Σε αντίθεση λοιπόν με την Ηλιάνα που πήρε χρυσό, η Κατερίνα το 2017 στο Hengelo με 3.90 ήταν μόλις 10η
Βέβαια στο Παγκόσμιο U18 που είχε διεξαχθεί την ίδια χρονιά
Το οποίο σημαίνει ότι...georgebi έγραψε: 18 Ιούλ 2022, 13:02 Και μια απάντηση για τους πολλούς εδώ μέσα που ενδιαφέρονται να μάθουντι έκανε η Στεφανιδη στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα U18
Σε αντίθεση λοιπόν με την Ηλιάνα που πήρε χρυσό, η Κατερίνα το 2017 στο Hengelo με 3.90 ήταν μόλις 10η![]()
Βέβαια στο Παγκόσμιο U18 που είχε διεξαχθεί την ίδια χρονιά....ήταν αργυρή με 4.25
![]()
Σημαίνει ότι παρακολουθώ σοκαρισμένος την εξέλιξη που έχει πάρει το νήμα που με διαφορετικές προθέσεις άνοιξα...ΓΑΛΗ έγραψε: 18 Ιούλ 2022, 13:07Το οποίο σημαίνει ότι...georgebi έγραψε: 18 Ιούλ 2022, 13:02 Και μια απάντηση για τους πολλούς εδώ μέσα που ενδιαφέρονται να μάθουντι έκανε η Στεφανιδη στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα U18
Σε αντίθεση λοιπόν με την Ηλιάνα που πήρε χρυσό, η Κατερίνα το 2017 στο Hengelo με 3.90 ήταν μόλις 10η![]()
Βέβαια στο Παγκόσμιο U18 που είχε διεξαχθεί την ίδια χρονιά....ήταν αργυρή με 4.25
![]()
Σιγά μην ασχοληθούν με τις παπαριές του πχόρουμ.georgebi έγραψε: 18 Ιούλ 2022, 13:16Σημαίνει ότι παρακολουθώ σοκαρισμένος την εξέλιξη που έχει πάρει το νήμα που με διαφορετικές προθέσεις άνοιξα...ΓΑΛΗ έγραψε: 18 Ιούλ 2022, 13:07Το οποίο σημαίνει ότι...georgebi έγραψε: 18 Ιούλ 2022, 13:02 Και μια απάντηση για τους πολλούς εδώ μέσα που ενδιαφέρονται να μάθουντι έκανε η Στεφανιδη στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα U18
![]()
Και ελπίζω να μην έχει σπάσει ο διάολος το ποδάρι του και κάποιος συγγενής της Ηλιάνας έχει δει αυτό το ντροπιαστικό νήμα (και δεν αναφέρομαι στη δική σου συμμετοχή)
και την έχει ενημερώσει για την ύπαρξη του.....
Το πιο βασικό είναι η αποδοχή και το ξεπέρασμα της ήττας. Τόσο στα ατομικά όσο και στα ομαδικά αθλήματα. Γι' αυτό και οι περισσότεροι αθλητές είναι από μικρή ηλικία πολύ πιο ώριμες και ανθεκτικές προσωπικότητες από τους περιφερειακούς άσχετους που υποτιμούν την προσπάθεια τους. Όπως είναι εξοικειωμένοι και με τους ενθουσιώδεις παπάρες της κερκίδας που τους δοξάζουν όταν νικάνε και τους βρίζουν όταν χάνουν.vag_el έγραψε: 18 Ιούλ 2022, 13:22 Ξέχασα να πώ πως μιά απο τις αρετές του αθλητισμού συνεπάγεται πως έιναι ο αλτρουισμός και το ευ αγωνίζεσθαι.Και η ΚΑτερίνα Στεφανίδη δείχνει πως -οχι άδικα- τα έχει και γι αυτον τον λόγο ήταν πρώτη.Ας μην υπολογίζουμε λοιπόν μόνο το τομάρι μας και να ανοίξουμε τα ματάκια μας στον διπλανό μας.
Ετσι είναι η ζωή-και στον αθλητισμό-.κανείς δε μπορεί να βρίσκεται για πάντα στην κορυφή.Εχει τα πάνω της και τα κάτω της ,αρκεί να διαλέξεις αμα πέσεις ,να σηκωθείς ή να μείνεις γονατιστός.¨οπως και να χει σημασία έχει η προσπάθεια.ΓΑΛΗ έγραψε: 18 Ιούλ 2022, 13:35Το πιο βασικό είναι η αποδοχή και το ξεπέρασμα της ήττας. Τόσο στα ατομικά όσο και στα ομαδικά αθλήματα. Γι' αυτό και οι περισσότεροι αθλητές είναι από μικρή ηλικία πολύ πιο ώριμες και ανθεκτικές προσωπικότητες από τους περιφερειακούς άσχετους που υποτιμούν την προσπάθεια τους. Όπως είναι εξοικειωμένοι και με τους ενθουσιώδεις παπάρες της κερκίδας που τους δοξάζουν όταν νικάνε και τους βρίζουν όταν χάνουν.vag_el έγραψε: 18 Ιούλ 2022, 13:22 Ξέχασα να πώ πως μιά απο τις αρετές του αθλητισμού συνεπάγεται πως έιναι ο αλτρουισμός και το ευ αγωνίζεσθαι.Και η ΚΑτερίνα Στεφανίδη δείχνει πως -οχι άδικα- τα έχει και γι αυτον τον λόγο ήταν πρώτη.Ας μην υπολογίζουμε λοιπόν μόνο το τομάρι μας και να ανοίξουμε τα ματάκια μας στον διπλανό μας.
