οποιος δεν ξερει να κανει εγχειρηση, δεν ειναι χειρουργος. ακομη κι αν εχει πτυχιο.
εσυ θα πηγαινες να σε χειρουργησει καποιος που πηρε πτυχιο 30 χρονια πριν, και δεν εχει χρησιμοποιησει νυστερι ποτε;
ασε που εσυ δεν εχεις πτυχιο, τεσπα.
οποιος δεν ξερει να κανει εγχειρηση, δεν ειναι χειρουργος. ακομη κι αν εχει πτυχιο.
Πόσο στοίχημα βάζεις ότι έχω πτυχίο για στατικά?Ασέβαστος έγραψε: 15 Ιούλ 2022, 18:11οποιος δεν ξερει να κανει εγχειρηση, δεν ειναι χειρουργος. ακομη κι αν εχει πτυχιο.
εσυ θα πηγαινες να σε χειρουργησει καποιος που πηρε πτυχιο 30 χρονια πριν, και δεν εχει χρησιμοποιησει νυστερι ποτε;
τα στατικα θελουν υψηλα μαθηματικα, και συ δεν τα καταφερνεις με μαθηματικα γυμνασιου. οποτε δικαιως αμφιβαλλω. αν εχεις, οποιος στο εδωσε θελει κρεμασμα, εισαι απολυτως ανικανος να κανεις στατικη μελετη κτιριου, θα πεσει σε κανα κεφαλι.seismic έγραψε: 15 Ιούλ 2022, 18:13Πόσο στοίχημα βάζεις ότι έχω πτυχίο για στατικά?Ασέβαστος έγραψε: 15 Ιούλ 2022, 18:11οποιος δεν ξερει να κανει εγχειρηση, δεν ειναι χειρουργος. ακομη κι αν εχει πτυχιο.
Ρε χαζέ τα μη γραμμικής κατεύθυνσης είναι τα φορτία υπό σεισμική διέγερση που είναι ανώτατα μαθηματικά ενώ τα στατικά είναι εύκολη υπόθεση.Ασέβαστος έγραψε: 15 Ιούλ 2022, 18:22τα στατικα θελουν υψηλα μαθηματικα, και συ δεν τα καταφερνεις με μαθηματικα γυμνασιου. οποτε δικαιως αμφιβαλλω. αν εχεις, οποιος στο εδωσε θελει κρεμασμα, εισαι απολυτως ανικανος να κανεις στατικη μελετη κτιριου, θα πεσει σε κανα κεφαλι.seismic έγραψε: 15 Ιούλ 2022, 18:13Πόσο στοίχημα βάζεις ότι έχω πτυχίο για στατικά?Ασέβαστος έγραψε: 15 Ιούλ 2022, 18:11
Να ανταλλαξουμε απόψεις ήθελα, αλλά οποίος ανοίξει διάλογο μαζί σου, νομίζεις ότι είναι ο σισμίκ.Ασέβαστος έγραψε: 15 Ιούλ 2022, 18:08 α, και δεν ειναι θεμα προθεσης, ειναι θεμα οτι δεν εχεις λογικα επιχειρηματα. προθεση εχεις, αλλιως δεν θα αρχιζες συζητηση.
ε, αμα λεει κοτσανες επιπεδου σεισμικ, αντιμετωπιζω αναλογα.ΤΑΣΟΣ ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 15 Ιούλ 2022, 20:16Να ανταλλαξουμε απόψεις ήθελα, αλλά οποίος ανοίξει διάλογο μαζί σου, νομίζεις ότι είναι ο σισμίκ.Ασέβαστος έγραψε: 15 Ιούλ 2022, 18:08 α, και δεν ειναι θεμα προθεσης, ειναι θεμα οτι δεν εχεις λογικα επιχειρηματα. προθεση εχεις, αλλιως δεν θα αρχιζες συζητηση.
Δικαίως έχεις επιλέξει το ψευδώνυμο.
Άστο, κατάλαβα.Ασέβαστος έγραψε: 15 Ιούλ 2022, 20:49
ε, αμα λεει κοτσανες επιπεδου σεισμικ, αντιμετωπιζω αναλογα.
ναι, το ψευδωνυμο ειναι πολυ πετυχημενο.![]()

ναι.ΤΑΣΟΣ ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 15 Ιούλ 2022, 21:09Άστο, κατάλαβα.Ασέβαστος έγραψε: 15 Ιούλ 2022, 20:49
ε, αμα λεει κοτσανες επιπεδου σεισμικ, αντιμετωπιζω αναλογα.
ναι, το ψευδωνυμο ειναι πολυ πετυχημενο.![]()
Το έχεις για μπρελόκ;
![]()
Αφού δεν κατέχω τα μαθηματικά θα θέσω ένα ερώτημα προς την μαθηματική κοινότητα της Ελλάδας για να σας δείξω ότι εγώ ξέρω μαθηματικά.Ασέβαστος έγραψε: 15 Ιούλ 2022, 18:22τα στατικα θελουν υψηλα μαθηματικα, και συ δεν τα καταφερνεις με μαθηματικα γυμνασιου. οποτε δικαιως αμφιβαλλω. αν εχεις, οποιος στο εδωσε θελει κρεμασμα, εισαι απολυτως ανικανος να κανεις στατικη μελετη κτιριου, θα πεσει σε κανα κεφαλι.seismic έγραψε: 15 Ιούλ 2022, 18:13Πόσο στοίχημα βάζεις ότι έχω πτυχίο για στατικά?Ασέβαστος έγραψε: 15 Ιούλ 2022, 18:11

Και άλλα μαθηματικά προς επίλυση.Ασέβαστος έγραψε: 15 Ιούλ 2022, 18:22τα στατικα θελουν υψηλα μαθηματικα, και συ δεν τα καταφερνεις με μαθηματικα γυμνασιου. οποτε δικαιως αμφιβαλλω. αν εχεις, οποιος στο εδωσε θελει κρεμασμα, εισαι απολυτως ανικανος να κανεις στατικη μελετη κτιριου, θα πεσει σε κανα κεφαλι.seismic έγραψε: 15 Ιούλ 2022, 18:13Πόσο στοίχημα βάζεις ότι έχω πτυχίο για στατικά?Ασέβαστος έγραψε: 15 Ιούλ 2022, 18:11