Μπορεί να μην θέλει να μπει στον κίνδυνο να την πατήσει από απάτη.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τα πρακτορεία ΟΠΑΠ, οι στοιχηματικές και γενικά ο πάσης φύσεως τζόγος πρέπει να εξαφανιστεί από προσώπου γης. (poll)
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- hellegennes
Re: Τα πρακτορεία ΟΠΑΠ, οι στοιχηματικές και γενικά ο πάσης φύσεως τζόγος πρέπει να εξαφανιστεί από προσώπου γης. (poll)
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Otto Weininger
Re: Τα πρακτορεία ΟΠΑΠ, οι στοιχηματικές και γενικά ο πάσης φύσεως τζόγος πρέπει να εξαφανιστεί από προσώπου γης. (poll)
Ψήφισα το 4. : οι μυρωδιές να μην έχουν άποψη
Let them make the first mistake. We make the last move.
- lonelyrider
- Phorum.gr user: lonelyrider
Πες μας και την δικιά σου άποψη όμως.
"Οἶδά σου τὰ ἔργα, ὅτι οὔτε ψυχρὸς εἶ οὔτε ζεστός· ὄφελον ψυχρὸς ἦς ἢ ζεστός, οὕτως ὅτι χλιαρὸς εἶ, καὶ οὔτε ζεστὸς οὔτε ψυχρός, μέλλω σε ἐμέσαι ἐκ τοῦ στόματός μου." (Αποκάλυψη 3,15-16)
- The Age of Aquarius
- Phorum.gr user: The Age of Aquarius
H πίστη σου στους μηχανισμούς της γραφειοκρατίας είναι αξιοσημείωτη.lonelyrider έγραψε: 15 Ιούλ 2022, 18:25 Εισαγγελέας δεν υπάρχει να επέμβει και να θεσει τον τζογο εκτός νόμου ?
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Τζόγος, μπουρδέλα και αλκοόλ δεν κόβονται. Αν καταργηθούν, θα γίνεται τζόγος στην μαύρη και το κράτος θα χάνει πολύ χρήμα.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
- lonelyrider
- Phorum.gr user: lonelyrider
Ναι γιατί πάντα οι εκδιδόμενες δίνουν και στους πελάτες τους απόδειξη στο τέλος.Ζενίθεδρος έγραψε: 15 Ιούλ 2022, 20:24 Τζόγος, μπουρδέλα και αλκοόλ δεν κόβονται. Αν καταργηθούν, θα γίνεται τζόγος στην μαύρη και το κράτος θα χάνει πολύ χρήμα.
"Οἶδά σου τὰ ἔργα, ὅτι οὔτε ψυχρὸς εἶ οὔτε ζεστός· ὄφελον ψυχρὸς ἦς ἢ ζεστός, οὕτως ὅτι χλιαρὸς εἶ, καὶ οὔτε ζεστὸς οὔτε ψυχρός, μέλλω σε ἐμέσαι ἐκ τοῦ στόματός μου." (Αποκάλυψη 3,15-16)
- hellegennes
Σωστά. Από την άλλην, θα κερδίζει χρήμα η οικονομία, γιατί οι περισσότεροι τζογαδόροι είναι mainstream άτομα και τζογάρουν επειδή έχουν πρόσβαση. Χωρίς πρόσβαση θα ξόδευαν αυτά τα λεφτά κάπου αλλού, όπως έγινε όταν έκλεισαν τα προποτζίδικα στην διάρκεια των λοκντάουν.Ζενίθεδρος έγραψε: 15 Ιούλ 2022, 20:24 Τζόγος, μπουρδέλα και αλκοόλ δεν κόβονται. Αν καταργηθούν, θα γίνεται τζόγος στην μαύρη και το κράτος θα χάνει πολύ χρήμα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Δεν υπάρχει σοβαρός τζογαδόρος να παιζει σε προποτζιδικαhellegennes έγραψε: 15 Ιούλ 2022, 20:36Σωστά. Από την άλλην, θα κερδίζει χρήμα η οικονομία, γιατί οι περισσότεροι τζογαδόροι είναι mainstream άτομα και τζογάρουν επειδή έχουν πρόσβαση. Χωρίς πρόσβαση θα ξόδευαν αυτά τα λεφτά κάπου αλλού, όπως έγινε όταν έκλεισαν τα προποτζίδικα στην διάρκεια των λοκντάουν.Ζενίθεδρος έγραψε: 15 Ιούλ 2022, 20:24 Τζόγος, μπουρδέλα και αλκοόλ δεν κόβονται. Αν καταργηθούν, θα γίνεται τζόγος στην μαύρη και το κράτος θα χάνει πολύ χρήμα.
Μόνο κάτι παπουδια που δεν ξέρουν πώς να χειριστούν το μπλιμπλικι
Πρώτα απ όλα δεν συμφέρει σε κέρδος ο ΟΠΑΠ
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Ενήλικες άνθρωποι είναι, ας κάνουν ότι θέλουν. Πρόβλημα τους.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
ε, ας κανει αυτη
εστω, μια πιστωτικη να πληρωνεις ονλαιν, δεν; δηλαδη ελεος,
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Αν ειχα απολυτη εξουσια με το πρωτο διαταγμα που θα υπεγραφα θα καταργουσα πρακτορεια ΟΠΑΠ και καζινα, ριαλιτυ και προωιναδικα και τη συμμετοχη της Ελλαδας στη Γιουριβιζιον.
.
.
- Otto Weininger
Η άποψη μου έχει κατατεθεί εδώ. Πολλάκις.
viewtopic.php?f=79&t=6016
Let them make the first mistake. We make the last move.
- tanipteros
hellegennes έγραψε: 15 Ιούλ 2022, 19:47Δηλαδή περίπου 500 άτομα σε όλην την Ελλάδα από όταν ξεκίνησε να παίζεται το τζόκερ.tanipteros έγραψε: 15 Ιούλ 2022, 19:27βλέπω τα αποτελέσματα του ΤΖΟΚΕΡ δεν χρειάζεται γκάλοπ...
κάθε 4 εβδομάδες έχουμε υπερτυχερό στα 2 εκατ.
δεν βγαίνουνε...δεν βγαίνουνε, τα δόλια τα κατσίκια μας...
και μεις θα παλαβωσουμε..με όλα μας τα δίκια μας...!!!

- tanipteros
Naida πες μας την φρουτο-εμπειρία σου...!!!
δεν βγαίνουνε...δεν βγαίνουνε, τα δόλια τα κατσίκια μας...

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση