sharp έγραψε: 17 Ιούλ 2022, 23:57
btw έχω καταλήξει ότι οι εξωτερικοί δίσκοι, στικάκια, σδ κάρτες κλπ δεν είναι αξιόπιστες λύσεις. Πλέον παίρνω μπακαπ και το κοπιάρω σε δεύτερο πισι. Δίσκοι ακίνητοι, σε γενικές γραμμές ασφαλείς. Για μεγάλα αρχεία (που όμως δεν θα τρελλαθώ αν χαθούν) χρησιμοποιώ τη λύση που προτάθηκε παραπάνω, με εσωτερικό δίσκο σε usb container. Αυτό από τότε που μού χάλασε εξωτερικός και δεν μπόρεσα ποτέ να σπάσω το κουτί του. Ούτε θυμάμαι τι είχε μέσα και δεν τον πετάω ακριβώς γι αυτόν τον λόγο λολ.
Παντως αν θες να δεις και το σκρινσοτ αυτο βλεπω με τον δισκο πανω
Μπες στην διαχείρηση δίσκων και δες αν τον βλέπει
To εχω κανει ηδη
Οσο ειναι πανω ο εν λογω δισκος κολλαει η διαχειρηση δισκων και δεν ανοιγει.
Μολις τον βγάλω ανοιγει αμεσως.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
sys3x έγραψε: 18 Ιούλ 2022, 00:54
Φτιάξε ένα μπούταμπλ στικάκι με λινουξάκι, μπούταρε, κούμπωσε, δες τι φταίει, φτιάξτο αν φτιάχνεται.
Προτιμώ να κάτσω να με γαμήσουν
Εγώ θα συμφωνήσω πάντως με τον sys3x εδώ. Άμα θέλεις να το παίξεις μάστορας, πρέπει να χρησιμοποιήσεις και τα κατάλληλα εργαλεία, αλλιώς το πας σε τεχνικό.
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.
sys3x έγραψε: 18 Ιούλ 2022, 00:54
Φτιάξε ένα μπούταμπλ στικάκι με λινουξάκι, μπούταρε, κούμπωσε, δες τι φταίει, φτιάξτο αν φτιάχνεται.
Προτιμώ να κάτσω να με γαμήσουν
Τι 'ναι πάλι αυτά τα ομοφυλοφιλικά ρε.
Γιατί δημιουργείτε τέτοιες εικόνες μέσα στους άδολους, σχεδόν παιδικούς, εγκεφάλους μας; ε; γιατί;
Γιατί φαντάστηκα τους δικούς σου να είναι σε κάποιο install-fest που μετατρέπεται σε ακραίο gay orgy;
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.
Τι 'ναι πάλι αυτά τα ομοφυλοφιλικά ρε.
Γιατί δημιουργείτε τέτοιες εικόνες μέσα στους άδολους, σχεδόν παιδικούς, εγκεφάλους μας; ε; γιατί;
Γιατί φαντάστηκα τους δικούς σου να είναι σε κάποιο install-fest που μετατρέπεται σε ακραίο gay orgy;
Γιατί φαντάστηκα κ γω κάτι σε αυτές τις γραμμές;
Ποιος να φταίει άραγες κλγ; ποιος;
Γιατί οι λινουξάδες έχουν αχαλίνωτη πανσεξουαλικότητα.