Νατάσα,Νατάσα έγραψε: 14 Ιούλ 2022, 11:32Οσες φορες και να το πεις, αλλες τοσες εγω θα το αρνηθω ότι ειναι απατεωνας! Ειναι πολυ φωτισμενος ανθρωπος, ανθρωπος του Θεου ειναι!Ασέβαστος έγραψε: 14 Ιούλ 2022, 09:12 Νατάσα ενα θελω να μου πεις.
με ποια συνθηκη, θα πιστεψεις οτι ο λιακοπουλος ειναι απατεωνας. τι πρεπει να γινει για να το παρεις αποφαση.
ας πουμε ποια ημερομηνια πρεπει να περασει χωρις να ερθει ο αντιχριστος, η συντελεια η οτι αλλη μαλακια εχει πει.
Ωστοσο, οπως ειπα και στον Λοξια, εχω βαλει προσωπικα ενα οριο, την 5-5-2024, ειναι προφητευμενη ημερομηνια για Πασχαλιο Χαρα, αν μεχρι τοτε δεν συμβει τιποτε, τοτε κατι δεν παει καλα...
Οψομεθα.
και η 27 Απριλίου 2008 ήταν "προφητευμένη" ημερομηνία επειδή συμπληρώνονταν 555 χρόνια από την άλωση της Πόλης το 1453.
Και η "προφητεία" έλεγε πως η Πόλη θα ήταν στα χέρια των Τούρκων για 555 χρόνια και μετά θα επέστρεφε στους χριστιανούς.
Αλλά δεν έγινε κάτι. Δεν μπήκε το "ξανθό γένος" και η Πόλη συνέχισε (και συνεχίζει) να είναι στα χέρια των Τούρκων...
Όπως ήταν αναμενόμενο, μετά από μερικές ημέρες, άρχισε να κυκλοφορεί η "δικαιολογία", πως τάχα ο Θεός είναι ακόμα θυμωμένος με τους Έλληνες χριστιανούς και ανέβαλε την επιστροφή της Πόλης μέχρι να συνετιστούν.
Όπως ακριβώς ΔΕΝ βγήκε η "προφητεία" του Λιακόπουλου για το τέλος του κόσμου 2009.
Και μετά ο Λιακόπουλος έκανε την κωλοτούμπα του αιώνα και υποστήριξε πως ο Θεός πράγματι έφερε τον Αρμαγεδώνα στις 31/12/2009 τα μεσάνυχτα. Ακολούθησαν οι τρομακτικές καταστάσεις της Αποκάλυψης, αλλά επειδή τον παρακαλούσαν πολύ οι γέροντες να δώσει άλλη μια ευκαιρία στον κόσμο, ο Θεός τους άκουσε, μετάνιωσε και επανέφερε τον Κόσμο ακριβώς ένα δευτερόλεπτο ΠΡΙΝ πατήσει το κουμπί για το έλευση του Αρμαγεδώνα.
Και έτσι, εμείς δεν θυμόμαστε τίποτε...
Καταπληκτικός σανός! ΑΑΑ ποιότης, φρεσκοκομμένος και μυρωδάτος!
Και το κατάπιατε αμάσητο!!!
Από χαλασμένες προφητείες, έχουμε χορτάσει.
Έτσι θα βγει και η δική σου χαλασμένη και, φυσικά, θα υπάρξουν πολύ καλές δικαιολογίες για την αποτυχία.
Θα δοθεί νέα "προφητεία", νέα ημερομηνία και εσύ (και πάρα πολλοί άλλοι), θα περιμένετε την εκπλήρωση...
ΥΓ.
Προφητείες έχουν υπάρξει πολλές δεκάδες στα τελευταία 1.700 χρόνια. Καμμία δεν επαληθεύτηκε.
Αλλά μυαλό, ΔΕΝ βάζετε...