Εάν κριθεί ότι δε χρειάζεται περισσότερο την φροντίδα του κέντρου αποκατάστασης να επιστρέψει στη φυλακή, απλά είναι τα πράγματα. Ούτε δύο χρόνια δεν έχει εκτίσει. Η δημοκρατία που έβριζε μέχρι και κέντρο αποκατάστασης του βάζει ενώ εκείνος γελούσε για τα εβραιοπουλα στους θαλάμους αερίων, και δεν έχει ζητήσει ούτε συγγνώμη.
Το ίδιο ακριβώς κάνει η δημοκρατία και για τα ρωμανομιχαηλιδοκουφοντινάκια, που έχουν ασκήσει πραγματική και όχι λεκτική βία. Γιατί αν το θέμα είναι η λεκτική βία, θα έπρεπε ήδη να είναι ήδη μέσα κόζμος και κοζμάκης.
Κάπου το έχετε χάσει τελείως, έτσι;
Και ο Γιωτόπουλος δεν είχε εμπλακεί αυτοπροσώπως σε ενέργεια, αλλά βρίσκεται πίσω από τα σίδερα και ορθώς. Δε θα τους τουφεκισουμε, αλλά ο ανθρωπισμός και η δημοκρατία δεν πρέπει να πέφτουν και κορόιδα των εχθρών τους.
Μα δεν ζήτησε κάποιος τυφεκισμό, τη διαφορά μεταξύ πράξεων και δηλώσεων συγκρίνουμε.
Το ίδιο ακριβώς κάνει η δημοκρατία και για τα ρωμανομιχαηλιδοκουφοντινάκια, που έχουν ασκήσει πραγματική και όχι λεκτική βία. Γιατί αν το θέμα είναι η λεκτική βία, θα έπρεπε ήδη να είναι ήδη μέσα κόζμος και κοζμάκης.
Κάπου το έχετε χάσει τελείως, έτσι;
Και ο Γιωτόπουλος δεν είχε εμπλακεί αυτοπροσώπως σε ενέργεια, αλλά βρίσκεται πίσω από τα σίδερα και ορθώς. Δε θα τους τουφεκισουμε, αλλά ο ανθρωπισμός και η δημοκρατία δεν πρέπει να πέφτουν και κορόιδα των εχθρών τους.
Μα δεν ζήτησε κάποιος τυφεκισμό, τη διαφορά μεταξύ πράξεων και δηλώσεων συγκρίνουμε.
Ο Γιωτόπουλος δεν αντιμετωπίζει θέματα υγείας.
Και να αντιμετώπιζε δε θεωρώ ότι θα έπρεπε να μείνει εκτός έκτισης ποινης πόσο μάλλον στα δύο χρόνια φυλάκισης.
Ο Μιχαλολιάκος βρισκόταν για μήνες στη ΜΕΘ. Τώρα αντιμετωπίζει ακόμη σοβαρά προβλήματα υγείας. Στην τελική η ποινή του είναι 13 χρόνια. Κι έχει κάνει προφυλάκιση. Συν τα μεροκάματα.
Σε ΜΕΘ γιατί μπήκε? Από κόβιντ?
Μπορεί κι από την στεναχώρια του που είναι στη στενή ν αρρωστησε δε το βρίσκω περίεργο.
Η Λεπενιώτη πόσους εισαγγελείς είπαμε άλλαξε μέχρι να τους χώσει μέσα? Γιατί ήδη 2 απ ότι θυμάμαι είχαν αθωωτική πρόταση για την ΧΑ.
Οριστε πηραν ζωες στο λαιμο τους. Γιατι η ΧΑ επρεπε να τιμωρηθει χρηματικά ή το πολύ με αναστολές. Που τη βρήκε την εγκληματική οργανωση η Λεπενιώτη? Επειδή βρεθηκε ένας παλαβος δολοφονος Ρουπακιάς?
Και να φανταστείτε αυτα τα γραφει καποιος που δεν έχει καμία σχέση με το ιδεολογικό υποβαθρο της ΧΑ.
Και να αντιμετώπιζε δε θεωρώ ότι θα έπρεπε να μείνει εκτός έκτισης ποινης πόσο μάλλον στα δύο χρόνια φυλάκισης.
Ο Μιχαλολιάκος βρισκόταν για μήνες στη ΜΕΘ. Τώρα αντιμετωπίζει ακόμη σοβαρά προβλήματα υγείας. Στην τελική η ποινή του είναι 13 χρόνια. Κι έχει κάνει προφυλάκιση. Συν τα μεροκάματα.
