους πείσουν, θα τους υποχρεώσουν. Όταν δεν είσαι εμβολιασμενος τα λεφτά για ραπιντ είναι αρκετά, πέρα από τη δουλειά χρειάζεσαι ραπιντ για οτιδήποτε αφορά μια σχεδόν νορμάλ ζωή (να πας σε ένα μαγαζί πχ) και πολλοί χώροι μπορεί να είναι και πάλι μόνο για εμβολιασμενους.

4. Οι περισσότεροι έτσι κ αλλιώς είναι εμβολιασμενοι κ θα κάνουν όσες δόσεις τους πουν είτε φοβούνται τον κορωνοιο είτε οχι
Άβαταρ μέλους
ST48410

EKPLIKTIKOS έγραψε: 19 Ιούλ 2022, 10:24 1. Το φθινόπωρο οι διασωληνωμενοι θα είναι μάλλον εξαπλασιοι, ίσως και παραπάνω, όπως συμβαίνει εντελώς προβλέψιμα κάθε χρόνο.

2. Ακούγεται ότι θα βγει επικαιροποιημενο εμβόλιο ειδικά για τις μεταλλάξεις, αν ισχύει δεν το ξέρω.

3. Δε θα τους πείσουν, θα τους υποχρεώσουν. Όταν δεν είσαι εμβολιασμενος τα λεφτά για ραπιντ είναι αρκετά, πέρα από τη δουλειά χρειάζεσαι ραπιντ για οτιδήποτε αφορά μια σχεδόν νορμάλ ζωή (να πας σε ένα μαγαζί πχ) και πολλοί χώροι μπορεί να είναι και πάλι μόνο για εμβολιασμενους.

4. Οι περισσότεροι έτσι κ αλλιώς είναι εμβολιασμενοι κ θα κάνουν όσες δόσεις τους πουν είτε φοβούνται τον κορωνοιο είτε οχι
Σωστά αυτά. Αυτό που θέλω να επισημάνω είναι πως ό,τι δυσαρέσκεια γλιτώνουν τώρα αφήνοντας τα πάντα στην τύχη τους, θα την βρουν μπροστά τους στο πολλαπλάσιο μόλις χρειαστεί να λάβουν μέτρα υποχρεωτικού χαρακτήρα. Θα φουντώσουν πάλι τα συνωμοσιολογικά σενάρια για έλεγχο των πολιτών και το επιχείρημα θα είναι ότι τους τουρίστες τους άφησαν χύμα.

Μία ισορροπημένη κατάσταση όπου εφαρμόζονται αυστηρά μέτρα έστω και μόνο εκεί που είναι απολύτως απαραίτητο (κλειστοί χώροι, ΜΜΜ), θα γλίτωνε αρκετές ζωές. Εκτός πια κι αν έχουμε πάει σε πλήρη αλλαγή στρατηγικής και πιστεύουμε ότι είναι καλύτερο να κολλήσουν, όσοι κολλήσουν μέσα στο καλοκαίρι.
Σουηδία γίναμε. Κόψαμε και την ενημέρωση και όλα καλά.
Άβαταρ μέλους
EKPLIKTIKOS

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από EKPLIKTIKOS »

ST48410 έγραψε: 19 Ιούλ 2022, 10:32
Σωστά αυτά. Αυτό που θέλω να επισημάνω είναι πως ό,τι δυσαρέσκεια γλιτώνουν τώρα αφήνοντας τα πάντα στην τύχη τους, θα την βρουν μπροστά τους στο πολλαπλάσιο μόλις χρειαστεί να λάβουν μέτρα υποχρεωτικού χαρακτήρα. Θα φουντώσουν πάλι τα συνωμοσιολογικά σενάρια για έλεγχο των πολιτών και το επιχείρημα θα είναι ότι τους τουρίστες τους άφησαν χύμα.
Τα μέτρα σίγουρα θα έρθουν σταδιακά. Σίγουρα το πρώτο θα ειναι η μάσκα στους κλειστούς χώρους το οποίο δεν αποκλείω να το δούμε και πριν τον Σεπτέμβριο.

Αν έχεις διαβάσει ποστ μου θα έχεις δει ότι έχω ρίξει πολύ κράξιμο στην κυβέρνηση. Αλλά όντως έπρεπε να βρεθεί μια φόρμουλα με τους τουρίστες που να φέρει οσο περισσότερο χρήμα γινεται για τη χώρα εν όψει ενός πολύ αβέβαιου αμεσου μέλλοντος (πανδημία, πόλεμος στην Ουκρανία κτλ). Ειλικρινά κανείς δεν ξέρει τι θα γίνει τον χειμώνα και ακόμα περισσότερο το καλοκαίρι του 2023. Μπορεί να ζούμε μια πολύ διαφορετική πραγματικότητα, με ό,τι μπορεί να συνεπάγεται αυτό για μια χώρα που βασίζεται τόσο πολύ στον τουρισμό, σε ένα είδος δηλαδή που δεν έχει και το πιο θετικό outlook σε εποχές πανδημίας και πολέμου, εδώ που τα λέμε..
Άβαταρ μέλους
ST48410

EKPLIKTIKOS έγραψε: 19 Ιούλ 2022, 10:43 Αλλά όντως έπρεπε να βρεθεί μια φόρμουλα με τους τουρίστες που να φέρει οσο περισσότερο χρήμα γινεται για τη χώρα εν όψει ενός πολύ αβέβαιου αμεσου μέλλοντος (πανδημία, πόλεμος στην Ουκρανία κτλ). Ειλικρινά κανείς δεν ξέρει τι θα γίνει τον χειμώνα και ακόμα περισσότερο το καλοκαίρι του 2023. Μπορεί να ζούμε μια πολύ διαφορετική πραγματικότητα, με ό,τι μπορεί να συνεπάγεται αυτό για μια χώρα που βασίζεται τόσο πολύ στον τουρισμό, σε ένα είδος δηλαδή που δεν έχει και το πιο θετικό outlook σε εποχές πανδημίας και πολέμου, εδώ που τα λέμε..
Καμία αντίρρηση. Δεν είμαι σίγουρος όμως ότι θα φύγουν οι τουρίστες αν τους πεις να βάλουν υποχρεωτικά μάσκα μέσα στο τρένο, το λεωφορείο ή το πλοίο.
Άβαταρ μέλους
adon99

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από adon99 »

Τι γινεται ρε παιδια η νεα εμβολιαρα του ευεργετη κτηνιατρου που οπως ειχε ταξει μπορει να βγαλει νεο που να καταπολεμαει νεες παραλλαγες μεσα σε 90 μερες (ασχετα αν περασαν 2 χρονια και δεν εβγαλε)

Τελικα το εμβολιο το "νεο" που ταζανε οτι ειναι ετοιμο και θα το κανουν απο σεπτεμβρη

βρισκεται σε αρχικο σταδιο της μελετης και εχουν κανει μεσαιου επιπεδου δοκιμες

Η Pfizer Inc και η BioNTech SE ανακοίνωσαν σήμερα ότι έχουν ξεκινήσει μεσαίου επιπέδου δοκιμές επί τροποποιημένου εμβολίου κατά της Covid-19 που αντιμετωπίζει τόσο τις αρχικές παραλλαγές όσο και την υποπαραλλαγή BA.2 Omicron.

Το εμβόλιο βρίσκεται σε αρχική μελέτη επαλήθευσης της ιδέας (proof-of-concept) για την συγκέντρωση περισσότερων στοιχείων

https://www.protothema.gr/koronoios-liv ... 2-omicron/

:smt005: :smt005:
Άβαταρ μέλους
The Rebel

07-29-2022
«Τα ίδια σκ@@@ ΞΑΝΑ και ΞΑΝΑ»! Δημοσιογράφος ξεσπά για τα ΕΜΒΟΛΙΑ.

Εικόνα

Δείτε πως κοροϊδεύουν τους λαούς και ετοιμάζουν επιστροφή από Φθινόπωρο.

Ο Βρετανός δημοσιογράφος, Paul Watson, αναδεικνύει την κοροϊδία των διεθνιστών απέναντι στον κόσμο!

Αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Ο Τζο Μπάιντεν με διπλή μάσκα, τετραπλά εμβολιασμένος, θετικός στον κόβιντ, έλεγε: -‘Δεν πρόκειται να κολλήσεις κόβιντ, εάν έχεις κάνει αυτά τα εμβόλια΄.

Μετά ο Anthony Fauci κόλλησε κόβιντ, μετά από τετραπλαπλό εμβολιασμό, και στην συνέχεια κόλλησε και πάλι δύο εβδομάδες αργότερα.

Στην Βρετανία, οι ειδικοί ζητούν την επανεισαγωγή των περιορισμών.

Τα ίδια σκ@@ ξανά και ξανά και ξανά.

Θα το αφήσουν ποτέ απλά να φύγει; Όχι».

Δείτε την συνέχει στο βίντεο:
https://rumble.com/v1dyoxf-paul-joseph-watson-.html
https://www.el.gr/nea-taxh/ta-idia-sk-x ... imosiogra/
Άβαταρ μέλους
The Rebel

07-29-2022
Ιατρικός ισχυρισμός «ΒΟΜΒΑ»: Οι επιθετικοί και ασυνήθιστοι καρκίνοι ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ μετά το «εμβόλιο» COVID.
Οι ισχυρισμοί παρατίθενται δημοσιογραφικά χωρίς την παραμικρή θέση υπέρ ή κατά αυτών...

Εικόνα

Μία ανώτατη Σουηδέζα γιατρός και ερευνήτρια κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για την σχέση μεταξύ των εμβολιασμών Covid-19, των ταχέως αναπτυσσόμενων καρκίνων και των φλεγμονωδών καταστάσεων των αιμοφόρων αγγείων σε ασθενείς που πέθαναν μετά από εμβολιασμό με mRNA Covid-19.

Η Δρ Ute Kruger εδρεύει στο περιφερειακό νοσοκομείο στο Kalmar της Σουηδίας. Σε μια πρόσφατη συνέντευξη στη Νορβηγική Ένωση Ιατρών και Εργαζομένων Υγείας, η Δρ Κρούγκερ εξέφρασε ανησυχία για τα εξαιρετικά ποσοστά επιθετικών καρκίνων που βλέπει τώρα. Η Δρ Κρούγκερ, η οποία έχει εργαστεί στην παθολογία για 25 χρόνια και 18 χρόνια στην διάγνωση του καρκίνου του μαστού, έχει μελετήσει 8.000 αυτοψίες και είναι πλέον πεπεισμένη για την σχέση μεταξύ εμβολιασμού και θανάτου.

«Τα εμβόλια κατά του Covid-19 φαίνεται να προκαλούν ταχέως αναπτυσσόμενους καρκίνους ή ποροκαρκίνωμα (ένας τύπος καρκίνου του δέρματος) και επίσης φλεγμονώδεις καταστάσεις στο σώμα, τις λεγόμενες αυτοάνοσες ασθένειες», δήλωσε η Δρ Κρούγκερ. «Ίσως αυτή η ανάπτυξη καρκίνου να συνδέεται με τις φλεγμονώδεις καταστάσεις. Μίλησα με άλλους παθολόγους που βλέπουν αυξημένο αριθμό όγκων που δεν είχαν παρατηρηθεί σχεδόν ποτέ πριν. Εννοώ σπάνιους όγκους και ότι ο αριθμός των περιπτώσεων καρκίνου έχει αυξηθεί σε διαφορετικά όργανα».

