Το παρακάτω όμως φύλλο δεν μπήκε ποτέ στον φούρνο, απλά σκέπασε το ταψί με γεμιστά, αφού βγήκε από τον φούρνο.
Όπως βλέπετε στην φωτογραφία έλιωσε σε κάποια σημεία και εσταξε πάνω στο φαγητό.


Έχετε παρατηρήσει κάτι παρόμοιο;


Όχι, ποτέ. Τι μάρκα και σε τι βαθμούς έλιωσε;
Μήπως το τμήμα που έλιωσε ακουμπούσε στην αντίσταση στο πάνω μέρος και θερμάνθηκε υπερβολικά; Έχει τύχει όταν ψήνω με αέρα να το πάρει και να το σηκώσει.
Μα γράφει ότι πρόσθεσε το αλουμινόχαρτο όταν το έβγαλε από το φούρνο (μάλλον για να διατηρήσει τη θερμοκρασία).
Κι εκεί θέλει προσοχή, πλέον, γιατί το έχουν πάρει χαμπάρι Εκείνοι και με δικούς τους ανθρώπους προκαλούν (απειροελάχιστη, αλλά ικανή να κάνει τη ζημιά) αστοχία υλικού από τη γραμμή παραγωγής ακόμη, οπότε το άκρως απαραίτητο αυτό υλικό φτάνει ελαττωματικό στον ανυποψίαστο αφυπνισμένο.Dwarven Blacksmith έγραψε: 16 Ιούλ 2022, 14:24 Στη μαγειρική δεν είναι πολύ χρήσιμο. Στο μπλοκάρισμα των ραδιοκυμάτων που στοχεύουν τον εγκέφαλο όμως είναι αξεπέραστο.
Του μασούτη, αλλά έχει και με άλλες μάρκες στον φούρνο πάντα.
Μην ξαναγοράσεις αλουμινόχαρτο από τα Lidl.vagabondo έγραψε: 16 Ιούλ 2022, 14:20 Έχω σταματήσει πλέον να χρησιμοποιώ το αλουμινόχαρτο στο φούρνο, το οποίο θα έρχεται απευθείας επαφή με το φαγητό. Πάντα θα παρεμβάλλεται λαδόκολλα.
Το παρακάτω όμως φύλλο δεν μπήκε ποτέ στον φούρνο, απλά σκέπασε το ταψί με γεμιστά, αφού βγήκε από τον φούρνο.
Όπως βλέπετε στην φωτογραφία έλιωσε σε κάποια σημεία και εσταξε πάνω στο φαγητό.
Έχετε παρατηρήσει κάτι παρόμοιο;
ναι, έχεις δίκιο. Δεν το πρόσεξα. Δεν καταλαβαίνω πως μπορεί να έλιωσε. Αν πάλι αυτό έλιωσε έξω από το φούρνο, αν δοκιμάσει να βάλει ένα κομμάτι μέσα, λογικά θα λιώσει όλο.ΓΑΛΗ έγραψε: 16 Ιούλ 2022, 14:46Μα γράφει ότι πρόσθεσε το αλουμινόχαρτο όταν το έβγαλε από το φούρνο (μάλλον για να διατηρήσει τη θερμοκρασία).