Να εκτίσει την ποινή του, 64 ετών είναι.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Philip Mortimer την 14 Ιούλ 2022, 22:45, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Golden Age έγραψε: 14 Ιούλ 2022, 22:43
Να πουμε εδω οτι οι χρυσαυγιτες δεν ειναι σε κανονικη φυλακη. Αλλά προστατευμενοι απο τους αλλους ποινικους. Κατι σαν "κατασκηνωση" κανουνε οχι φυλακη κανονικη.
Να εκτίσει την ποινή του.
Ακόμη και με δύσκολες συνθήκες υγείας. Στο σπίτι του θα 'ναι με αναστολή. Δεν θα σου ζητήσει την ψήφο σου, μη φοβάσαι.
Golden Age έγραψε: 14 Ιούλ 2022, 22:43
Να πουμε εδω οτι οι χρυσαυγιτες δεν ειναι σε κανονικη φυλακη. Αλλά προστατευμενοι απο τους αλλους ποινικους. Κατι σαν "κατασκηνωση" κανουνε οχι φυλακη κανονικη.
Κανονική φυλακή κάνουνε. Στις χειρότερες φυλακές της χώρας. Τα κελιά τους (των πρώην βουλευτών, όχι όλων των Χρυσαυγιτών) είναι σε απομονωμένη πτέρυγα,ο προαυλισμός όμως είναι κοινός με τους ποινικούς, όπως και τα μεροκάματα και όλα τα υπόλοιπα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Golden Age την 14 Ιούλ 2022, 22:51, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
Να εκτίσει την ποινή του.
Ακόμη και με δύσκολες συνθήκες υγείας. Στο σπίτι του θα 'ναι με αναστολή. Δεν θα σου ζητήσει την ψήφο σου, μη φοβάσαι.
Τι σχέση έχει αν θα ζητήσει την ψήφο μου; Ούτε ο Γιωτόπουλος θα ζητήσει την ψήφο μου, αλλά δε θέλω να βγει κανείς από τους δύο στα 2 χρόνια με προφάσεις. Εάν υπάρχει θέμα, στη δημοκρατία μας υπάρχει μέχρι και κέντρο αποκατάστασης για τους...ορκισμενους εχθρούς της Πόσο μάλλον αν δεν μετανόησε ποτέ.
Τι σχέση έχει αν θα ζητήσει την ψήφο μου; Ούτε ο Γιωτόπουλος θα ζητήσει την ψήφο μου, αλλά δε θέλω να βγει κανείς από τους δύο στα 2 χρόνια με προφάσεις. Εάν υπάρχει θέμα, στη δημοκρατία μας υπάρχει μέχρι και κέντρο αποκατάστασης για τους...ορκισμενους εχθρούς της Πόσο μάλλον αν δεν μετανόησε ποτέ.
Μιλάμε για σοβαρούς λόγους υγείας.
Ε για αυτό υπάρχει το κέντρο αποκατάστασης που προσφέρεται από τη δημοκρατία μέχρι και σε διεστραμμένους εχθρούς της που ονειρεύονται να στέλνουν παιδακια σε θαλάμους αερίων.
Μιλάμε για σοβαρούς λόγους υγείας.
Ε για αυτό υπάρχει το κέντρο αποκατάστασης που προσφέρεται από τη δημοκρατία μέχρι και σε διεστραμμένους εχθρούς της που ονειρεύονται να στέλνουν παιδακια σε θαλάμους αερίων.
Εξαρτάται τί θέμα υγείας υπάρχει. Μπορεί και μετά το κέντρο αποκατάστασης να χρειάζεται περαιτέρω θερεαπεία, η οποία δεν είναι δυνατόν να επιτευχθεί στις φυλακές. Μιλάμε για άνθρωπο με απώλεια συνειδήσεως. Ένας ηλικιωμένος ασθενής είναι.
Οπότε, άσε τις παπαριές για ανθρωπιζμούς.
Δεν καταλαβαίνω τι λες, ποια διαφορά;
Αυτό ακριβώς γράφω ότι δεν καταλαβαίνεις τη διαφορά.
Και αν δεν την κατάλαβες μέχρι σήμερα, είναι μάλλον χλωμό να καταλάβεις κάτι περισσότερο από τις δικές μου διευκρινήσεις, οπότε το αφήνουμε ως έχει.