Ε, ναι. Ποιο είναι το πρόβλημα να δίνεις θέσεις εξουσίας σε ψυχοπαθείς.klg έγραψε: 18 Ιούλ 2022, 10:42 Ωραίο το τρανσφοβικό παραλήρημα του Αρίστου, αλλά ο τύπος φαίνεται να είναι πλήρως qualified για τη θέση του. Οπότε πού ακριβώς είναι το πρόβλημα;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Όλη η ψυχοπαθολογία των ηθών της κυβέρνησης Μπάιντεν σε μια φωτογραφία
- Λίνο Βεντούρα
Re: Όλη η ψυχοπαθολογία των ηθών της κυβέρνησης Μπάιντεν σε μια φωτογραφία
Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
Ψυχοπαθεις, όπως τύποι που μαζεύονται με άλλους τύπους σε ένα περίεργο κτήριο, πίνοντας κρασί και τρώγοντας ψωμί που θεωρούν ότι έχει μαγικά ευλογήσει ένας ιουδαϊκός θεός, σε ένα ritual που καταγράφηκε από κάτι βοσκούς δύο χιλιετίες πριν.Λίνο Βεντούρα έγραψε: 18 Ιούλ 2022, 11:09Ε, ναι. Ποιο είναι το πρόβλημα να δίνεις θέσεις εξουσίας σε ψυχοπαθείς.klg έγραψε: 18 Ιούλ 2022, 10:42 Ωραίο το τρανσφοβικό παραλήρημα του Αρίστου, αλλά ο τύπος φαίνεται να είναι πλήρως qualified για τη θέση του. Οπότε πού ακριβώς είναι το πρόβλημα;
Να μιλήσουμε σοβαρά τώρα; Υπάρχει αντικειμενικά κάποιος λόγως να μας απασχολεί ότι ένας δημοσιευμένος nuclear engineer είναι υπεύθυνος σε ένα τμήμα που το αντικείμενο με το ασχολείται συμπτίπτει με την εξειδίκευσή του;
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.
Thank you Google Translate.
Εγώ πάντως δεν βλέπω στις φωτογραφίες κάτι σχετικό με τις επιδόσεις του τύπου στο nuclear engineer, άλλη εξειδίκευση προβάλλει.klg έγραψε: 18 Ιούλ 2022, 11:18Ψυχοπαθεις, όπως τύποι που μαζεύονται με άλλους τύπους σε ένα περίεργο κτήριο, πίνοντας κρασί και τρώγοντας ψωμί που θεωρούν ότι έχει μαγικά ευλογήσει ένας ιουδαϊκός θεός, σε ένα ritual που καταγράφηκε από κάτι βοσκούς δύο χιλιετίες πριν.Λίνο Βεντούρα έγραψε: 18 Ιούλ 2022, 11:09Ε, ναι. Ποιο είναι το πρόβλημα να δίνεις θέσεις εξουσίας σε ψυχοπαθείς.klg έγραψε: 18 Ιούλ 2022, 10:42 Ωραίο το τρανσφοβικό παραλήρημα του Αρίστου, αλλά ο τύπος φαίνεται να είναι πλήρως qualified για τη θέση του. Οπότε πού ακριβώς είναι το πρόβλημα;
Να μιλήσουμε σοβαρά τώρα; Υπάρχει αντικειμενικά κάποιος λόγως να μας απασχολεί ότι ένας δημοσιευμένος nuclear engineer είναι υπεύθυνος σε ένα τμήμα που το αντικείμενο με το ασχολείται συμπτίπτει με την εξειδίκευσή του;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Αρίστο δεν σε καταλαβαίνω, εσύ δεν υποστήριζες τον ΣΥΡΙΖΑ;
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
Azzurra Carnelos
- Λίνο Βεντούρα
Όχι, ψυχοπαθείς όπως οι τύποι που ακρωτηριάζονται για να ταιριάξουν την ψυχή τους στο σώμα τουςklg έγραψε: 18 Ιούλ 2022, 11:18Ψυχοπαθεις, όπως τύποι που μαζεύονται με άλλους τύπους σε ένα περίεργο κτήριο, πίνοντας κρασί και τρώγοντας ψωμί που θεωρούν ότι έχει μαγικά ευλογήσει ένας ιουδαϊκός θεός, σε ένα ritual που καταγράφηκε από κάτι βοσκούς δύο χιλιετίες πριν.Λίνο Βεντούρα έγραψε: 18 Ιούλ 2022, 11:09Ε, ναι. Ποιο είναι το πρόβλημα να δίνεις θέσεις εξουσίας σε ψυχοπαθείς.klg έγραψε: 18 Ιούλ 2022, 10:42 Ωραίο το τρανσφοβικό παραλήρημα του Αρίστου, αλλά ο τύπος φαίνεται να είναι πλήρως qualified για τη θέση του. Οπότε πού ακριβώς είναι το πρόβλημα;
Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
Λίνο Βεντούρα έγραψε: 18 Ιούλ 2022, 11:24Όχι, ψυχοπαθείς όπως οι τύποι που ακρωτηριάζονται για να ταιριάξουν την ψυχή τους στο σώμα τουςklg έγραψε: 18 Ιούλ 2022, 11:18Ψυχοπαθεις, όπως τύποι που μαζεύονται με άλλους τύπους σε ένα περίεργο κτήριο, πίνοντας κρασί και τρώγοντας ψωμί που θεωρούν ότι έχει μαγικά ευλογήσει ένας ιουδαϊκός θεός, σε ένα ritual που καταγράφηκε από κάτι βοσκούς δύο χιλιετίες πριν.Λίνο Βεντούρα έγραψε: 18 Ιούλ 2022, 11:09
Ε, ναι. Ποιο είναι το πρόβλημα να δίνεις θέσεις εξουσίας σε ψυχοπαθείς.
Nαι ωραία όλα αυτά, αλλά δε βλέπω να κάνετε κάποια σοβαρή κριτική; Δεν ήξερα καν ποιός είναι ο τύπος πριν ποστάρει τη μαλακία του ο Αρίστος αλλά πέρα από ότι δε μας αρέσει το φετιχ του, υπάρχει κάποιος λόγος να ασχοληθούμε; Να πω ότι ήταν κάποιος μαλάκας με gender studies degree που τον έχωσαν απλά και μόνο για το PC της φάσης οκ, αλλά δεν είναι.ΓΑΛΗ έγραψε: 18 Ιούλ 2022, 11:21Εγώ πάντως δεν βλέπω στις φωτογραφίες κάτι σχετικό με τις επιδόσεις του τύπου στο nuclear engineer, άλλη εξειδίκευση προβάλλει.klg έγραψε: 18 Ιούλ 2022, 11:18Ψυχοπαθεις, όπως τύποι που μαζεύονται με άλλους τύπους σε ένα περίεργο κτήριο, πίνοντας κρασί και τρώγοντας ψωμί που θεωρούν ότι έχει μαγικά ευλογήσει ένας ιουδαϊκός θεός, σε ένα ritual που καταγράφηκε από κάτι βοσκούς δύο χιλιετίες πριν.Λίνο Βεντούρα έγραψε: 18 Ιούλ 2022, 11:09
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.
- John Brown Gun Club
https://scholar.google.com/citations?us ... AAAJ&hl=enΓΑΛΗ έγραψε: 18 Ιούλ 2022, 11:21Εγώ πάντως δεν βλέπω στις φωτογραφίες κάτι σχετικό με τις επιδόσεις του τύπου στο nuclear engineer, άλλη εξειδίκευση προβάλλει.klg έγραψε: 18 Ιούλ 2022, 11:18Ψυχοπαθεις, όπως τύποι που μαζεύονται με άλλους τύπους σε ένα περίεργο κτήριο, πίνοντας κρασί και τρώγοντας ψωμί που θεωρούν ότι έχει μαγικά ευλογήσει ένας ιουδαϊκός θεός, σε ένα ritual που καταγράφηκε από κάτι βοσκούς δύο χιλιετίες πριν.Λίνο Βεντούρα έγραψε: 18 Ιούλ 2022, 11:09
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
τους τύπους που ονειρεύονται την Μία παγκόσμια εξουσίαΓΑΛΗ έγραψε: 18 Ιούλ 2022, 10:57 Eγώ πάντως δεν θεωρώ τη συγκεκριμένη φωτο τρανσοφοβική αλλά το τελείως αντίθετο.
Αριστερά είναι οι ΗΠΑ και δεξιά τα σκλαβάκια του πλανήτη.
Αν αυτό δεν είναι επίδειξη δύναμης, τί είναι;
δεν τους κακοπέφτει αν αυτήν την προσφέρει η Αμερική και φυσικά για να το πετύχει αυτό σπάει όλες τις ηθικές δομές του «παλιού κόσμου» ώστε αυτός να καταρρεύσει
για να έρθουν μετά απο πίσω αυτοί
(κάτι το οποίο είναι αντίθετο με τον κομμουνισμό ο οποίος μόνο κάποια έθνη και την εκκλησία ήθελε να καταργήσει)
Azzurra Carnelos
Azzurra Carnelos
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Σκληροί καρ...δες....έτοιμες... για πόλεμο. 
- John Brown Gun Club
Ειναι επισης ακτιβιστης για την απαγορευση των θεραπειων μεταστροφης, ως επιζων αυτων.klg έγραψε: 18 Ιούλ 2022, 11:27 Να πω ότι ήταν κάποιος μαλάκας με gender studies degree που τον έχωσαν απλά και μόνο για το PC της φάσης οκ, αλλά δεν είναι.
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
ΟΙ Αμερικάνοι θέλουν να γίνουν πούστηδες με ξένο κώλο, εγώ αυτό καταλαβαίνω.
Azzurra Carnelos
Azzurra Carnelos
Καλά τώρα, ο Αρίστος αυτά τα πεηπεράκια τα απορρίπτει σε ένα λεπτό. Για αρχή, το άτομο δεν είναι όπως μας το εξήγησαν...John Brown Gun Club έγραψε: 18 Ιούλ 2022, 11:31https://scholar.google.com/citations?us ... AAAJ&hl=enΓΑΛΗ έγραψε: 18 Ιούλ 2022, 11:21Εγώ πάντως δεν βλέπω στις φωτογραφίες κάτι σχετικό με τις επιδόσεις του τύπου στο nuclear engineer, άλλη εξειδίκευση προβάλλει.klg έγραψε: 18 Ιούλ 2022, 11:18
Ψυχοπαθεις, όπως τύποι που μαζεύονται με άλλους τύπους σε ένα περίεργο κτήριο, πίνοντας κρασί και τρώγοντας ψωμί που θεωρούν ότι έχει μαγικά ευλογήσει ένας ιουδαϊκός θεός, σε ένα ritual που καταγράφηκε από κάτι βοσκούς δύο χιλιετίες πριν.
Χαῖρε, τὸ τῶν Δαιμόνων πολυθρύλητον θαῦμα·
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.
FUCK DONALD TRUMP
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Toυς ΑΝΕΛ υποστήριζε που συγκυβερνούσαν με τον ΣΥΡΙΖΑ.
- EKPLIKTIKOS
Αντίδραση φόρουμ απέναντι στην ντραγκ κουνιστρα μου θυμίζει τον θείο μου από το χωριό όταν είδε πρώτη φορά σκουλαρίκι σε άντρα κάπου πριν 30 χρονια
Το θέμα είναι ότι οι φωτο που δίνει ο τύπος στην κυκλοφορία είναι δική του επιλογή και όχι παραβίαση προσωπικών δεδομένων.klg έγραψε: 18 Ιούλ 2022, 11:27Nαι ωραία όλα αυτά, αλλά δε βλέπω να κάνετε κάποια σοβαρή κριτική; Δεν ήξερα καν ποιός είναι ο τύπος πριν ποστάρει τη μαλακία του ο Αρίστος αλλά πέρα από ότι δε μας αρέσει το φετιχ του, υπάρχει κάποιος λόγος να ασχοληθούμε; Να πω ότι ήταν κάποιος μαλάκας με gender studies degree που τον έχωσαν απλά και μόνο για το PC της φάσης οκ, αλλά δεν είναι.ΓΑΛΗ έγραψε: 18 Ιούλ 2022, 11:21
Εγώ πάντως δεν βλέπω στις φωτογραφίες κάτι σχετικό με τις επιδόσεις του τύπου στο nuclear engineer, άλλη εξειδίκευση προβάλλει.
Οπότε, αν σ' ενδιαφέρει να γίνει όντως κάποιος διάλογος (σοβαρός ή μη) άνοιξε θέμα και τα λέμε εκεί.
Θα πούμε πολλά κι ενδιαφέροντα για τη σημειολογία προβολής των ιδιαιτεροτήτων και κατά πόσον αυτές ταυτίζονται με τα δημοκρατικά/σοσιαλιστικά/ελευθεριακα/κλπ ζητούμενα.
Η δική μου θέση είναι σταθερή. Ελπίζω να την αλλάξεις.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 7 Απαντήσεις
- 270 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
-