Αυτό ισχύει σίγουρα για έναν συνταξιούχο γιατρό από το Έντμοντον του Καναδά. Αυτός ο άνδρας στα 80 του, παλαιότερα υγιής, πρόσφατα διαγνώστηκε με καρκίνο του προστάτη. «Πήρα την τρίτη μου δόση στα τέλη του περασμένου έτους», λέει. «Πριν από αυτό ήμουν απαλλαγμένος από καρκίνο. Υποψιάζομαι ότι υπάρχει σύνδεση μεταξύ αυτών των γεγονότων γιατί δεν είναι σύμπτωση ότι ο γιος μου είχε την ίδια διάγνωση στα τέλη του περασμένου έτους. Ακολούθησε η κόρη μου, η οποία έκανε πρόσφατα μαστεκτομή για καρκίνο του μαστού. Έτσι, το μόνο άτομο από τα τέσσερα επιζώντα μέλη της οικογένειάς μου που δεν έχει διαγνωστεί με καρκίνο είναι ένα από τα παιδιά μου που παραμένει ανεμβολίαστο».

Στις ΗΠΑ, ο Δρ Ράιαν Κόουλ, παθολόγος με έδρα το Αϊντάχο, επιβεβαιώνει τα ευρήματα της Dr. Κρούγκερ: «Ως παθολόγος, βλέπω περιστατικά όλη την ημέρα. Αφού κυκλοφόρησαν τα εμβόλια, άρχισα να βλέπω αλλαγές στα πρότυπα της νόσου. Συνειδητοποίησα νωρίς ότι υπήρχε ανοσοκαταστολή και η μνήμη των Τ-κυττάρων είχε εξαφανιστεί.

Και πριν έβλεπα ορισμένους τύπους καρκίνου, αλλά τον καρκίνο του ενδομητρίου, από τους οποίους κανονικά έβλεπα δύο ή τρεις το μήνα, πλέον έβλεπα δύο ή τρεις την εβδομάδα»
, είπε ο Δρ Κόουλ σε μια πρόσφατη συνέντευξη και συνέχισε:

«Τα Τ-κύτταρα που κανονικά κρατούν τον καρκίνο υπό έλεγχο δεν υπήρχαν πια. Υπάρχουν ορισμένοι τύποι καρκίνου που εμφανίζονται πιο γρήγορα και πιο επιθετικά και με υψηλότερο ρυθμό σε νεότερες ηλικίες σε σύγκριση με αυτό που έχω δει σχεδόν σε τρεις δεκαετίες που το κάνω αυτό».

«Οι αλλαγές που περιγράφω ότι πιθανότατα σχετίζονται με τον εμβολιασμό κατά του Covid-19 είναι προφανώς μόνο ένα κλάσμα αυτού που συμβαίνει στο σώμα», λέει η Δρ Κρούγκερ καικαταλήγει: «Σπούδασα ιατρική γιατί ήθελα να βοηθήσω τους ανθρώπους, αλλά τώρα νιώθω σαν να τους βλέπω να σκοτώνονται και δεν μπορώ να κάνω πολλά για αυτό».

https://twitter.com/MMontclairre/status ... -epithe%2F

https://rumble.com/v1dtdh3-physician-wa ... tion-.html
https://www.el.gr/nea-taxh/iatrikos-isc ... oi-epithe/
Άβαταρ μέλους
dna replication
Phorum.gr user: dna

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από dna replication »

https://t.me/freielinke/13716

An Italian court wants to know: what does the Covid vaccine contain?

An Italian court, called by an opponent of COVID vaccines, has ordered a laboratory analysis of the messenger RNA (mRNA)-based vaccine, according to the plaintiff's lawyer on Saturday. This is reported by AFP, quoted by Cotidianul.

The BioNTech Court in Pesaro appointed an expert to determine the ingredients of the anti-COVID vaccines produced by Moderna and Pfizer/BioNTech. The analyzes will be carried out in September, said the lawyer Nicoletta Morante.

https://uncutnews.ch/ein-italienisches- ... impfstoff/
Καdy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Καdy »

Εικόνα

είναι που το νοβαβαξ ήταν παραδοσιακο και """ακίνδυνο"" :lol:

Scouser
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρίστος »

Καdy έγραψε: 04 Αύγ 2022, 14:37 Εικόνα