!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Myth Busted:To powerpass τρομπονιαζει την προπαγανδα
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Re: Myth Busted:To powerpass τρομπονιαζει την προπαγανδα
Μπορούμε να μάθουμε κύριοι συντονιστές πόσο θα κυκλοφορεί ακόμα εδώ μέσα ελεύθερος ο μόνιμα μπαναρισμένος καραγκιόζης;
Υποθέτω ότι μπορώ να τον βρίζω όσο γουστάρω αφού κανονικά δεν θα έπρεπε να είναι καν εδώ;
Υποθέτω ότι μπορώ να τον βρίζω όσο γουστάρω αφού κανονικά δεν θα έπρεπε να είναι καν εδώ;
O κρατικος προυπολογισμοςDwarven Blacksmith έγραψε: 14 Ιούλ 2022, 17:54 Τα 380 του Ασεβαστου και τα 190 της μάνας του ποιός τα paid, the plutocracy;
Αν δεν σου αρεσει να βγεις στο συνταγμα και να διαδηλωσεις/χορεψεις κατα της επιδοματικης πολιτικης σε περιοδους παγκοσμιας κρισης
Σε αυτο το σημειο να επισημανουμε οτι εσυ με βριζεις απο πανταGreen Dragon έγραψε: 14 Ιούλ 2022, 17:56 Μπορούμε να μάθουμε κύριοι συντονιστές πόσο θα κυκλοφορεί ακόμα εδώ μέσα ελεύθερος ο μόνιμα μπαναρισμένος καραγκιόζης;
Αρα μην ψαχνεις αστειες αιτιες ωστε να δικαιολογησεις τα απωθημενα σου
Green Dragon έγραψε: 14 Ιούλ 2022, 17:56 Μπορούμε να μάθουμε κύριοι συντονιστές πόσο θα κυκλοφορεί ακόμα εδώ μέσα ελεύθερος ο μόνιμα μπαναρισμένος καραγκιόζης;
under έγραψε: 08 Νοέμ 2022, 13:37 Ερωτηση : ποιος μας λεει οτι το predator δεν το χρησιμοποιει ο ιδιος ο Βαξεβανης ;
- Green Dragon
Τι μαζόχες είστε ρε πστ μου, να σας αρέσει η χολερική οχιά!Δρακουμελ έγραψε: 14 Ιούλ 2022, 18:02Green Dragon έγραψε: 14 Ιούλ 2022, 17:56 Μπορούμε να μάθουμε κύριοι συντονιστές πόσο θα κυκλοφορεί ακόμα εδώ μέσα ελεύθερος ο μόνιμα μπαναρισμένος καραγκιόζης;
Υποθέτω ότι μπορώ να τον βρίζω όσο γουστάρω αφού κανονικά δεν θα έπρεπε να είναι καν εδώ;Χωρις ΓΓ το phorum ειναι φτωχοτερο.
- Green Dragon
Μιλάμε για κανονικό βρίσιμο, από αυτό που σε οδηγεί στο μπαν, όχι χαδάκια.Σπανακιας έγραψε: 14 Ιούλ 2022, 18:00Σε αυτο το σημειο να επισημανουμε οτι εσυ με βριζεις απο πανταGreen Dragon έγραψε: 14 Ιούλ 2022, 17:56 Μπορούμε να μάθουμε κύριοι συντονιστές πόσο θα κυκλοφορεί ακόμα εδώ μέσα ελεύθερος ο μόνιμα μπαναρισμένος καραγκιόζης;
Αρα μην ψαχνεις αστειες αιτιες ωστε να δικαιολογησεις τα απωθημενα σου
Μηπως εισαι εκνευρισμενος απο την κινηση ματ του Κυριακου με το PowerPass?
+1Δρακουμελ έγραψε: 14 Ιούλ 2022, 18:02Green Dragon έγραψε: 14 Ιούλ 2022, 17:56 Μπορούμε να μάθουμε κύριοι συντονιστές πόσο θα κυκλοφορεί ακόμα εδώ μέσα ελεύθερος ο μόνιμα μπαναρισμένος καραγκιόζης;
Υποθέτω ότι μπορώ να τον βρίζω όσο γουστάρω αφού κανονικά δεν θα έπρεπε να είναι καν εδώ;Χωρις ΓΓ το phorum ειναι φτωχοτερο.
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Σημερα το βραδυ αφηνουμε ολα τα φωτα ανοιχταπήζον bot έγραψε: 14 Ιούλ 2022, 16:10 απο τοτε που την ιδιωτικοποιησαμε την δεη (και χωσαμε και την κορακλα μεσα) εχουμε κλεψει 2.000-20.000 στο καθε νοικοκυριο/πιχειρηση (αναλογα την καταναλωση).
παρε πισω 10-600 ευρω και πανω απ ολα
ακου τις σφουγγαριστρες που σε περνανε για βλακα
Οι αστροναυτες της ΝΑΣΑ θα δουν την Ελλαδα του Κυρακου Μητσοτακη να λαμπει
Αγαπάτε αλλήλους
και μη μπινελικώνετε*
* έχω κίτρινη ,σκάστε
* έχω κίτρινη ,σκάστε
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Στύγιος την 14 Ιούλ 2022, 18:11, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Green Dragon
Δεν είμαι αντιμητσοτακικός (ούτε φιλομητσοτακικός). Εσένα δεν θέλω εδώ μέσα γιατί η παρουσία σου παραβιάζει τους κανόνες.Σπανακιας έγραψε: 14 Ιούλ 2022, 18:05 Μηπως εισαι εκνευρισμενος απο την κινηση ματ του Κυριακου με το PowerPass?
Όσο δεν είχες φάει μπαν δεν σου είχα κάνει ούτε μία αναφορά, όσο δηλητήριο και να έσταζες.
- Green Dragon
ΑκουστηκεςGreen Dragon έγραψε: 14 Ιούλ 2022, 18:11
Δεν είμαι αντιμητσοτακικός (ούτε φιλομητσοτακικός). Εσένα δεν θέλω εδώ μέσα γιατί η παρουσία σου παραβιάζει τους κανόνες.
Όσο δεν είχες φάει μπαν δεν σου είχα κάνει ούτε μία αναφορά, όσο δηλητήριο και να έσταζες.
Υπερμέγιστος είμαι αλλά και βαρυποινίτης.
3 μπαν και 1 κίτρινη
- Green Dragon
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 113 Απαντήσεις
- 22079 Προβολές