Δηλαδή αισθάνεσαι υπερήφανος και για τον πακιστανό ή τον σομαλό αθλητή του στίβου που παίρνει μετάλλια και βγάζει εκατομμύρια από τις χορηγίες;
Προσπαθώ να καταλάβω την παγκοσμιότητα της αγάπης σας για το στίβο.
Εάν δεν σηκώσεις πισινό απο τον καναπέ σου,να προσπαθησεις να αγωνιστείς σε όποιο άθλημα σου αρέσει δε προκειται να καταλάβεις τίποτα για το πνεύμα του αθλητισμού,όσο και καλοί δάσκαλοι να είναι αυτοί που σου το εξηυγούν
Μα, αν σηκώνατε εσύ, ο Σελεύκας, η Γαλή τον πισινό σας από τον καναπέ για να κάνετε αθλητισμό, θα ήμουν υπερήφανος για εσάς.
Πραγματικά.
Εδώ δεν μιλάμε γενικά για άθληση, αλλά για επαγγελματικό αθλητισμό. Δεν μιλάμε για το "βγαίνω κάθε ημέρα έξω και περπατώ 5 χλμ για την υγεία μου". Μιλάμε για μία χρήση του αθλητισμού στα πλαίσια της προσωπικής οικονομικής αποκατάστασης.
Δεν καταλαβαίνω τον τρόπο με τον οποίο κάποιος αισθάνεται υπερήφανος που ο άλλος τρέχει με ένα παλούκι στο χέρι επί 6 ώρες την ημέρα για να προσελκύσει χορηγούς και να αποκατασταθεί οικονομικά.
Το ίδιο δεν καταλαβαίνω τον τρόπο με τον οποίο κάποιος αισθάνεται υπερήφανος που ένας άλλος κλωτσά ένα τόπι 6 ώρες τη μέρα και κερδίζει έναν αγώνα από τον οποίο βγάζει εκατομμύρια.
Αυτό συζητάμε.
Και στο ξαναγράφω ,είναι πολύ δύσκολο να είσαι αθλητής η προσπάθεια είναι τεράστια,πρέπει να τρέξεις για να το διαπιστώσεις και μόνος σου.
Επίσης υπάρχει και το καλλιτεχνικό πατιναζ και όχι μόνον το άλμα εις ύψος για να αισθανθείς υπερήφανος .Αλλωστε οι χορηγοί δηλώνουν ΥΠΕΡΉΦΑΝΟΙ για τη χορηγία τους.
Δηλαδή όλοι αυτοί κάνουν λάθος και εμείς μέσα στο φόρουμ είμαστε οι σωστοί εξ αποστάσεως?
όλοι μαζί γινήκαμε συρφετός,
γυρεύοντας ομοιοκαταληξία
μια τόσο ευγενικιά φιλοδοξία
έγινε της ζωής μας ο σκοπός
vag_el έγραψε: 18 Ιούλ 2022, 12:08
Μα, αν σηκώνατε εσύ, ο Σελεύκας, η Γαλή τον πισινό σας από τον καναπέ για να κάνετε αθλητισμό, θα ήμουν υπερήφανος για εσάς.
Πραγματικά.
Σέλευκας έγραψε: 18 Ιούλ 2022, 12:02
προφανώς γιατί ανήκω σε μια παγκόσμια κοινότητα φίλων του στίβου
Δηλαδή αισθάνεσαι υπερήφανος και για τον πακιστανό ή τον σομαλό αθλητή του στίβου που παίρνει μετάλλια και βγάζει εκατομμύρια από τις χορηγίες;
στον αθλητισμό μπορείς να υποστηρίζεις κάποιον άνθρωπο, χώρα, τρόπο, σύνολα για όποιο λόγο θες.
Η παγκοσμιότητα έχει να κάνει μες το γεγονός ότι ξέρεις πως υπάρχουν εκατομμύρια άλλοι σε όλες τις χώρες και σε όλες τις εποχές.
Έγραψες "ανήκω σε μια παγκόσμια κοινότητα φίλων του στίβου".
"Στίβος" δεν είναι το σύνολο των αθλητών από την Κουκουβάουνα. Στίβος είναι το σύνολο των αθλημάτων ανά την υφήλιο.
Ο λάτρης του στίβου δεν ξεχωρίζει τον αθλητή της Άνω Κρανιάς από τον αθλητή της Κάτω Κρανιάς. Αγαπά το στίβο και απλά του αρέσει το θέαμα ανεξαρτήτως αποτελέσματος.
Εάν δεν σηκώσεις πισινό απο τον καναπέ σου,να προσπαθησεις να αγωνιστείς σε όποιο άθλημα σου αρέσει δε προκειται να καταλάβεις τίποτα για το πνεύμα του αθλητισμού,όσο και καλοί δάσκαλοι να είναι αυτοί που σου το εξηυγούν
Πραγματικά.
Εδώ δεν μιλάμε γενικά για άθληση, αλλά για επαγγελματικό αθλητισμό. Δεν μιλάμε για το "βγαίνω κάθε ημέρα έξω και περπατώ 5 χλμ για την υγεία μου". Μιλάμε για μία χρήση του αθλητισμού στα πλαίσια της προσωπικής οικονομικής αποκατάστασης.
Δεν καταλαβαίνω τον τρόπο με τον οποίο κάποιος αισθάνεται υπερήφανος που ο άλλος τρέχει με ένα παλούκι στο χέρι επί 6 ώρες την ημέρα για να προσελκύσει χορηγούς και να αποκατασταθεί οικονομικά.
Το ίδιο δεν καταλαβαίνω τον τρόπο με τον οποίο κάποιος αισθάνεται υπερήφανος που ένας άλλος κλωτσά ένα τόπι 6 ώρες τη μέρα και κερδίζει έναν αγώνα από τον οποίο βγάζει εκατομμύρια.
Αυτό συζητάμε.
Και στο ξαναγράφω ,είναι πολύ δύσκολο να είσαι αθλητής η προσπάθεια είναι τεράστια,πρέπει να τρέξεις για να το διαπιστώσεις και μόνος σου.
Ε τότε, για να μη ζορίζονται τα παιδιά, μπορούν να δοκιμάσουν οικοδομές, αποχετεύσεις, χυτήρια, ναυπηγεία που είναι πιο εύκολα.
Μαζοχιστές είναι και διαλέγουν τόσο δύσκολα επαγγέλματα;
Ποια είναι η τελευταία φορά που πήγες σε κάποιον οικοδόμο, μπετατζή, σιδερά, αγρότη, αμμοβολιστή και του είπες "φίλε αισθάνομαι απέραντη υπερηφάνεια για πάρτη σου";
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος stavmanr την 18 Ιούλ 2022, 12:23, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Πραγματικά.
Αυτό συζητάμε.
Ε τότε, για να μη ζορίζονται τα παιδιά, μπορούν να δοκιμάσουν οικοδομές, αποχετεύσεις, χυτήρια, ναυπηγεία που είναι πιο εύκολα.
Τι να σου κάνω που δεν μπορείς να καταλάβεις την αγάπη τους για τον αθλητισμό?
στον αθλητισμό μπορείς να υποστηρίζεις κάποιον άνθρωπο, χώρα, τρόπο, σύνολα για όποιο λόγο θες.
Η παγκοσμιότητα έχει να κάνει μες το γεγονός ότι ξέρεις πως υπάρχουν εκατομμύρια άλλοι σε όλες τις χώρες και σε όλες τις εποχές.
"Στίβος" δεν είναι το σύνολο των αθλητών από την Κουκουβάουνα. Στίβος είναι το σύνολο των αθλημάτων ανά την υφήλιο.
Ο λάτρης του στίβου δεν ξεχωρίζει τον αθλητή της Άνω Κρανιάς από τον αθλητή της Κάτω Κρανιάς. Αγαπά το στίβο και απλά του αρέσει το θέαμα ανεξαρτήτως αποτελέσματος.
Καταρχήν εσύ ρώτησες γιατί δεν ειμαι χαρούμενος για ένα ηλεκτρολόγο που πετυχαίνει ή για τα μαθηματικά και σου απάντησα οτι ειμαι φιλος του στίβου
τωρα μου λες οτι ρωτησες άλλο; Δες τι ρώτησες.
Οσο για το ποιον υποστηρίζω σου απαντάω οτι στον αθλητισμό υποστηρίζει κανείς, αν θέλει, διάφορα πράγματα που θεωρεί οτι τα εκπροσωπεί ένας αθλητής ή μια ομάδα.
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
Σέλευκας έγραψε: 18 Ιούλ 2022, 12:15
Καταρχήν εσύ ρώτησες γιατί δεν ειμαι χαρούμενος για ένα ηλεκτρολόγο που πετυχαίνει ή για τα μαθηματικά και σου απάντησα οτι ειμαι φιλος του στίβου
Μα δεν είσαι φίλος του στίβου όταν υποστηρίζεις συγκεκριμένα άτομα συγκεκριμένης προέλευσης.
Χρησιμοποιείς το στίβο ως πρόσχημα για να ικανοποιήσεις την ιδεολογική σου προδιάθεση.
Αντίθετα, θα σου υποστήριζα ότι εγώ είμαι φίλος του στίβου που δεν υποστηρίζω κανέναν και απλά χαίρομαι που παρακολουθώ ένα θέαμα που μου προσφέρει ο στίβος.
vag_el έγραψε: 18 Ιούλ 2022, 12:18
Ναι, ναι.
Τρελή αγάπη.
Ίσως δεν υπάρχει πιο εγωπαθητικό επάγγελμα από αυτό του επαγγελματία αθλητή.
stavmanr έγραψε: 18 Ιούλ 2022, 12:19
Παπαριές μαρίτσα μ.
Ο λάτρης ή συμπαθών του οτιδήποτε, προτιμά πάντα ως θέαμα ή ακουστική τις καλύτερες αποδόσεις. Τα υπόλοιπα είναι συναισθηματική στήριξη και όχι λατρεία ή συμπάθεια στο αντικείμενο.
Με τη δική σου λογική, είναι το ίδιο να παρακολουθείς τους ημιτελικούς ή τελικούς παγκοσμίου επιπέδου στο οποιοδήποτε άθλημα, με το να βλέπεις την προπόνηση της τοπικής ομάδας ή των παιδικών αθλητικών συλλόγων της περιοχής.
Ή το να συγκρίνεις τα έργα των πλανόδιων ζωγράφων ή ερασιτεχνών με τις εκθέσεις στα μουσεία τέχνης κλπ κλπ κλπ
georgebi έγραψε: 17 Ιούλ 2022, 13:49
Και για τους πολλούς εδώ μέσα που αναρωτιούνται τι έκανε η κορυφαία Ελληνίδα αθλήτρια όλων των εποχών στην ηλικία της Ηλιάνας, ορίστε μια σύγκριση
ΟΚ ίσως άδικη η σύγκριση.....η Κατερίνα ήταν ταλέντο που εμφανίζεται μια φορά στη κάθε γενιά
τι ύψος έχει η Ηλιάνα?
Δεν μπόρεσα να το βρω
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎..... Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
stavmanr έγραψε: 18 Ιούλ 2022, 12:21
Ναι, ναι.
Τρελή αγάπη.
Ίσως δεν υπάρχει πιο εγωπαθητικό επάγγελμα από αυτό του επαγγελματία αθλητή.
Κάνεις λάθος Σταβ,
σε όλα τα επαγγέλματα η προσωπική προβολή είναι κανόνας ,όλοι είμαστε εγωπαθείς αν θέλουμε να είμαστε ειλικρινείς με τους εαυτούς μας.Απο τον Μπίλ Γκέιτς μέχρι τον τελευταίο αθλητή διαλέξαμε να προβληθούμε.Δες Αντετοκούμπο που τα σκορπάει όλα όπως λέει και χαρίζει τα εκατομμύρια του αρκεί να είχε τον πατέρα του πίσω στη ζωή
Μα δεν είσαι φίλος του στίβου όταν υποστηρίζεις συγκεκριμένα άτομα συγκεκριμένης προέλευσης.
Χρησιμοποιείς το στίβο ως πρόσχημα για να ικανοποιήσεις την ιδεολογική σου προδιάθεση.
Αντίθετα, θα σου υποστήριζα ότι εγώ είμαι φίλος του στίβου που δεν υποστηρίζω κανέναν και απλά χαίρομαι που παρακολουθώ ένα θέαμα που μου προσφέρει ο στίβος.
Αν θεωρείς το στίβο κάτι σημαντικό και όχι μαλακία να πηδάς παλούκια και να τρέχεις για να κερδίσεις τότε είσαι φίλος του στίβου.
Επίσης μπορείς να υποστηρίζεις για εθνικούς λόγους αθλήτρια και χωρίς να είσαι φιλος του στίβου μονο επειδή ξέρεις οτι υπάρχουν πολλοί.
Επίσης μπορείς να υποστηρίξεις και Νεοζηλανδό μπασκετμπολίστα επειδή σαρέσει η μύτη του, δεν απαγορεύεται.
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
Το εκπληκτικό στο συγκεκριμένο θέμα είναι ότι μαζεύτηκαν κάποιοι μεσήλικοι πατσοκοιλιάδες για να αμφισβητήσουν αυτό που κατάφερε ένα κοριτσάκι από ένα ελληνικό χωριό και όσους τόλμησαν να εκφράσουν την υποστήριξη ή την έμπρακτη στήριξη τους.