Μα δεν είναι σημαντικό σε αυτό το επίπεδο.Σέλευκας έγραψε: 18 Ιούλ 2022, 12:39Αν θεωρείς το στίβο κάτι σημαντικό και όχι μαλακία να πηδάς παλούκια και να τρέχεις για να κερδίσεις τότε είσαι φίλος του στίβου.stavmanr έγραψε: 18 Ιούλ 2022, 12:26Μα δεν είσαι φίλος του στίβου όταν υποστηρίζεις συγκεκριμένα άτομα συγκεκριμένης προέλευσης.Σέλευκας έγραψε: 18 Ιούλ 2022, 12:24
Καταρχήν εσύ ρώτησες γιατί δεν ειμαι χαρούμενος για ένα ηλεκτρολόγο που πετυχαίνει ή για τα μαθηματικά και σου απάντησα οτι ειμαι φιλος του στίβου
τωρα μου λες οτι ρωτησες άλλο; Δες τι ρώτησες.
Χρησιμοποιείς το στίβο ως πρόσχημα για να ικανοποιήσεις την ιδεολογική σου προδιάθεση.
Αντίθετα, θα σου υποστήριζα ότι εγώ είμαι φίλος του στίβου που δεν υποστηρίζω κανέναν και απλά χαίρομαι που παρακολουθώ ένα θέαμα που μου προσφέρει ο στίβος.
Όλα τα μπορείς εσύ.Επίσης μπορείς να υποστηρίζεις για εθνικούς λόγους αθλήτρια και χωρίς να είσαι φιλος του στίβου μονο επειδή ξέρεις οτι υπάρχουν πολλοί.
Επίσης μπορείς να υποστηρίξεις και Νεοζηλανδό μπασκετμπολίστα επειδή σαρέσει η μύτη του, δεν απαγορεύεται.
Κανείς δεν αμφισβητεί αυτό που έκανε ένα κοριτσάκι, που είναι να προσελκύσει εκατοντάδες χορηγούς μέσα από το χώρο του επαγγελματικού θεάματος.ΓΑΛΗ έγραψε: 18 Ιούλ 2022, 12:47 Το εκπληκτικό στο συγκεκριμένο θέμα είναι ότι μαζεύτηκαν κάποιοι μεσήλικοι πατσοκοιλιάδες για να αμφισβητήσουν αυτό που κατάφερε ένα κοριτσάκι από ένα ελληνικό χωριό και όσους τόλμησαν να εκφράσουν την υποστήριξη ή την έμπρακτη στήριξη τους.
Ξεφτίλες.
Ναι βρε χαρά μου αλλά αναφέρομαι στο συγκεκριμένο θέμα, που έχεις μείνει στα παλιότερα δημοσιεύματα για τη Στεφανίδη.georgebi έγραψε: 18 Ιούλ 2022, 13:39![]()
![]()
![]()
21 σελίδες.... σχεδόν εξ ολοκλήρου δικές μου....
viewtopic.php?f=37&t=31824#p1961633
Μία φορά ρε Λοξία να μπεις και να γράψεις για το θέμα κι όχι για εμένα.Λοξίας έγραψε: 18 Ιούλ 2022, 13:34 Κάποιος: Είναι καλός ο Χ...
Σταβρομανόρος: Όχι δεν είναι διότι μπλα μπλα μπλα...
Κάποιος τρίτος: Είναι μέτριος ο Χ...
Κάποιος άλλος: Είναι κακός ο Χ...
Κάποιος τέταρτος: Τι είναι, τελικά, ο Χ;
Σταβρομανόρος: Ο Χ είναι και δεν είναι, διότι όταν είναι ταυτόχρονα δεν είναι, αλλά όταν δεν είναι την ίδια στιγμή είναι. Και όταν είσαι και δεν είσαι, η κβαντομηχανική μας λέει ότι η κατάρρευση της κυματοσυναρτησης έχει σχέση με τον παρατηρητή, οποίος εξαρτάται από το γινόμενο της μάζας του επί την ταχύτητα των φωτονίων που εκπέμπουν τα μάτια του.
Κάτι δεν έχετε καταλάβει.
![]()
Στον πρωταθλητισμό και δη τον επαγγελματικό δεν υπάρχει ευ αγωνίζεσθαι.vag_el έγραψε: 18 Ιούλ 2022, 13:22 Ξέχασα να πώ πως μιά απο τις αρετές του αθλητισμού συνεπάγεται πως έιναι ο αλτρουισμός και το ευ αγωνίζεσθαι.