Τωρα φιλοξενω τους Saxon στο σπιτι αν γινεται οι Maiden να περιμενουν λιγο και να ερθουν σπιτι μου την αλλη εβδομαδαΣτύγιος έγραψε: 17 Ιούλ 2022, 21:08Όταν φέρονται σαν μπινέδες σε χώρα που τους φιλοξενεί ,μπινέδες θα τους χαρακτηρίσουμε. Άμα τους θες τόσο πολύ, πάρτους σπίτι σου.Sid Vicious έγραψε: 17 Ιούλ 2022, 21:05 To τι είναι και δεν είναι οι (Άγγλοι και ουχι Αμερικανοι)Μεηντεν είναι εσωτερικό θέμα δικό μας, των Φυλών, παρακαλούνται οι ξένοι Στυγιος και ταχαλαταχαλασα να αποχωρήσουν ήσυχα και μετρημένα.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Fuck off Bruce Dickinson
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Στα νήματα της ενότητας που βάζετε μουσικά βίντεο, παρακαλούμε να περιοριστείτε σε 1 ή το πολύ 2 βίντεο ανά ποστ, για να μην υπερφορτώνονται οι browsers.
Στα νήματα της ενότητας που βάζετε μουσικά βίντεο, παρακαλούμε να περιοριστείτε σε 1 ή το πολύ 2 βίντεο ανά ποστ, για να μην υπερφορτώνονται οι browsers.
- Sid Vicious
Re: Fuck off Bruce Dickinson
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
- taxalata xalasa
Iron Maiden = Σιδερενιος Μαλακας...
literally
don't blame me....blame English language
literally
Πολλών δ’ ανθρώπων ίδεν άστεα και νόον έγνων.
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Σκληρές αλήθειες που οι μειντενικοι κρύβουν.

Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
- Sid Vicious
Ετσι φιλε μονο Darkthrone και Exploitedtaxalata xalasa έγραψε: 17 Ιούλ 2022, 21:11σας χαριζω τις σιδεροπαρθένες...Sid Vicious έγραψε: 17 Ιούλ 2022, 21:05 To τι είναι και δεν είναι οι (Άγγλοι και ουχι Αμερικανοι)Μεηντεν είναι εσωτερικό θέμα δικό μας, των Φυλών, παρακαλούνται οι ξένοι Στυγιος και ταχαλαταχαλασα να αποχωρήσουν ήσυχα και μετρημένα.
Maidenαδες... εμείς πάμε να ρίξουμε το αρνάκι στον φούρνο με πατάτες...
εσείς maidenοθήτε ελεύθερα...
![]()
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
Ρε πστη , θα σου κάνω σαρπράιζ μια μέρα για γύρο , ανυποψίασταSid Vicious έγραψε: 17 Ιούλ 2022, 21:12Τωρα φιλοξενω τους Saxon στο σπιτι αν γινεται οι Maiden να περιμενουν λιγο και να ερθουν σπιτι μου την αλλη εβδομαδαΣτύγιος έγραψε: 17 Ιούλ 2022, 21:08Όταν φέρονται σαν μπινέδες σε χώρα που τους φιλοξενεί ,μπινέδες θα τους χαρακτηρίσουμε. Άμα τους θες τόσο πολύ, πάρτους σπίτι σου.Sid Vicious έγραψε: 17 Ιούλ 2022, 21:05 To τι είναι και δεν είναι οι (Άγγλοι και ουχι Αμερικανοι)Μεηντεν είναι εσωτερικό θέμα δικό μας, των Φυλών, παρακαλούνται οι ξένοι Στυγιος και ταχαλαταχαλασα να αποχωρήσουν ήσυχα και μετρημένα.
Νομίζω το εμπεδώσαμε ότι δεν γουστάρεις τους Iron Maiden, την μουσική τους, και πως έχεις αρκετά ψυχολογικά θέματα.taxalata xalasa έγραψε: 17 Ιούλ 2022, 21:13 Iron Maiden = Σιδερενιος Μαλακας...
literally
Δεν χρειάζεται να ποστάρεις άλλο στο τόπικ.
Χαῖρε, τὸ τῶν Δαιμόνων πολυθρύλητον θαῦμα·
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.
FUCK DONALD TRUMP
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
δεν καταλαβαίνω γιατί σε εκνεύρισε λεγεών ο βρασίδας σε αυτό το σημείο
λίγο παιχνίδι με το κοινό έκανε, σιγά
λίγο παιχνίδι με το κοινό έκανε, σιγά
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
Δεν τον δικαιολόγησα, και όσο το σκέφτομαι τόσο πιο πολύ δεν μου άρεσε ο τρόπος του. Ήταν χυδαίος και απαράδεκτος, και ακόμα πιο απαράδεκτο ότι σταμάτησε και έφυγε. Μπορούσε να μιλήσει πριν το τραγούδι, μπορούσε να μιλήσει πιο νωρίς στην συναυλία.Στύγιος έγραψε: 17 Ιούλ 2022, 20:45Δεν είμαστε μπανανία φίλε . Κι εγώ γούσταρα το συγκρότημα , αλλά δε δέχομαι μες τη χώρα μου να μου φέρονται ως υποτελή ιθαγενή.Λεγεών έγραψε: 17 Ιούλ 2022, 01:23 Γενικά eventful συναυλία
Κοροϊδία με Αλέξανδρο για άλλη μια φορά, γιαυτο και άνοιξα το τόπικ
Χυδαίο βρίσιμο οπαδού που άναψε καπνογόνο και το πέταξε στη σκηνή (;), ο Μπρους εξαφανίστηκε για μισό λεπτό και μετα έχασε το τραγούδι
Κάποια στιγμή έγινα μέρος της προσπάθειας να ανεγερθεί ένα πανώ που έλεγε Alexander the Great και κάτι άλλο, αλλά ήταν τεράστιο και δεν έγινε τίποτα, αυτά γίνονται με συνεννόηση και αναρτώνται στο πάνω διάζωμα πριν ξεκινήσει η συναυλία
Κάποιος άλλος ψευτολιποθυμησε και μετά σηκώθηκε με το iPhone στο χέρι
Καλά σε γενικές γραμμές
Για μένα τελείωσαν...
Ακόμα πιο χυδαίο και προσβλητικό όμως είναι αυτό που κάνουν με το Alexander. Είναι δικαίωμα τους να μην το παίζουν και να μην θέλουν να το παίξουν. Εκεί που ξεπερνάνε τα όρια όμως είναι η κοροϊδία. Το 2005 στην Μαλακάσα μας έβαλε 25-30 χιλιάδες κόσμο να τραγουδήσουμε το ρεφρέν, το τραγούδησε και αυτός μαζί μας, και είπε ότι την επόμενη φορά θα το παίξουν. Δεν έγινε ποτέ. Χτες είπε ότι κάποια στιγμή πρέπει να το παίξουν. Παπάρια. Υπάρχει βιντεάκι στο youtube που είδα χτες, που κοροϊδεύει άτομα με την ελληνική σημαία στις ΗΠΑ, και τους ρωτάει με άσχημο τρόπο ποιο τραγούδι θέλουν να παίξουν. Από ένα σημείο και μετά μόνο αυτός γελάει με το αστείο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Λεγεών την 17 Ιούλ 2022, 22:02, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Χαῖρε, τὸ τῶν Δαιμόνων πολυθρύλητον θαῦμα·
FUCK DONALD TRUMP
- taxalata xalasa
τραβα ρε greek cunt...Λεγεών έγραψε: 17 Ιούλ 2022, 21:34Νομίζω το εμπεδώσαμε ότι δεν γουστάρεις τους Iron Maiden, την μουσική τους, και πως έχεις αρκετά ψυχολογικά θέματα.taxalata xalasa έγραψε: 17 Ιούλ 2022, 21:13 Iron Maiden = Σιδερενιος Μαλακας...
literally
Δεν χρειάζεται να ποστάρεις άλλο στο τόπικ.
Πολλών δ’ ανθρώπων ίδεν άστεα και νόον έγνων.
-
Δημοκράτης
Οσοι φίλοι πηγαν την βρήκαν πολύ καλή την συναυλία
Αν ήμουν Ελλάδα αυτές τις μέρες θα ειχα πάει κι εγώ . Είναι πολύ καλά τα ζωντανά τους
Αν ήμουν Ελλάδα αυτές τις μέρες θα ειχα πάει κι εγώ . Είναι πολύ καλά τα ζωντανά τους
Μα ήταν πολύ καλή.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- Υδράργυρος
Αυτή η νοοτροπία που σε συναυλίες πρέπει σώνει και καλά να τα κάνουν πουτάνα όλα
- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
Νομίζω έχουν και έναν Σαμουράι που έχει ένα κατάνα και μάτια που λάμπουν. Οπότε, ναι, μιλάμε για βάθος και ουσία. Βάθος και ουσία βασικά υπάρχει σε όλα τα τραγούδια τους κι ας λένε ότι παιρνόντας έξω από το στάδιο εκείνο το βράδυ πολλοί νόμιζαν πως μέσα έπνιγαν γατιά.
Πανκης εισαι?Sid Vicious έγραψε: 17 Ιούλ 2022, 14:13 Για να λεμε αληθειες οι Maiden βγαλαν δυο αξεπεραστα αλμπουμ αριστουργηματα με Di anno (Iron Maiden, Killers), με Dickinson δυο πολυ καλα (Powerslave, Somewhere in Time) και δυο καλουτσικα (Piece of Mind, Fear of the Dark) και τα υπολοιπα ενας σωρος αδιαφορα αλμπουμ
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση