εγώ κάπου στη νοτιο-δυτική πελοπόννησο. ψαρεμένη απογευματάκι, καλοκαίρι, από τον ψαροτουφεκά της παρέας.
το βράδυ την απλώσαμε στα κάρβουνα και ήρθε και έγινε λουκούμι!
μαλακια σας - λογω αγνοιας φυσικαkongrosian έγραψε: 15 Ιούλ 2022, 10:18![]()
εγώ κάπου στη νοτιο-δυτική πελοπόννησο. ψαρεμένη απογευματάκι, καλοκαίρι, από τον ψαροτουφεκά της παρέας.
το βράδυ την απλώσαμε στα κάρβουνα και ήρθε και έγινε λουκούμι!![]()
που παίχτηκε μαλακία; δεν κατάλαβα!Αγις έγραψε: 15 Ιούλ 2022, 10:24μαλακια σας - λογω αγνοιας φυσικαkongrosian έγραψε: 15 Ιούλ 2022, 10:18![]()
τροφη για ερευνα - πες σε γνωστες τι κανατε για να μαθειςkongrosian έγραψε: 15 Ιούλ 2022, 10:25που παίχτηκε μαλακία; δεν κατάλαβα!Αγις έγραψε: 15 Ιούλ 2022, 10:24μαλακια σας - λογω αγνοιας φυσικαkongrosian έγραψε: 15 Ιούλ 2022, 10:18![]()
Αγις έγραψε: 15 Ιούλ 2022, 10:28τροφη για ερευνα - πες σε γνωστες τι κανατε για να μαθεις
Γουσταρω ψαρια, θαλασσινα γενικοτερα. Υπαρχουν καποια καλα σκηνικα που εχω βιωσει, ειτε με τυπους πανω σε καικι ειτε σε χ εστιατοριο.

Εχω την εντυπωση οτι τα κοκορετσια και τα κοντοσουβλια σε αυτον τον ονειρεμενο κοσμο, θα ναι καπως πιο αλμυρα.Blackdog έγραψε: 15 Ιούλ 2022, 13:56 Ονειρευομαι εναν κοσμο που στην θαλασσα θα κολυμπανε κοκορετσια και κοντοσουβλια. Θα ψαρευεις και θα νιωθεις αρχοντας.
Η συναγριδα τι ειναι;![]()